2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benm öncesinde de oluyordu sanirm 22. haftadan beri oluyor bnm bu ara daha sık

olabilir kesinlikle son hafta bende oyle olmustum ilk gebelikte ciksin su artk rahatlimde bi şekil dogar diyordum bi cesaret bi sakınlık gene gelir inslh o duygular bundada

Kuzum dönmüş haber edicem demiştim :) tuttum sözümü tamda tahmin ettiğim gibi hıçkırıkları aşağıda hissediyordum 2 haftadır demekki 30. Haftada döndü elhamdülillah
Ya sen yazmasan ben sorcaktım aklımdaydın, çok sevindim inşallah korur pozisyonu ve sağlıklı şekilde istediğin gibi doğum yaparsın, herkes yapsın istediği gibi

Bende de akşamları o şekilde çok yoğun benim yorgunluğum onun yorgunluğu tok karın derken bence oluyor. Normal sanırım

Bende öyle düşünmeye başladım gün boyu yoruluyorum akşam yatağa girince rahatlıyorum o da rahatlıyo heralde ki bildiği ne kadar hareket varsa yapiyo

Bugün yine kızımı görmeye gittim .
Ultrason ölçümle son adet tarihim hala aynı gidiyor . Maşallah .

2177 gr. 45 cm olmusuz Doktorum normalde nst ye alıyorum ama bebeğin gayet güzel gözükğyor çokta hareketli suyun ve kordon kanı akılın gayet güzel şimdilik sizi sıkmayalım dedi
2 hafta sonraya randevu verdi .Artık kontroller 2 haftaya düştü

dk tutmuyorum ben canım sabah 8 gibi başlıyor bi yarım saat falan sonra öglen 1 gibi tekrar hareketleniyor yine yarım saat 45 dk akşamları da baya hareketli gece az hareket ediyor benimki bi düzene oturttu sanırım

Hepsinin gün içinde bi zamanları var demek ki.. benimki de gün içinde hareketli oluyor illaki ama daha çok ben yatınca

Bende öyle düşünmeye başladım gün boyu yoruluyorum akşam yatağa girince rahatlıyorum o da rahatlıyo heralde ki bildiği ne kadar hareket varsa yapiyo
Gün içinde yapması gereken hareketler varmış canım herşeyin bir sebebi var işte gündüz biz hareket ettikçe hepsi akşama hatta geceye birikebiliyor
bel ağrımı da geçirsin mucize sey
İnşallah canım o neyin eksikliği bilemiyorum ama bel ağrısı fenadır benim 4.ay tutulmuştu resmen
Maşallah canım harika ilerliyorsunuz Benimde geçen hafta 2 hafta sonraya randevu verdi nst ye mi sokacak acaba sanırım kontroller 2 haftaya düştü ya da

masallah canim kızçene :) . bu arada benm bilgilerde eksikler var . som adet 24 ocak tahmini dogum 31 ekim cinsiyet erkek bos olduğun vakit onları da eklermisin?

4 .aydan sonra hep tutuk bi geçmedi adım atarken kitleniyorum bazen, yatıp kalkarken debeleniyorum resmen oyle kotu oluyor bazen

Çok sevindim canım...
Sağlıkla büyüsün prenses

Maşallah sağlıkla büyümeye devam etsin duru Zaten 34 ten sonra artık düzenli nst ye alıyorlar çok şükür bir sıkıntı olmadığından gerekte görmemiş doktor

Maşallah canım harika ilerliyorsunuz Benimde geçen hafta 2 hafta sonraya randevu verdi nst ye mi sokacak acaba sanırım kontroller 2 haftaya düştü ya da
Evet artık kontroller sıklaştı . Büyük ihtimalle seni Nst ye alır doktorun artık çok yaklaştık

masallah canim kızçene :) . bu arada benm bilgilerde eksikler var . som adet 24 ocak tahmini dogum 31 ekim cinsiyet erkek bos olduğun vakit onları da eklermisin?
Teşşeküür ederim canım .
Tabi not aldım pc den girdiğim ilk vakitte düzenlicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…