Ben klozet kullanıyorum düz tuvalet beni çok zorluyo bacaklarım ağrıyo. Aslında sağlıklı olan o ama işte.Kızlar hamileliğinizin başından beri alaturka tuvalet mi kullandınız yoksa klozetmi
Squat pozisyonu ne ola ki? Normal çömelme değil mi? Bende hamileyim ama rahatsızlığımdan ötürü klozet kullanmam yasak.alarurka da bebeğime zararlı olur mu diye korkuyorum.napcam bilmiyorumKlozet kullandim.Disarida,umumi tuvaletlerde klozete asla oturmam ama.Alaturkada da squat pozisyonunda hallettim hep isimi.
Evet böyle olunuyor, annemin bana kullandığı sözlerin hepsini oğluma kullanıyorumGünlük fazladan sadece 300 kalori ihtiyacımız var. Her kadının kilo aldığı haftalar farklı. Zaten midelerimiz maximum yukarıda azıcık öğünler yesekte bile rahatsız oluyoruz. Anneler hep böyleacaba bizde mi böyle olacagız
HahahaEvet böyle olunuyor, annemin bana kullandığı sözlerin hepsini oğluma kullanıyorum
Squat pozisyonu ne ola ki? Normal çömelme değil mi? Bende hamileyim ama rahatsızlığımdan ötürü klozet kullanmam yasak.alarurka da bebeğime zararlı olur mu diye korkuyorum.napcam bilmiyorum
Valla ben kendimi bildim bileli hep zayıf bi insandım gebelik öncesinde de en çok sinirimi bozan kelime yemiyosun kelimesiydi . gebelikte herkes bu kelimenin vurgusunu arttirinca zivanadan çıktım artık konusu açılınca konuşmak istemiyorum diyorum eğer yuzyuzeysek hemen hoşçakal diyip ayrılıyorum telefondaysa konuşmak istemiyorum bay bay selametle diyip kapatıyorum.Hayır bi de adımı sinirliye çıkarmışlar . Yaaa yıllardır iyi bile tahammül etmişim size diyorum.
Zararlı olmaz bence. Eskiden klozet mi vardı ki, herkes alaturka kullanıyorduSquat pozisyonu ne ola ki? Normal çömelme değil mi? Bende hamileyim ama rahatsızlığımdan ötürü klozet kullanmam yasak.alarurka da bebeğime zararlı olur mu diye korkuyorum.napcam bilmiyorum
2 doktora sordum,biri klozet kullan dedi,diğeri alaturka kullanmanda hiç bi sorun yok dedi,napıcamı şaşırdım.sadece büyük abdest için gidiyorum alaturkaya.idrarımı hep klozete yapıyorumSquat hafiften comelme gibi oluyor.Dizlerini kiriyorsun ama bu sorunun aynisini 20 li haftalarimda ikiz hamileleri grubunda ikiz bekleyenlere sormustum.33-34. Haftasinda bile sadece aĺaturka kullandigini soyleyenler olmustu.Hic sorun yasamadiklarini soylemislerdi.Herhangi bir riskin yoksa bence sorun olmaz.Doktoruna sordun mu ?
Zararlı olmaz bence. Eskiden klozet mi vardı ki, herkes alaturka kullanıyordu
Sat 8 ocaksa 16 ekim olmasın muh. doğum tarihi canım ? 26 yalnış mı yazdın ?
Maşallah canımsağlıkla al kucağına bebeklerini❤ +300 er alsınlar inşallah kuzucuklar
Anladım canım sağlıkla gelsin bebeğinYok canım geç döllenme benimki11,gün geriden geliyor
Teşekkür ederim cevabın için. Özgüç bey için ben de çok olumlu şeyler duydum, özellikle de ssvd desteklediği ve ssvd doğumlar da yaptırdığı için tercih ettim. İlk doğumumda benim de bayandı doktorum. Aynı senin gibi eşim de ben de bayan doktor istediğimiz için öyle olmuştu. Ama bizi bin pişman ettirdi doktor doğum esnasında. Çok sabırsız ve gergindi ve malesef beni de gerdi. Yönlendirmek bi tarafa bağırmaya falan başladı ve ben şok. Öyle kötü oldum kiCanimm ben ulku aksoya gidiyorum. Ozguc bey icin cok olumlu seyler duydum simdiye kadar cok arkadasimda dogum yapti kendisinde memnunlar. Ama bende esimde ozellikle bayan istiyorduk oyuzden ulku hanima gidiyorm cok cooook memnunum ilgisi alakasi guleryuzu beni cok rahatlatiyor. İnsallah bu dogumun kolay olur
Benim karnımın yanlari aciyor hareket ettiginde. Dun coktu bugun olmadi.Günaydııın, tekmeleri sormuşsun kaburga boşluğuma doğru vurursa eğer anlık baya canım yanıyor.eğer onu sürekli yapsa dayanamam ama sağolsun bebeceğim insaflı
KlozetKızlar hamileliğinizin başından beri alaturka tuvalet mi kullandınız yoksa klozetmi
Canım, benim ilk doğumum normal doğum olarak başlayıp doktorumun sinirli ve gergin davranışlarıyla sezaryene gitti. Bebekle ilgili olumsuz şeyler söyleyince doktor ben de doğumu bırakıp beni sezaryene alın dedimCanım ne gibi endişelerin vardı Benim gittiğim Mehmet Karahancer var, özel Erciyes hastanesi nde, ondan çok memnunum, 10yillik doktorum hep ona gittim , bana ameliyat dediklerinde birtek o ne ameliyatı gencecik bayansin demişti İlaçla tedavi etmişti. O gün bu gündür ona giderim Kızımı onda dogurdum, varisim için sezeryan derlerse İstanbul dakiler yine çıkıp giderim onca yol öyle bı doktora değer Gerçekten çok vicdanlı işini severek yapan bir doktor. Eğer doktorundan emin değilsen tavsiye ederim
Benim karnim sag tarafinozellikle icten curumus gibi. Yani bir yere carparsin morarir sonra acir ya oyle. Bebek oraya gidip ittirince aciyorBenim karnımın yanlari aciyor hareket ettiginde. Dun coktu bugun olmadi.
Klozet
Evet canım baya acıtıyor artık sağ tarafım çürütecek yakında bazen bakıyorum morarma falan var mi diye baska yer yok sanki sirekli ayni yere calisiyorKizlar bebeğimiz hareket ettiginde canınız acıyor mu
Klozet kullanıyorum başlarda alaturka da sorun yoktu ama artık çok rahatsız ediyor bacaklarım çok ağrıyor kalkarken zorlanıyorum o yüzden hiç alaturkayı kullanmıyorumKızlar hamileliğinizin başından beri alaturka tuvalet mi kullandınız yoksa klozetmi
Evet rengin solmuş ,yemiyomusun, şunu ye bunu ye .... Bunların sonu gelmiyo şimdi de cümleye başlarken şimdi bişey soylicem ama yine sinirleniceksin diye başlıyorlar . İyi de o zaman kasitla sinirlendirmeyin beni. Şimdi beni aramaya korkuyolar galiba bildiğin gunaydin mesajı atıyorlar arayamiyolar yaAynen bende nefret ediyorum yemiyor ki kelimesinden. Hep zayiftim gene zayifim değişen bir şey yok ki Aa kotulenmisin , zayıflamış in bilmem ne Sadece moral bozuyorlar halbuki kilo alıyorum ve bebek de gayet iyi
Bana yemekle ilgili degilde daha cok soyle seyler soyluyorlar sinirimi bozuyorlar.Evet rengin solmuş ,yemiyomusun, şunu ye bunu ye .... Bunların sonu gelmiyo şimdi de cümleye başlarken şimdi bişey soylicem ama yine sinirleniceksin diye başlıyorlar . İyi de o zaman kasitla sinirlendirmeyin beni. Şimdi beni aramaya korkuyolar galiba bildiğin gunaydin mesajı atıyorlar arayamiyolar yavalla sinirlerim bozulacağına sonunda kibarca lafımı söyleyip evimde huzurla melegimle ilgileniyorum herkese tavsiyem bu kendi kendinizi sinir edeceğinize söyleyin icinizdekini onlar düşünsün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?