2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
[/QUOTE]
Banada karnın cok küçük be el büyüyor muymuş iyimiymiş bari diyorlar. Herkesin karnı kocaman olmak zorunda mı arkadaş ya. Bariz 5 aylık Bi karına sahibim ama benim eşimde mi büyütüp küçültmek lüzumsuzlukta nirvanaya cıktı lar

Banada karnın cok küçük be el büyüyor muymuş iyimiymiş bari diyorlar. Herkesin karnı kocaman olmak zorunda mı arkadaş ya. Bariz 5 aylık Bi karına sahibim ama benim eşimde mi büyütüp küçültmek lüzumsuzlukta nirvanaya cıktı lar
[/QUOTE]
O kadar haklısın ki ama bitmez bu milletin kilo sevdası ve boş konuşmaları maalesef

Doğum yapan arkadaslar olmuş, hepsini tebrik ediyorum umarım bebekler ve anneler de çok iyidir. Biz tatilden döndük. Keşke doğurana kadar tatilde olsam. Yemek, bulasık, çamaşır derdi yok. Ye iç yat. Yüzmek o kadar iyi geldi ki ne sırt ağrısı ne bel agrısı kaldı. Ama tabi teyzelerin gereksiz konuşmaları maşallah kıızm neredeyse dogurcan, bu halde yüzme, aaa bir de 2 erkek çocugu nasıl tatile gelmişim. Teyze ben tatilde daha az yoruluyorum dedım. Oğlanlar sürekli denızde oynuyorlar, bana gram zararları olmadı. Bir kaç kadın oo maşallah hiç elin ayagın şişme iş dedi. Ertesi gun ayagim fil ayagı oldu...nazar bu kadar olur.. Yarın seminere gidecegım. İnşallah 37 ye kadar Allah güç verirse çalışacağım. Umarım bana çok ders vermez. Gercı vermez EYLUL sonu gıbı ızne cıkcam

Kızlar hamileliğinizin başından beri alaturka tuvalet mi kullandınız yoksa klozetmi

Klozet kullanıyorum sanırım alaturka zorunluluğum olsaydı kabız olurdum dışarda alaturka kullanıyorum ama o kadar zorlanıyorum ki eskiden kadınların maşallahı varmış

Hasta oldum bu sebepten. Oksurmekten cigerim sokulecek. Hayatimda ilk kez yaz gunu hasta oldum.

Aynen canim ben de yaz gunu 2 kere hasta olmayi becerebildim hamilelikte totalde kac kere oldum sayamadim cok gecmis olsun sana da dikkat et. Ilac alma kesinlikle yat dinlen baska caresi yok geciyor sonunda.

Kizlar mubabbetinizi çok özledim
Sarjim kayboldu cok idareli kullaniyorum telefonu.. Kisaca bisey sorcam.. Özellikle deneyimli anneler yada bilenlere
Sütümü sağıyorum özellikle bi göğsümden fazla geliyor.. Sağma işlemi bitince meme ucundan aşağı sarkan afedersiniz sümük gibi bişey geliyor.. Peceteye alip baktim eriyen bişey gibide değil.. Bunu biberona koyup koymamakta tereddüt ettim.. Bilenler varsa çok sevinirim.. Internette mastit filan diyor ama sanki o da değilmiş gibime geldi.. Sabah vizitte doktorlara sorcam ama aklima cok takıldı

Bilemedim canım, ama mastit olabilir, koyma bence onu biberona

Bilemedim canım, ama mastit olabilir, koyma bence onu biberona

Bende koymadim.. Ne oldugunu anlayamadm çünkü daha yeni sarı renge dönmeye başladı acaba onla mi ilgili bilmiyorum.. Ama mastitte de akıntı oluyormus.. Ama sağma yapmadigimda akıntı olmuyor.. Sagma biterken sarkıyor gogsumden

Bunlar yoksa tedirgin olma , senin sütun normalden daha kivamlidir ondan kaynaklanıyor olabilir, doktoru bekleme sormak için orda ebeler vardır ya da emzirme danışmanları falan oluyo devlette de
  • Emzirirken göğsün içinde ağrı ya da yakıcı bir his (bu enfeksiyon genelde sadece tek göğsü etkiler)
  • Göğüste hassasiyet ve sancı
  • Göğüste şişlik
  • Göğüs içinde yanma
  • Göğüste kızarıklık (genellikle kıskı biçimli bir leke)
  • Yorgunluk ve halsizlik
  • Ateş ve titreme.

Aşırı bi sikayet yok.. Makine ilk cekerken acitiyo sonra geciyor.. O da normal.. Sadece dün biraz kirmizilik vardi ucunda.. O da geçer gibi oldu bugun.. Ama meme ucum çatlak biraz.. Bilemedim neyse ben ilk gelen doktoe hemsire veya neyse onlara sorayim artik tatil ya kac gundur bayagi sessiz hastane.. Yarin başlar kosturmalari.

Kizlari arasinda 29 ay var canm benim. Oda cok araştırdı ilkinde erken dogum oldu bebegin suyu bitmisti mecbur sezeryan oldu. İkinciyi normal cok istedi araştırırken ozguc beyin adini duydu. Sabaha karsi hastaneye gittiler ardindan ozguc beyde geldi 2-3 saatin icinde dogumu oldu masallah Hersey cok yolunda gitti iyiydi korkma sende insallah sende guzel bi sekilde atlatirsin dogumu. Simdi kac haftaliksin canm sen?

Süt yeni yeni oluşuyor, kaymak oluşuyordur belki. Sıkıntı olduğunu sanmam. Mastit de göğüste ağrı oluyor sende yoksa mastit değildir.

Normalde evde dahi sutyen takan ben sutyene tahammulum kalmadi asla o kadar rahatsiz etmeye basladi ki inanilmaz batiyor. Eve gelir gelmez hemen atiyorum sutyeni. Zaten artik disarida gecirdigim gunlerin aksami agrilardan duramiyorum. Bakalim nasil gececek son zamanlar...

Bugün benim de sabahtan beri çok ağrım var göbek deliğinin üstünde kalan kısımda, kasılmış gibi geldi magnezyum falan da içtim ama geçiremedim sabah aile hekimine gidip rapor alcam hiç işe gitcek gibi hissetmiyorum

Biz mi gucsuzuz normali mi boyle anlamiyorum valla. Ciddi anlamda oturamiyorum. Batiyor her sey. Yatmak bile batiyor. Ben anlamadim ne yapacagimi

Gitme canim dinlen.

Bende öyleyim yatarken bile çıkarmazdım asla onsuz çıplak gibi hissederdim.
Şimdi bi yük üstümde eve gelir gelmez çıkarıp atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…