2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben ilk bebegimde Ikea hensvik beşik aldım çok memnun kaldım tam üç sene yattı ilk yedi sekiz ay orta katta. Ayaklanmaya baslayinca altı kata indirdik beşiği. İki yaşından sonra yan tarafındaki tahtayı çıkarıp odasındaki cekyata birleştirdim. Geceleyin cekyatla beşik arası turlaya turlaya uyurdu. Üç yaş doğum gününde 100*200 istikbalde n baza aldık . Ikea beşiğin tek eksi yani sallanmiyor olmasiydi. Benm oğlan sallanmadan uyumazdi tam üç sene üç ay salladım ayagimda takı bu bebeğime hamile kalıp kanama olunca dedimki artk bitti aglasanda zirlasanda kendin uyucaksin. Yatağı geniş zaten uyuyana kadar yanında uzanıyorum bende. Ikea beşiği çocuk odası na koycam beyaz mobilya çok şık duruyor . Yatak odası için park beşik aldım . Gece bizim odada gündüz çocuk odasında uyutmayi düşünüyorum

Bazen insan çok çaresiz hissediyor. Napti küçük abla seni bu kadar yordu.
Çarşıya son eksiklikleri almaya gittik. Carsiya indik 5 dk sonra kendini yerden yere atmaya başladı. Ne yaptiysak kalkmiyor. Ne yaptiysak ne arabasına bindi ne kucagimiza geldi. Süründü yerlerde. Herkes bize bakti. Jecbur kucagima aldim. Tekme mi atmadi,direndi cok zorladim kendimi. Eve geldik 15dk sonra uyudu. Uyandi oyuncak bebek arabasinin kemerini takamadi diye aglama krizine girdi.ne yaptiysak susturamadik. Boyle hic yapmazdi. Bugun bir acayip anlamadık.
QUOTE="Biravucmutluluk, post: 61068545, member: 799428"]
yalniz bunlar tuzlamayi yanlis anlamışlar bence resmen cocugu tuza basmislar
[/QUOTE]
Valla ben her türlüsüne karsiyim. Kizimda da yapmadim. Bence cok gereksiz birsey.

Valla ben her türlüsüne karsiyim. Kizimda da yapmadim. Bence cok gereksiz birsey.
[/QUOTE]
Büyüme atağı geciriodur bizimki dört yaşında olcak nerdeyse hala kendini yerlere atio bende bekliyorum kalkincaya kadar ağlamam bitince devam edebiliriz diyorum. Önce etraftan utanirdim şimdi hiç umrum bile değil.

Büyüme atağı geciriodur bizimki dört yaşında olcak nerdeyse hala kendini yerlere atio bende bekliyorum kalkincaya kadar ağlamam bitince devam edebiliriz diyorum. Önce etraftan utanirdim şimdi hiç umrum bile değil.
[/QUOTE]
Aglama yok sadece yerde oturuyor deli etti

Bugün kızım beni maf etti. Eve geldim ağladım o kadar canım sıkkın. Kasılmaların ve kasık ağrım oldu. Şimdi daha iyiyim. Ama kızımın bu halleri beni üzüyor.
Büyüme atakları diyolar genelde canım umarım atlatır bir an önce
Bizim oralarda da 40 inda yaparlar ama yıkarken önce tuz sürüp hemen yıkarlar sonra bal surup onu da hemen yıkarlar beklemezler bunlar bulamislar bildiğin

[/QUOTE]
bizim burda suya tuz atıp onla yıkarlar sonra normal.yikarlar. herkesin kendi görüşü kimisi hastaneden gelince yıkıyor kimi göbeği düşünce yıkıyor. . he bu kadarı cok fazla ve asiri sacma tuzlu suyla yıkamanın sebebini bilmiyorm ama bnde yaptm yapılmayan bebek yok buralarda daha bisi olani görmedim banyo suyuna atılan az bi tuzdan ne olabilir ki .

Kızlar size bi sorum olacak kv ben çocuk gördüğüm zaman sutum geliyor goguslerim agriyor keske sut annelik yapsam falan demeye başladı şuan beni korku sardı sutum gelmezse kaynanam aşka gelip emzirmek isteyecek galiba ya nerden geliyor.kadinin aklina böyle.seyler beni geri stresi sarıyor korkuyorum ille ver ben emzirecek der diye napayım:/

Merak ettiğim bir şey var ;
Epidural normal doğum yapan var m?
Prenses doğum deniyormuş buna, ağrı sızı hissetmeden normal doğum??
Kuşum ablam ikinci doğumunu böyle yaptı ben hep yanındaydım doktor tanış olduğu için benide aldı salona. Anne bir şey hissetmiyor ama bebek kanalda kalıyor. Bazen vakum gerekiyormuş. Doktorum bana sen deneme dedi. Herşeyin normali iyi Normal doğumunda normali yani ağrılı olanı iyi. Doğumda ağrı varsa yaradanın vardır bir bildiği.

galiba sayın k.valideniz delirmiş bildiğim emzirmek isteyecek ve yerini yapıyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…