Canm hayırlı olsun bebeğin Rabbim hayırlı uzun ömürler versin@H E oğlumla beni de ekleyin
Yaş 28
Sat 9 ocak
Beklenen dogum tarihi 17.10.2019
Gerçekleşen doğum tarihi 30.08.2019
Cinsiyet erkek
İlk çocuk
Haydarpaşa numune hast.
Başlangıç kilosu 89
Bitiş kilosu 88kilo kismini şeyedebiliriz
Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah.sözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Canıma okuyo bazenKizlar bebeğimiz hareket ettiginde canınız acıyor mu
Ben de saat 5 te melegimi rüyamda görerek uyandım . İnanılmaz güzeldiYine uyku yok saat 05.15... 4den beri uyuyamıyorum, bir anda uyanıp uykum kaçıyor.
Takvimde 35. Haftaları görmek de varmışya ben kilo vermeye başladım aynı şekilde yememe rağmen oğlum 2400 düzenli kilo alıyo ama ben veriyorum neden acaba ? 74tum 71 oldum..
Bende 3 kilo vermişim. Sanırım ödem attım diye düşünüyorum. Yoksa bebeğin gelişimi iyiTakvimde 35. Haftaları görmek de varmışya ben kilo vermeye başladım aynı şekilde yememe rağmen oğlum 2400 düzenli kilo alıyo ama ben veriyorum neden acaba ? 74tum 71 oldum..
Bnde tum gece uyuyamadim cnm bebisin hareketlerinden birde ekim anneleri dogurmaya baslayinca endise korku heyecan kapladi icimi Allah hayirlisini versin bakalim az kaldi sagsaglim kucagimiza alalimda uyku sorun degilYine uyku yok saat 05.15... 4den beri uyuyamıyorum, bir anda uyanıp uykum kaçıyor.
Kramp degilde bazen resmen canim acıyor.Sert tekmelerde ve kafasıyla alt tarafa baskı yaptıgında canım acıyorbazen hareket edince batma gibi kramp gibi ağrılar da oluyor kasıklarımda
2000 i gecmistir.Acıdan ziyade bazen acımayla içim bir hoş oluyor... yeni bir şekle girdi hareketlerimiz2000 kilo civarı olmuştur. 12 gün önce 1750 gramdı minikim ♥
Canıma okuyo bazenama yine de gözlerimden kalpler çıkıyo
Ben de saat 5 te melegimi rüyamda görerek uyandım . İnanılmaz güzeldi
Eşim romantik bi şekilde uyandirsa bu kadar mutlu olamazdımşimdi ne zaman gözümü kapsam meleğim geliyo bi türlü uyuyamadım ama halimden de acayip memnun bi sırıtış var suratımda
Çünkü bu haftalarda itibaren anne kilo verebilirimis. Bu durum normaldir deniyorTakvimde 35. Haftaları görmek de varmışya ben kilo vermeye başladım aynı şekilde yememe rağmen oğlum 2400 düzenli kilo alıyo ama ben veriyorum neden acaba ? 74tum 71 oldum..
Canm hayırlı olsun bebeğin Rabbim hayırlı uzun ömürler versinbizde bebislerimize sağlıkla kavusuruz inşallah. İlk gelen köyü renkli süt o kadar kıymetli ki bir damlasinda çok büyük şifalar var. Bol su iç iyi beslen kirmizit et tuket tuzlu yer fıstığı Antep fıstığı ve çikolata bende sütü çok artirirdi denemek istersen. Her fisarta uyu bol su iç ve hiç bişey için sitres yapma ki sütun artsin cnm. Sezeryan olsun galiba bizim baş hemşire demisti ki ameliyat yarasini en hızlı toparlayan şey kırmızı kemikli et haşlama yapın yada kemik suyu çorba bol için . Birde kayısı hoşafı hem kabizlik yapmaz hemde sütü artırır. Sütü sagmadan önce sıcak duş alırsan sütun daha rahat gelir inşallah.
Günaydııın, tekmeleri sormuşsun kaburga boşluğuma doğru vurursa eğer anlık baya canım yanıyor.eğer onu sürekli yapsa dayanamam ama sağolsun bebeceğim insaflıGünaydın kızlar
Günaydın canım sükürler olsun geciyor zamanTakvimde 35. Haftaları görmek de varmışya ben kilo vermeye başladım aynı şekilde yememe rağmen oğlum 2400 düzenli kilo alıyo ama ben veriyorum neden acaba ? 74tum 71 oldum..
Korku ve endişeni anlıyorum hamilelik başında aynı foruma yazıyorduk tuttu mu ? Tutmadı mı ? Heyecanı vardı...Bnde tum gece uyuyamadim cnm bebisin hareketlerinden birde ekim anneleri dogurmaya baslayinca endise korku heyecan kapladi icimi Allah hayirlisini versin bakalim az kaldi sagsaglim kucagimiza alalimda uyku sorun degil
Canimm ben ulku aksoya gidiyorum. Ozguc bey icin cok olumlu seyler duydum simdiye kadar cok arkadasimda dogum yapti kendisinde memnunlar. Ama bende esimde ozellikle bayan istiyorduk oyuzden ulku hanima gidiyorm cok cooook memnunum ilgisi alakasi guleryuzu beni cok rahatlatiyor. İnsallah bu dogumun kolay olurCanım, memorialda hangi doktora gidiyorsun. Yazabilir misin bi mahsuru yoksa. Ben bugün Özgüç Altuna gittim ssvd istiyorum kısmetse. Gayet anlayışlı ve güleryüzlü bir doktor. Sorulara verdiği pozitif cevaplarla moral veriyor. Yine de benim ilk doğum sıkıntılı olduğu için endişelerim, korkularım var. Allahım hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Medikalcilerde saçı temizleyen bone gibi malzemeler var, eşin ondan temin edebilir. Vücudunu da köpüklü su ile yıkayıp durlayabilirsiniz. En azından bedenen rahatlarsın. Göğüsüne sıcak su torbası ya da ılık su ile ıslatılmış havlu koyabilirsin. Süte faydası olur.Çok sağol canim.. Simdilik perhiz yemeklerine devam ediyorum yagsiz tuzsuz.. Kac gundur tavuk suyu corba içtim.. Bugun et suyu iccem.. Annemde komposto yapcak bugün.. Tuzlu ve sekerli seyler tuketemiyorum.. Duş şu an benim için hayalikinci haftama gircem yikanmadan.. Ins erken taburcu ederler de dusa girerim evime gidince daha da rahatlicami düşünüyorum.. O zmn daha sütüm olur bence.. Elimizden geleni yapiorz.. Ins yavruma yarar
evet benim bazen kasıkta bazen de kaburgamda bi anlık çok canım yandığı zamanlar oluyor. kaburgamdaki bazen uzun sürebiliyor tabiKizlar bebeğimiz hareket ettiginde canınız acıyor mu
Günaydın canım sükürler olsun geciyor zamanbende ilk trimesterda gereksiz 5 kilo almıştım 2. Trimesterdada ayda 2,5 kilo şeklinde arttı. Son 5 haftadır kilo alımım durdu. Artık bebeğe kilo alıyorum 67-68 kilolarda geziyorum. Plesanta yaşlanması diye bir şey varmış artık ve hamileliğin sonuna geliyoruz. Birde bazı kadınlar artık kilo alıcak yer bulunmadığı için karında son aylarda kilo bile verirlermiş
Bende 3 kilo vermişim. Sanırım ödem attım diye düşünüyorum. Yoksa bebeğin gelişimi iyi
Bende 3 kilo vermişim. Sanırım ödem attım diye düşünüyorum. Yoksa bebeğin gelişimi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?