Kizlar mubabbetinizi çok özledim
Sarjim kayboldu cok idareli kullaniyorum telefonu.. Kisaca bisey sorcam.. Özellikle deneyimli anneler yada bilenlere
Sütümü sağıyorum özellikle bi göğsümden fazla geliyor.. Sağma işlemi bitince meme ucundan aşağı sarkan afedersiniz sümük gibi bişey geliyor.. Peceteye alip baktim eriyen bişey gibide değil.. Bunu biberona koyup koymamakta tereddüt ettim.. Bilenler varsa çok sevinirim.. Internette mastit filan diyor ama sanki o da değilmiş gibime geldi.. Sabah vizitte doktorlara sorcam ama aklima cok takıldı
Süt yeni yeni oluşuyor, kaymak oluşuyordur belki. Sıkıntı olduğunu sanmam. Mastit de göğüste ağrı oluyor sende yoksa mastit değildir.
Valla annem hep çürük derdi bana da bugüne kadar iyi gelmiştim şükürBiz mi gucsuzuz normali mi boyle anlamiyorum valla. Ciddi anlamda oturamiyorum. Batiyor her sey. Yatmak bile batiyor. Ben anlamadim ne yapacagimi
Gitme canim dinlen.
Canım ben uzun bi süre sağıp vermiştim sütü hiç öyle uzayan birsey görmedim. Hatta mastit de oldum onda da görmedim. Koyma bence de onu. Mastit de göğüs de beze gibi kitleler oluyor çok ağrı yapıyor ve anneye ateş titreme yapıyor bu gibi şikayetlerin yoksa mastit degilsindir bence. Var mı Eymen Paşa’dan haberler
Valla annem hep çürük derdi bana da bugüne kadar iyi gelmiştim şüküraz kaldı ya ordan güç almaya çalışıyorum
İnşallah benim de öyle olur. Allah razı olsun canım, içime su serptin. Şimdi 32+4 günlük oldum. Bakalım zaman yaklaştıkça heyecan ve korku artıyor.Kizlari arasinda 29 ay var canm benim. Oda cok araştırdı ilkinde erken dogum oldu bebegin suyu bitmisti mecbur sezeryan oldu. İkinciyi normal cok istedi araştırırken ozguc beyin adini duydu. Sabaha karsi hastaneye gittiler ardindan ozguc beyde geldi 2-3 saatin icinde dogumu oldu masallah Hersey cok yolunda gitti iyiydi korkma sendeinsallah sende guzel bi sekilde atlatirsin dogumu. Simdi kac haftaliksin canm sen?
Merhabalar canım, kendini rahatsız edecek sütyenlerden takma zaten dışarı çıkarken bile. Pentide yumuşak, bez gibi sütyenler var ben onu kullanıyorum. Tavsiye ederim. Evde bile kullanıyorum ben. Takmazsam göğüs ucu kıyafetlere temas ediyo ve acıyo. O yüzden hem dışarda hem evde takıyorum. Bi bak istersen.Normalde evde dahi sutyen takan ben sutyene tahammulum kalmadi aslao kadar rahatsiz etmeye basladi ki inanilmaz batiyor. Eve gelir gelmez hemen atiyorum sutyeni. Zaten artik disarida gecirdigim gunlerin aksami agrilardan duramiyorum. Bakalim nasil gececek son zamanlar...
Merhabalar canım, kendini rahatsız edecek sütyenlerden takma zaten dışarı çıkarken bile. Pentide yumuşak, bez gibi sütyenler var ben onu kullanıyorum. Tavsiye ederim. Evde bile kullanıyorum ben. Takmazsam göğüs ucu kıyafetlere temas ediyo ve acıyo. O yüzden hem dışarda hem evde takıyorum. Bi bak istersen.
Yok evet öyle sikayetlerim.. Gayet normalim.. Sadece makine cektigi icin canim yaniyo.. O da olur yani.. Masajla yapinca azaldi o kivam.. Artik saatli sağma yapcam.. O zmn daha rahat olur.. Hemsire dolu goguslerin dedi..
Eymen simdi teyzesi yanindaydi.. Allahm burnu ayni bana benziyormusresmini de cektirmisler sagolsunlar.. Teyzesi gelince gostercek bana bir heyecanlandim ki haber alinca şimdi.. Sanki yanindaymisim gibi oldu.. Az kaldi insallah yakinda hep yaninda olcam
Ben de senin gibiydim illa destekli sütyen takardım da hamilelikle birlikte hiç çekilmiyo valla destekli sütyen :)) bir de çok sıkı giyinmemek gerekli ya, o yüzden içerde de dışarda da kullanıyorum. Zaten çok fazla da çıkamıyorum dışarı :)Biliyorum canim evet bu tarz sutyenlerim de var birkac cesit evde giyiyorum da disarida rahat edemiyorum bu tarz sutyenlerle. Illa destekli ya da balenli olacak disarisi icin
Bende bilemedim o uzayan şeyin ne olduğunu canim hic yaşamadımYok evet öyle sikayetlerim.. Gayet normalim.. Sadece makine cektigi icin canim yaniyo.. O da olur yani.. Masajla yapinca azaldi o kivam.. Artik saatli sağma yapcam.. O zmn daha rahat olur.. Hemsire dolu goguslerin dedi..
Eymen simdi teyzesi yanindaydi.. Allahm burnu ayni bana benziyormusresmini de cektirmisler sagolsunlar.. Teyzesi gelince gostercek bana bir heyecanlandim ki haber alinca şimdi.. Sanki yanindaymisim gibi oldu.. Az kaldi insallah yakinda hep yaninda olcam
Kızlar ya benim de belim ve kuyruk sokumum agrıyor. Rahat uyuyamıyorum tuvalete gidip gelmekten ve uyku pozisyonu bulamamaktanbir de doğum korkusu sardı. Normal dogum istiyordum vakit yaklaştıkça sezaryen mi olsam ki demeye başladım. Son haftalar zormuş gercekten
Bende bilemedim o uzayan şeyin ne olduğunu canim hic yaşamadım
2-3 saate bir sagim yap ve göğsünü bosaltana kadar sağ yarim birakirsan cok rahatsızlık verir insallah tez zamanda kavuşursunuz oğlunla
Siz benim neler gördüğümü bilseniz normal doğum demezdinizallahim dogumhanenin yaninda ne zordu.. Gerçi hoşuma gidiyordu bebek aglamalarini duymak bir tanesi 12 saat sancı çekti.. En çok ona üzüldüm.. Digerleri 2.dogum oldugu için hemen fırlattı ama ben bu gorduklerime rağmen keşke normal doğum yapabilseydm diyorum.. Bi de sanrm benim bütün herseyim musaitti normal doguma.. Son anda aksi bisey olmazsa elbette ama bence en güzeli normal doğum.. Kesinlikle vazgecmeyin normal doğum düşünenler
Normalde evde dahi sutyen takan ben sutyene tahammulum kalmadi aslao kadar rahatsiz etmeye basladi ki inanilmaz batiyor. Eve gelir gelmez hemen atiyorum sutyeni. Zaten artik disarida gecirdigim gunlerin aksami agrilardan duramiyorum. Bakalim nasil gececek son zamanlar...
Ben de uyuyamıyorum son beş gündür iki üç saatlik uykular, vücut kendini hazırlıyor diye teselli ediyorum kendimi, geldim salonda oyun oynuyorum bari adam uyusunçok ciddi uykusuzluk sorunum var arkadaşlar. dün gece uyumadım ertesi gün öğleden sonra 3 saat içim geçmiş. sonra yine kalktım. akşam yattım. gece 2 oldu uyandım. yine uyuyamıyorum. sinirlerim bozuldu. akşam ağlamaya başladım artık. hiç böyle olmamıştım hayatımda
Önceden sadece sağdan vuruyordu şimdi solada yatırmıyor ben nasıl yatcam ya uykum cokk yatacak pozisyon yokk. Sabaha kadar kımıl kımıl ayHer gece olduğu gibi 01:35te uyandım ve uyanış o uyanış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?