2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Heh 38+0erken degil demi. Ben cidden korkuyorum kendi gelmesin oğlum 30 dan sonra zorla durdu 37 de dogdu şimdi 38i bekleyim derken kendi doğar falan. Duruma göre geri cekilebilir yani dogum.
38+4 de 9 ay doluyor erken degil. 38 haftada bebekler gelişimini tamamlamis oluyor. Ben kızımı 38+4 dogurdum. Bunads 31.haftads doktor 16 ekime gun verdi. Tam 38+0 da alacak. Yani 38 erken degil

Benim kırk hafta 9 Ekim'de doluyor. Doktor doğumu 38 de yapmak istiyor. 26 eylule gün verdi sezeryan olcam. 33 haftada gittgimde gün vermisti ama en son tarih olur dedi bebeğin durumuna göre daha erken olabilir dedi
Aa muhtemel doğum tarihimiz aynıymış
Bakalım bana hangi günü verecek doktor

Heh 38+0erken degil demi. Ben cidden korkuyorum kendi gelmesin oğlum 30 dan sonra zorla durdu 37 de dogdu şimdi 38i bekleyim derken kendi doğar falan. Duruma göre geri cekilebilir yani dogum.
Oğlum tam 38 haftalık doğdu, gelişimini tamamlamıştı, boyu kilosu tamdı. Erken değil bence.

Evet hep öyle yapıyolar 2 gün alıştırma süresi. Benimki de yarım gün gidecek. Yani inşallah gidecek
Çok sevdiği bir arkadaşıyla aynı sınıfta olacak, umarım onun bahanesi ile gider. Sabah kalkamam, orda kahvaltı yapmıycam, evde de oyuncaklarım var gibi türlü bahaneleri var şu anda

Yaaa masallahhh sübhanallah prensese ne güzel . Bende bugün gittim 1.850 gram dedi az geldi bana da kilosu o kadar da düzenli besleniyorum süt yumurta et ceviz ama neden bu kadar ağır alıyor anlamadim.
Hiç moralini bozma 10 gün önce 1865 gr. Dı benım kız . Emin ol bir dahaki kontrolde 2 yi aşar seninki de .

Sezeryan olcak olup tarih alanlar kaçıncı haftadan itibaren aldılar acep
38+3 gibi alacak benimki eeken gelmezse tabii
Senin büyüğü kız miydi erkek mi. Bizde çok ağlama krizi var bikac aydir. Çileden cikiyorum bazen sakin kalmaya çalışıyor um. Ama dört yaş sendromu baya zormuş
Aman sendrom falan bitmiyor kızlar her sene katlanatak artıyor.sonrada bi bakmışsın ergenlik hareketleri ayarları başlamış.uzgunum ama avutmayin kendinizi
Benim kırk hafta 9 Ekim'de doluyor. Doktor doğumu 38 de yapmak istiyor. 26 eylule gün verdi sezeryan olcam. 33 haftada gittgimde gün vermisti ama en son tarih olur dedi bebeğin durumuna göre daha erken olabilir dedi
22 gün kalmış senin bayağı yakınlasmis.1-2 haftaya doğurmalar sıklaşir.
Bebek geldiği için okula baslamadigini bunun bebekle ilgisi olmadığını sık sık söyleyin yoksa o gelince beni gönderdiler diye bebeğe bilenir.yeni şeyler öğrenip yeni arkadaşlar için bütün çocukların okula gittigini anlatın.ilk 2 hafta zor olacak hep aglayacak ama sabırlı ve kararlı olun.aman çok ağlıyor diye kres yada anaokulu neyse artik hadi bu sene gitmesin derseniz bu ona yapacağınız en büyük kötülük olur.siz rahat olursaniz ve hayatın akışı olarak kabul ederseniz çocuklar için daha kolay olur.
Naçizane tavsiyem

Hiç moralini bozma 10 gün önce 1865 gr. Dı benım kız . Emin ol bir dahaki kontrolde 2 yi aşar seninki de .
Inşallah canim . Bu arada bende listede yokum seni etiketleyemedim.
Sat 21 ocak Erkek
2.cocuk
Hatay mozaik hastanesi
Başlangıç kilo 59
Yaş 28 uygun zamanda beni de ekliyebilir misin

Bugün benimde kontrolüm vardı calisamaz olarak raporu baslattim .
34+0 2500 gr 45cm
Cok şükür doğada da kendini kurtardi bundan sonra 3000 yada 4000 doğmuş hiç önemli değil. Artik 10gunde bir cagirdi beni nst için.birdahakini kontrol rnd sokup para vermiycem sadece 40tl nst için alacak.

Çok sevdiği bir arkadaşıyla aynı sınıfta olacak, umarım onun bahanesi ile gider. Sabah kalkamam, orda kahvaltı yapmıycam, evde de oyuncaklarım var gibi türlü bahaneleri var şu anda

Benimkinin bahaneleri daha tuhaf. Seni özlerim. Ya orda kötü çocuklar varsa. Gitmek istemiyorum. sadece bakıp gelelim. Ya da ben hiç yanından ayrılmayayım.

Öncelikle çok teşekkür ederim. Evet bütün tecrübeli anneler kararlı durmak gerektiğini söylüyor. ağlasa da bu halimle nasıl.olcak bilmiyorum ama kararlı davranacak inşallah. Bebekle alakası olmadığını biliyor yani anlattım biseler. Derdi bebek değil benim biraz fazla bağımlı bana. Ne kadar tavsiyeniz varsa alabilirim ayrıca.. bütün ikna cümlelerine ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…