2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Geçmiş olsun inşallah bebeğin olabildiğince durur içerde

Aynısını yaşıyordum bende birkaç gündür.
Dün ki kontrolde doktorum artık bu ağrıların normal olduğunu söyledi.
Bende de oluyor o ağrılar. Doktor artık normal olduğunu, doğum başlarsa da durdurmayacağını doğuma alacağını söyledi

Duru kullanmadim ama üni baby sıvı olanı ilk bebegimde uzun süre kullandım kokusu çok hafif memnundum. Ben bebek deterjanlarind kokusu kalanları pek sevmiyorum sonuçta bebek giycek. Ne kadar zararsız yazsalarda koku kalmaması daha iyi bence. Altı ay üni baby sıvı deterjan kullandim altı aydan sonra bingo antialerjik toz deterjan hepimize kullanmaya başladım çünkü oğlum üç buçuk aylikken bronşit oldu ve yıllarca uğraştık o yüzden hayatimizdan parfüm yumuşatıcı hepsini çıkardık sigara icmiyoru zaten içen misafir olursa da balkonda en fazla izin verdik hala öyle devam. Evin bütün temizliğine de bitkisel konsantre genel temizlik kullanıyorum .

Mesele yataktan çıkabilmek galiba yataktan çıkınca ben bı daha yatmak istemedim. Kalkmasi zor oluo diye sandalyede oturdum baya zorla yatirdilar yat dinlen diye

Bu sefer e bebegin ürünü baby mee aldım merak edip paketi actim dışı guzel ama iç dokusu sert geldi. Slepyy alcam. Komiliyi ilk oğlumda uzun süre kullandim ama yenidoğan yokmuş galiba. Yenidoğan slepyy kullanip komiliye gecicem inşallah. İlk oğlumda ilk altı ay huggies kullandım. Kalın bı bez olmasına rağmen oğlum çok rahat etti. Hiç sizdrima pişik vs olmadı. Ama marketlerde bulamiyoduk sürekli netten sipariş vermek sinirimi bozdu. Slepy bir sene kullandım sanirim oda iyiydi ama dış çıkardığı dönem geçmeyen pişik oldu. Komilide zeytinyağı var diye aldım çok memnun kaldım. Üç yaşına kadar komiliyle devam ettik. Birde şok markette var ulaşımı kolay diye iyi oldu. Canbebe ve Prima cisi sızdırdı. Molfiks çiş ortada toplandı bez sarkma yaptı. Ki ben günde altı yedi bez değiştirdim hep ona rağmen. Gerçi şimdi molfiks kalitesini arttırmış diolar. Bez konusu çok muamma kolay gelsin

Aminnn canim insallahhh zamanı geldiklerinde gelsinler bebisler 2019 bebisleri tutmak zora benziyor hepsinin bir acelesi var gibi

Detarjan sabun tozu almayı düşünüyorum Dalan ve çamaşır suyu tozu var e bebekte birde bazı çıkmayan inatçı lekeler için onu kullanırım diye

İsim derken ? Bebeklerin isimlerimi ?
Bende unibayb sıvı ile yikadim kizimada yillarca dalin sıvı kullanmıştım.simdi unibayb kokusu o kadar güzel ki bizim beyazlarada kullaniyorum

Valla işteydim dinlenme fırsatım olmadı eve geldim yemek vs derken bide arkadaşlar geldi cay kurabiye falan oturduk şimdi kısmetse uzanacağım ama devamı gelmedi.

Mesele yataktan çıkabilmek galiba yataktan çıkınca ben bı daha yatmak istemedim. Kalkmasi zor oluo diye sandalyede oturdum baya zorla yatirdilar yat dinlen diye
İki gün hastane de yattım. Dedim burası daha iyi, ayarlı yatak, doğrulmana gerek kalmadan arkadan ayarlanabiliyor, ağrı kesici koldan veriliyor daha iyi, ama bu sefer evde çocuk olunca tek gün kalmak daha iyi sanırım

Kizlar ben ebebek babyme markasi sabun tozunu aldm yikadim utuledim bebisin kiyafetlerini kesinlikle sertlesme gbi bir sorun olmadi ayrica da kokusu hic yok sfr ne yeni kiyafet kokusu kaldi ne de deterjan kokusu kaldi. Memnun kaldim. İkili paketi indirimdeydi ikili sekilde aldm. Yumuşatıcı kesinlikle kullanmadm büyüyene kadar da kullanmam diye düşünüyorum.

Primanin premium care ini aldm canm. Cok ince hafif guzel görünüyor. İlerleyen zamanlarda normal primaya gecmeyi düşünüyorum bebisin poposu sknt yapmazsa :)

Kızlar, benim ilk kızımda başı çok yukarda olduğu için ve suyu çok az kaldığı için(suyun gelmeye başladığı saatten 12 saat sonra) zorunlu olarak sezeryana alınmıştım. Kendi doktorum yine aynı sıkıntı söz konusu olabilir dedi ama..kendi doktorumu görmeme bir ay var yaklaşık, Türkiye’deki doktorlar ilki sezeryansa ikinci için gün al diyorlar şimdiden. Ben normal doğum olmasını çok istiyorum ama sizin bu konuda doktorlarınızdan, yakınlarınızdan, kendinizden dolayı bir fikriniz var mı?

Ellerine sağlık canım

Reactions: H E
Valla işteydim dinlenme fırsatım olmadı eve geldim yemek vs derken bide arkadaşlar geldi cay kurabiye falan oturduk şimdi kısmetse uzanacağım ama devamı gelmedi.
Aman maşallah, devamının olmamasına sevindim. Sen yine de çok yorma kendini. Ne olur ne olmaz pişman olmak da var. Ben öyle diyerek durduruyorum kendimi. Allahım pişmanlık vermesin, zamanında gelsin yaramazlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…