2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Nişan daha çok pembemsi olur diye biliyorum seninki akıntımı acaba .

Aslında Nisan değildir herhalde diye düşündüm ama bide peçete ile sildiğimde denk gelmedim ama çamaşırımda ilk kez renk değişti normalde beyaz açık sarı gibi bi akıntı olurdu bu daha koyu. Artacak mı takip edeyim bakalım

Merhaba arkadaşlar 3 4 gundur giremiyordum bebeğim çok baskı yapıyor aşağıya ve bel kasik ağrısı çok fena doktor yatis vermişti bu baskılar suyunu patlatabilir erken doğum olur diye dinlenmedeydim. doğum yapan arkadaşlarımız olmuş rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı da biz bekleyenlere olsun. Son duzlukteyiz artık günden güne agirlasmalar başladı

Hastane çantaları hazırlığı telaşı düştü galiba herkese Bem de orta-boy valiz ile hazırlayacağım . Bebişin kıyafetlerini yikayamadim daha önce makina içini temizlemem lazim sizler ne ile temizledinjz karbonat ve beyaz sirke deniyor hep bende makina temizliyicisi var onunla yüksek derece de yikattiktan sonra da karbonat ve beyaz sirke kullanayim diyorum sonra da bebişin kıyafetlerini yıkarım

Benim ilk genel anestezi olmuştu, spinal den korkmuştum. Şimdi spinal istiyorum ama o iğne vurulurken ağrı oluyor mu. Birde kaç saat sonra ayak hareket ettirebiliniyor. Çok soru sordum kusura baakma
İgney hiç hissetmedim ben. Kan verirken daha fazla açıyor emin ol uyuşukluk sekiz saat sürdü. Ameliyathanede bibsaat kaldım sanırım odaya geldim güle oynaya yatağıma gecirdiler beni bezlediler üst picamami giydirdiler . Altıma battaniye çarşaf sardılar. Bebek geldi sonra emzirme Faslı. Karnın üstüne koyulan kum torbası hiç acitmadi. Ağrım olamadığı için ilk emzirmem falan güzel geçti. Sütüm başta çok azdı ama hep emzirdim bebek memeyi uyardikca süt üretimi başlıyor çünkü gece mama verdiler bı kere bebek aç kalmasin diye. Sekiz saat sonunda picamami giydirdiler ayağa kaldırdılar. İlk kalkış zor oldu ben çok korktum ama şimdi daha cesurum öldürmeyen acı güçlendirir mantığı gelişti bende korkucak bişey yok yurudukce ağrı azaladi. Sadece tek başıma yataktan kalkmadim ben. Yürürken çok rahatladim. Saat başı yürüttüler hep. Ailem hep genel anesteziyle sezeryan oldu. İlk uyanislari yatağa yatislari bana çok acılı geldi. Onlar hatirlamio ama bende korku olduspinal candır diyorum

Yenidoğan kıyafetlerini hangi marka deterjanla yıkadınız yada yıkayacaksınız kızlar birkaç güne başlayayım ben de hastane çantası hazırlamaya en iyisi
E bebegin ürünü baby mee sabun tozu aldım. Kokusu çok hafif guzel yıkadı. Birde Dalin sıvı bebek deterjanı aldım ama denemedim henüz

Aslında gidip bir nst ye bağlansaydınız. Hastaneler de öğle arası, akşam nst hep açık. Ben iki kez şüphelenip gittim, ikisinde de direk bağladılar

E bebegin ürünü baby mee sabun tozu aldım. Kokusu çok hafif guzel yıkadı. Birde Dalin sıvı bebek deterjanı aldım ama denemedim henüz
Green Clean diye bi deterjan aldım canım netten onunla yıkadım.
Teşekkürler ben de geçen hafta bi panik oldum eşim uni baby nin sıvı deterjanını ve durunun sabun tozunu aldı bunlardan birini mi kullansam yoksa başka marka mı alsam kararsız kaldım hiç araştırmadan aldık çünkü bunları

Evet genel anestezi de ağrıyla uyanıyor insan. Ben bebekten 20 dakika sonra çıkmışım odaya. Çabuk ayıldım, kendime geldim ondan odaya çabuk çıktım. Ama ağrı olduğu için kucağıma almam zor oldu, birinin başımda bebeği tutması gerekti. Sonra azaldı tabi yürüyünce, bende hemen kalkıp yürüdüm. Cidden yürümek rahatlatıyor

Bende durunun sabun tozunu alıp kullandım uni baby nin de yumaşıtıcısını alıp kullandım ikisinden de çok memnun kaldım hatta stokladım bile

Akşam arkadaşımın kına gecesi var kalabalığa ve gelecek sorulara hazır değilim, kaç aylık vah vah ne işin var buralarda doğurma
Hiç takılma canım benim de kardeşimin düğünü vardı önceki hafta ve ben koca göbeğimle hiç oturmadan oynadım herkes doğum nezaman diye sordu kız mı erkek mi kaç aylık falan daraltıyorlar ama hızlıca cevap verip kaç oradan he bide buralarda doğurma falan diyen olursa da ver cevabını geç boşver takma

Bakayım devam ederse gideyim kendi doktorumla görüşüp giderim. Devlet hastanelerin de nst ye alıyorlar mı?
Evet ben devlete gittim. Orda nöbetçi kadın doğum uzmanı da olur mutlaka, sancım var diyince hemen bağlıyorlar. Gittiğimde öğle arasıydı, bayağı ilgilendi ebe

Bende durunun sabun tozunu alıp kullandım uni baby nin de yumaşıtıcısını alıp kullandım ikisinden de çok memnun kaldım hatta stokladım bile
Benim eşim de uni baby nin yumuşatıcı ve deterjanı ikili kampanyalıymış öyle almış onu ama yenidoğan kıyafetlerinde yumuşatıcı kullanmam diye düşünüyordum kullanılır mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…