2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Korkma kız doguran nasıl doguruyor Allah verir gücünü mümkün oldugunca düşünme akışına bırak insan düşündükçe kötü oluyor. Uykum cok ama yatacak pozisyon yok ya her yerden vuruyor sıkışmış gibi oğlumda bugün pek bişey yemedi süt istedi ama simdi de uyanıp duruyor acıkıyor çünkü sıpa. Benim daha büyük gece uyanmayı bırakmadı artık ikisi bir kalkar

Önceden sadece sağdan vuruyordu şimdi solada yatırmıyor ben nasıl yatcam ya uykum cokk yatacak pozisyon yokk. Sabaha kadar kımıl kımıl ay
Benim bebişten de değil kendiliğinden kaçıyo uyku yatakta dört dönüp en son çare kalkıp gezinmeye başlıyorum, hiç uyanmadan uyuduğum cağnım günlerime selam olsun

Ben normalde de gece en az 2 kere wc ye kalkarım ama artık en se vdigim pozisyonda yüzüstü yatmak istiyorum m
Ay dimi ya ben de yatakta hızlıca dönebilmeyi özledim sağdan sola şu an robotik hareketler yapmak zorunda kalıyorum kalkıp gidiyim bir daha deneyeyim bakim uyuyabilcem mi

Ben ilkinde 24 saat sancı çektim ama 2.ler hemen fırlattı diyosun korkmamalı mıyım

2.yi doguranlat valla en fazla 3 saat sancı çekti.. Hatta bi tanesi sanci odasinda doğurdu çocuğu.. Doktor elinde bebekle dogumhaneye yürüdü.. Hemsireler koşa koşa aletleri getirdiler odaya.. Bence 2. Dogum daha rahat.. 2.yi normal yapacak olanlar rahat olsun

Ben de uyuyamıyorum son beş gündür iki üç saatlik uykular, vücut kendini hazırlıyor diye teselli ediyorum kendimi, geldim salonda oyun oynuyorum bari adam uyusun

ben de uyuyamayınca telefondan oyun oynuyordum düne kadar.dün telefonların bilindiğinden daha fazla radyasyon yaydığı haberini okudum bir bilim sayfasında. şimdi telefonu başka odaya bıraktım. bilgisayardan dizi izliyorum. gerçi bilgisayar da aynı ama . kitap okumak bile sıkmaya başladı son günlerde. nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum

Ben de öyle kitap basıyo okuyamıyorum, işim sebebiyle de her gün önümde iki bilgisayar maalesef diyorum belki radyasyona bağışıklı doğarlar

Ay kızlar çok heyecan yaptim.. 'taburcu' kelimesi bile yetti bana sanrm gastroya danisilcak bugun bile taburcu edilebilirim değerler düşüşte.. Ayyy bakalim ne diyecekler.. Heyecan yaptim
Gözün aydın canım. İnşallah tez zamanda bebisinde büyüyüp taburcu olur. Evde aile olarak yeni bı hayata yelken açarsınız

ben geceleri arada bir wc ye kalkıyorum onun haricinde hep uyuyorum. sadece bazı geceler sıcaktan uyuyamamıştım onun haricinde uyku sorunum yok kızımında yok sanırım gece sadece bir kere falan hareket ediyor geri kalan da o da hep uyuyor. pozisyon olarak sağa dönüp yatıyorum önceden sırt üstü yatardım ve sabah a kadar hareketsiz uyurdum şimdi sadece sağa dönüp uyuyorum yine hareket etmiyorum umarım doğunca da geceleri uyur

Ben de uyuyamıyorum son beş gündür iki üç saatlik uykular, vücut kendini hazırlıyor diye teselli ediyorum kendimi, geldim salonda oyun oynuyorum bari adam uyusun
Ben de bayramda öyle oldum ve toparlayamadim yaklaşık 4-5 gün öyle geçti ruh gibiydim .şükür bu aralar iyiyim pozisyonu buldum mu gidiyorum
Valla ben daha gebelik bile olmadığı aylarda kk ve bir çok bilimsel sayfayı okumaya başladım elimden telefon düşmüyor . Ara ara kitap okuyorum falan. Dün gece tuvalete diye kalktım ,tuvalete vardım ama hapşırınca oturmaya gerek kalmadı üstümü değiştirdim vs derken uykum kaçtı gittim kitap okumaya başladım bende
Ay kızlar çok heyecan yaptim.. 'taburcu' kelimesi bile yetti bana sanrm gastroya danisilcak bugun bile taburcu edilebilirim değerler düşüşte.. Ayyy bakalim ne diyecekler.. Heyecan yaptim
Gözün aydın canım bugün cikamasan bile sakın üzülme belli ki herşey yolunda gidiyo. Bugün yarın meleğinin kokusunu alırsın o da senin kokunu alır huzur bulursunuz.

Bunca zombi hamilenin icinde buyuk cesaret yazma boyle nazar degdirecegiz.

Bu gece wc ye sayamadim ama 5 kere en az kalktim sanirim. Bir saga bir sola bir saga bir sola 5 dkda debelene debelene kasik agrilariyla done done sabahi ettim. Bir elimde su ne uyuyabiliyorum ne kocayi uyutuyorum

Herkese iyi haftalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…