Her sorana başka bi cevap verdim, eğlendimHiç takılma canım benim de kardeşimin düğünü vardı önceki hafta ve ben koca göbeğimle hiç oturmadan oynadım herkes doğum nezaman diye sordu kız mı erkek mi kaç aylık falan daraltıyorlar ama hızlıca cevap verip kaç oradan he bide buralarda doğurma falan diyen olursa da ver cevabını geç boşver takma
Evet cok guzel. Ben kızımda 1 yıl kullandim. 1 yasindan sonrada omo baby kullanmaya basladim. Baby me çamaşır suyu tozunu da tavsiye ederim. Ondada hic koku yok ve leke bırakmıyor.Kizlar ben ebebek babyme markasi sabun tozunu aldm yikadim utuledim bebisin kiyafetlerini kesinlikle sertlesme gbi bir sorun olmadi ayrica da kokusu hic yok sfr ne yeni kiyafet kokusu kaldi ne de deterjan kokusu kaldi. Memnun kaldim. İkili paketi indirimdeydi ikili sekilde aldm. Yumuşatıcı kesinlikle kullanmadm büyüyene kadar da kullanmam diye düşünüyorum.
Kızlar, benim ilk kızımda başı çok yukarda olduğu için ve suyu çok az kaldığı için(suyun gelmeye başladığı saatten 12 saat sonra) zorunlu olarak sezeryana alınmıştım. Kendi doktorum yine aynı sıkıntı söz konusu olabilir dedi ama..kendi doktorumu görmeme bir ay var yaklaşık, Türkiye’deki doktorlar ilki sezeryansa ikinci için gün al diyorlar şimdiden. Ben normal doğum olmasını çok istiyorum ama sizin bu konuda doktorlarınızdan, yakınlarınızdan, kendinizden dolayı bir fikriniz var mı?
2 buçuk yaş fark olacak ilk çocuğumla aralarında..doğum Almanya’da olacak inşallah. Orda zaten illa ki normal olma şansı varsa(ilk sezeryan olsa da) deneniyormuş ama başın çok yukarda olması hamileliklerde süregelen bişey mi acaba, ilkinde öyleyse ikinci de de ondan dolayı normale engel teşkil eder mi diye fikrinizi almak istemiştim..Almanya’daki doktorumu görmeyi bekliycem galiba bu sorunun cevabını almak için. Çok teşekkürlerCanim benim ilk cocugum ama cevremde ssvd yapanlar var. Ilk cocugunla arasinda en az 2 yas varsa ve bir sorun da yoksa bence de normali denemelisin. Senin de istegin bu yondeyse. Ssvd yapan doktorlari arastirmani oneririm.
Bende aynısını aldım dediğin gibi kokusu kalmio sertlestirmiyo. Fiyatie da makul ben tekli almama rağmen uygundu fiyatiKizlar ben ebebek babyme markasi sabun tozunu aldm yikadim utuledim bebisin kiyafetlerini kesinlikle sertlesme gbi bir sorun olmadi ayrica da kokusu hic yok sfr ne yeni kiyafet kokusu kaldi ne de deterjan kokusu kaldi. Memnun kaldim. İkili paketi indirimdeydi ikili sekilde aldm. Yumuşatıcı kesinlikle kullanmadm büyüyene kadar da kullanmam diye düşünüyorum.
Benim ilk bebekte baş çok yukardaydi kanala inmedi hiç. Sezeryan oldum. Ama bu bebeğim hep kasiklarimda sanki cikicak gibi baskı yapio. Her bebek farkli2 buçuk yaş fark olacak ilk çocuğumla aralarında..doğum Almanya’da olacak inşallah. Orda zaten illa ki normal olma şansı varsa(ilk sezeryan olsa da) deneniyormuş ama başın çok yukarda olması hamileliklerde süregelen bişey mi acaba, ilkinde öyleyse ikinci de de ondan dolayı normale engel teşkil eder mi diye fikrinizi almak istemiştim..Almanya’daki doktorumu görmeyi bekliycem galiba bu sorunun cevabını almak için. Çok teşekkürler
BENI ETİKETLEYİP LİSTEYE EKLENMEK ISTEYENLERI EKLEDIM .
ALT KISMADA AYRI BIR YER AÇTIM . ARAYADA DOUM YAPANLARI EKLERİM .
LÜTFEN LİSTEYLE İLGİLİ BİRŞEY YAZARKEN MUTLAKA BENI ETİKETLEYIN BUTUN YORUMLARI OKUYAMIYORUM .
Ben magnezyum kullandığım için hissetmiyorum şiddetli bişeyler ama bazen karnimda toplanıyor ve karnım sertleşiyor, ağrım sancım hafif oluyo .Dr magnezyumu artık bırakabilirsin demeden birakmicamBugün çok sanciliyim bebeğim sanki çok aşağıda her an çıkacak gibisizede öyle oluyor mu ?
Ben magnezyum kullandığım için hissetmiyorum şiddetli bişeyler ama bazen karnimda toplanıyor ve karnım sertleşiyor, ağrım sancım hafif oluyo .Dr magnezyumu artık bırakabilirsin demeden birakmicam
Günaydın canım, çok sevindim taburcu olmana, inşallah en kısa zamanda oğluşuna da kavuşursun sağlıklaHanimlar günaydın.. Dün taburcu oldum çok şükür.. Artık evimdeyim.. O kadar yorulmusum ki.. Dün dustan sonra uyumus kalmışımhastaneden çıkınca oglumun yanina gittim.. Çok ufak çok.. Canim yavrum dermanı yok gibi sanki.. Uyutuyorlarmis.. Eli kolu rahat durmuyormuş öyle dediler.. Aklımdan çıkmıyor.. Dayanamiyorum.. Keşke yanimda olabilse.. Görünce daha beter oldum ben ya.. Dokunamamak çok üzücü
Süt sağmaya devam ediyorum.. Artmaya basladı sütüm allahtan.. Süt posetlerine geçtim artik.. Randimanli sekilde sagiyorum.. Eymenime sifa oluyordur inşallah
Sizler nasılsınız? Muhabbetlerinizi her zmn okuyamadm.. Bi süre sonra tam olarak dönerim araniza.. Kendime geldikçe.. Allah herkesin yardimcisi olsun
Doktorumla konuşayım o tekrar yıkaman gerekiyor derse mecburen tekrar yıkıyacamEvet sabun tozu sertleştiriyormuş diye duymuştum bende canım ama yinede aldırdım eşime işte ne kullanacağımı bilemediğim için, tecrübeli arkadaşlar da tavsiyelerini yazarlarsa ona göre gerekirse yenisini alırım sabun tozunu da ilerleyen zamanda yada kendi çamaşırlarımda kullanırım ama yumuşutacıyı henüz kullanmam iyi değil diye biliyorum canım bol bol durulamışsındır tabi ama yinede parfümlüyse falan tekrar yıkaman gerekebilir bir araştır bence onu
Anladım canım bu da aklımda olsun yenidoğan kıyafetleri önemli sonraki zamanda daha rahat olurum da ilk giyeceklerini en az kimyasalla yıkamalıyım
Yok canım düzenli değil ara ara gelip gidiyor sancılar galiba yalancı sancılar. Çok yaşamadığım için galiba biraz tedirgin oldum sonuçta 36.haftadayız o kadar da normal herhaldeSancının olması normal canım, önemli olan kaç dakikada bir geliyor ve ne kadar sürüyor. Gün içinde kaç kere olduğu da önemli. Zaman aralığı azalmaya başlıyorsa ve düzenli kasılma ve sancılarsa doğum sancısı demektir. Yoksa doğum öncesi yalancı sancılardır.
Geçmişler olsun çok sevindim taburcu olmana, Eymenciği de sık sık görürsün en yakın zamanda da koynuna alırsın inşallahHanimlar günaydın.. Dün taburcu oldum çok şükür.. Artık evimdeyim.. O kadar yorulmusum ki.. Dün dustan sonra uyumus kalmışımhastaneden çıkınca oglumun yanina gittim.. Çok ufak çok.. Canim yavrum dermanı yok gibi sanki.. Uyutuyorlarmis.. Eli kolu rahat durmuyormuş öyle dediler.. Aklımdan çıkmıyor.. Dayanamiyorum.. Keşke yanimda olabilse.. Görünce daha beter oldum ben ya.. Dokunamamak çok üzücü
Süt sağmaya devam ediyorum.. Artmaya basladı sütüm allahtan.. Süt posetlerine geçtim artik.. Randimanli sekilde sagiyorum.. Eymenime sifa oluyordur inşallah
Sizler nasılsınız? Muhabbetlerinizi her zmn okuyamadm.. Bi süre sonra tam olarak dönerim araniza.. Kendime geldikçe.. Allah herkesin yardimcisi olsun
Hiç etkilemiyor. Zaten dogumdan sonra 40 gün cinsel ilişki yasak. O sürede rahim toparlanıyor. Tek sıkıntı eşim süt veren anneye dokunmam mantıgıyla 3 dört ay da öyle geçmişti. Tabi benim de o sürece aklıma cıbsellık de gelmemişti.Normal doğumdan sonra vajina eski haline dönüyor m acaba? "tecrübeli anneler sizden bilgi alalım, doğum sonrası cinsel hayatı etkiler m?
Bazıları asla eskisi gibi olmaz diyo bazıları eskisi gibi oluyor diyo
Hanimlar günaydın.. Dün taburcu oldum çok şükür.. Artık evimdeyim.. O kadar yorulmusum ki.. Dün dustan sonra uyumus kalmışımhastaneden çıkınca oglumun yanina gittim.. Çok ufak çok.. Canim yavrum dermanı yok gibi sanki.. Uyutuyorlarmis.. Eli kolu rahat durmuyormuş öyle dediler.. Aklımdan çıkmıyor.. Dayanamiyorum.. Keşke yanimda olabilse.. Görünce daha beter oldum ben ya.. Dokunamamak çok üzücü
Hanimlar günaydın.. Dün taburcu oldum çok şükür.. Artık evimdeyim.. O kadar yorulmusum ki.. Dün dustan sonra uyumus kalmışımhastaneden çıkınca oglumun yanina gittim.. Çok ufak çok.. Canim yavrum dermanı yok gibi sanki.. Uyutuyorlarmis.. Eli kolu rahat durmuyormuş öyle dediler.. Aklımdan çıkmıyor.. Dayanamiyorum.. Keşke yanimda olabilse.. Görünce daha beter oldum ben ya.. Dokunamamak çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?