Saracoglu bebek deterjanı ile yıkadım canımYenidoğan kıyafetlerini hangi marka deterjanla yıkadınız yada yıkayacaksınız kızlar birkaç güne başlayayım ben de hastane çantası hazırlamaya en iyisi
Merhaba arkadaşlar 3 4 gundur giremiyordum bebeğim çok baskı yapıyor aşağıya ve bel kasik ağrısı çok fena doktor yatis vermişti bu baskılar suyunu patlatabilir erken doğum olur diye dinlenmedeydim. doğum yapan arkadaşlarımız olmuş rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı da biz bekleyenlere olsun. Son duzlukteyiz artık günden güne agirlasmalar başladı
Aynısını yaşıyordum bende birkaç gündür.Benimde dunden beri adet agrisi gibi agrim var belimde cok agriyor carsamba kontrolum var bakalim ne dicek
Prima Pure aldım 1 paket. Deneyeceğim bakalım pişik yapmazsa devam ederimHayırlı günler hanımlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın. Yeni doğan bebekleriniz için hangi bezi aldınız? Daha önce anneliği tatmış olanlardan özellikle tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim.
Bende de oluyor o ağrılar. Doktor artık normal olduğunu, doğum başlarsa da durdurmayacağını doğuma alacağını söylediAynısını yaşıyordum bende birkaç gündür.
Dün ki kontrolde doktorum artık bu ağrıların normal olduğunu söyledi.
Duru kullanmadim ama üni baby sıvı olanı ilk bebegimde uzun süre kullandım kokusu çok hafif memnundum. Ben bebek deterjanlarind kokusu kalanları pek sevmiyorum sonuçta bebek giycek. Ne kadar zararsız yazsalarda koku kalmaması daha iyi bence. Altı ay üni baby sıvı deterjan kullandim altı aydan sonra bingo antialerjik toz deterjan hepimize kullanmaya başladım çünkü oğlum üç buçuk aylikken bronşit oldu ve yıllarca uğraştık o yüzden hayatimizdan parfüm yumuşatıcı hepsini çıkardık sigara icmiyoru zaten içen misafir olursa da balkonda en fazla izin verdik hala öyle devam. Evin bütün temizliğine de bitkisel konsantre genel temizlik kullanıyorum .Teşekkürler ben de geçen hafta bi panik oldum eşim uni baby nin sıvı deterjanını ve durunun sabun tozunu aldı bunlardan birini mi kullansam yoksa başka marka mı alsam kararsız kaldım hiç araştırmadan aldık çünkü bunları
Mesele yataktan çıkabilmek galibaEvet genel anestezi de ağrıyla uyanıyor insan. Ben bebekten 20 dakika sonra çıkmışım odaya. Çabuk ayıldım, kendime geldim ondan odaya çabuk çıktım. Ama ağrı olduğu için kucağıma almam zor oldu, birinin başımda bebeği tutması gerekti. Sonra azaldı tabi yürüyünce, bende hemen kalkıp yürüdüm. Cidden yürümek rahatlatıyor
Bu sefer e bebegin ürünü baby mee aldım merak edip paketi actim dışı guzel ama iç dokusu sert geldi. Slepyy alcam. Komiliyi ilk oğlumda uzun süre kullandim ama yenidoğan yokmuş galiba. Yenidoğan slepyy kullanip komiliye gecicem inşallah. İlk oğlumda ilk altı ay huggies kullandım. Kalın bı bez olmasına rağmen oğlum çok rahat etti. Hiç sizdrima pişik vs olmadı. Ama marketlerde bulamiyoduk sürekli netten sipariş vermek sinirimi bozdu. Slepy bir sene kullandım sanirim oda iyiydi ama dış çıkardığı dönem geçmeyen pişik oldu. Komilide zeytinyağı var diye aldım çok memnun kaldım. Üç yaşına kadar komiliyle devam ettik. Birde şok markette var ulaşımı kolay diye iyi oldu. Canbebe ve Prima cisi sızdırdı. Molfiks çiş ortada toplandı bez sarkma yaptı. Ki ben günde altı yedi bez değiştirdim hep ona rağmen. Gerçi şimdi molfiks kalitesini arttırmış diolar. Bez konusu çok muammaHayırlı günler hanımlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın. Yeni doğan bebekleriniz için hangi bezi aldınız? Daha önce anneliği tatmış olanlardan özellikle tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim.
Aminnn canim insallahhh zamanı geldiklerinde gelsinler bebisler 2019 bebisleri tutmak zora benziyor hepsinin bir acelesi var gibiGeçmiş olsun canım, inşallah durur senin yaramaz da. Bu yıl bebeler aceleci :) benim de aynen öyle oldu. Bebişim aşağıda ve baya baskı yapıyor, kasılmam ve sancım var. İlaç verdi doktor evde istirahat ediyorum. Bizim mahkumlar biraz daha yatsa iyi olacak :)))
İsim derken ? Bebeklerin isimlerimi ?
Bende unibayb sıvı ile yikadim kizimada yillarca dalin sıvı kullanmıştım.simdi unibayb kokusu o kadar güzel ki bizim beyazlarada kullaniyorumTeşekkürler ben de geçen hafta bi panik oldum eşim uni baby nin sıvı deterjanını ve durunun sabun tozunu aldı bunlardan birini mi kullansam yoksa başka marka mı alsam kararsız kaldım hiç araştırmadan aldık çünkü bunları
Hayırlı günler hanımlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın. Yeni doğan bebekleriniz için hangi bezi aldınız? Daha önce anneliği tatmış olanlardan özellikle tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim.
[/QUOTE
2 paket prima yenidoğan aldik.kizimda hep prima kullandik 1 kere denemek icin molfix aldim 2. Bez sonrası çöpe attim paketi felaket pişirdi.farkli tenler primayi deneyip öyle devam edeceğim.
Ben hiç yaşamadım böyle bir durumu da leke ip gibiyse çok önemli bir durum olmamalı, inşallah öyledir. Yordun mu acaba kendini bugün. Bence imkanın varsa biraz uzan dinlen eğer leke artarsa doktorunla iletişime geç.
İki gün hastane de yattım. Dedim burası daha iyi, ayarlı yatak, doğrulmana gerek kalmadan arkadan ayarlanabiliyor, ağrı kesici koldan veriliyor daha iyi, ama bu sefer evde çocuk olunca tek gün kalmak daha iyi sanırımMesele yataktan çıkabilmek galibayataktan çıkınca ben bı daha yatmak istemedim. Kalkmasi zor oluo diye sandalyede oturdum baya zorla yatirdilar yat dinlen diye
Kizlar ben ebebek babyme markasi sabun tozunu aldm yikadim utuledim bebisin kiyafetlerini kesinlikle sertlesme gbi bir sorun olmadi ayrica da kokusu hic yok sfr ne yeni kiyafet kokusu kaldi ne de deterjan kokusu kaldi. Memnun kaldim. İkili paketi indirimdeydi ikili sekilde aldm. Yumuşatıcı kesinlikle kullanmadm büyüyene kadar da kullanmam diye düşünüyorum.Evet sabun tozu sertleştiriyormuş diye duymuştum bende canım ama yinede aldırdım eşime işte ne kullanacağımı bilemediğim için, tecrübeli arkadaşlar da tavsiyelerini yazarlarsa ona göre gerekirse yenisini alırım sabun tozunu da ilerleyen zamanda yada kendi çamaşırlarımda kullanırım ama yumuşutacıyı henüz kullanmam iyi değil diye biliyorum canım bol bol durulamışsındır tabi ama yinede parfümlüyse falan tekrar yıkaman gerekebilir bir araştır bence onu
Anladım canım bu da aklımda olsun yenidoğan kıyafetleri önemli sonraki zamanda daha rahat olurum da ilk giyeceklerini en az kimyasalla yıkamalıyım
Primanin premium care ini aldm canm. Cok ince hafif guzel görünüyor. İlerleyen zamanlarda normal primaya gecmeyi düşünüyorum bebisin poposu sknt yapmazsa :)Hayırlı günler hanımlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın. Yeni doğan bebekleriniz için hangi bezi aldınız? Daha önce anneliği tatmış olanlardan özellikle tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim.
Ellerine sağlık canımBENI ETİKETLEYİP LİSTEYE EKLENMEK ISTEYENLERI EKLEDIM .
ALT KISMADA AYRI BIR YER AÇTIM . ARAYADA DOUM YAPANLARI EKLERİM .
LÜTFEN LİSTEYLE İLGİLİ BİRŞEY YAZARKEN MUTLAKA BENI ETİKETLEYIN BUTUN YORUMLARI OKUYAMIYORUM .
Aman maşallah, devamının olmamasına sevindim. Sen yine de çok yorma kendini. Ne olur ne olmaz pişman olmak da var. Ben öyle diyerek durduruyorum kendimi. Allahım pişmanlık vermesin, zamanında gelsin yaramazlar :))Valla işteydim dinlenme fırsatım olmadı eve geldim yemek vs derken bide arkadaşlar geldi cay kurabiye falan oturduk şimdi kısmetse uzanacağım ama devamı gelmedi.
Benim 25. Haftadan beri Doğum pozisyonunda, her gittiğimde aynıydı.Kızlar bebeği doğum pozisyonunu alan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?