2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hersey iyiye gidiyor maşallah ne güzel haberler az bişey kalmış canım kollarında olacak yavrun yakında

Maşallah canımm :) Neler yiyorsun bizde aynısını yiyelim :)

Allah kolaylık versin canım

Aramızda deliksiz uyuyabilen var mı ki
Ben yatağı ayirmadim her dönüşümde uyanıyorum ya da tuvalet için kalktığımda eşim iyi misin diye soruyo iyiyiz diyorum devam ediyor ben de dönmeye devam ediyorum

Kızlar ya dün unuttum sormayı doktor 1 tur kordon dolanmış dedi bilgisi olan varmı konuyla ilgili yada aynı durumda olan?
Canım kordon dolanmasinin yapısı önemli yani eğer kendini kilitlememisse sorun yok bazıları açılıyor , çoğunda hiç bir sorun olmadan normal dogum gerceklesiyor . Doktor duruma bakmıştır bahsetti mi biseylerden?
Zaten artık daha sık gidicez doktora nst falan durumu daha net anlaşılır sen icinj ferah tut
Canım hiç stres yapma kilolu olması normal doğuma engel değil eğer çağın darsa zaten zayıf da çıkarken zorlanıyor ya da çıkamıyo. İnşallah hepimizin çatısı geniştir de çatır çatır dogururuz geçen hafta benim meleğim de önden gidiyodu .yarın kontrolum var heyecanlıyım. Ayrıca o kilo aldıkça mutlu oluyorum çünkü olurda erken gelmeye karar verirse gücü kuvveti yerinde olsun diye

Genelde utanıyorlar kıyamam ya Moralini bozma canım geri ileri olabiliyor önemli olan son haftaları şuanda bence bir sıkıntı yoktur
Maşallah fıstığa bazen ay ay değişebiliyor belki çok hızlı ilerlemez çatın müsaitse normalde de sıkıntı olmayacaktır
Insan uzuluyor caresiz kalıyor. Aksam cok ağladım. Eve geldik. Oyuncak pusetinin emniyet kemerini takamadi diye 1 saat etini koparmışlar gibi ağladı. Oturdum bende ağladım. Ne yapsam sakinlestiremedim.

Kardesin ne oldugunu bilmiyorki. Hicbirseyin farkinda degil.
[/QUOTE]
Allah Allah niye yapıyor ki acaba

Boyu normal ama evet tombik bebek annesi. 37 haftadan sonra bol hurma ye canm. Kırk haftayı beklemeden gelirse doğumun çok zor olmaz. Usg ölçümlerinde yanilma payı par doğumdan bı saat önce doktor 3500 dedi doktor bı saat sonra 3850 dogdu

Günaydın kızlar şu bahsettiğiniz kv olayına gıcık oldum. Bir kv ancak bu kadar çirkinleşebilir zaten.

Gümüş kapağı ve lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladım ben yavaştan. Masaja da yavaştan başlayayım diyorum. 3buçuk hafta kaldı oğluma kavuşmama

Ben de araya bi yastık koydum eşime sırtımı dönüyorum yastıkla destek alıyorum @zeraseb
Ben bacagimin arasına yastik koyup eşime sırtımı dönüyorum. Eşime dönerken de yine yastigim arada kalio bı bakiom yastığım yok. Esm almış kendi bacağının arasına koymuş. Önceden böyle bı huyu yoktu niye benm yastigimi asiriyo anlamıyorum anlatınca hatirlmaio da

Ben de toplam 5 yastıkla yatıyorum başımı yukseltiyorum, bacak arama sırtıma falan derken adam bana sarilamadigi için gece uyandığımda bi bakıyorum kendi yastığını başından almış ona sarılıyo öyle uyuyo
Sizin durumda ayrı komedi

Aaa yok artik ya deli mi bu kadin,sen sakin sütüm gelmez falan diye düşünme herzaman pozitif düşün canim ve aman diyim onun yaninda sütüm gelmiyor falan deme gecen okumuştum birlikte de oturmaya baslayacaksiniz sanirim

kızlar doktordan geldim şimdi miniğim 2600 olmuş doğuma kadar 3200 olur dedi baş aşağı da dönmüş ama belli olmaz dedi doktor kesin konuşmak için erken daha kanala girmemiş dedi. kan değerlerim ve vitaminler tepetaslak olmuş kırılıp içilen bir ilaç verdi cinsel ilişki için de sordum artık yapmasanız daha iyi 35. haftaya geldin dedi artık haftada 1 e düştü kontroller her hafta gelmen lazım dedi normal doğum için son hafta bakacakmış çatıya falan sadece çatı ile bitmiyor çünkü dedi su önemli bebeğin duruşu önemli gelişi önemli senin bünyen önemli son dk ya kadar kesin bişe diyemem dedi

Zaten bebek kiuafetleri alırken keşke bi daa doğursaymışım diyor ya cok merakli ama bu meraki bebi korkuruyor pskobatlik deresine gidiyor iş benim kimsem yok burda gurbetteyim bi kaynanam var o da pskolojik sorunlu galiba:/
[/QUOTE]
Ayy canim ya senin kv delirmis cidden aman diyim bebekle onu evde yalniz birakma emzirmeyi dener ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…