2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben orda yeni arkadaşları olacağını, değişik oyuncaklar olduğunu, öğleden sonra evde bizimle olacağını söyledim. Artık büyüdüğünü, abi gibi okula gitmesi gerektiğini. Benim ki de düşkün bana. Ben olmadan tuvalete falan gitmez hiç ne yapar bilmiyorum

Maşallah bebegine

Haha banada ilk göbeğim sivri ve önde olduğu için erkek dediler ama kızım olcak İnşallah o teyzelerden uzak durmak gerekiyor

3 teyzesi erkek evime cok yakın kreş konuşması cok iyi degil cok hırçınlaşıyor Bi anlamayınca oyüzden iyi gelir dedik.

Benimde evime çok yakın. alınganlığı ağlama krizleri bana bağımlılığı var. Bizde o yüzden istiyoruz biraz açılsın sosyallessin ozgurlessin diye. Konuşmayı tam yapana kadar öyle oluyorlar ya dertlerini anlatamamak çok.hircinlastiriyor. bu arada Allah bağışlasın

Ayy aynı ilerliyoruz. Bende aynı cümleleri söylüyorum sen ablasın büyüksün bütün çocuklar okula gidiyor oyuncaklar var yeni arkadaşlar var.. Yani ilerliyor muyuz yerimizde mi sayıyoruz orası da meçhul inşallah hepimiz bu süreçleri kolay atlatırız

Benimki de bağlı değil bağımlıydi 10 yaşında ve halen ayni.ama kreş konusunda inadini kırmam 2-3 haftayi buldu ki ilk sene ara ara arızalar hep devam etti.ama ben HAYIR gideceksinil dedikçe sonraki ısrar daha kısa suruyordu.sabrin bol olsun ilk sene zor ama olacak.esnek davranirsan alisamaz ileriki okul döneminide etkiler
Kizlar biz park yatak aldik ama bunun disknda bir de anne yani besik gibiya da kucuk bir besik seklinde bir yatak daha dusunuyoruz. Karar veremedim bir turlu sizler aldiniz mi?
Park yatağı kurup içine yükseltici ile denedin mi.bende de park yatak var yukseltici olmasa asla eğil al koy yapamam ama o yükseltici ile anne yatagi yanı kadar kullanışlı bence.ben ekstra 2 3 ay için gerek duymuyorum ek yatağa.

Kizlar biz park yatak aldik ama bunun disknda bir de anne yani besik gibiya da kucuk bir besik seklinde bir yatak daha dusunuyoruz. Karar veremedim bir turlu sizler aldiniz mi?
Ben park beşiği yatağımın yanına koyacağım, odasını ayırınca oraya geçireceğim.

Evet sabır.. en çok.ihtiyacim.olan şey bu dönemde. Bende bolca hayır gideceksin diyim bari ağlasa da sızlasa da bi şekilde alışması lazim

Asansorlu ama yatak odasinda dekoratif durmadigi icin esim baska bir tane daha alalim dedi

Aa muhtemel doğum tarihimiz aynıymış
Bakalım bana hangi günü verecek doktor
30 eylül der sana
Asansorlu ama yatak odasinda dekoratif durmadigi icin esim baska bir tane daha alalim dedi
Sonradan pisman olursun. Cok kısa kullaniliyor. Sonradan koyacak yer bulamiyorsun evde. Bende sadece park yatak kullanacagim

Ben her kontrol de günler önce herkese haber veriom. Doğuma giderken utanmasam camiden anons vericem
Anons iyi fikir ben de öyle yapıyorum. Kimle konusuyosam heyecanlı olduğum için şu gün kontrolum var diyorum
Biz ikeadan bi beşik aldık yan tarafini çıkardık anne yanı olarak kullanicaz çok da güzel oldu. Artı bı beşik vs bişey almadım .
Haha banada ilk göbeğim sivri ve önde olduğu için erkek dediler ama kızım olcak İnşallah o teyzelerden uzak durmak gerekiyor
Bugün aile hekimliğine gittim bana meraba diyen ikinci cümlesi " kaç aylık erkek mi" oldu benim ki erkek

Aldık canım biz. Hem büyeyen beşik hem anne yanı gibi portatif bi beşik aldık.. Odalar arası gezdirmelik

Heh 38+0erken degil demi. Ben cidden korkuyorum kendi gelmesin oğlum 30 dan sonra zorla durdu 37 de dogdu şimdi 38i bekleyim derken kendi doğar falan. Duruma göre geri cekilebilir yani dogum.
Canm 36 haftadan itibaren bebek gelişimi tamamlanmis oluyor sitres yapma tabi bı iki hafta fazla dursa daha iyi ama bakalım neler yasicaz

Ben beş yaşında vericem anaokuluna . Bebekle zor olcak ama bu sene evde idare etmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…