2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Klozet kullandim.Disarida,umumi tuvaletlerde klozete asla oturmam ama.Alaturkada da squat pozisyonunda hallettim hep isimi.
Squat pozisyonu ne ola ki? Normal çömelme değil mi? Bende hamileyim ama rahatsızlığımdan ötürü klozet kullanmam yasak.alarurka da bebeğime zararlı olur mu diye korkuyorum.napcam bilmiyorum

Evet böyle olunuyor, annemin bana kullandığı sözlerin hepsini oğluma kullanıyorum

Squat pozisyonu ne ola ki? Normal çömelme değil mi? Bende hamileyim ama rahatsızlığımdan ötürü klozet kullanmam yasak.alarurka da bebeğime zararlı olur mu diye korkuyorum.napcam bilmiyorum

Squat hafiften comelme gibi oluyor.Dizlerini kiriyorsun ama bu sorunun aynisini 20 li haftalarimda ikiz hamileleri grubunda ikiz bekleyenlere sormustum.33-34. Haftasinda bile sadece aĺaturka kullandigini soyleyenler olmustu.Hic sorun yasamadiklarini soylemislerdi.Herhangi bir riskin yoksa bence sorun olmaz.Doktoruna sordun mu ?

Aynen bende nefret ediyorum yemiyor ki kelimesinden. Hep zayiftim gene zayifim değişen bir şey yok ki Aa kotulenmisin , zayıflamış in bilmem ne Sadece moral bozuyorlar halbuki kilo alıyorum ve bebek de gayet iyi

Zararlı olmaz bence. Eskiden klozet mi vardı ki, herkes alaturka kullanıyordu

2 doktora sordum,biri klozet kullan dedi,diğeri alaturka kullanmanda hiç bi sorun yok dedi,napıcamı şaşırdım.sadece büyük abdest için gidiyorum alaturkaya.idrarımı hep klozete yapıyorum
Zararlı olmaz bence. Eskiden klozet mi vardı ki, herkes alaturka kullanıyordu

Teşekkür ederim cevabın için. Özgüç bey için ben de çok olumlu şeyler duydum, özellikle de ssvd desteklediği ve ssvd doğumlar da yaptırdığı için tercih ettim. İlk doğumumda benim de bayandı doktorum. Aynı senin gibi eşim de ben de bayan doktor istediğimiz için öyle olmuştu. Ama bizi bin pişman ettirdi doktor doğum esnasında. Çok sabırsız ve gergindi ve malesef beni de gerdi. Yönlendirmek bi tarafa bağırmaya falan başladı ve ben şok. Öyle kötü oldum ki tam bir travma oldu doğum benim için. Günlerce kendime gelemedim o yüzden korkularım. İnşallah bunda korktuğum gibi olmaz. İnşallah senin doğumun da şekli ne olursa olsun kolay olur. Sağlıcakla alırsın bebişini.

Canım, benim ilk doğumum normal doğum olarak başlayıp doktorumun sinirli ve gergin davranışlarıyla sezaryene gitti. Bebekle ilgili olumsuz şeyler söyleyince doktor ben de doğumu bırakıp beni sezaryene alın dedim doğum sonrası toparlanmam da çok zor oldu. Normal doğum yapabileceklen sezaryen oldum her şey de yolundaydı halbuki. İçimde kaldı normal doğum, o yüzden ikinciyi normal doğum istiyorum. Ben başka şehirde oturuyorum. Buradaki doktorum ssvd desteklemiyor. Araştırdım Özgüç beyi buldum çok ssvd si var. Dün ilk defa görüştük. Çok ilgili bir doktor ve ssvd yapabilirsin dedi moral verdi. Benim endişelerim ilk doğumdaki gibi olur mu acaba endişesi. Korku kaldı içimde tavsiyede bulunduğun için teşekkür ederim. Aklımda bulunsun.

Benim karnımın yanlari aciyor hareket ettiginde. Dun coktu bugun olmadi.

Klozet
Benim karnim sag tarafinozellikle icten curumus gibi. Yani bir yere carparsin morarir sonra acir ya oyle. Bebek oraya gidip ittirince aciyor bazi mesanem de ince bi sizi oluyor. Benimkinin kafasi yukarda ondan henuz kaburgama tekme yemedim

Kizlar bebeğimiz hareket ettiginde canınız acıyor mu
Evet canım baya acıtıyor artık sağ tarafım çürütecek yakında bazen bakıyorum morarma falan var mi diye baska yer yok sanki sirekli ayni yere calisiyor
Kızlar hamileliğinizin başından beri alaturka tuvalet mi kullandınız yoksa klozetmi
Klozet kullanıyorum başlarda alaturka da sorun yoktu ama artık çok rahatsız ediyor bacaklarım çok ağrıyor kalkarken zorlanıyorum o yüzden hiç alaturkayı kullanmıyorum

Aynen bende nefret ediyorum yemiyor ki kelimesinden. Hep zayiftim gene zayifim değişen bir şey yok ki Aa kotulenmisin , zayıflamış in bilmem ne Sadece moral bozuyorlar halbuki kilo alıyorum ve bebek de gayet iyi
Evet rengin solmuş ,yemiyomusun, şunu ye bunu ye .... Bunların sonu gelmiyo şimdi de cümleye başlarken şimdi bişey soylicem ama yine sinirleniceksin diye başlıyorlar . İyi de o zaman kasitla sinirlendirmeyin beni. Şimdi beni aramaya korkuyolar galiba bildiğin gunaydin mesajı atıyorlar arayamiyolar ya valla sinirlerim bozulacağına sonunda kibarca lafımı söyleyip evimde huzurla melegimle ilgileniyorum herkese tavsiyem bu kendi kendinizi sinir edeceğinize söyleyin icinizdekini onlar düşünsün sonra

Bana yemekle ilgili degilde daha cok soyle seyler soyluyorlar sinirimi bozuyorlar.

-oksururken dikkat et bebek emzikten duser(elimde sanki)
-saga donme oyle, suraya uzanma yere egilme bebege soyle soyle olur.

Psikolojim bozuldu yemin ediyorum. Surekli egildikten sonra bebegin hareketini hossetmeye calisiyorum. Sagligimi bozdular. Kimseyle gorusmuyorum o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…