2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar steril edilecek malzemeleri nasıl yapıyorsunuz ? Benim süt pompası, göğüs kalkanı, emzik ve biberon var. Satıcı silikonlu kısımları kaynatmayın dedi. Bir de unibabynin biberon temizleyizi deterjanını aldım, önce onla yıkayıp sonra kaynatayım mı?
Avent emzik videosu izledim, kutusuna su koyup mikrodalgada 3 dk tutun diyor. 50 liralık emzik elimde kalır diye korkuyorum

Ben 35 oldum geçsem mi diyordum neyse dursun biraz gerçi kocayla aramız bozuk düzenlene kadar 36 oluruz
aynen oyle . ama farkettim dünkü kasılmalardada hastaneye gitmekten bile korkuyorum dogumda naparsam motive olmam gerek

Ben de biberon temizleyici ile yıkatıp sonra mikrodalgaya koymayı düşünüyorum şu anda, inşallah zarar vermez.

masallah canm . doktor bana üşürtmüşsün faln demedi ama bende oyle oldugunu düşünüyorum dun ayağına çorap giydim üzerimi örttüm yattim aksama kadr bugun kasilma da yok adet agrisida . doktor magnezyum kullanmama bagladi

Ben hepsini karbonatla kaynattim hep. Beş dakika kaynasa yeter. İlk oğlumda hep avent emzik kullandım bu bebisime avent aldim

En yakın arkadaşım 1.73 boy 55 kiloyla tabiri caizse çitos gibi doğuma girdi kalça dediğin yerde iki küçük lopçukla üç ıkınmada bebecik fırtladı bence kısmet yanii teyzeler azcık sussun

Beyazlık onu koruyan bir katman canım hatta ilk saatler özellikle yıkanmamalı bebek denir onun cildine çok iyi geldiği için sadece siliyorlar artık spermle alakası yok

Son aya kadar korunmayı öneriyorlar sonra korunmasız yapılıyor diye biliyorum kız kardeşime doktoru 36-37 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam artık sık sık ilişki öneriyorum doğum için dedi
Maşallah canım dediğim gibi magnezyum içersen azalır kasılma benim 2 kere içtiğim için artık çok az oluyor haftalarımız küçük şuanda magnezyuma ihtiyaç var 36 gibi kestiriyorlar zaten
Soğuk algınlığı kasılma yapar canım inşallah sancı çok görülmez de Doktorun doğrusunu söylemiş direk geçmiyor sadece düzenli yedikçe ister istemez etkileniyor bebek

Kızlar 2 gündür özellikle yatağa girince sancidan kıvranıyorum. Dün nerdeyse düzenli dicektim bel ağrısı bacak krampları.. magnorm kullanmıyorum 2 gündür onunla alakalı olabilir diye bugün içtim. Dayanamadım artık. Sizde sancı kasılma durumlari yoğun oluyor mu

Bende aynı sekilde 3ay boyunca kadın doktora gittim ne bebekle ilgiliydi nede benimle değiştirdim bu adamı buldum sağolsun hem benimle çok ilgileniyor hemde bebekle Olmadı eşin sorsun ilişkiyi

Sağol canım önerilerin için bende şuan bakıyorum bitkisel olanlar en mantıklısı doktora sordum dün normal istiyorum dedim çatı muayenesi yapmadı ama şuan normal doğuma uygun herşey dedi ah bu yaşlı teyzeler neler sokuyorlar insanın aklına

Mikrodalgaların radyasyon oranı çok yüksek diye biliyorum o yüzden almadım büyüklere bile aşırı zararlıyken bebeğin emziğini koymak doğrumu bilemedim

Az kaldı inşallah sağlıcakla kavuş ablacım Selim Egeciğe biz beraber yatıyoz da yani kolu bacağı çarpcak diye bana bazen korkuyorum bu sabah burnumun ucunda dirsekle uyandım yani ben de çaktırmadan ona ufak tekmeler dizler atıyorum kaysın yana diye

Bence hiç alakası yok Ablamın da kalçaları küçük ilk çocuğu normal doğum ve dikişliydi diğer iki çocuğunu da normal doğum ve ikiside dikişsizdi öyle çokta zorlanmadı
Darısı başımıza İnşallah benimde yakın bi arkadaşım doğum yaptı geçen gün ona doktor çatın dar normal yapamazsın demiş ama o inatla denemek istiyorum dedi ve normal doğum yaptı

Canım yoğun olduğunda sabah akşam al magnezyumunu ve gün ortasında 1 tane maden suyu iç ben böyle yaptığım için olmuyor pek çok şükür ama 26-27.haftalarda sıklaşmıştı hemen başlattı doktor
Son ana kadar normal doğum belli olmuyormuş cidden kardeşimden onu anladım canım o yüzden sen kafana söylenenleri takma doktor çatı muayeneni yapacaktır 1-2 hafta sonra ona göre söyler sonrasında gününü beklersin inşallah her şey yolunda gider normal olur

Çok sevindim canım zaten doğumdan korkuyorum bide böyle saçma şeyler insanın olan istediğinide kırıyo

Aminn canım çok teşükkür ederim sağlıcakla minnakları kucağımıza alalım1❣

Normalde düzenli kullanıyordum günde 1 tane hatta bir ara gün de 2 tane ama son dönemlerde sancıyı etkilemesin diye biraktiriyolarmis diye 2 gündür kafama göre bırakmıştım ama akşamları sancidan duramadım bu defa. Bugün içtim bakalimmm.. bir de bebeklerinizin hareketleri nasıl hiç durmadan hareket ettiği oluyor mu

Ben tencerenin içine su koyup, çok azda karbonat, ocakta suyun içinde kaynatarak sterilize ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…