2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim kaburgalar mi elastik yoksa karnim mi konya ovasi gibi anlamadim kaburgalar da hissetmiyorum bebeleri.Basasagi olduklarindan vajinama baski,aci hissediyorum bir de karnim meksika dalgasi gibi dalgalaniyor.
Bir de su kalp atislari gibi ritmik olan sey hickirikmis.Dogruluyordum hemen kalp atisi saniyodum,rahat edemiyolar diye dusunurken hickirikmis onu ogrendim.Gunde 6 -7 defa oluyor.

Cok sukur canim o gunler daha zordu aslinda belirsizlik en kotu seydi. Su an hormonlardan galiba bebege acaba yetebilir miyim dusunceleri sardi saglikli olsunlar en cok istedigim bu

Cok sukur canim o gunler daha zordu aslinda belirsizlik en kotu seydi. Su an hormonlardan galiba bebege acaba yetebilir miyim dusunceleri sardi saglikli olsunlar en cok istedigim bu
Hiç merak etme yetersin tabii ki canım olumlu düşün hersey güzel olsun Az kaldı kucagımıza alınca bitecek tüm korku ve endişeler... ❤

Maşallah canım sende 2 tane bebiş var birde :) herkesin başına gelicek diye birsey yok benim kızımda hiç kaburgalarıma tekme atmadı şu ana kadar

Annem de ne yiyorsun ki zaten, hamile iken kilo vermeyi nasıl başardın diye çıkıştı bana. Benim de midem sıkışıyor yiyemiyorum

Maşallah canım sende 2 tane bebiş var birde :) herkesin başına gelicek diye birsey yok benim kızımda hiç kaburgalarıma tekme atmadı şu ana kadar

Iri ve uzun biriyim.Belki de ondan eremiyo ayaklari gariplerimin daha kaburgalara.Şu bir bebisimde sivi azligi durumu olmasaydi en az 36 ya kadar dururlar diyorduk doktorumla ama nasip artik.Saglikla gelsinler de insallah

Annem de ne yiyorsun ki zaten, hamile iken kilo vermeyi nasıl başardın diye çıkıştı bana. Benim de midem sıkışıyor yiyemiyorum
Günlük fazladan sadece 300 kalori ihtiyacımız var. Her kadının kilo aldığı haftalar farklı. Zaten midelerimiz maximum yukarıda azıcık öğünler yesekte bile rahatsız oluyoruz. Anneler hep böyle acaba bizde mi böyle olacagız

Son düzenleme:
Iri ve uzun biriyim.Belki de ondan eremiyo ayaklari gariplerimin daha kaburgalara.Şu bir bebisimde sivi azligi durumu olmasaydi en az 36 ya kadar dururlar diyorduk doktorumla ama nasip artik.Saglikla gelsinler de insallah
Hahahaha :)) belkide yetişemiyorlardır minişler haklısın şimdi kaç haftadasın ? İnşallah sağlıkla gelsinler

Kizlar sizlerde de kilo durmus.Icim rahatladi.Valla vicdan azabindan olecektim 1,5 kilo verdim ,durdu kilo alimim diye.2 haftada 1 kilo kasar peyniri bitirdim,yedigim yumurtali kiymanin,etin,yogurdun haddi hesabi yok ama durdu.Normal bir durum olduguna sevindim ❣

o meksika dalgalanması gibi şey bende de oluyor yaa içeride nasıl yapabiliyorlar onu anlamıyorum. kalp atışı gibi şeyleri de hissediyorum. ama bu kadar çok hıçkırık tutmaz başka bişeydir demiştim kendi kendime

Canım ne gibi endişelerin vardı Benim gittiğim Mehmet Karahancer var, özel Erciyes hastanesi nde, ondan çok memnunum, 10yillik doktorum hep ona gittim , bana ameliyat dediklerinde birtek o ne ameliyatı gencecik bayansin demişti İlaçla tedavi etmişti. O gün bu gündür ona giderim Kızımı onda dogurdum, varisim için sezeryan derlerse İstanbul dakiler yine çıkıp giderim onca yol öyle bı doktora değer Gerçekten çok vicdanlı işini severek yapan bir doktor. Eğer doktorundan emin değilsen tavsiye ederim

Valla ben kendimi bildim bileli hep zayıf bi insandım gebelik öncesinde de en çok sinirimi bozan kelime yemiyosun kelimesiydi . gebelikte herkes bu kelimenin vurgusunu arttirinca zivanadan çıktım artık konusu açılınca konuşmak istemiyorum diyorum eğer yuzyuzeysek hemen hoşçakal diyip ayrılıyorum telefondaysa konuşmak istemiyorum bay bay selametle diyip kapatıyorum. Hayır bi de adımı sinirliye çıkarmışlar . Yaaa yıllardır iyi bile tahammül etmişim size diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…