2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kuzenim bi kac ay önce ozguc beyde sezeryan sonrasi normal dogum yapti cok rahat gecti Hersey yolundaydi bebisi de kendi de cok sukur cok iyiler. Gerçekten ozguc bey hakkinda olumlu Hersey bence guzel olacak merak etme icini ferah tut. İlk dogumundaki doktorun talihsizlik olmus ama nasip herseyde bir hayr var. İnsallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucağımıza

Aynen canım hıçkırık onlar ,dikkat et genelde sen yemek yedikten sonra olur

Allah aşkına duyma kimseyi ya kapat kendini bu tarz insanlara sinir oluyorum onlar böyle hurafe icerikli yorum yaptıkça. Kimseyi takmyorum mantigima uydugu sürece herseyi de yapiyorum. Hamileyiz diye normal yaşantımızdakinden cok soyutlanmak mantksz geliyor

Ne çok bilmiş insan varmış çevrende... Allaha şükür taş devrinde yaşamıyoruz çocuk değiliz gayette bilinçliyiz... bencede hiçbiri ile görüşme

Ne çok bilmiş insan varmış çevrende... Allaha şükür taş devrinde yaşamıyoruz çocuk değiliz gayette bilinçliyiz... bencede hiçbiri ile görüşme
Bunlardan biri de kayinvalidem esime bir sey vercek oluyorum kolunu uzatma diyor yani uzanmak da degil sadece dirsegimi duz hale getirmek catlicam orta yerimden. Egitimli de bir insan ama anlayamiyorum. Doktora da birlikte gittigimiz oldu dr aciklama da yapti yok bana misin demiyor. Doktorlar umursamazmis bu boyle olurmus falan dusundukce bile geriliyorum.

2. Kişi sen oldun vay beee :) Hayırlı olsun

Ahahahaha oğluyla temasa girmeni istemiyordur belki bilirim bizim hormonlar değişince KV lerinde hormonları çoşuyor

Ayyy böyle duyunca bana da moral oluyor, çok teşekkür ederim canım yaaa umutlandım. İnşallah benim de iyi olur. Kuzeninin iki bebeğinin arası ne kadar. Eğer zamanında doğum gerçekleşirse benim 27 ay olacak. Allahım inşallah normal doğumu nasip eder. İçimi rahatlattın canım, Allahım da seni rahatlatsın

Benim karnim sag tarafinozellikle icten curumus gibi. Yani bir yere carparsin morarir sonra acir ya oyle. Bebek oraya gidip ittirince aciyor bazi mesanem de ince bi sizi oluyor. Benimkinin kafasi yukarda ondan henuz kaburgama tekme yemedim

Aman yeme de zaten. Icten sag kaburgami halletti velet bazen tekme atiyor bazen ayagini dayiyor oylece. Ayagini dayamasi daha beter bastiriyor kucucuk ama baya guclu

Coook uykum var geceleri hiç uyuyamıyorum kızlar saat başı wc deyim ve her kalktigimda su iciyorum wc olayi hiç bitmiyor nolcak böyle

Ayni durumdayiz saat basi tuvaletteyim. Her seanstan sonra da su iciyorum ben susuz duramiyorum cunku. Hamile degilken dahi gece basucumda surekli su vardi. Tek fark hamileyken gece tuvalete cikma ihtiyaci hissetmezdim bir kere bile simdi ise aman sabahlar olmasin. 6-7 bardak su bitiriyorum bir gecede araliklarla. Ama napayim dilim damagim kuruyor.

Dun 5 lt su ictim tami tamina tuvalete neredeyse 4 kez ancak gittim gece hic gitmedim bu su nereye gidiyor

Bende normalde de susuz duramam. Hamile değilken 1 kere kalkardım en fazla. Ama smdi hem su içiyorum hem sürekli kalkıyorum. Uykusuzluktan bitap düştüm gündüz de uyuma şansım yok zaten doğum sonrasına hazırlık heralde gece boyu nöbetler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…