2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bebeği doğum pozisyonunu alan varmı aranızda?
Benim bebeğim hep doğum pozisyonundaydı ama şuan 33+5 olduk ve son bir ya da bir buçuk haftadır ters döndü hissediyorum. Eskiden hickiriklarini altta hissederdim şimdi yukarda hissediyorum. İnsanların çocukları bu süreçte doğum pozisyonunu alıyo benim ki ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Açıkçası kafama çok takmıyorum geleceği zaman alır o pozisyonu diyorum zaten fildir fildir içerde. Hep hareketleri azalır vs diyodular ama maşallahı var içeriyi halı saha zannediyo

Ben ultrasona girdiğimde doktor kafası Şurda, ayağı, poposu burda diye gösteriyor oradan biliyorum ben. Tekmeleri sağ kaburgama doğru mesala. Mide tarafımda poposu var. Kafası altta
kızımda aynı şekilde aslında dönmüş demek ki ayın 5 inde doktora bir gideceğim detaylı sorayım bu durumu

ben de 2-3 gündür farkediyorum ayakkabılar sıkıyor. yüzük de sıkmaya başladı. çarşamba son iş günüm bırakıyorum işi :) evde sıkılırım muhtemelen ama böyle iş yerinde daha eziyetli oluyor

Selam kızlar

10 Eylül de kontrolüm var benim de NST bağlayacakmş ama doğum için bir şey demez herhalde dhaa erken gibi?
Bu çocuk sezeryanla doğmalı vs vs vs gibi????

ben kızımı 37+4 te doğurmuştum ama 1 hafta kadar öncesi çatı muayenesi yapılmıştı yani 35-36 dan sonra dr a göre çatı muayenesi başlıyor demekki .sen yine hazırlıklı git belki muayene etmek isteyebilir.

bende çarşamba izne ayrılıyorum , çalışmak zorlamıyor ama gece uykusuz olup sabah 7 de kalk hazırlan yollara çık ki araba ile geliyorum kemer de sıkıyor gerek yok .yeter 34 e kadar çalıştığım çıkıyorum izne 38 de sezeryana alınırsa zaten 1 ayda evimde sıkılayım :) ev hanımlığı oynarım .

sizin doğum çantası el valizine sığdımı .ben daha bebeğinkileri sıgdıramadım ki birde bez ıslak mendil falan onları sırt çantası yaptığım halde .geri büyük valize dönmeye karar verdim yoksa böyle 3 çanta birde puset olacak .1 büyük valiz birde puset daha iyi olur .

kendime ayrı bebeğe ayrı yaptım çantayı o yüzden sığdı daha yer bile var hatta

Sanki sabaha kadar öyle yatmıyorsunya açıkçası benim de suan yatabildiğim tek pozisyon sırt üstü ve hafif oturur vaziyet. Dönünce bebek Bi o tarafa Bi bu tarafa kayıyor

ben bebeğin ve benim giyeceklerimi kabin boy bir valize koydum sığdı. bir de sırt çantasına ıslak mendil bez vs. koydum. şimdilik yetti gibi duruyor ama hastaneye şerbet için bardak, süs, hediyelikleri filan götürürsem onlar için de ayrı bir çanta lazım olacak.

ben izne ayrılmayacağım gayet iyi hissediyorum kendimi aslında hiç hamile ya da doğuracak gibi hissetmiyorum sadece arada bir sancılar ile hatırlatıyor kendini
maşallah canım hep böyle ol inşallah sancılar bende de bu hafta hafif hafif başladı önceden hiç hissetmiyodum

Ben bir el çantası birde anne bebek bakım çantasına koydum herşey sığdı. Birde tabi pusetimi alıcam o kadar

Ahahahah halı saha zannediyorsa bırak annesi gerçeklerle yüzleşecektir illaki az kalmış doğuma biraz daha şımarsın

10 Eylül de kontrolüm var benim de NST bağlayacakmş ama doğum için bir şey demez herhalde dhaa erken gibi?
Bu çocuk sezeryanla doğmalı vs vs vs gibi????
Bende 6 Eylül’de kontrolum 35+2 gunluk olcaz ozaman bende nst ye gircem ama dogum ile ilgili konusmaz sanıyorm. Son anda belli olur sanki dogum seklimiz gbi geliyor. Kuzenim cati muayenesi yaparlar kesin bu gittiginde az kalmis filan diyo cok sacma geldi oyle bisey var mi gerçekten acaba

Evet çatı muayenesi yapmadan doğuma almazlar sanmıyorum. Çünkü normal doğum yapıp yapmamayı direk etkileyen nedenlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…