Tam zamanında gelmiş aslında bebiş . Adam korkmuş demek kiBizimde en son 10 gün faln oldu olalı ve dedigin gbi bel ağrısı yaptı asiri derecede artk olmaz sanırım bir ara 36dan sonra olabilir :)
size ilk doğumda yasadigim olayı anlataym bn igne kullanıyorum kan sulandırıcı ve 38+2de bırakmıştım dogum hemen olsun iğneyi bırakınca diye merdiven çıkıp egzersiz yapip hurmalar faln hAbire ugrasiyorum iliskininde dogumu kolaylastirdigini duydum onuda yapiyoruz tabi 38+5e geldik aksam 5 gbi falan korunmasız ilişkiye girdik duş aldım boyle belimde bi ağrı başladı uzandım dinleniyordum sanci gelmeye basladi hemen bi dolasaym yalanci sancimi acaba dedm kalkmamla ilik ilik bisiler geldi su gelince sanci bel agrisi arttiyani bence kesinlikle tetikliyo iliski dogumu . esim bu kez hic dokunmam sana dogumu tetikledik diyor amac oydu diyorm anlamıyor
Bnde merak ediyorum kasilma dedikleri bu sertlesme mi oluyorGünaydın kızlar. Kasılma konusu konuşulmuş, bi kaç gündür benim de gün içinde karnım çok sık sertleşip gevşiyo. Oğlum sırtını ya da poposunu dayıyo gibi hissediyorum ama kasılma bu mu acaba diye de düşünmeye başladım. Bu haftalarda normal herhalde bu durum, çoğumuzda varmış
Gece kollarini mümkünse yukarıda tut kollarin altına yastik falan koy daha iyi oluoKızlar ellerim gece acaip sisiyor kütük gibi oluyor hatta parmaklarımı kapatamıyorum varmı bir öneriniz
Ben yaşamadım ama ödem için tuzu azaltıp su tüketimi arttırmak faydalı sanırım.Kızlar ellerim gece acaip sisiyor kütük gibi oluyor hatta parmaklarımı kapatamıyorum varmı bir öneriniz
Fıstık ezmesi bilmiodum aladirayim bugün akşam ilk saat sanci çektim 15 dakika da birdi. İki saat sonunda geçti. Biraz korktuk tabiBirde kilo almasini istiyorsan fistik ezmesi,kasar peyniri,bulgur pilavi tüket.
Bacak boyunu ölçüyor ya onu yediyle çarpınca bebeğin ortalama boyu çıkar. Hem detaylı ultrason u yapan uzman hem kendi doktorum öyle soylediŞuan 34 haftaligiz hiç nazım niyazim da yok ama adam uzak duruyo 36 dan sonra yüzüme bakmazama eğer 40 da hala dogurmamis olursam sancılar için çalışabiliriz
Ben aile hekimliğibde test yaptırıyorum kadın doğum uzmanima götürdüğümde doktor koletrol testini direkt yırtıyo. Gebelikte yüksek olur bu normal hiç önemseme dedi. Kolesterol hücre oluşumunun yapı taşıdır sen hamilesin dedi.
Benim doktorum da söylemiyo ama bazı değerleri baz alınarak hesaplanabiliyo ben öyle öğreniyorum ultrasondan bakıp
Canım onunla hiç alakası yok ben eğitimde ebeye sordum benim kalçalar geniş leğen kemiklerim de yanlardan cikintilidir çatır çatır doğurur muyum dedim . Ebe " geniş olabilir ama basık olup olmadığını sadece çatı muayenesiyle öğreniriz yani kalcam geniş catim uygundur bdiye bişey yok
su ve hareket tavsiye edebilirim küçük toplar var ya elinde onu sık bırak bi 10 15 defa günde 3 4 defa yapınca düzeliyor hareketsizlikten oluyor benimde sabahları çok şişiyor yapınca düzeliyorKızlar ellerim gece acaip sisiyor kütük gibi oluyor hatta parmaklarımı kapatamıyorum varmı bir öneriniz
Net hurafeler gerçektenbence 36 hafta bitince gecmeli ya korunmasiz iliskiye . :) doktora demedm ilişki oldu diye hiçt.e hurafe bence ayak numarası kalça faln
Benim de şişmeye başladı ellerim ama öyle aşırı değil yine de kapatınca rahatsız ediyo. Bol su için , tuzu azaltin , sebze yemeklerini arttırın o zaman baya düzelme oluyoKızlar ellerim gece acaip sisiyor kütük gibi oluyor hatta parmaklarımı kapatamıyorum varmı bir öneriniz
Ben de izmirdeki olayı duyduktan sonra ( hamileyken tekrar hamile kalan kadını) korunmaya başladık benim doktor 8. Aydan sonra ilişki yasak gibi birşey demişti ama daha kesin birşey demedi cuma günü kesin bir şey söyler herhaldeBenim başlarda gittiğim doktor kesinlikle korunmalı diyordu. Annelerimizden de şey duymuşum bebek doğunca hani heryeri beyaz beyaz oluyor ya onun spermden olduğunu duymustum.
Bizde hep korunduk ama Doğumu tetiklemek icin sperm lazım diye de duymuştum kafam karıştı
Bende 10 dk da bi olmayan cisimi yapmaya gidiyorum özellikle akşamları :/ 2 3 gündür kasık kemiklerim agrıyor bacaklarıma vuruyor hatta. Çatı kemiğine mi baskı yapıyor acaba diye düşündüm.
Canım Doğumu tetikliyor düştüğü tetikliyor diyordu doktorlar. Gerçi bi ara haberlerde şey de duymusrum kadın 5 aylık mı ne hamileydi bide üzerine yine hamile kalmış 2 aylık falan iki Doğumu aynı anda yapmak zorunda kalmıştı
Benimde kafam karıştı şimdi artık korunmasıza geçsek mi geçmesek mi?
Oo süpermiş ya bende oğlumda 39 haftada gelmeyince bi kere denemiştik hiç birsey olmamıstı sizde işe yaramış vallaDoktora söylediniz miydi?
Benim allah vergisi basenlerim var 45 kiloyken de var normal doğurdum. Ama bence bunun kalça basen ile ilgisi olduğunu sanmıyorum açıkcası
Ayaklarım da 36 numara
Ben de izmirdeki olayı duyduktan sonra ( hamileyken tekrar hamile kalan kadını) korunmaya başladık benim doktor 8. Aydan sonra ilişki yasak gibi birşey demişti ama daha kesin birşey demedi cuma günü kesin bir şey söyler herhalde
Benimki de erkek doktorum ama sorabiliriz yaaa doktor sonuçta utanmana gerek yok bence sorBenim doktor erkek söylemeyecek gibi geliyor bana ama bakalım yarın belli olur durum
Benimki de erkek doktorum ama sorabiliriz yaaa doktor sonuçta utanmana gerek yok bence sor
Kızceler kontrole geldim nst bekliyorum. Cok üşütmüşsün dedi. Bebek 2200 dedi yanılma payıyla 2100 diyelim dedi az toparlamış. Dedim yediklerim ne kadar etkiler direk etkilemez düzenli beslenmek lazim ama yediğin direk bebeğe zaten geçmez takılma sen oralara dedibenim doktor cok pozitif ya
Sağol canım benim öyle İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırızHastaneye de götürücem her ihtimale karşıİnşallah 3 geçecez de daha 4 haftamız var bebekler haftalık neredeyse 300 gr alıyorlar sen stres yaparsan kilo alımı daha az olur o yüzden moralini yüksek tut bebekte etkilenir
muhtemelen kcuuk diye sokmamıştır 34 den sonra giriliyor sanirm. 2 hafta kullanayım diyorum bidahaki kontrolde sorarım bırak derse bırakırımCanım haftan küçük senin bebek de küçük sen iç tabi nst içine de küçük diye belki sokmamıstır
Polikistik olduğunuz için normalde 1 ya da 2 yumurta gelişecekken sizde çok sayıda gelişmiş. Bu durumda kontrolsüz İlişki ya da aşılama olursa altız, yediz bebek bile olabilir. O yüzden ya yumurtalar toplanıp tüp bebek yapılacak ya da bu ay iptal edilip daha az ilaçla yumurta oluşturmaya çalışacaklar.Merhaba günaydın hepinize ben polikistik overliyim, tedavi görüyorum klomen ve büyütme ignesi verdi doktorum hepsini birlikte bir hafta kullandım ve yumurtalıklarimin çok büyüdüğünü söyledi Denizli'de yaşıyorum ve özel bir hastanede tedavi görüyorum yumurtaliklarimin hepsi büyüdüğü için ilişkide bulunmamami aksi takdirde vucudumun hamilelik olursa su toplayacagini söyledi ya yumurtaliklarini toplayalim (9bin) yada iğne ile sonlandiralim büyümeyi dedi daha önce bunu yaşayan varmı yoksa para tuzagimi bilemedim klomen ve büyütme ignesi bukadar uzun ve aynı anda verilmesi bilinclimi sizce?
doğum süresi uzun oldu ondan olduğunu düşünüyor. ama üşüttüm bn dogumhanede açılma durdu ondan uzadıTam zamanında gelmiş aslında bebiş . Adam korkmuş demek ki
Benim başlarda gittiğim doktor kesinlikle korunmalı diyordu. Annelerimizden de şey duymuşum bebek doğunca hani heryeri beyaz beyaz oluyor ya onun spermden olduğunu duymustum.
Bizde hep korunduk ama Doğumu tetiklemek icin sperm lazım diye de duymuştum kafam karıştı
Bende 10 dk da bi olmayan cisimi yapmaya gidiyorum özellikle akşamları :/ 2 3 gündür kasık kemiklerim agrıyor bacaklarıma vuruyor hatta. Çatı kemiğine mi baskı yapıyor acaba diye düşündüm.
Canım Doğumu tetikliyor düştüğü tetikliyor diyordu doktorlar. Gerçi bi ara haberlerde şey de duymusrum kadın 5 aylık mı ne hamileydi bide üzerine yine hamile kalmış 2 aylık falan iki Doğumu aynı anda yapmak zorunda kalmıştı
Benimde kafam karıştı şimdi artık korunmasıza geçsek mi geçmesek mi?
Oo süpermiş ya bende oğlumda 39 haftada gelmeyince bi kere denemiştik hiç birsey olmamıstı sizde işe yaramış vallaDoktora söylediniz miydi?
Benim allah vergisi basenlerim var 45 kiloyken de var normal doğurdum. Ama bence bunun kalça basen ile ilgisi olduğunu sanmıyorum açıkcası
Ayaklarım da 36 numara
Bacak boyunu ölçüyor ya onu yediyle çarpınca bebeğin ortalama boyu çıkar. Hem detaylı ultrason u yapan uzman hem kendi doktorum öyle soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?