2.yi doguranlat valla en fazla 3 saat sancı çekti.. Hatta bi tanesi sanci odasinda doğurdu çocuğu.. Doktor elinde bebekle dogumhaneye yürüdü.. Hemsireler koşa koşa aletleri getirdiler odaya.. Bence 2. Dogum daha rahat.. 2.yi normal yapacak olanlar rahat olsun
Valla içime su serptin ne kadar normali yaşamışta olsam ilk olacak gibi korkularım aynı 2. Hatta 3. 'yu yapanlarin daha kolay doğum yaptığını hep duyuyorum. Sende böyle söyleyince biraz daha rahatladım Allah razı olsun
Kızlar ya benim de belim ve kuyruk sokumum agrıyor. Rahat uyuyamıyorum tuvalete gidip gelmekten ve uyku pozisyonu bulamamaktan bir de doğum korkusu sardı. Normal dogum istiyordum vakit yaklaştıkça sezaryen mi olsam ki demeye başladım. Son haftalar zormuş gercekten
Benim makat gelişken kasıklarım ayak tekmeleri ile çok sızlardı ama mide kısmım kaburgalarım rahattı. Dönünce ayakları kaburga ve mideye arada tekmeler savuruyor kafası ile yapamaz o kadarını
Ayak veya diz gibi sivri yerleri mesela kaburgamın altında hemen, poposu sağ kaburga altında yusyuvarlak dayanıyor, bir de hıçkırdığında çok aşağıda hissediyorum mesela, böyle bi takip et bakalım var mı benzerlik
Bende ne zaman uyansam gece hep sırt üstü pozisyonda buluyorum kendimi. Vücut kendiliğinden allışmış, çok zararlıymış aslında bebeğe kan ulaşımı yavaşlıyormuş ama uykuda elimde olmadan dönüyorum
benimki bi dönüyor bi doğum pozisyonuna geçiyor bi yan yatıyor şuan mideme ve kaburgama doğru bir basınç var nerede nasıl olduğunu anlamıyorum açıkçası
pozisyona geçtiğini nasıl anlarız ?
Ayak veya diz gibi sivri yerleri mesela kaburgamın altında hemen, poposu sağ kaburga altında yusyuvarlak dayanıyor, bir de hıçkırdığında çok aşağıda hissediyorum mesela, böyle bi takip et bakalım var mı benzerlik
Benim makat gelişken kasıklarım ayak tekmeleri ile çok sızlardı ama mide kısmım kaburgalarım rahattı. Dönünce ayakları kaburga ve mideye arada tekmeler savuruyor kafası ile yapamaz o kadarını
Ben de çok anlamıyordum da on gün önce ultrasonda tam şekli görünce kafamda netleşti, o popo resmen sipsivri çıkıyo hayret verici şu an yazarken bile anne bak popom diye ittiriyo resmen yicez o popoyu mecbur çıkınca o bize az yedirmiyo şu an
benimki bi dönüyor bi doğum pozisyonuna geçiyor bi yan yatıyor şuan mideme ve kaburgama doğru bir basınç var nerede nasıl olduğunu anlamıyorum açıkçası
pozisyona geçtiğini nasıl anlarız ?
Ben ultrasona girdiğimde doktor kafası Şurda, ayağı, poposu burda diye gösteriyor oradan biliyorum ben. Tekmeleri sağ kaburgama doğru mesala. Mide tarafımda poposu var. Kafası altta
Ayaklarım iki gündür şişiyor babet sıkmaya başladı, ben 2 hafta daha çalışırım diye düşünüyordum ama bana bu hafta son. Kendi işim olduğu için yine ara sıra gider kontrol ederimm ama aktif çalışma bu hafta itibari ile bitiriyorum. Söylüyorlardı inanmıyordum yazın gerçekten son ay zor oluyormuş. Biraz evde zaman geçirip dinlenmem iyi gelecek.
Bizim bebelak 26da aldı pozisyonu, burada birkaç arkadaş bahsetmişti bazı hareketler varmış pozisyon almasına yardımcı eğer sizinki dönmediyse belki öyle şeyler araştırabilirsin
10 Eylül de kontrolüm var benim de NST bağlayacakmş ama doğum için bir şey demez herhalde dhaa erken gibi?
Bu çocuk sezeryanla doğmalı vs vs vs gibi????
Bende ne zaman uyansam gece hep sırt üstü pozisyonda buluyorum kendimi. Vücut kendiliğinden allışmış, çok zararlıymış aslında bebeğe kan ulaşımı yavaşlıyormuş ama uykuda elimde olmadan dönüyorum
Ay kızlar çok heyecan yaptim.. 'taburcu' kelimesi bile yetti bana sanrm gastroya danisilcak bugun bile taburcu edilebilirim değerler düşüşte.. Ayyy bakalim ne diyecekler.. Heyecan yaptim
Ay hadi insallah Gidip dusunu alıp rahatlat evde Eymenin gelişine hazırlanırsın..
Çalışıyorsun hala sanırım yorgunluktan aslında bu uyuyabilme bende uyuyorum ama çok sık uyanıp ağrıyan tarafıma göre diğer yöne dönüp uyumaya çalışıyorum günde zaten 6 saat falan uyuyorum onu da pozisyon döne döne (
ben de aynıyım doktora sordum o kadar takıntı yapmana gerek yok dedi bebek var olmak için bu kadar uğraşmış bi saat sırt üstü yattın diye bişe olmaz farkettiğin zaman dönersin olur biter dedi çok rahattı bende rahatladım açıkçası