2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Valla içime su serptin ne kadar normali yaşamışta olsam ilk olacak gibi korkularım aynı 2. Hatta 3. 'yu yapanlarin daha kolay doğum yaptığını hep duyuyorum. Sende böyle söyleyince biraz daha rahatladım Allah razı olsun

Ben de ayni durumdayim. Sanci mi bu doguruyor muyum acaba diye dusundugum an oyle panikliyorum ki

Iki kere oldu. Bagirsak sancisini dogum sancisi zannettim

Ben cok korkup panik yapinca tansiyonum düşüyor. Bas dönmesi mide bulanmasiyla yerlere yapisiyorum

Ben çarşamba gidicem 28. Haftada makat gelişti merak ediyorum döndü mü diye bi fark varmı anlamam için çok merak ediyorum

Benim makat gelişken kasıklarım ayak tekmeleri ile çok sızlardı ama mide kısmım kaburgalarım rahattı. Dönünce ayakları kaburga ve mideye arada tekmeler savuruyor kafası ile yapamaz o kadarını

Ben çarşamba gidicem 28. Haftada makat gelişti merak ediyorum döndü mü diye bi fark varmı anlamam için çok merak ediyorum
Ayak veya diz gibi sivri yerleri mesela kaburgamın altında hemen, poposu sağ kaburga altında yusyuvarlak dayanıyor, bir de hıçkırdığında çok aşağıda hissediyorum mesela, böyle bi takip et bakalım var mı benzerlik

Ben normalde de gece en az 2 kere wc ye kalkarım ama artık en se vdigim pozisyonda yüzüstü yatmak istiyorum m

Bende ne zaman uyansam gece hep sırt üstü pozisyonda buluyorum kendimi. Vücut kendiliğinden allışmış, çok zararlıymış aslında bebeğe kan ulaşımı yavaşlıyormuş ama uykuda elimde olmadan dönüyorum

benimki bi dönüyor bi doğum pozisyonuna geçiyor bi yan yatıyor şuan mideme ve kaburgama doğru bir basınç var nerede nasıl olduğunu anlamıyorum açıkçası
pozisyona geçtiğini nasıl anlarız ?
Aslında aynı sorunun peşindeyim bi vajinamda hıçkırık hissediyorum bi yukarda bi aşağıda tekme bi yukarda anlamadım gitti

Ben hiç anlamıyorum neresi nerde sadexe karnımın sol kısmına vuruyor sağ taraf daha nazik... Ama başı nerde neresi eli kolu bacağı poposu bilmiyorum

Hıçkırıgını vajinaya yakın hissediyorum ama ayak popo baş kısmını ilk olunca anlamıyorum hiç

Benim makat gelişken kasıklarım ayak tekmeleri ile çok sızlardı ama mide kısmım kaburgalarım rahattı. Dönünce ayakları kaburga ve mideye arada tekmeler savuruyor kafası ile yapamaz o kadarını
Benimde öyle şuan kaburga tarafında eklem var ama bacak mı kol mu anlayamıyorum

Ben hiç anlamıyorum neresi nerde sadexe karnımın sol kısmına vuruyor sağ taraf daha nazik... Ama başı nerde neresi eli kolu bacağı poposu bilmiyorum
Ben de çok anlamıyordum da on gün önce ultrasonda tam şekli görünce kafamda netleşti, o popo resmen sipsivri çıkıyo hayret verici şu an yazarken bile anne bak popom diye ittiriyo resmen yicez o popoyu mecbur çıkınca o bize az yedirmiyo şu an

benimki bi dönüyor bi doğum pozisyonuna geçiyor bi yan yatıyor şuan mideme ve kaburgama doğru bir basınç var nerede nasıl olduğunu anlamıyorum açıkçası
pozisyona geçtiğini nasıl anlarız ?
Ben ultrasona girdiğimde doktor kafası Şurda, ayağı, poposu burda diye gösteriyor oradan biliyorum ben. Tekmeleri sağ kaburgama doğru mesala. Mide tarafımda poposu var. Kafası altta

Ayaklarım iki gündür şişiyor babet sıkmaya başladı, ben 2 hafta daha çalışırım diye düşünüyordum ama bana bu hafta son. Kendi işim olduğu için yine ara sıra gider kontrol ederimm ama aktif çalışma bu hafta itibari ile bitiriyorum. Söylüyorlardı inanmıyordum yazın gerçekten son ay zor oluyormuş. Biraz evde zaman geçirip dinlenmem iyi gelecek.

Bizim bebelak 26da aldı pozisyonu, burada birkaç arkadaş bahsetmişti bazı hareketler varmış pozisyon almasına yardımcı eğer sizinki dönmediyse belki öyle şeyler araştırabilirsin
Sağol kuzum çarşamba bi gidicem hastaneye eğer dönmemiş derse ki inşallah demez o zaman deneyim pozisyonları

Banu çiftçiydi sanırım vidyo paylaşmıştı belin altına doğru incecik bir yastık koymak bile ordaki kan akışını rahatlatıyormuş bi izle istersen

Ay kızlar çok heyecan yaptim.. 'taburcu' kelimesi bile yetti bana sanrm gastroya danisilcak bugun bile taburcu edilebilirim değerler düşüşte.. Ayyy bakalim ne diyecekler.. Heyecan yaptim
İnşallah canım çok sevindim inşallah eymen de en yakın zaman da evine gelir

Kızlar bebeği doğum pozisyonunu alan varmı aranızda?
aynen canım çalışıyorum hala yoruluyorum sanırım dediğin gibi ondan biraz daha rahat uykuya geçiyorum.
ben de aynıyım doktora sordum o kadar takıntı yapmana gerek yok dedi bebek var olmak için bu kadar uğraşmış bi saat sırt üstü yattın diye bişe olmaz farkettiğin zaman dönersin olur biter dedi çok rahattı bende rahatladım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…