2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Canım ben uzun bi süre sağıp vermiştim sütü hiç öyle uzayan birsey görmedim. Hatta mastit de oldum onda da görmedim. Koyma bence de onu. Mastit de göğüs de beze gibi kitleler oluyor çok ağrı yapıyor ve anneye ateş titreme yapıyor bu gibi şikayetlerin yoksa mastit degilsindir bence. Var mı Eymen Paşa’dan haberler

Süt yeni yeni oluşuyor, kaymak oluşuyordur belki. Sıkıntı olduğunu sanmam. Mastit de göğüste ağrı oluyor sende yoksa mastit değildir.

Çözdüm işi.. Meme masajı.. Sanrm kanallar dolu ve süt sagma makinesi tam çekmiyor.. Bende sagmadan önce masaj yaptim.. Sagarken biraz daha masaj yaptim.. Sümük gibi olan şey azaldi.. Sanrm cok sagmadgm için oluyodu.. Simdi randimanli sagcam.. Saatli sekilde ilerlicem ayy bilmemek ne zormus yaa neyse ogreniyorum yavas yavas

Biz mi gucsuzuz normali mi boyle anlamiyorum valla. Ciddi anlamda oturamiyorum. Batiyor her sey. Yatmak bile batiyor. Ben anlamadim ne yapacagimi

Gitme canim dinlen.
Valla annem hep çürük derdi bana da bugüne kadar iyi gelmiştim şükür az kaldı ya ordan güç almaya çalışıyorum

Yok evet öyle sikayetlerim.. Gayet normalim.. Sadece makine cektigi icin canim yaniyo.. O da olur yani.. Masajla yapinca azaldi o kivam.. Artik saatli sağma yapcam.. O zmn daha rahat olur.. Hemsire dolu goguslerin dedi..

Eymen simdi teyzesi yanindaydi.. Allahm burnu ayni bana benziyormus resmini de cektirmisler sagolsunlar.. Teyzesi gelince gostercek bana bir heyecanlandim ki haber alinca şimdi.. Sanki yanindaymisim gibi oldu.. Az kaldi insallah yakinda hep yaninda olcam

Valla annem hep çürük derdi bana da bugüne kadar iyi gelmiştim şükür az kaldı ya ordan güç almaya çalışıyorum

Insallah dogumdan sonra bu agri sizilar her sey gecer. Sanki agri vs olmadan nasil bir vucudum vardi unuttum hep boyle devam edecegim bundan sonra gibi

İnşallah benim de öyle olur. Allah razı olsun canım, içime su serptin. Şimdi 32+4 günlük oldum. Bakalım zaman yaklaştıkça heyecan ve korku artıyor.

Merhabalar canım, kendini rahatsız edecek sütyenlerden takma zaten dışarı çıkarken bile. Pentide yumuşak, bez gibi sütyenler var ben onu kullanıyorum. Tavsiye ederim. Evde bile kullanıyorum ben. Takmazsam göğüs ucu kıyafetlere temas ediyo ve acıyo. O yüzden hem dışarda hem evde takıyorum. Bi bak istersen.

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 40

Biliyorum canim evet bu tarz sutyenlerim de var birkac cesit evde giyiyorum da disarida rahat edemiyorum bu tarz sutyenlerle. Illa destekli ya da balenli olacak disarisi icin

Aynen cnm düzenli sayman lazım gecede kalkıp 2 saatte bir sağmaya çalış mutlaka.

Oy ne güzel haber getirsin teyzesi güzel haberlerini. Allahım kucağına almayı da nasip etsin tez zamanda

Biliyorum canim evet bu tarz sutyenlerim de var birkac cesit evde giyiyorum da disarida rahat edemiyorum bu tarz sutyenlerle. Illa destekli ya da balenli olacak disarisi icin
Ben de senin gibiydim illa destekli sütyen takardım da hamilelikle birlikte hiç çekilmiyo valla destekli sütyen :)) bir de çok sıkı giyinmemek gerekli ya, o yüzden içerde de dışarda da kullanıyorum. Zaten çok fazla da çıkamıyorum dışarı :)

Bende bilemedim o uzayan şeyin ne olduğunu canim hic yaşamadım
2-3 saate bir sagim yap ve göğsünü bosaltana kadar sağ yarim birakirsan cok rahatsızlık verir insallah tez zamanda kavuşursunuz oğlunla

Siz benim neler gördüğümü bilseniz normal doğum demezdiniz allahim dogumhanenin yaninda ne zordu.. Gerçi hoşuma gidiyordu bebek aglamalarini duymak bir tanesi 12 saat sancı çekti.. En çok ona üzüldüm.. Digerleri 2.dogum oldugu için hemen fırlattı ama ben bu gorduklerime rağmen keşke normal doğum yapabilseydm diyorum.. Bi de sanrm benim bütün herseyim musaitti normal doguma.. Son anda aksi bisey olmazsa elbette ama bence en güzeli normal doğum.. Kesinlikle vazgecmeyin normal doğum düşünenler

Bende bilemedim o uzayan şeyin ne olduğunu canim hic yaşamadım
2-3 saate bir sagim yap ve göğsünü bosaltana kadar sağ yarim birakirsan cok rahatsızlık verir insallah tez zamanda kavuşursunuz oğlunla

Azaldi biraz.. Iki saatte bir sagmaya basladim.. Gece 3te yine mesaim var hadi ben kaçar

Ben ilkinde 24 saat sancı çektim ama 2.ler hemen fırlattı diyosun korkmamalı mıyım

aynı şekilde ben de takamıyorum. iz yapıyor artık. çok sıkıntı yaşıyorum

çok ciddi uykusuzluk sorunum var arkadaşlar. dün gece uyumadım ertesi gün öğleden sonra 3 saat içim geçmiş. sonra yine kalktım. akşam yattım. gece 2 oldu uyandım. yine uyuyamıyorum. sinirlerim bozuldu. akşam ağlamaya başladım artık. hiç böyle olmamıştım hayatımda

Ben de uyuyamıyorum son beş gündür iki üç saatlik uykular, vücut kendini hazırlıyor diye teselli ediyorum kendimi, geldim salonda oyun oynuyorum bari adam uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…