2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar çamaşırımda ip gibi leke var hafif kahvemsi duyan bilen var mı? 2 damla kadar var yok
Bu durumda kesinlikle doktora gidin plesentanin öne gelmesi gibi bi durum olabiliyor. İnşallah önemli bişey değildir ama bence kesinlikle doktora gidin.
sonlara yaklaştıkça hepimizi bir telaş sardı sanırım
Evet telaş sardı , hareket etmek zorlaştı ,özel bölgede kemik ağrıları yaşıyorum ama oturduğum yerden telaş yapıyorum hala camasir yıkamadım
Akşam arkadaşımın kına gecesi var kalabalığa ve gelecek sorulara hazır değilim, kaç aylık vah vah ne işin var buralarda doğurma
Amaan Boşversene . Git göbek at tüm kaslarını esnet sonra eve gel ılık duş al misler gibi uyu

Molfixin bu paketini aldım. Prima büyük oğlum da pişik yapmıştı

Eklentiler

• Screenshot_20190902-181101.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 28
Benim de ilk bebeğim olacak fakat benim tavsiyem hangi markayı alırsanız alın çok almayın ben prima aldım 1er paket aldım stok yapmadım çünkü her bebek farklı ve hangi markanın iyi geleceğini denemeden bilemeyiz çevremde herkes farklı marka kullanıyor ben de deneyerek karar vereceğim

Benim eşim de uni baby nin yumuşatıcı ve deterjanı ikili kampanyalıymış öyle almış onu ama yenidoğan kıyafetlerinde yumuşatıcı kullanmam diye düşünüyordum kullanılır mı ki
Ben kullandım sabun tozu sertleştirebilir diye yanlış bilgi vermiş olmıyayım ben kullandım da diğer kızlar ne düşünüyorlar bu konuda bilmiyorum

mrb canm. sleepy aldm bn . kizimda doğmadan once baby&me almistm onu kullanamadk molfix aldm oda gelmedi cildine sonra sleepy almstm onu baya kullandk ama ilerki aylarda yürümede sıkıntı oldu bacağı açık yürüyordu molfixe geçtik düzelmişti onla molfixle de bıraktık bezi ikiside guzel yani :)

Yenidoğan kıyafetlerini hangi marka deterjanla yıkadınız yada yıkayacaksınız kızlar birkaç güne başlayayım ben de hastane çantası hazırlamaya en iyisi
Canm ben bingo parfümsüz ile yıkadım. piyasadaki kimyasalı en az deterjan o bn kizimda sabun tozu almistm nezle oldu aile hekimine gittim muhtemelen deterjandan alerji olmus dedi bnde sabun tozu kullanıyorum yumuşatıcı bile koymuyorum dedm iyi halt ediyorsun onlardada ağır kimyasallar var bingo parfümsüz kullan dedi halbuki evde bize onu kullanıyordum bebege sabun tozu iyi olur denince onu almıştım

Ben kullandım sabun tozu sertleştirebilir diye yanlış bilgi vermiş olmıyayım ben kullandım da diğer kızlar ne düşünüyorlar bu konuda bilmiyorum
Evet sabun tozu sertleştiriyormuş diye duymuştum bende canım ama yinede aldırdım eşime işte ne kullanacağımı bilemediğim için, tecrübeli arkadaşlar da tavsiyelerini yazarlarsa ona göre gerekirse yenisini alırım sabun tozunu da ilerleyen zamanda yada kendi çamaşırlarımda kullanırım ama yumuşutacıyı henüz kullanmam iyi değil diye biliyorum canım bol bol durulamışsındır tabi ama yinede parfümlüyse falan tekrar yıkaman gerekebilir bir araştır bence onu
Anladım canım bu da aklımda olsun yenidoğan kıyafetleri önemli sonraki zamanda daha rahat olurum da ilk giyeceklerini en az kimyasalla yıkamalıyım

Kızlar bugün sancım var bel ağrısı da bunlar normal mi şimdiye kadar hiç bu kadar şiddetli değil ki korkmam lazım mı yaaa??
Sancının olması normal canım, önemli olan kaç dakikada bir geliyor ve ne kadar sürüyor. Gün içinde kaç kere olduğu da önemli. Zaman aralığı azalmaya başlıyorsa ve düzenli kasılma ve sancılarsa doğum sancısı demektir. Yoksa doğum öncesi yalancı sancılardır.

Kızlar çamaşırımda ip gibi leke var hafif kahvemsi duyan bilen var mı? 2 damla kadar var yok
Ben hiç yaşamadım böyle bir durumu da leke ip gibiyse çok önemli bir durum olmamalı, inşallah öyledir. Yordun mu acaba kendini bugün. Bence imkanın varsa biraz uzan dinlen eğer leke artarsa doktorunla iletişime geç.

Geçmiş olsun canım, inşallah durur senin yaramaz da. Bu yıl bebeler aceleci :) benim de aynen öyle oldu. Bebişim aşağıda ve baya baskı yapıyor, kasılmam ve sancım var. İlaç verdi doktor evde istirahat ediyorum. Bizim mahkumlar biraz daha yatsa iyi olacak :)))

aynen araştır yine. benm esimin alerjisi var hic bi sekilde yumsatici da kullanmıyorum . ama bu markanın parfümsüz yumuşatıcısı varmis onu denicem bi sıkıntı çıkarmazsa.

Ben bizim üretimimiz olduğu için sleepy almıştım. Fakat bebeğim baya şiddetli pişik oldu. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Prima premium care kullandım. Pişiği geçti, 6 ay kadar bunu kullandım. 6.aydan sonra Prima aktif bebeğe geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…