2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Her sorana başka bi cevap verdim, eğlendim

Evet cok guzel. Ben kızımda 1 yıl kullandim. 1 yasindan sonrada omo baby kullanmaya basladim. Baby me çamaşır suyu tozunu da tavsiye ederim. Ondada hic koku yok ve leke bırakmıyor.

Canim benim ilk cocugum ama cevremde ssvd yapanlar var. Ilk cocugunla arasinda en az 2 yas varsa ve bir sorun da yoksa bence de normali denemelisin. Senin de istegin bu yondeyse. Ssvd yapan doktorlari arastirmani oneririm.

Canim benim ilk cocugum ama cevremde ssvd yapanlar var. Ilk cocugunla arasinda en az 2 yas varsa ve bir sorun da yoksa bence de normali denemelisin. Senin de istegin bu yondeyse. Ssvd yapan doktorlari arastirmani oneririm.
2 buçuk yaş fark olacak ilk çocuğumla aralarında..doğum Almanya’da olacak inşallah. Orda zaten illa ki normal olma şansı varsa(ilk sezeryan olsa da) deneniyormuş ama başın çok yukarda olması hamileliklerde süregelen bişey mi acaba, ilkinde öyleyse ikinci de de ondan dolayı normale engel teşkil eder mi diye fikrinizi almak istemiştim..Almanya’daki doktorumu görmeyi bekliycem galiba bu sorunun cevabını almak için. Çok teşekkürler

Bende aynısını aldım dediğin gibi kokusu kalmio sertlestirmiyo. Fiyatie da makul ben tekli almama rağmen uygundu fiyati

Benim ilk bebekte baş çok yukardaydi kanala inmedi hiç. Sezeryan oldum. Ama bu bebeğim hep kasiklarimda sanki cikicak gibi baskı yapio. Her bebek farkli

Etiketleme nasıl yapılıyor bilmiyorum yorum olarak bırakıyorum buraya....

aaa aaaa listede bende yokum beni de ekleyebilir miyiz?

SAT: 4 OCAK
Beklenen doğum tarihi: 11 EKİM
İlk çocuk ERKEK
İstanbul Pendik Medical Park 🎗
Başlangıç kilosu: 61

Bugün çok sanciliyim bebeğim sanki çok aşağıda her an çıkacak gibi sizede öyle oluyor mu ?
Ben magnezyum kullandığım için hissetmiyorum şiddetli bişeyler ama bazen karnimda toplanıyor ve karnım sertleşiyor, ağrım sancım hafif oluyo .Dr magnezyumu artık bırakabilirsin demeden birakmicam

Hanimlar günaydın.. Dün taburcu oldum çok şükür.. Artık evimdeyim.. O kadar yorulmusum ki.. Dün dustan sonra uyumus kalmışım hastaneden çıkınca oglumun yanina gittim.. Çok ufak çok.. Canim yavrum dermanı yok gibi sanki.. Uyutuyorlarmis.. Eli kolu rahat durmuyormuş öyle dediler.. Aklımdan çıkmıyor.. Dayanamiyorum.. Keşke yanimda olabilse.. Görünce daha beter oldum ben ya.. Dokunamamak çok üzücü

Süt sağmaya devam ediyorum.. Artmaya basladı sütüm allahtan.. Süt posetlerine geçtim artik.. Randimanli sekilde sagiyorum.. Eymenime sifa oluyordur inşallah

Sizler nasılsınız? Muhabbetlerinizi her zmn okuyamadm.. Bi süre sonra tam olarak dönerim araniza.. Kendime geldikçe.. Allah herkesin yardimcisi olsun

Günaydın canım, çok sevindim taburcu olmana, inşallah en kısa zamanda oğluşuna da kavuşursun sağlıkla

Doktorumla konuşayım o tekrar yıkaman gerekiyor derse mecburen tekrar yıkıyacam

Yok canım düzenli değil ara ara gelip gidiyor sancılar galiba yalancı sancılar. Çok yaşamadığım için galiba biraz tedirgin oldum sonuçta 36.haftadayız o kadar da normal herhalde

Geçmişler olsun çok sevindim taburcu olmana, Eymenciği de sık sık görürsün en yakın zamanda da koynuna alırsın inşallah

Normal doğumdan sonra vajina eski haline dönüyor m acaba? " tecrübeli anneler sizden bilgi alalım, doğum sonrası cinsel hayatı etkiler m?
Bazıları asla eskisi gibi olmaz diyo bazıları eskisi gibi oluyor diyo
Hiç etkilemiyor. Zaten dogumdan sonra 40 gün cinsel ilişki yasak. O sürede rahim toparlanıyor. Tek sıkıntı eşim süt veren anneye dokunmam mantıgıyla 3 dört ay da öyle geçmişti. Tabi benim de o sürece aklıma cıbsellık de gelmemişti.

Gecmis olsun canim cok sevindim. Bebegin de bir an once iyilesip yanina gelecek insallah

Gozunaydin canim.Hic dusunme minik olmasini.Cok daha guclu Eymen.Gun gectikce buyuyor o .Hem bak kipir kipirmis masallah.
Sütünün artmasi ne kadar güzel.O yarayacak oğluşa.Evinde dinlen ki sütün bol bol olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…