- 21 Ocak 2013
- 408
- 1.179
- 313
Ay beni de bunalttılar. yazııkk, allah kurtarsın, karnın aşağı inmiş, gezme artık vs.Akşam arkadaşımın kına gecesi var kalabalığa ve gelecek sorulara hazır değilim, kaç aylık vah vah ne işin var buralarda doğurma
Bu durumda kesinlikle doktora gidin plesentanin öne gelmesi gibi bi durum olabiliyor. İnşallah önemli bişey değildir ama bence kesinlikle doktora gidin.Kızlar çamaşırımda ip gibi leke var hafif kahvemsi duyan bilen var mı? 2 damla kadar var yok
Evet telaş sardı , hareket etmek zorlaştı ,özel bölgede kemik ağrıları yaşıyorum ama oturduğum yerden telaş yapıyorum hala camasir yıkamadımsonlara yaklaştıkça hepimizi bir telaş sardı sanırım
Amaan Boşversene . Git göbek at tüm kaslarını esnetAkşam arkadaşımın kına gecesi var kalabalığa ve gelecek sorulara hazır değilim, kaç aylık vah vah ne işin var buralarda doğurma
Molfixin bu paketini aldım. Prima büyük oğlum da pişik yapmıştıHayırlı günler hanımlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın. Yeni doğan bebekleriniz için hangi bezi aldınız? Daha önce anneliği tatmış olanlardan özellikle tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim.
Bende 2 gündür sırt üstü uyanıyorum zararı oluyor diye çok korkuyorumumarım bise olmuyodur
Benim de ilk bebeğim olacak fakat benim tavsiyem hangi markayı alırsanız alın çok almayın ben prima aldım 1er paket aldım stok yapmadım çünkü her bebek farklı ve hangi markanın iyi geleceğini denemeden bilemeyiz çevremde herkes farklı marka kullanıyor ben de deneyerek karar vereceğimHayırlı günler hanımlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın. Yeni doğan bebekleriniz için hangi bezi aldınız? Daha önce anneliği tatmış olanlardan özellikle tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim.
Bakalım olmadı bende akşam bir uğrarım çok teşekkür ederim canımEvet ben devlete gittim. Orda nöbetçi kadın doğum uzmanı da olur mutlaka, sancım var diyince hemen bağlıyorlar. Gittiğimde öğle arasıydı, bayağı ilgilendi ebe
Ben kullandım sabun tozu sertleştirebilir diye yanlış bilgi vermiş olmıyayım ben kullandım da diğer kızlar ne düşünüyorlar bu konuda bilmiyorumBenim eşim de uni baby nin yumuşatıcı ve deterjanı ikili kampanyalıymış öyle almış onu ama yenidoğan kıyafetlerinde yumuşatıcı kullanmam diye düşünüyordum kullanılır mı ki
Bende molfix aldımHayırlı günler hanımlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın. Yeni doğan bebekleriniz için hangi bezi aldınız? Daha önce anneliği tatmış olanlardan özellikle tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim.
mrb canm. sleepy aldm bn . kizimda doğmadan once baby&me almistm onu kullanamadk molfix aldm oda gelmedi cildine sonra sleepy almstm onu baya kullandk ama ilerki aylarda yürümede sıkıntı oldu bacağı açık yürüyordu molfixe geçtik düzelmişti onla molfixle de bıraktık bezi ikiside guzel yani :)Hayırlı günler hanımlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın. Yeni doğan bebekleriniz için hangi bezi aldınız? Daha önce anneliği tatmış olanlardan özellikle tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim.
Canm ben bingo parfümsüz ile yıkadım. piyasadaki kimyasalı en az deterjan o bn kizimda sabun tozu almistm nezle oldu aile hekimine gittim muhtemelen deterjandan alerji olmus dedi bnde sabun tozu kullanıyorum yumuşatıcı bile koymuyorum dedm iyi halt ediyorsun onlardada ağır kimyasallar var bingo parfümsüz kullan dedi halbuki evde bize onu kullanıyordum bebege sabun tozu iyi olur denince onu almıştımYenidoğan kıyafetlerini hangi marka deterjanla yıkadınız yada yıkayacaksınız kızlar birkaç güne başlayayım ben de hastane çantası hazırlamaya en iyisi
Molfixin bu paketini aldım. Prima büyük oğlum da pişik yapmıştı
Tüm gece öyle uyumadığımız için olmuyordur diye düşünüyorum bende, zaten bebek rahatsız olsa herhalde uyandırır bizi de.
Evet sabun tozu sertleştiriyormuş diye duymuştum bende canım ama yinede aldırdım eşime işte ne kullanacağımı bilemediğim için, tecrübeli arkadaşlar da tavsiyelerini yazarlarsa ona göre gerekirse yenisini alırım sabun tozunu da ilerleyen zamanda yada kendi çamaşırlarımda kullanırım ama yumuşutacıyı henüz kullanmam iyi değil diye biliyorum canım bol bol durulamışsındır tabi ama yinede parfümlüyse falan tekrar yıkaman gerekebilir bir araştır bence onuBen kullandım sabun tozu sertleştirebilir diye yanlış bilgi vermiş olmıyayım ben kullandım da diğer kızlar ne düşünüyorlar bu konuda bilmiyorum
Anladım canım bu da aklımda olsun yenidoğan kıyafetleri önemli sonraki zamanda daha rahat olurum da ilk giyeceklerini en az kimyasalla yıkamalıyımCanm ben bingo parfümsüz ile yıkadım. piyasadaki kimyasalı en az deterjan o bn kizimda sabun tozu almistm nezle oldu aile hekimine gittim muhtemelen deterjandan alerji olmus dedi bnde sabun tozu kullanıyorum yumuşatıcı bile koymuyorum dedm iyi halt ediyorsun onlardada ağır kimyasallar var bingo parfümsüz kullan dedi halbuki evde bize onu kullanıyordum bebege sabun tozu iyi olur denince onu almıştım
Sancının olması normal canım, önemli olan kaç dakikada bir geliyor ve ne kadar sürüyor. Gün içinde kaç kere olduğu da önemli. Zaman aralığı azalmaya başlıyorsa ve düzenli kasılma ve sancılarsa doğum sancısı demektir. Yoksa doğum öncesi yalancı sancılardır.Kızlar bugün sancım var bel ağrısı da bunlar normal mi şimdiye kadar hiç bu kadar şiddetli değil ki korkmam lazım mı yaaa??
Ben hiç yaşamadım böyle bir durumu da leke ip gibiyse çok önemli bir durum olmamalı, inşallah öyledir. Yordun mu acaba kendini bugün. Bence imkanın varsa biraz uzan dinlen eğer leke artarsa doktorunla iletişime geç.Kızlar çamaşırımda ip gibi leke var hafif kahvemsi duyan bilen var mı? 2 damla kadar var yok
Geçmiş olsun canım, inşallah durur senin yaramaz da. Bu yıl bebeler aceleci :) benim de aynen öyle oldu. Bebişim aşağıda ve baya baskı yapıyor, kasılmam ve sancım var. İlaç verdi doktor evde istirahat ediyorum. Bizim mahkumlar biraz daha yatsa iyi olacak :)))Merhaba arkadaşlar 3 4 gundur giremiyordum bebeğim çok baskı yapıyor aşağıya ve bel kasik ağrısı çok fena doktor yatis vermişti bu baskılar suyunu patlatabilir erken doğum olur diye dinlenmedeydim. doğum yapan arkadaşlarımız olmuş rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı da biz bekleyenlere olsun. Son duzlukteyiz artık günden güne agirlasmalar başladı
aynen araştır yine. benm esimin alerjisi var hic bi sekilde yumsatici da kullanmıyorum . ama bu markanın parfümsüz yumuşatıcısı varmis onu denicem bi sıkıntı çıkarmazsa.Evet sabun tozu sertleştiriyormuş diye duymuştum bende canım ama yinede aldırdım eşime işte ne kullanacağımı bilemediğim için, tecrübeli arkadaşlar da tavsiyelerini yazarlarsa ona göre gerekirse yenisini alırım sabun tozunu da ilerleyen zamanda yada kendi çamaşırlarımda kullanırım ama yumuşutacıyı henüz kullanmam iyi değil diye biliyorum canım bol bol durulamışsındır tabi ama yinede parfümlüyse falan tekrar yıkaman gerekebilir bir araştır bence onu
Anladım canım bu da aklımda olsun yenidoğan kıyafetleri önemli sonraki zamanda daha rahat olurum da ilk giyeceklerini en az kimyasalla yıkamalıyım
Ben bizim üretimimiz olduğu için sleepy almıştım. Fakat bebeğim baya şiddetli pişik oldu. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Prima premium care kullandım. Pişiği geçti, 6 ay kadar bunu kullandım. 6.aydan sonra Prima aktif bebeğe geçtim.Hayırlı günler hanımlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın. Yeni doğan bebekleriniz için hangi bezi aldınız? Daha önce anneliği tatmış olanlardan özellikle tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?