- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Geçmiş olsun Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin size benim bi tanıdığımdada oldu tedaviyi hemen sonlandırdılar Allan korusun eğer büyümeye devam etseydi vucut su toplamaya devam eder yoğun bakıma hatta daha kötü şeyler olabilirmiş o yüzden tedavide yarım kaldı. Hatta yengemdede buna benzer bişey olmuştu 2 gün yoğun bakımda kaldı çok geçmiş kötü şeyler yazmak istemezdim ama benim cevremde bu iki örnek varMerhaba günaydın hepinize ben polikistik overliyim, tedavi görüyorum klomen ve büyütme ignesi verdi doktorum hepsini birlikte bir hafta kullandım ve yumurtalıklarimin çok büyüdüğünü söyledi Denizli'de yaşıyorum ve özel bir hastanede tedavi görüyorum yumurtaliklarimin hepsi büyüdüğü için ilişkide bulunmamami aksi takdirde vucudumun hamilelik olursa su toplayacagini söyledi ya yumurtaliklarini toplayalim (9bin) yada iğne ile sonlandiralim büyümeyi dedi daha önce bunu yaşayan varmı yoksa para tuzagimi bilemedim klomen ve büyütme ignesi bukadar uzun ve aynı anda verilmesi bilinclimi sizce?
En yakın arkadaşım 1.73 boy 55 kiloyla tabiri caizse çitos gibi doğuma girdi kalça dediğin yerde iki küçük lopçuklaüç ıkınmada bebecik fırtladı bence kısmet yanii teyzeler azcık sussun
Herkes birşey diyor zaten kulağını kapatmak en mantıklısı doktoruna güveniyorsan bence kimseyi dinleme zaten iyi bir doktorsa istediğini yapmak için elinden geleni yaparDarısı başımıza İnşallah benimde yakın bi arkadaşım doğum yaptı geçen gün ona doktor çatın dar normal yapamazsın demiş ama o inatla denemek istiyorum dedi ve normal doğum yaptı
ben 28 den beri hic kullanmıyordum tekrar baslicam simdi :)Beyazlık onu koruyan bir katman canım hatta ilk saatler özellikle yıkanmamalı bebek denir onun cildine çok iyi geldiği için sadece siliyorlar artık spermle alakası yok
Son aya kadar korunmayı öneriyorlar sonra korunmasız yapılıyor diye biliyorum kız kardeşime doktoru 36-37 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam artık sık sık ilişki öneriyorum doğum için dedi
Maşallah canım dediğim gibi magnezyum içersen azalır kasılma benim 2 kere içtiğim için artık çok az oluyor haftalarımız küçük şuanda magnezyuma ihtiyaç var 36 gibi kestiriyorlar zaten
Soğuk algınlığı kasılma yapar canım inşallah sancı çok görülmez deDoktorun doğrusunu söylemiş direk geçmiyor sadece düzenli yedikçe ister istemez etkileniyor bebek
Buda farklı bi bakış açısıbenimde 38 numara 20 gün sonra gel dedi doktorum gidince çatı muayenesi yapacak bakalım ne çıkcak
Hangi doktora gidiyorsunuz.Merhaba günaydın hepinize ben polikistik overliyim, tedavi görüyorum klomen ve büyütme ignesi verdi doktorum hepsini birlikte bir hafta kullandım ve yumurtalıklarimin çok büyüdüğünü söyledi Denizli'de yaşıyorum ve özel bir hastanede tedavi görüyorum yumurtaliklarimin hepsi büyüdüğü için ilişkide bulunmamami aksi takdirde vucudumun hamilelik olursa su toplayacagini söyledi ya yumurtaliklarini toplayalim (9bin) yada iğne ile sonlandiralim büyümeyi dedi daha önce bunu yaşayan varmı yoksa para tuzagimi bilemedim klomen ve büyütme ignesi bukadar uzun ve aynı anda verilmesi bilinclimi sizce?
Benim de erkek. Ilk 3 ay hep iliski yasak dedi. Soyler bence.Benim doktor erkek söylemeyecek gibi geliyor bana ama bakalım yarın belli olur durum
Doktor dogru soyluyor. Ben kizimda neler yedim. O kadar düzenli beslendimki kizim 2925gr dogdu. Simdi firsat buldukca 2 ogun yiyiyorum. Ne varsa onu yiyiyorum. Ozenmiyorum yani. Bebeğim masallah iyi besleniyor. Doktor 3400-3500 dogar dedi.Kızceler kontrole geldim nst bekliyorum. Cok üşütmüşsün dedi. Bebek 2200 dedi yanılma payıyla 2100 diyelim dedi az toparlamış. Dedim yediklerim ne kadar etkiler direk etkilemez düzenli beslenmek lazim ama yediğin direk bebeğe zaten geçmez takılma sen oralara dedibenim doktor cok pozitif ya
Kızlar steril edilecek malzemeleri nasıl yapıyorsunuz ? Benim süt pompası, göğüs kalkanı, emzik ve biberon var. Satıcı silikonlu kısımları kaynatmayın dedi. Bir de unibabynin biberon temizleyizi deterjanını aldım, önce onla yıkayıp sonra kaynatayım mı?
Avent emzik videosu izledim, kutusuna su koyup mikrodalgada 3 dk tutun diyor. 50 liralık emzik elimde kalır diye korkuyorum
Canim ben suyu kaynatip içinde 10dk bekletiyorum ill kullanimda. Zaten biberon ve emzik arkasında oyle yazıyor. Kaynatmadim hic. Sonraki kullanimlarda biberon temizletici ile yıkadım hep. Arada yine kaynar suyun icinde bekletiyorum. Mikrodalgayi kızım icin hic kullanmadim radyasyon var diye. Yemek dahi ısıtmadım ona.emily07 biliyordur, bir soralım.
Bizde bir kac aydir birlikte yatiyoruz. Korkularimiz var. O tekmelere ben alıştım. Neler yapiyor neler. Su son ayida birşey olmadan gecirelim diye dua ediyorum.Az kaldı inşallah sağlıcakla kavuş ablacım Selim Egeciğebiz beraber yatıyoz da yani kolu bacağı çarpcak diye bana bazen korkuyorum bu sabah burnumun ucunda dirsekle uyandım yani ben de çaktırmadan ona ufak tekmeler dizler atıyorum kaysın yana diye
Amin canım inşallahAminn canım çok teşükkür ederim sağlıcakla minnakları kucağımıza alalım1❣
Normalde doktorun söyleyecektir canım 36 gibi bıraktırıyordu sanırım çok sancısı olanları falan uzatabilir de erken doğum riskine karşıNormalde düzenli kullanıyordum günde 1 tane hatta bir ara gün de 2 tane ama son dönemlerde sancıyı etkilemesin diye biraktiriyolarmis diye 2 gündür kafama göre bırakmıştım ama akşamları sancidan duramadım bu defa. Bugün içtim bakalimmm.. bir de bebeklerinizin hareketleri nasıl hiç durmadan hareket ettiği oluyor mu
En çok ihtiyaç olduğu zamanlar aslında bende tam o aralıkta başladım öncesinde kasılma kramp olmamıştı hiç o sıralar başladı direk kullandımben 28 den beri hic kullanmıyordum tekrar baslicam simdi :)
Üzgünüm ama bebeğin beyaza kaplı olmasının spermle uzaktan yakından alakası yok. Saçmalıktan ibaret
Kızlar steril edilecek malzemeleri nasıl yapıyorsunuz ? Benim süt pompası, göğüs kalkanı, emzik ve biberon var. Satıcı silikonlu kısımları kaynatmayın dedi. Bir de unibabynin biberon temizleyizi deterjanını aldım, önce onla yıkayıp sonra kaynatayım mı?
Avent emzik videosu izledim, kutusuna su koyup mikrodalgada 3 dk tutun diyor. 50 liralık emzik elimde kalır diye korkuyorum
aynen oyle . ama farkettim dünkü kasılmalardada hastaneye gitmekten bile korkuyorum dogumda naparsam motive olmam gerek
Sağol canım önerilerin için bende şuan bakıyorum bitkisel olanlar en mantıklısı doktora sordum dün normal istiyorum dedim çatı muayenesi yapmadı ama şuan normal doğuma uygun herşey dedi ah bu yaşlı teyzeler neler sokuyorlar insanın aklına
Kızlar sormak istediğim hiç durmadan kaç dk hareket ediyor bebeginiz en fazla ?
Silikonlu kısımları da kaynatıyor musun?Ben tencerenin içine su koyup, çok azda karbonat, ocakta suyun içinde kaynatarak sterilize ediyordum
Valla dk tutmadım ama akşamları dinlemeye geçip uzandığımda fingir fingir bi saat uzansam bi saat hissederim yanı
Benimde özellikle akşamları öyle oluyor da dün gece 2 saat durmadı belki.. karnım kasildi sertlesti bi o yana bi bu yana itekledi durdu maşallah
Hangi doktora gidiyorsunuz.
Mehmet gencer
Kuzum dönmüş haber edicem demiştim :) tuttum sözümü tamda tahmin ettiğim gibi hıçkırıkları aşağıda hissediyordum 2 haftadır demekki 30. Haftada döndü elhamdülillahHeycanlı bekleyiş desene çarşambaya kadarbize de haber et merak ettim
Kız tuvalete abonman yaptırdım damla kadar bile olsa hemen gidiyorumAynı şeyleri yaşıyoruz :)
Olabilir valla bilemedim kiBenim başlarda gittiğim doktor kesinlikle korunmalı diyordu. Annelerimizden de şey duymuşum bebek doğunca hani heryeri beyaz beyaz oluyor ya onun spermden olduğunu duymustum.
Bizde hep korunduk ama Doğumu tetiklemek icin sperm lazım diye de duymuştum kafam karıştı
Bende 10 dk da bi olmayan cisimi yapmaya gidiyorum özellikle akşamları :/ 2 3 gündür kasık kemiklerim agrıyor bacaklarıma vuruyor hatta. Çatı kemiğine mi baskı yapıyor acaba diye düşündüm.
Canım Doğumu tetikliyor düştüğü tetikliyor diyordu doktorlar. Gerçi bi ara haberlerde şey de duymusrum kadın 5 aylık mı ne hamileydi bide üzerine yine hamile kalmış 2 aylık falan iki Doğumu aynı anda yapmak zorunda kalmıştı
Benimde kafam karıştı şimdi artık korunmasıza geçsek mi geçmesek mi?
Oo süpermiş ya bende oğlumda 39 haftada gelmeyince bi kere denemiştik hiç birsey olmamıstı sizde işe yaramış vallaDoktora söylediniz miydi?
Benim allah vergisi basenlerim var 45 kiloyken de var normal doğurdum. Ama bence bunun kalça basen ile ilgisi olduğunu sanmıyorum açıkcası
Ayaklarım da 36 numara
Daha tuvaletin kapısından çıkmadan yeniden geliyor bazen :) Çokta su içiyorum onunda etkisi vardır ama eşim alay ediyor artık benle :)Kız tuvalete abonman yaptırdım damla kadar bile olsa hemen gidiyorum
dk tutmuyorum ben canım sabah 8 gibi başlıyor bi yarım saat falan sonra öglen 1 gibi tekrar hareketleniyor yine yarım saat 45 dk akşamları da baya hareketli gece az hareket ediyor benimki bi düzene oturttu sanırımKızlar sormak istediğim hiç durmadan kaç dk hareket ediyor bebeginiz en fazla ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?