Ben 35 oldum geçsem mi diyordum neyse dursun biraz gerçi kocayla aramız bozuk düzenlene kadar 36 oluruz
Ben de biberon temizleyici ile yıkatıp sonra mikrodalgaya koymayı düşünüyorum şu anda, inşallah zarar vermez.Kızlar steril edilecek malzemeleri nasıl yapıyorsunuz ? Benim süt pompası, göğüs kalkanı, emzik ve biberon var. Satıcı silikonlu kısımları kaynatmayın dedi. Bir de unibabynin biberon temizleyizi deterjanını aldım, önce onla yıkayıp sonra kaynatayım mı?
Avent emzik videosu izledim, kutusuna su koyup mikrodalgada 3 dk tutun diyor. 50 liralık emzik elimde kalır diye korkuyorum
masallah canm . doktor bana üşürtmüşsün faln demedi ama bende oyle oldugunu düşünüyorum dun ayağına çorap giydim üzerimi örttüm yattim aksama kadr bugun kasilma da yok adet agrisida . doktor magnezyum kullanmama bagladiKızceler kontrole geldim nst bekliyorum. Cok üşütmüşsün dedi. Bebek 2200 dedi yanılma payıyla 2100 diyelim dedi az toparlamış. Dedim yediklerim ne kadar etkiler direk etkilemez düzenli beslenmek lazim ama yediğin direk bebeğe zaten geçmez takılma sen oralara dedibenim doktor cok pozitif ya
Ben de biberon temizleyici ile yıkatıp sonra mikrodalgaya koymayı düşünüyorum şu anda, inşallah zarar vermez.
Ben hepsini karbonatla kaynattim hep. Beş dakika kaynasa yeter. İlk oğlumda hep avent emzik kullandım bu bebisime avent aldimKızlar steril edilecek malzemeleri nasıl yapıyorsunuz ? Benim süt pompası, göğüs kalkanı, emzik ve biberon var. Satıcı silikonlu kısımları kaynatmayın dedi. Bir de unibabynin biberon temizleyizi deterjanını aldım, önce onla yıkayıp sonra kaynatayım mı?
Avent emzik videosu izledim, kutusuna su koyup mikrodalgada 3 dk tutun diyor. 50 liralık emzik elimde kalır diye korkuyorum
En yakın arkadaşım 1.73 boy 55 kiloyla tabiri caizse çitos gibi doğuma girdi kalça dediğin yerde iki küçük lopçuklaGünaydın kızlarrİş yoğunlundan giremedim bayadır ama hep takipteydim şimdi bu konu atayım ortaya iş yerinde yaşlı teyzelerimiz yaşça büyüklerim doğum konusu açılınca bana senin zor olur çünkü kalcaların küçük diyolardı sizcede doğru mu böyle bişey duydunuz mu kalçası dar olanın çatısıda mı dar olur. Açıkcası canımı sıktı biraz bende doğurayımda görün siz dedim
Beyazlık onu koruyan bir katman canım hatta ilk saatler özellikle yıkanmamalı bebek denir onun cildine çok iyi geldiği için sadece siliyorlar artık spermle alakası yokBenim başlarda gittiğim doktor kesinlikle korunmalı diyordu. Annelerimizden de şey duymuşum bebek doğunca hani heryeri beyaz beyaz oluyor ya onun spermden olduğunu duymustum.
Bizde hep korunduk ama Doğumu tetiklemek icin sperm lazım diye de duymuştum kafam karıştı
Bende 10 dk da bi olmayan cisimi yapmaya gidiyorum özellikle akşamları :/ 2 3 gündür kasık kemiklerim agrıyor bacaklarıma vuruyor hatta. Çatı kemiğine mi baskı yapıyor acaba diye düşündüm.
Canım Doğumu tetikliyor düştüğü tetikliyor diyordu doktorlar. Gerçi bi ara haberlerde şey de duymusrum kadın 5 aylık mı ne hamileydi bide üzerine yine hamile kalmış 2 aylık falan iki Doğumu aynı anda yapmak zorunda kalmıştı
Benimde kafam karıştı şimdi artık korunmasıza geçsek mi geçmesek mi?
Oo süpermiş ya bende oğlumda 39 haftada gelmeyince bi kere denemiştik hiç birsey olmamıstı sizde işe yaramış vallaDoktora söylediniz miydi?
Benim allah vergisi basenlerim var 45 kiloyken de var normal doğurdum. Ama bence bunun kalça basen ile ilgisi olduğunu sanmıyorum açıkcası
Ayaklarım da 36 numara
Maşallah canım dediğim gibi magnezyum içersen azalır kasılma benim 2 kere içtiğim için artık çok az oluyor haftalarımız küçük şuanda magnezyuma ihtiyaç var 36 gibi kestiriyorlar zatenŞimdi kontrolden ciktim hersey yolunda bas aşağı dönmüş sıpa:) coraspini bırak dedi kilosu 1900, boyu sormadm ultrason kağıdı da vermedi devlet oluncasanci ve kasilmalar icin suan erken daha magnezyumu neden içmiyorsun dedi 2 hafta sonra kontrol . nstye yollamadı ona şaşırdım. magnezyumu kullanirsan gecer o kasılmalar dedi
Soğuk algınlığı kasılma yapar canım inşallah sancı çok görülmez deKızceler kontrole geldim nst bekliyorum. Cok üşütmüşsün dedi. Bebek 2200 dedi yanılma payıyla 2100 diyelim dedi az toparlamış. Dedim yediklerim ne kadar etkiler direk etkilemez düzenli beslenmek lazim ama yediğin direk bebeğe zaten geçmez takılma sen oralara dedibenim doktor cok pozitif ya
Bende aynı sekilde 3ay boyunca kadın doktora gittim ne bebekle ilgiliydi nede benimle değiştirdim bu adamı buldum sağolsun hem benimle çok ilgileniyor hemde bebekleİlk hamileliğimde kadındı kendi çat çat söylüyordu. Bu hamileliğimde de ilk başta kadın doktora gidiyordum oda söylüyordu ama 6 Aydan sonra doktor değiştirdim erkek oldu o söylemiyor genelde bu konuları bebekle ilgili çok ilgili detaycı ama bu konulara hiç girmedi henüz ben sorarım olmadı.
Ceyran da mı kaldın acaba nasıl üşüttün cnm? Nst de sancı çıkmaz insallah haber ver cnm geçmiş olsun
Sağol canım önerilerin için bende şuan bakıyorum bitkisel olanlar en mantıklısı doktora sordum dün normal istiyorum dedim çatı muayenesi yapmadı ama şuan normal doğuma uygun herşey dedi ah bu yaşlı teyzeler neler sokuyorlar insanın aklınaHastanede hasta bezi takıyorlar canım almana gerek yok depend 1 paket yeterli ekstradan ped koyacaksan koy ama gerek olmuyor kız kardeşimde ihtiyaç olmadı sezeryan oldu
Yeterli canım ekstradan ped koymak istiyorsan koy ama hasta bezi bağlıyorlar zaten hastaneden oda 2-3 kere falan sonra depende geçiyorsun
Rahmin kasılıyor canım çok sık değilse normaldir doğuma hazırlıyor gün içinde magnezyum içiyorsan maden suyu ayrıca yine de fazlaysa doktoruna danışmakta fayda var
Gerek yok canım hastane hasta bezini veriyor 2-3 tane yeterli oluyor zaten sonra depende geçiyorsun
Bence sabun tozu ya da deterjan kullanılmalı gibi geliyor sadece su yeterli olmaz sanki canım sen bilirsin ama çift durulama yaparsın içine sinmiyorsa ben bitkisel deterjanla yıkadım tek durulama yaptım hiç ne koku ne bir şeyi var
Canım bana normal gibi geldi son haftalarında zaten 300-500 aralığında almaya başlıyorlar en çok alması gereken döneme yeni girdi bir de yapısal bir şey yemekle de alakalı değil yine de için rahat edecekse kaşar peyniri, bulgur pilavı, muz, pekmez tahin gibi şekerinde yoksa bunlardan yiyebilirsin
Protein ve kalsiyum daha iyi olmasını sağlıyor olabilir canım süt ürünleri zaten hamilelikte en çok istenen şey hem onlara hem bize fayda sağlıyor
Korunuyoruz canım son aya kadar korunaklı girilmesini öneriliyor herhangi bir enfeksiyona ve rahimi uyarmasına karşı son haftalarda korumasız giriliyor
Alakası yoktur bence canım çatı çok başka bir şey gibi
Popo dayaması farklı bir şey canım ama genelde bütün bir bölge mesela sağ taraf tamamen ya da göbek kısmında büyük bir bölüm sertleşip çıkıntı oluyorsa bu rahim kasılmasıdır sertleşir bazen ağrı nefes kesilmesi bile yapabilir
Mikrodalgaların radyasyon oranı çok yüksek diye biliyorum o yüzden almadım büyüklere bile aşırı zararlıyken bebeğin emziğini koymak doğrumu bilemedimKızlar steril edilecek malzemeleri nasıl yapıyorsunuz ? Benim süt pompası, göğüs kalkanı, emzik ve biberon var. Satıcı silikonlu kısımları kaynatmayın dedi. Bir de unibabynin biberon temizleyizi deterjanını aldım, önce onla yıkayıp sonra kaynatayım mı?
Az kaldı inşallah sağlıcakla kavuş ablacım Selim EgeciğeValla ilk hamileligim beni bu kadar yormadi. Bu beni cok yordu. Birde bir suredir ayri yatiyorum rahat edebilmek icin. Sanirim o yuzden de aklima gelmiyor. Esimin ramazandan beri beli ağrıyor. Fitik cıktı ne yaptiysa agri kesilmedi. O da kendi derdine dusmus yani
Buda farklı bi bakış açısıhic duymadım inan bende ayak numarası kucuk olanın çatısı dar olur diye duydum 35 36 olanların faln
Darısı başımıza İnşallah benimde yakın bi arkadaşım doğum yaptı geçen gün ona doktor çatın dar normal yapamazsın demiş ama o inatla denemek istiyorum dedi ve normal doğum yaptıBence hiç alakası yokAblamın da kalçaları küçük ilk çocuğu normal doğum ve dikişliydi diğer iki çocuğunu da normal doğum ve ikiside dikişsizdi öyle çokta zorlanmadı
Canım yoğun olduğunda sabah akşam al magnezyumunu ve gün ortasında 1 tane maden suyu iç ben böyle yaptığım için olmuyor pek çok şükür ama 26-27.haftalarda sıklaşmıştı hemen başlattı doktorKızlar 2 gündür özellikle yatağa girince sancidan kıvranıyorum. Dün nerdeyse düzenli dicektim bel ağrısı bacak krampları.. magnorm kullanmıyorum 2 gündür onunla alakalı olabilir diye bugün içtim. Dayanamadım artık. Sizde sancı kasılma durumlari yoğun oluyor mu
Son ana kadar normal doğum belli olmuyormuş cidden kardeşimden onu anladım canım o yüzden sen kafana söylenenleri takma doktor çatı muayeneni yapacaktır 1-2 hafta sonra ona göre söyler sonrasında gününü beklersin inşallah her şey yolunda gider normal olurSağol canım önerilerin için bende şuan bakıyorum bitkisel olanlar en mantıklısı doktora sordum dün normal istiyorum dedim çatı muayenesi yapmadı ama şuan normal doğuma uygun herşey dedi ah bu yaşlı teyzeler neler sokuyorlar insanın aklına
Çok sevindim canım zaten doğumdan korkuyorum bide böyle saçma şeyler insanın olan istediğinide kırıyoŞuan 34 haftaligiz hiç nazım niyazim da yok ama adam uzak duruyo 36 dan sonra yüzüme bakmazama eğer 40 da hala dogurmamis olursam sancılar için çalışabiliriz
Ben aile hekimliğibde test yaptırıyorum kadın doğum uzmanima götürdüğümde doktor koletrol testini direkt yırtıyo. Gebelikte yüksek olur bu normal hiç önemseme dedi. Kolesterol hücre oluşumunun yapı taşıdır sen hamilesin dedi.
Benim doktorum da söylemiyo ama bazı değerleri baz alınarak hesaplanabiliyo ben öyle öğreniyorum ultrasondan bakıp
Canım onunla hiç alakası yok ben eğitimde ebeye sordum benim kalçalar geniş leğen kemiklerim de yanlardan cikintilidir çatır çatır doğurur muyum dedim . Ebe " geniş olabilir ama basık olup olmadığını sadece çatı muayenesiyle öğreniriz yani kalcam geniş catim uygundur bdiye bişey yok
Aminn canım çok teşükkür ederim sağlıcakla minnakları kucağımıza alalım1❣Canım yoğun olduğunda sabah akşam al magnezyumunu ve gün ortasında 1 tane maden suyu iç ben böyle yaptığım için olmuyor pek çok şükür ama 26-27.haftalarda sıklaşmıştı hemen başlattı doktor
Son ana kadar normal doğum belli olmuyormuş cidden kardeşimden onu anladım canım o yüzden sen kafana söylenenleri takma doktor çatı muayeneni yapacaktır 1-2 hafta sonra ona göre söyler sonrasında gününü beklersin inşallah her şey yolunda gider normal olur
Canım yoğun olduğunda sabah akşam al magnezyumunu ve gün ortasında 1 tane maden suyu iç ben böyle yaptığım için olmuyor pek çok şükür ama 26-27.haftalarda sıklaşmıştı hemen başlattı doktor
Son ana kadar normal doğum belli olmuyormuş cidden kardeşimden onu anladım canım o yüzden sen kafana söylenenleri takma doktor çatı muayeneni yapacaktır 1-2 hafta sonra ona göre söyler sonrasında gününü beklersin inşallah her şey yolunda gider normal olur
Ben tencerenin içine su koyup, çok azda karbonat, ocakta suyun içinde kaynatarak sterilize ediyordumKızlar steril edilecek malzemeleri nasıl yapıyorsunuz ? Benim süt pompası, göğüs kalkanı, emzik ve biberon var. Satıcı silikonlu kısımları kaynatmayın dedi. Bir de unibabynin biberon temizleyizi deterjanını aldım, önce onla yıkayıp sonra kaynatayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?