2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ya ben de bu haftaya kadar asıp kesiyordum sezaryen istemem normal isterim diye bikaç şey okudum, instagramda bir iki videoya denk geldim derken korktum sanırım. ya ıkınamazsam çocuğa zarar verirsem diye diye saldım içime korkuları :) ama korkunun ecele faydası yok tabi o çocuk bi şekilde doğacak

kötüleri okumadan geçiyorum ben çünkü bilinçaltına işliyor istemsiz kasılıyorsun yapacağın varsa da yapamıyorsun

Kızlar bebeği doğum pozisyonunu alan varmı aranızda?
30 haftaydi galiba baş aşağı indi ama her gidişimde donuyor bı gidisimde baş aşağı oburunde ayaklar asagi dönüp duruyor. En son 33 hafta ucgunde baş aşağı inmiş ti. Benim sezeryan olcak zaten

kötüleri okumadan geçiyorum ben çünkü bilinçaltına işliyor istemsiz kasılıyorsun yapacağın varsa da yapamıyorsun
En güzeli Hiçbir doğum hikayesi okumuyorum. Herkesin kendine has bir doğum şekli olduğunu düşünüyorum.
Benden önce Hamile olan arkadaşlarıma bakıp korkmuyor musun hastaneye yetişememrkten falan gibi aptalca sorular soruyordum birde ne aptallık onların yerine benim içime bir korku salınıyordu

Şu an kendimi düşünüyorum ve hiç korkmuyorum. Zaman çok yaklaşınca korkar mıyım bilmiyorum? Normal doğum istemiyorum sadece sonlarda oluşabilecek komplikasyonlardan dolayı. Olumsuz sözlere tahaamülüm yok Canım o kadar tatlı değil yoksa. Biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum sağlıkla... herkesede aynı güzel dilekleri diliyorum ❤

Benim uykumda çokta rahatsızlık verici uyanışlar yok hala şükürler olsun ilk 4 ay gecede 3 kez kalkıyordum wcye ve tekrar uykuya geçemediğim zamanlar oluyordu. Çok sinir bir durum. Şimdi 1 kez wc saat 5-6 arası... çok nadir yarım saat dalamıyorum. Bazı zamanlar gündüz bile uyku çöküyor uyuyorum 1-2 saat. Bir kaç kez sıcak ve nem dışında uykusuzluk olmadı. Nefes alıp vererek rahatlatıyorum gün içinde stresim kalmıyor. 0 duygusallık var içimde , etrafım hep beni idare ediyor. İçimde pek bir şey tutmuyorum belki etkisi vardır rahat uykuya

Bende aynıyım 2 gündür neredeys3 hic uyuyamiyorum

Keşke video izlemeseydin.. Etkileniyor insan ister istemez.. Ben duyduklarima rağmen yinede umursamadm son ana kadar normal doğum istedim hep.. Bazen cidden cehalet mutlulukmuş onu anladm burada

Bizim bebelak 26da aldı pozisyonu, burada birkaç arkadaş bahsetmişti bazı hareketler varmış pozisyon almasına yardımcı eğer sizinki dönmediyse belki öyle şeyler araştırabilirsin
Ben çarşamba gidicem 28. Haftada makat gelişti merak ediyorum döndü mü diye bi fark varmı anlamam için çok merak ediyorum

Ay kızlar çok heyecan yaptim.. 'taburcu' kelimesi bile yetti bana sanrm gastroya danisilcak bugun bile taburcu edilebilirim değerler düşüşte.. Ayyy bakalim ne diyecekler.. Heyecan yaptim

Ay hadi insallah Gidip dusunu alıp rahatlat evde Eymenin gelişine hazırlanırsın..

Çalışıyorsun hala sanırım yorgunluktan aslında bu uyuyabilme bende uyuyorum ama çok sık uyanıp ağrıyan tarafıma göre diğer yöne dönüp uyumaya çalışıyorum günde zaten 6 saat falan uyuyorum onu da pozisyon döne döne (

Aynı sıkıntı bende de var günde 2 3 saat kesintisiz uyuyorum sanırım bebek gelmeden bizi uykusuzluğa hazırlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…