2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Tam zamanında gelmiş aslında bebiş . Adam korkmuş demek ki

Bnde merak ediyorum kasilma dedikleri bu sertlesme mi oluyor

Bacak boyunu ölçüyor ya onu yediyle çarpınca bebeğin ortalama boyu çıkar. Hem detaylı ultrason u yapan uzman hem kendi doktorum öyle soyledi

Kızlar ellerim gece acaip sisiyor kütük gibi oluyor hatta parmaklarımı kapatamıyorum varmı bir öneriniz
su ve hareket tavsiye edebilirim küçük toplar var ya elinde onu sık bırak bi 10 15 defa günde 3 4 defa yapınca düzeliyor hareketsizlikten oluyor benimde sabahları çok şişiyor yapınca düzeliyor

bence 36 hafta bitince gecmeli ya korunmasiz iliskiye . :) doktora demedm ilişki oldu diye hiçt.e hurafe bence ayak numarası kalça faln
Net hurafeler gerçekten
Kızlar ellerim gece acaip sisiyor kütük gibi oluyor hatta parmaklarımı kapatamıyorum varmı bir öneriniz
Benim de şişmeye başladı ellerim ama öyle aşırı değil yine de kapatınca rahatsız ediyo. Bol su için , tuzu azaltin , sebze yemeklerini arttırın o zaman baya düzelme oluyo

Ben de izmirdeki olayı duyduktan sonra ( hamileyken tekrar hamile kalan kadını) korunmaya başladık benim doktor 8. Aydan sonra ilişki yasak gibi birşey demişti ama daha kesin birşey demedi cuma günü kesin bir şey söyler herhalde

Benim doktor erkek söylemeyecek gibi geliyor bana ama bakalım yarın belli olur durum

Kızceler kontrole geldim nst bekliyorum. Cok üşütmüşsün dedi. Bebek 2200 dedi yanılma payıyla 2100 diyelim dedi az toparlamış. Dedim yediklerim ne kadar etkiler direk etkilemez düzenli beslenmek lazim ama yediğin direk bebeğe zaten geçmez takılma sen oralara dedi benim doktor cok pozitif ya

Benimki de erkek doktorum ama sorabiliriz yaaa doktor sonuçta utanmana gerek yok bence sor

İlk hamileliğimde kadındı kendi çat çat söylüyordu. Bu hamileliğimde de ilk başta kadın doktora gidiyordum oda söylüyordu ama 6 Aydan sonra doktor değiştirdim erkek oldu o söylemiyor genelde bu konuları bebekle ilgili çok ilgili detaycı ama bu konulara hiç girmedi henüz ben sorarım olmadı.

Ceyran da mı kaldın acaba nasıl üşüttün cnm? Nst de sancı çıkmaz insallah haber ver cnm geçmiş olsun

Sağol canım benim öyle İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız

Canım haftan küçük senin bebek de küçük sen iç tabi nst içine de küçük diye belki sokmamıstır
muhtemelen kcuuk diye sokmamıştır 34 den sonra giriliyor sanirm. 2 hafta kullanayım diyorum bidahaki kontrolde sorarım bırak derse bırakırım

Polikistik olduğunuz için normalde 1 ya da 2 yumurta gelişecekken sizde çok sayıda gelişmiş. Bu durumda kontrolsüz İlişki ya da aşılama olursa altız, yediz bebek bile olabilir. O yüzden ya yumurtalar toplanıp tüp bebek yapılacak ya da bu ay iptal edilip daha az ilaçla yumurta oluşturmaya çalışacaklar.

Üzgünüm ama bebeğin beyaza kaplı olmasının spermle uzaktan yakından alakası yok. Saçmalıktan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…