- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Ben orda yeni arkadaşları olacağını, değişik oyuncaklar olduğunu, öğleden sonra evde bizimle olacağını söyledim. Artık büyüdüğünü, abi gibi okula gitmesi gerektiğini. Benim ki de düşkün bana. Ben olmadan tuvalete falan gitmez hiç ne yapar bilmiyorumÖncelikle çok teşekkür ederim. Evet bütün tecrübeli anneler kararlı durmak gerektiğini söylüyor. ağlasa da bu halimle nasıl.olcak bilmiyorum ama kararlı davranacak inşallah. Bebekle alakası olmadığını biliyor yani anlattım biseler. Derdi bebek değil benimbiraz fazla bağımlı bana. Ne kadar tavsiyeniz varsa alabilirim ayrıca.. bütün ikna cümlelerine ihtiyacım var
Bugün benimde kontrolüm vardı calisamaz olarak raporu baslattim .
34+0 2500 gr 45cm
Cok şükür doğada da kendini kurtardi bundan sonra 3000 yada 4000 doğmuş hiç önemli değil. Artik 10gunde bir cagirdi beni nst için.birdahakini kontrol rnd sokup para vermiycem sadece 40tl nst için alacak.
HahaBence de hurafe kesinlikle. Ama hatırlıyorum bebek bakım odasına gelirken gördüğümüz beyazlı bebeklere hemen bu ifadeyi yapıştırmışlardı. Saçma tabiki
Ben uni baby biberon temizleyici ile fırçası ile güzel bi yıkadım sonra da kaynamış fokurdayan suya atıp altın kapattım tencerenin 5 8 dk gibi beklettim.
Ben de aptal bi ifade var valla baştan beri gelen korkum kaçtı gitti. Ne olacaksa olacak gelsin sancı doğsun bitsin öyle yada böyle çıkacak kafasındayım :)) su akar yolunu bulur moduna bağladım çaktırmadan birileri sakinleştirici mi içiriyor acaba bana
Dön kızım bi popona demedi demiah o teyzeler popoya bakar Doğum sekli belirler göbeğe bakar cinsiyet gelen giden oğlun olacak diyo tıptan önde gidiyorlar
3 teyzesi erkekevime cok yakın kreş konuşması cok iyi degil cok hırçınlaşıyor Bi anlamayınca oyüzden iyi gelir dedik.
Ben orda yeni arkadaşları olacağını, değişik oyuncaklar olduğunu, öğleden sonra evde bizimle olacağını söyledim. Artık büyüdüğünü, abi gibi okula gitmesi gerektiğini. Benim ki de düşkün bana. Ben olmadan tuvalete falan gitmez hiç ne yapar bilmiyorum
Benimki de bağlı değil bağımlıydi 10 yaşında ve halen ayni.ama kreş konusunda inadini kırmam 2-3 haftayi buldu ki ilk sene ara ara arızalar hep devam etti.ama ben HAYIR gideceksinil dedikçe sonraki ısrar daha kısa suruyordu.sabrin bol olsun ilk sene zor ama olacak.esnek davranirsan alisamaz ileriki okul döneminide etkilerÖncelikle çok teşekkür ederim. Evet bütün tecrübeli anneler kararlı durmak gerektiğini söylüyor. ağlasa da bu halimle nasıl.olcak bilmiyorum ama kararlı davranacak inşallah. Bebekle alakası olmadığını biliyor yani anlattım biseler. Derdi bebek değil benimbiraz fazla bağımlı bana. Ne kadar tavsiyeniz varsa alabilirim ayrıca.. bütün ikna cümlelerine ihtiyacım var
Park yatağı kurup içine yükseltici ile denedin mi.bende de park yatak var yukseltici olmasa asla eğil al koy yapamam ama o yükseltici ile anne yatagi yanı kadar kullanışlı bence.ben ekstra 2 3 ay için gerek duymuyorum ek yatağa.Kizlar biz park yatak aldik ama bunun disknda bir de anne yani besik gibiya da kucuk bir besik seklinde bir yatak daha dusunuyoruz. Karar veremedim bir turlu sizler aldiniz mi?
Ben park beşiği yatağımın yanına koyacağım, odasını ayırınca oraya geçireceğim.Kizlar biz park yatak aldik ama bunun disknda bir de anne yani besik gibiya da kucuk bir besik seklinde bir yatak daha dusunuyoruz. Karar veremedim bir turlu sizler aldiniz mi?
Benimki de bağlı değil bağımlıydi 10 yaşında ve halen ayni.ama kreş konusunda inadini kırmam 2-3 haftayi buldu ki ilk sene ara ara arızalar hep devam etti.ama ben HAYIR gideceksinil dedikçe sonraki ısrar daha kısa suruyordu.sabrin bol olsun ilk sene zor ama olacak.esnek davranirsan alisamaz ileriki okul döneminide etkiler
Park yatağı kurup içine yükseltici ile denedin mi.bende de park yatak var yukseltici olmasa asla eğil al koy yapamam ama o yükseltici ile anne yatagi yanı kadar kullanışlı bence.ben ekstra 2 3 ay için gerek duymuyorum ek yatağa.
Kizlar biz park yatak aldik ama bunun disknda bir de anne yani besik gibiya da kucuk bir besik seklinde bir yatak daha dusunuyoruz. Karar veremedim bir turlu sizler aldiniz mi?
Asansorlu ama yatak odasinda dekoratif durmadigi icin esim baska bir tane daha alalim dediBenimki de bağlı değil bağımlıydi 10 yaşında ve halen ayni.ama kreş konusunda inadini kırmam 2-3 haftayi buldu ki ilk sene ara ara arızalar hep devam etti.ama ben HAYIR gideceksinil dedikçe sonraki ısrar daha kısa suruyordu.sabrin bol olsun ilk sene zor ama olacak.esnek davranirsan alisamaz ileriki okul döneminide etkiler
Park yatağı kurup içine yükseltici ile denedin mi.bende de park yatak var yukseltici olmasa asla eğil al koy yapamam ama o yükseltici ile anne yatagi yanı kadar kullanışlı bence.ben ekstra 2 3 ay için gerek duymuyorum ek yatağa.
Kizlar biz park yatak aldik ama bunun disknda bir de anne yani besik gibiya da kucuk bir besik seklinde bir yatak daha dusunuyoruz. Karar veremedim bir turlu sizler aldiniz mi?
30 eylül der sanaAa muhtemel doğum tarihimiz aynıymış
Bakalım bana hangi günü verecek doktor
Sonradan pisman olursun. Cok kısa kullaniliyor. Sonradan koyacak yer bulamiyorsun evde. Bende sadece park yatak kullanacagimAsansorlu ama yatak odasinda dekoratif durmadigi icin esim baska bir tane daha alalim dedi
Anons iyi fikir ben de öyle yapıyorum. Kimle konusuyosam heyecanlı olduğum için şu gün kontrolum var diyorumBen her kontrol de günler önce herkese haber veriom. Doğuma giderken utanmasam camiden anons vericem
Biz ikeadan bi beşik aldık yan tarafini çıkardık anne yanı olarak kullanicaz çok da güzel oldu. Artı bı beşik vs bişey almadım .Kizlar biz park yatak aldik ama bunun disknda bir de anne yani besik gibiya da kucuk bir besik seklinde bir yatak daha dusunuyoruz. Karar veremedim bir turlu sizler aldiniz mi?
Bugün aile hekimliğine gittim bana meraba diyen ikinci cümlesi " kaç aylık erkek mi" olduHahabanada ilk göbeğim sivri ve önde olduğu için erkek dediler ama kızım olcak İnşallah o teyzelerden uzak durmak gerekiyor
Aldık canım biz. Hem büyeyen beşik hem anne yanı gibi portatif bi beşik aldık.. Odalar arası gezdirmelikKizlar biz park yatak aldik ama bunun disknda bir de anne yani besik gibiya da kucuk bir besik seklinde bir yatak daha dusunuyoruz. Karar veremedim bir turlu sizler aldiniz mi?
Canm 36 haftadan itibaren bebek gelişimi tamamlanmis oluyor sitres yapma tabi bı iki hafta fazla dursa daha iyi ama bakalım neler yasicazHeh 38+0erken degil demi. Ben cidden korkuyorum kendi gelmesin oğlum 30 dan sonra zorla durdu 37 de dogdu şimdi 38i bekleyim derken kendi doğar falan. Duruma göre geri cekilebilir yani dogum.
Ben beş yaşında vericem anaokuluna . Bebekle zor olcak ama bu sene evde idare etmeyi düşünüyorumKız. Ağlama krizi mi çilesi micoook dertliyim çok sorma.. okula başlayacak bu sene. Şimdiden gitmek istemiyor ne yapicam bilmiyorum nasıl alıştırabilirim.. bebekle çok zor olacak çünkü gitmesi lazım kendi enerjisini de atabilmesi için seninki gidiyor mu okula
Peş peşe gelcek bebisler deseneAa muhtemel doğum tarihimiz aynıymış
Bakalım bana hangi günü verecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?