2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçmiş olsun Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin size benim bi tanıdığımdada oldu tedaviyi hemen sonlandırdılar Allan korusun eğer büyümeye devam etseydi vucut su toplamaya devam eder yoğun bakıma hatta daha kötü şeyler olabilirmiş o yüzden tedavide yarım kaldı. Hatta yengemdede buna benzer bişey olmuştu 2 gün yoğun bakımda kaldı çok geçmiş kötü şeyler yazmak istemezdim ama benim cevremde bu iki örnek var

Darısı başımıza İnşallah benimde yakın bi arkadaşım doğum yaptı geçen gün ona doktor çatın dar normal yapamazsın demiş ama o inatla denemek istiyorum dedi ve normal doğum yaptı
Herkes birşey diyor zaten kulağını kapatmak en mantıklısı doktoruna güveniyorsan bence kimseyi dinleme zaten iyi bir doktorsa istediğini yapmak için elinden geleni yapar

ben 28 den beri hic kullanmıyordum tekrar baslicam simdi :)

Buda farklı bi bakış açısı benimde 38 numara 20 gün sonra gel dedi doktorum gidince çatı muayenesi yapacak bakalım ne çıkcak
ayakla cat ne alaka bilmiyorum inan. benimki de 38 ama bana da biraz dar ama bebegin kafa kucuk sıkıntı yok demişlerdi

Hangi doktora gidiyorsunuz.
Benim doktor erkek söylemeyecek gibi geliyor bana ama bakalım yarın belli olur durum
Benim de erkek. Ilk 3 ay hep iliski yasak dedi. Soyler bence.
Doktor dogru soyluyor. Ben kizimda neler yedim. O kadar düzenli beslendimki kizim 2925gr dogdu. Simdi firsat buldukca 2 ogun yiyiyorum. Ne varsa onu yiyiyorum. Ozenmiyorum yani. Bebeğim masallah iyi besleniyor. Doktor 3400-3500 dogar dedi.

emily07 biliyordur, bir soralım.
Canim ben suyu kaynatip içinde 10dk bekletiyorum ill kullanimda. Zaten biberon ve emzik arkasında oyle yazıyor. Kaynatmadim hic. Sonraki kullanimlarda biberon temizletici ile yıkadım hep. Arada yine kaynar suyun icinde bekletiyorum. Mikrodalgayi kızım icin hic kullanmadim radyasyon var diye. Yemek dahi ısıtmadım ona.
Bizde bir kac aydir birlikte yatiyoruz. Korkularimiz var. O tekmelere ben alıştım. Neler yapiyor neler. Su son ayida birşey olmadan gecirelim diye dua ediyorum.

Aminn canım çok teşükkür ederim sağlıcakla minnakları kucağımıza alalım1❣
Amin canım inşallah
Normalde doktorun söyleyecektir canım 36 gibi bıraktırıyordu sanırım çok sancısı olanları falan uzatabilir de erken doğum riskine karşı Canım sürekli hareketleri değişiyor bazen ciddi şekilde meksika dalgası oluşturabiliyor bir yere dayanabiliyor falan hareketli olduğumda da daha sakin
ben 28 den beri hic kullanmıyordum tekrar baslicam simdi :)
En çok ihtiyaç olduğu zamanlar aslında bende tam o aralıkta başladım öncesinde kasılma kramp olmamıştı hiç o sıralar başladı direk kullandım

Üzgünüm ama bebeğin beyaza kaplı olmasının spermle uzaktan yakından alakası yok. Saçmalıktan ibaret

Bence de hurafe kesinlikle. Ama hatırlıyorum bebek bakım odasına gelirken gördüğümüz beyazlı bebeklere hemen bu ifadeyi yapıştırmışlardı. Saçma tabiki

Ben uni baby biberon temizleyici ile fırçası ile güzel bi yıkadım sonra da kaynamış fokurdayan suya atıp altın kapattım tencerenin 5 8 dk gibi beklettim.

aynen oyle . ama farkettim dünkü kasılmalardada hastaneye gitmekten bile korkuyorum dogumda naparsam motive olmam gerek

Ben de aptal bi ifade var valla baştan beri gelen korkum kaçtı gitti. Ne olacaksa olacak gelsin sancı doğsun bitsin öyle yada böyle çıkacak kafasındayım :)) su akar yolunu bulur moduna bağladım çaktırmadan birileri sakinleştirici mi içiriyor acaba bana

Dön kızım bi popona demedi demi ah o teyzeler popoya bakar Doğum sekli belirler göbeğe bakar cinsiyet gelen giden oğlun olacak diyo tıptan önde gidiyorlar

Valla dk tutmadım ama akşamları dinlemeye geçip uzandığımda fingir fingir bi saat uzansam bi saat hissederim yanı

Benimde özellikle akşamları öyle oluyor da dün gece 2 saat durmadı belki.. karnım kasildi sertlesti bi o yana bi bu yana itekledi durdu maşallah

Benimde özellikle akşamları öyle oluyor da dün gece 2 saat durmadı belki.. karnım kasildi sertlesti bi o yana bi bu yana itekledi durdu maşallah

Bende de akşamları o şekilde çok yoğun benim yorgunluğum onun yorgunluğu tok karın derken bence oluyor. Normal sanırım

Kizlar emzirmeyle ilgili cok iyi 2 tane kitap aldim. Artik tam zamanlari emzirme kitaplari icin. Aciklayici ve net eger almak isterseniz siz de inceleyin bir.

Kolay emzirme teknikleri - Geraldine Miskin
Ina May'in emzirme rehberi - Ina May Gaskin

Olabilir valla bilemedim ki

Kızlar sormak istediğim hiç durmadan kaç dk hareket ediyor bebeginiz en fazla ?
dk tutmuyorum ben canım sabah 8 gibi başlıyor bi yarım saat falan sonra öglen 1 gibi tekrar hareketleniyor yine yarım saat 45 dk akşamları da baya hareketli gece az hareket ediyor benimki bi düzene oturttu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…