2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canm hayırlı olsun bebeğin Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bizde bebislerimize sağlıkla kavusuruz inşallah. İlk gelen köyü renkli süt o kadar kıymetli ki bir damlasinda çok büyük şifalar var. Bol su iç iyi beslen kirmizit et tuket tuzlu yer fıstığı Antep fıstığı ve çikolata bende sütü çok artirirdi denemek istersen. Her fisarta uyu bol su iç ve hiç bişey için sitres yapma ki sütun artsin cnm. Sezeryan olsun galiba bizim baş hemşire demisti ki ameliyat yarasini en hızlı toparlayan şey kırmızı kemikli et haşlama yapın yada kemik suyu çorba bol için . Birde kayısı hoşafı hem kabizlik yapmaz hemde sütü artırır. Sütü sagmadan önce sıcak duş alırsan sütun daha rahat gelir inşallah.

Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah.

Kizlar bebeğimiz hareket ettiginde canınız acıyor mu
Canıma okuyo bazen ama yine de gözlerimden kalpler çıkıyo
Yine uyku yok saat 05.15... 4den beri uyuyamıyorum, bir anda uyanıp uykum kaçıyor.
Ben de saat 5 te melegimi rüyamda görerek uyandım . İnanılmaz güzeldi
Eşim romantik bi şekilde uyandirsa bu kadar mutlu olamazdım şimdi ne zaman gözümü kapsam meleğim geliyo bi türlü uyuyamadım ama halimden de acayip memnun bi sırıtış var suratımda

Takvimde 35. Haftaları görmek de varmış ya ben kilo vermeye başladım aynı şekilde yememe rağmen oğlum 2400 düzenli kilo alıyo ama ben veriyorum neden acaba ? 74tum 71 oldum..
Bende 3 kilo vermişim. Sanırım ödem attım diye düşünüyorum. Yoksa bebeğin gelişimi iyi

Yine uyku yok saat 05.15... 4den beri uyuyamıyorum, bir anda uyanıp uykum kaçıyor.
Bnde tum gece uyuyamadim cnm bebisin hareketlerinden birde ekim anneleri dogurmaya baslayinca endise korku heyecan kapladi icimi Allah hayirlisini versin bakalim az kaldi sagsaglim kucagimiza alalimda uyku sorun degil

Sert tekmelerde ve kafasıyla alt tarafa baskı yaptıgında canım acıyor bazen hareket edince batma gibi kramp gibi ağrılar da oluyor kasıklarımda
Kramp degilde bazen resmen canim acıyor.
Acıdan ziyade bazen acımayla içim bir hoş oluyor... yeni bir şekle girdi hareketlerimiz 2000 kilo civarı olmuştur. 12 gün önce 1750 gramdı minikim ♥
2000 i gecmistir.

Çok sağol canim.. Simdilik perhiz yemeklerine devam ediyorum yagsiz tuzsuz.. Kac gundur tavuk suyu corba içtim.. Bugun et suyu iccem.. Annemde komposto yapcak bugün.. Tuzlu ve sekerli seyler tuketemiyorum.. Duş şu an benim için hayal ikinci haftama gircem yikanmadan.. Ins erken taburcu ederler de dusa girerim evime gidince daha da rahatlicami düşünüyorum.. O zmn daha sütüm olur bence.. Elimizden geleni yapiorz.. Ins yavruma yarar

Takvimde 35. Haftaları görmek de varmış ya ben kilo vermeye başladım aynı şekilde yememe rağmen oğlum 2400 düzenli kilo alıyo ama ben veriyorum neden acaba ? 74tum 71 oldum..
Günaydın canım sükürler olsun geciyor zaman bende ilk trimesterda gereksiz 5 kilo almıştım 2. Trimesterdada ayda 2,5 kilo şeklinde arttı. Son 5 haftadır kilo alımım durdu. Artık bebeğe kilo alıyorum 67-68 kilolarda geziyorum. Plesanta yaşlanması diye bir şey varmış artık ve hamileliğin sonuna geliyoruz. Birde bazı kadınlar artık kilo alıcak yer bulunmadığı için karında son aylarda kilo bile verirlermiş

Bnde tum gece uyuyamadim cnm bebisin hareketlerinden birde ekim anneleri dogurmaya baslayinca endise korku heyecan kapladi icimi Allah hayirlisini versin bakalim az kaldi sagsaglim kucagimiza alalimda uyku sorun degil
Korku ve endişeni anlıyorum hamilelik başında aynı foruma yazıyorduk tuttu mu ? Tutmadı mı ? Heyecanı vardı... ama bak hersey çok yolunda gitti. Doğumda yolunda gidicek canım sağlıkla alıcaz kucağımıza

Canimm ben ulku aksoya gidiyorum. Ozguc bey icin cok olumlu seyler duydum simdiye kadar cok arkadasimda dogum yapti kendisinde memnunlar. Ama bende esimde ozellikle bayan istiyorduk oyuzden ulku hanima gidiyorm cok cooook memnunum ilgisi alakasi guleryuzu beni cok rahatlatiyor. İnsallah bu dogumun kolay olur

Medikalcilerde saçı temizleyen bone gibi malzemeler var, eşin ondan temin edebilir. Vücudunu da köpüklü su ile yıkayıp durlayabilirsiniz. En azından bedenen rahatlarsın. Göğüsüne sıcak su torbası ya da ılık su ile ıslatılmış havlu koyabilirsin. Süte faydası olur.

Oh bak buna da sevindim
Yalniz olmadigini duyunca insan rahatliyor esime anneme soylesem kilo verdim diye cingar cikarirlar o yuzden sakliyorum sonra ye ye ye diye tutturuyolar. Bi de bu ara cok kolay midemi bulandirabiliyorum. Artik midem de sıkıştı kaldı yiyemiyorummm..

Bende 3 kilo vermişim. Sanırım ödem attım diye düşünüyorum. Yoksa bebeğin gelişimi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…