Insallah canim.Büyüme atakları diyolar genelde canım umarım atlatır bir an önce
Bizim oralarda da 40 inda yaparlar ama yıkarken önce tuz sürüp hemen yıkarlar sonra bal surup onu da hemen yıkarlar beklemezlerbunlar bulamislar bildiğin
Ben kocanin o kadar iyi kalpli olduuunu dusunmuyorum acikcasi.Malesefki öyle iş çok istedim ama bu saatten sonra calissam çocuğa kv bakacak kendi bildikleri doğrularıyla herseyde korkuyorum ya artık benimde psikolojimi bozdular galiba ilk hamile olduğumu öğrenime eşim dediği ilk şey kız olursa annem bakacak sen bakamazsın orda kaynar.sular döküldü beynimde ailem.hergun gelecek misafir değiller diye kavga ettik eğer yapamam diyosan şuan çaresine bakalım dedi oysa o kadar iyi kalpli bi adam ki o kadar kırılgan gözümün içine bakan ama mahvetti beni o sozleri
Ikimizde 30 a geldik cnm küçük değiliz kiEşinizden önce siz kendinizi destekleyin. Eşinize de tepkinizi koyun. Sizin ve eşinizin yaşını da ayrıca merak ettim ve çalışıyor musunuz
Annesi onu kızı gibi yetiştirmiş eteğinde ayrılmıyor o ne derse o baze kendis.lavga eder ama benim icn deolBen kocanin o kadar iyi kalpli olduuunu dusunmuyorum acikcasi.
Kiz gibi yetismekle falan ilgisi yok. Mantikli dusunmek; objektif de yaklasmayi gerektirir. Kendi cocugu icin ya boyle ya da caresine bakalim demesi bence hiiiccc dogru degil. Hatta ben ne diyorsun sen deyip birakirdim. Zaten bir yere giderken kv nin sizinle gelmesi bana cok tuhaf gelmistir. Sacmaligin dik alasi resmen.Annesi onu kızı gibi yetiştirmiş eteğinde ayrılmıyor o ne derse o baze kendis.lavga eder ama benim icn deol
Ikimizde 30 a geldik cnm küçük değiliz ki
Anlatsam inan daa çok şaşırırsan ama eşimi o kadar.cok seviyorum ki ona bisey olur diye asla bırakmaya yeltenmedim bileKiz gibi yetismekle falan ilgisi yok. Mantikli dusunmek; objektif de yaklasmayi gerektirir. Kendi cocugu icin ya boyle ya da caresine bakalim demesi bence hiiiccc dogru degil. Hatta ben ne diyorsun sen deyip birakirdim. Zaten bir yere giderken kv nin sizinle gelmesi bana cok tuhaf gelmistir. Sacmaligin dik alasi resmen.
Ben galiba çok sevdiğim için hiç kiyamiyorum uzuluyorum o uzulunce bi yeri agrisa uyuyamam haklı olduğum tartışmada bile özür dilerimEvet küçükte dağılmışsın. Niye bu kadar alttan alıyosun peki eşini? Karışmak için söylemiyorum ama bence herkes haddini bilmeli bu eşin de olsa..
Ondan gelen süt süt değil su gibi hiç bir vitamini yok bebek beslemez yani. Ben olsam doğur bitane derimKızlar size bi sorum olacak kv ben çocuk gördüğüm zaman sutum geliyor goguslerim agriyor keske sut annelik yapsam falan demeye başladı şuan beni korku sardı sutum gelmezse kaynanam aşka gelip emzirmek isteyecek galiba ya nerden geliyor.kadinin aklina böyle.seyler beni geri stresi sarıyor korkuyorum ille ver ben emzirecek der diye napayım:/
Yahu o kadından gelen süt değil bidaha mevzusu olursa anlat hiç bir değeri yok. Senden gelen bir damla süt te öyle faydalar yaratmis ki mevlam bebeğe şifa. Ondan gelen ki ben kendiliginden geldiğine inanmadim bence süt gelsin uğraşmıştırBide benim sutum olmazsa Alah korusun Alayim hikmeti ona sut gelirse eşim ille ver annem emsirsin der çocuğu cami bırakacaz der ben mama veririm ama kaynanaya vermek istemem bencillikmi bu
Uyuyamiyorum, asla ve kat 'a uyuyamiyorum. 3. Gecem bu gece. Ama garip bir sekilde dusecek kadar da kotu degilim. 0 uyku olmama ragmen. Neden? Nasil? Uyumak istiyorum artik
Ben de uyuyamadım üç buçuktan beri yine.deliler gibi bir öksürükle kusmalara durarak uyandım başımı ağrıttı vücudumu kastı, birkaç gündür iyice zorlanmaya başladımAnlasilan hepimizde uykusuzluk basa vurdu.
Hadi hayırlısı inşallah dayanacak meleklerSelam kizlar nasilsiniz? 14 gunum kaldi benim, doktor 19.09 taihini verdi 37+6 oluyorum o gun. Ikiz icin gayet iyi dayanabilirsek...
Kızlar size bi sorum olacak kv ben çocuk gördüğüm zaman sutum geliyor goguslerim agriyor keske sut annelik yapsam falan demeye başladı şuan beni korku sardı sutum gelmezse kaynanam aşka gelip emzirmek isteyecek galiba ya nerden geliyor.kadinin aklina böyle.seyler beni geri stresi sarıyor korkuyorum ille ver ben emzirecek der diye napayım:/
Valla okurken yanlış okuduğumu düşündüm bunlar ne densizlikler böyle. Allah kolaylık versin valla. Ne demek emzirmeyi düşünmek ,ne demek annem.bakacak . Evet sutjun menepozla ilgisi yok ama fayda olarak ancak kv yi tatmin eder. Ayrıca sen bakamazsin bence çok büyük bi hakaret . Ben hatayı sizde buluyorum yazdıklarınızı okudum fazla sessiz kalmissinkz her şeyi kabullenmissiniz . Bi sorsaydinjz keşke niye bakamazmisim bu çocuğun annesi benim diye. Allah iyilerle karşılaştırsın . Babaannem hep derdi aramakla bulunmaz Allah denk getirecek diyeMalesefki öyle iş çok istedim ama bu saatten sonra calissam çocuğa kv bakacak kendi bildikleri doğrularıyla herseyde korkuyorum ya artık benimde psikolojimi bozdular galiba ilk hamile olduğumu öğrenime eşim dediği ilk şey kız olursa annem bakacak sen bakamazsın orda kaynar.sular döküldü beynimde ailem.hergun gelecek misafir değiller diye kavga ettik eğer yapamam diyosan şuan çaresine bakalım dedi oysa o kadar iyi kalpli bi adam ki o kadar kırılgan gözümün içine bakan ama mahvetti beni o sozleri
Selam kizlar nasilsiniz? 14 gunum kaldi benim, doktor 19.09 taihini verdi 37+6 oluyorum o gun. Ikiz icin gayet iyi dayanabilirsek...
Kızlar size bi sorum olacak kv ben çocuk gördüğüm zaman sutum geliyor goguslerim agriyor keske sut annelik yapsam falan demeye başladı şuan beni korku sardı sutum gelmezse kaynanam aşka gelip emzirmek isteyecek galiba ya nerden geliyor.kadinin aklina böyle.seyler beni geri stresi sarıyor korkuyorum ille ver ben emzirecek der diye napayım:/
Geçmiş olsun canım. Çok iş çıkmış başına. Daha da çok işin varmış. Kolay gelsin. Az önce oğlum halıya çiş yaptı bende halı sildim. Uyandi geldi babam niye ise gitti diye ağlamaya basladi sonra dolabı dağıtcam diye tuttrudu saat yediGünaydın, bende 2 gece uykusuz gece geçirmiştim bu gece ilk kez iyi uyudum onu da sağolsun oğlum alarmı değiştirmiş 6 da çaldı ve uyandım(. Dün akşam zaten kabus gibi bir geceydi. Evde yemek odası değişikliği vardı konsolun aynası takılırken konsolun ayağı kırıldı ve bütün tabaklar bardaklar indi asagıya çoğu kırıldı hepsi sangır sungur perişan bi gündü anlayacağınız akşam akşam toplandı biraz ama ev hala havada bende şimdi hazırlanıp çocuğu oryanstasyon eğitimi okula götürüp oradan doktora oradan varisler icin baska doktora ve oradan da yeni kimlik çıkarmaya gideceğim umarım günümüz iyi geçer. Ve umarım hava serin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?