Kuzenim bi kac ay önce ozguc beyde sezeryan sonrasi normal dogum yapti cok rahat gecti Hersey yolundaydi bebisi de kendi de cok sukur cok iyiler. Gerçekten ozguc bey hakkinda olumlu Hersey bence guzel olacak merak etme icini ferah tut. İlk dogumundaki doktorun talihsizlik olmus ama nasip herseyde bir hayr var. İnsallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucağımızaTeşekkür ederim cevabın için. Özgüç bey için ben de çok olumlu şeyler duydum, özellikle de ssvd desteklediği ve ssvd doğumlar da yaptırdığı için tercih ettim. İlk doğumumda benim de bayandı doktorum. Aynı senin gibi eşim de ben de bayan doktor istediğimiz için öyle olmuştu. Ama bizi bin pişman ettirdi doktor doğum esnasında. Çok sabırsız ve gergindi ve malesef beni de gerdi. Yönlendirmek bi tarafa bağırmaya falan başladı ve ben şok. Öyle kötü oldum kitam bir travma oldu doğum benim için. Günlerce kendime gelemedim o yüzden korkularım. İnşallah bunda korktuğum gibi olmaz. İnşallah senin doğumun da şekli ne olursa olsun kolay olur. Sağlıcakla alırsın bebişini.
Aynen canım hıçkırık onlar ,dikkat et genelde sen yemek yedikten sonra olurBenim kaburgalar mi elastik yoksa karnim mi konya ovasi gibianlamadim kaburgalar da hissetmiyorum bebeleri.Basasagi olduklarindan vajinama baski,aci hissediyorum bir de karnim meksika dalgasi gibi dalgalaniyor.
Bir de su kalp atislari gibi ritmik olan sey hickirikmis.Dogruluyordum hemen kalp atisi saniyodum,rahat edemiyolar diye dusunurken hickirikmis onu ogrendim.Gunde 6 -7 defa oluyor.
Allah aşkına duyma kimseyi ya kapat kendini bu tarz insanlara sinir oluyorum onlar böyle hurafe icerikli yorum yaptıkça. Kimseyi takmyorum mantigima uydugu sürece herseyi de yapiyorum. Hamileyiz diye normal yaşantımızdakinden cok soyutlanmak mantksz geliyorBana yemekle ilgili degilde daha cok soyle seyler soyluyorlar sinirimi bozuyorlar.
-oksururken dikkat et bebek emzikten duser(elimde sanki)
-saga donme oyle, suraya uzanma yere egilme bebege soyle soyle olur.
Psikolojim bozuldu yemin ediyorum. Surekli egildikten sonra bebegin hareketini hossetmeye calisiyorum. Sagligimi bozdular. Kimseyle gorusmuyorum o yuzden.
Ne çok bilmiş insan varmış çevrende... Allaha şükür taş devrinde yaşamıyoruz çocuk değiliz gayette bilinçliyiz... bencede hiçbiri ile görüşmeBana yemekle ilgili degilde daha cok soyle seyler soyluyorlar sinirimi bozuyorlar.
-oksururken dikkat et bebek emzikten duser(elimde sanki)
-saga donme oyle, suraya uzanma yere egilme bebege soyle soyle olur.
Psikolojim bozuldu yemin ediyorum. Surekli egildikten sonra bebegin hareketini hossetmeye calisiyorum. Sagligimi bozdular. Kimseyle gorusmuyorum o yuzden.
Bunlardan biri de kayinvalidemNe çok bilmiş insan varmış çevrende... Allaha şükür taş devrinde yaşamıyoruz çocuk değiliz gayette bilinçliyiz... bencede hiçbiri ile görüşme
2. Kişi sen oldun vay beee :) Hayırlı olsunsözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Ahahahaha oğluyla temasa girmeni istemiyordur belkiBunlardan biri de kayinvalidemesime bir sey vercek oluyorum kolunu uzatma diyor yani uzanmak da degil sadece dirsegimi duz hale getirmek catlicam orta yerimden. Egitimli de bir insan ama anlayamiyorum. Doktora da birlikte gittigimiz oldu dr aciklama da yapti yok bana misin demiyor. Doktorlar umursamazmis bu boyle olurmus falan dusundukce bile geriliyorum.
Ayyy böyle duyunca bana da moral oluyor, çok teşekkür ederim canım yaaa umutlandım. İnşallah benim de iyi olur. Kuzeninin iki bebeğinin arası ne kadar. Eğer zamanında doğum gerçekleşirse benim 27 ay olacak. Allahım inşallah normal doğumu nasip eder. İçimi rahatlattın canım, Allahım da seni rahatlatsınKuzenim bi kac ay önce ozguc beyde sezeryan sonrasi normal dogum yapti cok rahat gecti Hersey yolundaydi bebisi de kendi de cok sukur cok iyiler. Gerçekten ozguc bey hakkinda olumlu Hersey bence guzel olacak merak etme icini ferah tut. İlk dogumundaki doktorun talihsizlik olmus ama nasip herseyde bir hayr var. İnsallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucağımıza
Evettt resmen kemikleri batıyor gibiKizlar bebeğimiz hareket ettiginde canınız acıyor mu
Benim karnim sag tarafinozellikle icten curumus gibi. Yani bir yere carparsin morarir sonra acir ya oyle. Bebek oraya gidip ittirince aciyorbazi mesanem de ince bi sizi oluyor. Benimkinin kafasi yukarda ondan henuz kaburgama tekme yemedim
Coook uykum vargeceleri hiç uyuyamıyorum kızlar saat başı wc deyim ve her kalktigimda su iciyorum wc olayi hiç bitmiyor nolcak böyle
Dun 5 lt su ictim tami tamina tuvalete neredeyse 4 kez ancak gittim gece hic gitmedimAman yeme de zaten. Icten sag kaburgami halletti veletbazen tekme atiyor bazen ayagini dayiyor oylece. Ayagini dayamasi daha beter bastiriyor kucucuk ama baya guclu
Ayni durumdayiz saat basi tuvaletteyim. Her seanstan sonra da su iciyorum ben susuz duramiyorum cunku. Hamile degilken dahi gece basucumda surekli su vardi. Tek fark hamileyken gece tuvalete cikma ihtiyaci hissetmezdim bir kere bile simdi ise aman sabahlar olmasin. 6-7 bardak su bitiriyorum bir gecede araliklarla. Ama napayim dilim damagim kuruyor.
Dun 5 lt su ictim tami tamina tuvalete neredeyse 4 kez ancak gittim gece hic gitmedimbu su nereye gidiyor
Bebegin basi asagida diye muhtemelen. Bir de bizimantalya da tuvalet ihtiyacimiz olmuyor. Buharlasma olarak atiyoruz suyu vucuttanYarim bardak su iceyim yarim saate tuvaletteyimcok fena bir kisir dongunun icerisindeyim
Bebegin basi asagida diye muhtemelen. Bir de bizimantalya da tuvalet ihtiyacimiz olmuyor. Buharlasma olarak atiyoruz suyu vucuttan
Hasta oldum bu sebepten. Oksurmekten cigerim sokulecek. Hayatimda ilk kez yaz gunu hasta oldum.Organ falan kalmadi zaten hepsi duzlesti. Istanbulda cok sicak cidden klimayla ask yasiyorum. Baya sevgiliyiz
Al bendende okadar içtigim su direk gidiyor korkudan devamlı su içer oldumCoook uykum vargeceleri hiç uyuyamıyorum kızlar saat başı wc deyim ve her kalktigimda su iciyorum wc olayi hiç bitmiyor nolcak böyle
Aman yeme de zaten. Icten sag kaburgami halletti veletbazen tekme atiyor bazen ayagini dayiyor oylece. Ayagini dayamasi daha beter bastiriyor kucucuk ama baya guclu
Ayni durumdayiz saat basi tuvaletteyim. Her seanstan sonra da su iciyorum ben susuz duramiyorum cunku. Hamile degilken dahi gece basucumda surekli su vardi. Tek fark hamileyken gece tuvalete cikma ihtiyaci hissetmezdim bir kere bile simdi ise aman sabahlar olmasin. 6-7 bardak su bitiriyorum bir gecede araliklarla. Ama napayim dilim damagim kuruyor.
Al bendende okadar içtigim su direk gidiyor korkudan devamlı su içer oldum
Sıkıcı bir durum yoruyor insanıHep aynı döndü su iç tuvalete git gece gündüz durmuyor vucutta su
Sıkıcı bir durum yoruyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?