DOĞUMUMDA;
Bedenime ve bebeğime güveniyorum
Korkularımı geride bırakıyorum
Doğumum sırasında ne yapacağımı biliyorum
Her gün doğumuma hazırlanıyorum
Tamamen doğumuma odaklandım
Bedenim ve Zihnim tamamen rahatlamış durumda
Kendimi rahat ve güvende hissediyorum
Güçlüyüm
Sakinim
İçgüdülerime güveniyorum
Bedenime güveniyorum
Doğumuma güveniyorum
Bebeğime güveniyorum
Kendimi akışa bıraktım, anneliğe hazırım
Bebeğimi kucaklamaya hazırım
Ne olursa olsun güçlüyüm
Ne olursa olsun güvendeyim
Ne olursa olsun sakinim
Tüm korkularımı geride bıraktım
Gevşemiş bir şekilde bebeğimi karşılamaya hazırım
Mutluyum, sakin ve kolay bir doğuma odaklandım
Bütün kaslarım rahat bir doğum için uyum içinde çalışıyor
Rahim ağzım bir çiçek gibi açılıyor, tamamen açılmaya odaklandım
Nefesler alıp, rahatlıyorum
Doğumun her aşamasına hazırım
Bu bir ağrı değil, bu bir güç biliyorum
Bebeğim her bir dalga ile bana daha çok yaklaşıyor
Kendimi tamamen bıraktım ve gevşedim
Huzurlu ve sakinim
Bebeğim de sakin ve huzurlu
Tamamen açıldım ve bebeğimi bekliyorum
Bebeğimi mutluluk ve neşe ile karşılıyorum.
Motivasyon yazısı ebeler öneriyor bunu doğuma kadar her gün okuyun güç toplauın
Bana da net demedi ama 38 dolsun sonra ne zaman istersen dedi. Ben korkuyorum kendi gelirse diye. 36dan sonra heralde daha sık kontrol olur anlaşılır demi dogum yakın mı daha var mı falan.
Ya ben de meleğimi göreceğim zaman inanılmaz heycanlaniyorum . Hatta bi kaç gün öncesinden başlıyorum şu gün görmeye gidicem diye. Gerçekten insan çok özlüyor. Şimdi cuma günü kontrolum var yine heycanlar heycanlar . Eşime söyleyince sadece gülümsüyo o kadar
Senin büyüğü kız miydi erkek mi. Bizde çok ağlama krizi var bikac aydir. Çileden cikiyorum bazen sakin kalmaya çalışıyor um. Ama dört yaş sendromu baya zormuş
Benim kırk hafta 9 Ekim'de doluyor. Doktor doğumu 38 de yapmak istiyor. 26 eylule gün verdi sezeryan olcam. 33 haftada gittgimde gün vermisti ama en son tarih olur dedi bebeğin durumuna göre daha erken olabilir dedi
Benim kırk hafta 9 Ekim'de doluyor. Doktor doğumu 38 de yapmak istiyor. 26 eylule gün verdi sezeryan olcam. 33 haftada gittgimde gün vermisti ama en son tarih olur dedi bebeğin durumuna göre daha erken olabilir dedi
Heh 38+0erken degil demi. Ben cidden korkuyorum kendi gelmesin oğlum 30 dan sonra zorla durdu 37 de dogdu şimdi 38i bekleyim derken kendi doğar falan. Duruma göre geri cekilebilir yani dogum.
Senin büyüğü kız miydi erkek mi. Bizde çok ağlama krizi var bikac aydir. Çileden cikiyorum bazen sakin kalmaya çalışıyor um. Ama dört yaş sendromu baya zormuş
Kız. Ağlama krizi mi çilesi mi coook dertliyim çok sorma.. okula başlayacak bu sene. Şimdiden gitmek istemiyor ne yapicam bilmiyorum nasıl alıştırabilirim.. bebekle çok zor olacak çünkü gitmesi lazım kendi enerjisini de atabilmesi için seninki gidiyor mu okula
Bana da net demedi ama 38 dolsun sonra ne zaman istersen dedi. Ben korkuyorum kendi gelirse diye. 36dan sonra heralde daha sık kontrol olur anlaşılır demi dogum yakın mı daha var mı falan.
Kız. Ağlama krizi mi çilesi mi coook dertliyim çok sorma.. okula başlayacak bu sene. Şimdiden gitmek istemiyor ne yapicam bilmiyorum nasıl alıştırabilirim.. bebekle çok zor olacak çünkü gitmesi lazım kendi enerjisini de atabilmesi için seninki gidiyor mu okula