2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de sağ kaburgama arada baskı geliyor sanki kaburgamı ciğerimi ayağıyla itiyormuş gibi oluyor ama tekme değil karnımın sol tarafında yumruk yada tekme varmış gibi oluyor ben ayaklarının kaburgamda ellerinin de karnımın sol tarafımda olduğunu düşünüyorum kasığımda da bazen hıçıkırık gibi hissediyorum çünkü bu hafta kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek son 2 aydır doğum pozisyonundaydı inşallah tersine dönmemiştir

Gerçekten öyle sanırım bu senenin bebişleri tez canlı :)

Aynen zaten uyku problemi var bi de bu sırt üstü mu yardm acaba tedirginliği iyice uykumdan etti. Hiç uyuyamıyorum hep uykum var

Kızlar bugün sancım var bel ağrısı da bunlar normal mi şimdiye kadar hiç bu kadar şiddetli değil ki korkmam lazım mı yaaa??

Düzenli değilse vucut alıştırma yapıyodur canım artık sonlara yaklaştık. Dakika tut. Kaç dakikada bir geliyor sancın bak bakalım

dün bizde okul alışverişi yaptık fazla ayakta kaldım bi ara heee doğum başladı galiba dedim .yordun mu kendini biraz dinlen bakalım devam edecekmi .

Normal doğum aklımda kaldı nedense çok istedim o anı yasamayi. Hatta doktoruma teklif ettim ama hastane yönetimi ssvd e izin vermiomus. O yüzden yine spinal sezeryan isticem. Bebek doğduğu an sesini duymak yüzünü görmek onu avaz avaz ağlarken yanağına getirdikleri an öpmek öpünce bı anda susması. Kendini güvende hissetmesi. Bunlar çok güzel

Ya cok guzel olmali gerçekten okurken bile icim tuhaf oluyor. Rabbim hepimize o anları sağlıkla yasamayi nasip etsin

Benim ilk genel anestezi olmuştu, spinal den korkmuştum. Şimdi spinal istiyorum ama o iğne vurulurken ağrı oluyor mu. Birde kaç saat sonra ayak hareket ettirebiliniyor. Çok soru sordum kusura baakma

Benimde dün gece sancı mı, yoksa iç organım baskı yaptığı için ağrı oldu bilemedim. O kadar ağrıdı ki doğum yapsam bu gece dedim.
Geçen yine böyle oldum nst de sancı çıkmadı öyle.
Bende dün gece wc ye kalktım sancı tutu ve hala devam ediyor cuma günü nst de çıkar belki de yalancı sancılardır Adet sancıları gibi pek anlamıyorum da doğum sancısı nasıl oluyor valla ödüm kopuyor evde tek başıma doğuracam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…