2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim kontrol de ayın 12 sinde. Sezeryan günü belirleyecek çok heyecanlıyım. Geçen hafta kontrol de 2.700 gr dı.
Hayırlısı olsun canım sağsalim kucağına alacaksın inşallah maşallah çokta iyi minnak
Hemde coook bi yandankorkutuyo ama beni kızım uyku konusunda çok çektirdi bana inşallah bu uyuyan bebek olur diyorum ama geceler hiç öyle gostermiyo
Pek alakası olmadığını söylüyorlar canım ilk 1 ay belki anne karnındaki gibi olabilir diyenler var ama tamamen değişiyor huyları da

Her gün bile gorsem olur valla benim daha pazartesi coook var sanki
Bazen oglum çok kızdırıyor beni akla gelmeyecek yaramazliklar yapiyor geçen lettobun tuşlarını sökmus çok kızdım hemen odana git gözüm gormesin seni dedim. Sonra biraz düşündüm kanrimdaki bebegimi ultrasonda iki dakika görmek için gün sayiyorum ilk bebeğim de oyleydi şimdi ne değişti. Gittim sarıldım bağrıma bastım. Kokladim iyi ki varsın seni çok seviyorum ama böyle ev eşyalarına zarar verince beni üzmüş oluyorsun dedim ne kadar anladı bilmem artk.

Hemde coook bi yandankorkutuyo ama beni kızım uyku konusunda çok çektirdi bana inşallah bu uyuyan bebek olur diyorum ama geceler hiç öyle gostermiyo
Oyyyy oyy uyku konusu beni çok yormustu şimdi dört yaşında ama deliksiz uyuduğu nadir hala. Akşam yatarken arabalarini dizer odasina yerde araba yolu desenli halı var. Bende uyuyunca toplarim ayağına batmasın diye. Gece uyanırsa kontrol eder. Bulamayınca ağlar anne arabam nerde diye

Kızımda karnımda Hiç durmazdı çıktı sağolsun 2,5 yaşından sonra anca uyudu bununda gidişat aynı ama inşallah alakası yoktur inşallah kızım bi istisnadır

rahim büyüyor hormonLrin etkisi de var demisti
Aşırı kötü olmadığı sürece bel ağrısı tabi ki normal canım karın büyüyor baskı yapıyor öne doğru kaslar gevşiyor falan doğuma hazırlanıyor ama tutulma uzun süre devam ederse fizik tedavi bir kaç spor hareket gösteriyor diye biliyorum
Kızımda karnımda Hiç durmazdı çıktı sağolsun 2,5 yaşından sonra anca uyudu bununda gidişat aynı ama inşallah alakası yoktur inşallah kızım bi istisnadır
İnşallah istisnadır genelde ilk zamanlar hemen hemen her bebek böyle oluyor galiba sadece meme emip uyusalar uzunca değil mi gaz sıkıntısı falan olmasa

Yaaa masallahhh sübhanallah prensese ne güzel . Bende bugün gittim 1.850 gram dedi az geldi bana da kilosu o kadar da düzenli besleniyorum süt yumurta et ceviz ama neden bu kadar ağır alıyor anlamadim.

Seni çok iyi anlıyorum canım.. Bende kızımla benzer şeyler yaşıyorum. Üzülüyorum kızınca ama illa ki yaşıyoruz böyle şeyler. Sende canını sıkma annelik böyle bisey kızsak bile onları en çok biz seviyoruz

ben egzersiz yapıyorum bel ağrısını azaltacak. duzenli yapınca geciyo bir ara sonra ağır ve cok is yapınca gene aynı oluyor

Bende çok özledim bebeğimi. Cumartesi gidicem inşallah. Eşim yeni gitmedik mi dio iki haftada bir e düştük artk. Her hafta gitsem yine özlerim poncigim benim ,
Bende yarın gidicem çok heyecanlıyım açıkcası
Ya ben de meleğimi göreceğim zaman inanılmaz heycanlaniyorum . Hatta bi kaç gün öncesinden başlıyorum şu gün görmeye gidicem diye. Gerçekten insan çok özlüyor. Şimdi cuma günü kontrolum var yine heycanlar heycanlar . Eşime söyleyince sadece gülümsüyo o kadar

İnşallah üzmez annesini gece güzel uyur..
Gülce henüz belli değil ya bazen gündüz bazen gece uyanık ya da esniyor mu ne yapıyor

Keske olmasa ama kızım kolikti zaten inan çok zordu ama Allah sağlık versin tabi ki yine de

Bende çok özledim bebeğimi. Cumartesi gidicem inşallah. Eşim yeni gitmedik mi dio iki haftada bir e düştük artk. Her hafta gitsem yine özlerim poncigim benim ,
Ben her gün görsem yine özlerim ya neyse az kaldı kavuşmalara inşallah

Bu 4 yas grubu ayni demek ki bizimki de mutlaka odasında yerlerde son biseler.yapiyor onlar illa orda kalacak uyanıp bulamayınca kıyamet kopuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…