İlk kez uykusuz bir gece geçiyor, midem acayip yanıyor... 2 ay tatilde ne rahatmışım. Seminere gıdıyorum canım çıkıyor. Ama gidebileceğim yere kadar gideceğim. Mdum cok ıyı sadece 2 güne ders koydu. 3 gün evde olucam. Epeydir okuyamamışım ne cok şey yazılmış. Cinsel ilişkiler falan... Ben yatakta zor dönüyorum diye eşimi oturma odasına yolladım orda yatıyor.. Zaten adam korkudan hamılelık boyunca yaklaşmadı, benim de işime geldi.. Şu an devasa karnımla rahat bir pozisyon bulup uyusam başka bir şey istemiyorum..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar bizimde kontrolumuz vardi dun 38+2 de 2 ekimde yani sezeryan gunu verdi doktorum az kaldi bakalim beni cok fena heyecan sarmaya basladi ilk kez yuzunu gosterdi resmen ask yasadim o an dunden beri bakip bakip duruyorum fotografina yuzumde saskin bir gulumsemeyle... Allahim saglikla kucagimiza alacagimiz gunleride gostersin...
Canm tatlı istemişti fazla kaçırdım akşam gece midem çok kötüydü kuscak gibi oldum hep. Ayrıca çok sıcaktı çok bunaldim uykusuz geçirdim yani . Deliksiz uyuduğum gece yok galiba. İlk gebeligimde gece uyurdm ben. İlk bikac saat sırt ağrım olurdu eşim masaj yapardı sonra uyurudm. Bunda sırt bel ağrısı bütün gece şuruo hiç bı sıkıntı m olmasada gece hortluyorum resmen. Oturuyorum öyle saatlerce
Aglama yok sadece yerde oturuyor deli ettiBüyüme atağı geciriodur bizimki dört yaşında olcak nerdeyse hala kendini yerlere atio bende bekliyorum kalkincaya kadar ağlamam bitince devam edebiliriz diyorum. Önce etraftan utanirdim şimdi hiç umrum bile değil.
Geçmiş olsun canım. Çok iş çıkmış başına. Daha da çok işin varmış. Kolay gelsin. Az önce oğlum halıya çiş yaptı bende halı sildim. Uyandi geldi babam niye ise gitti diye ağlamaya basladi sonra dolabı dağıtcam diye tuttrudu saat yediağız dalaşına giridk dolaba tırmanmaya kalkınca tutamadi çişini saldj gitti bende kızdım benle gelip sabah sabah kavga edicegine git çişini yao tuvalaete. Neyse sildim işte haliyi ama içime sinmedi yikansa iyi olur.
Kizlar bizimde kontrolumuz vardi dun 38+2 de 2 ekimde yani sezeryan gunu verdi doktorum az kaldi bakalim beni cok fena heyecan sarmaya basladi ilk kez yuzunu gosterdi resmen ask yasadim o an dunden beri bakip bakip duruyorum fotografina yuzumde saskin bir gulumsemeyle... Allahim saglikla kucagimiza alacagimiz gunleride gostersin...
Demeliydin canim dolaylı yoldan görüşünü duyursan iyi olurdu.Ya ben delirecem neden bu kadın böyle yaa Allahım ne diyeceğimi bilemedim çok içten sevince olur öyle şeyler dedim sadece
neler okuyorum allahım bu ne saçmalık allah size ssabır versin bende sakinim kırmamaya çalışırım ama bu cinnetime sebep olurdu benimKızlar size bi sorum olacak kv ben çocuk gördüğüm zaman sutum geliyor goguslerim agriyor keske sut annelik yapsam falan demeye başladı şuan beni korku sardı sutum gelmezse kaynanam aşka gelip emzirmek isteyecek galiba ya nerden geliyor.kadinin aklina böyle.seyler beni geri stresi sarıyor korkuyorum ille ver ben emzirecek der diye napayım:/
tüm cümlelere aynen katılıyorum. bunları yapmazsan daha da ezerler çünkü seni kendilerine muhtaç görüyorlarDaha once yazmistin. Senin is bulup dil ogrenip kendi hayatini yasaman lazim. Nereye gitsen kv yaninda geliyor bu bile sinir bozucu bence.
Olabiliyor canım bu haftalardan sonra normal tabi kiyok canım hazırlık kasılmalarıymış daha önce doktora gitmiştim bunun için
Maşallah eymene çabucak anneye kavuşcak inşallah. Senin uyuman iyi ne kadar dinlenirsen o kadar cabuk toparlar ve sütun daha çok olur. Bebeğin seni emmeye başlayınca daha articak goruceksin. Zaten bebiş eve gelince geceleri uykusuz olacaksın şimdi bol bol uyu. Eymene bizden selam söyleKızlar hepinize cevap verdiğim bir mesaj olsun bu.. Valla yeni kendime geldim diyebilirim.. Sürekli uyuyorum bu normal miuykudan uyanıyorum süt sağıyorum yine uyuyabiliyorum.. Hamileyken hiç böyle uykucu olmamıştım dikislerim daha iyi.. Her sabah baticon dokuyoruz doktor oyle söyledi bir hafta boyunca yapcakmisiz.. Bi antibiyotik ve demir ilacı kullaniyorum.. Dün bacaklarım filan daha çok açıldı.. Daha rahat hareket etmeye başladım.. Tek korkum dikislere bisey olmasi.. Bi daha hastaneyle ugrasmak istemiyorum.. Oglum geldiginde sapasaglam olmak istiyorum.. Bunun dışında pzt karaciger için randevu aldim.. Hastanedeyken sirf bir deger normal araliktaydi, diğeri 200kusurdu.. Belki dusmeye devam etmiştir.. Artik pzt doktor ne diycek bakcaz.. Bu arada ben hastanedeyken sağlık ocağı aradi.. Doğum yapmissiniz dedi hemşire.. Ben şok nasıl haberleri oldu.. Masallah dedim devlete.. Zaten devlet hastanesi diyordum bu gorduklerimden sonra devletten şaşmıycam sanrm..
Süt sağmaya devam ediyorum.. Ama sol gogsum cok kotu oldu kizlar ya.. Kirmizi kirmizi et benleri gibi seyler oldu ucunda.. Kirmiziliklar çok fazla.. Ama yinede sagmaya devam ediyorum.. İçinde kalmasin diye.. Bu sefer hem beni rahatsz eder hemde süt kesilir diye tembellestirmiyorum.. Diger gogsum normal.. O tembeldi yeni açıldıcok fazla çıkmıyor.. 2 saatte bir sagdigimda en fazla 30ml çıkıyor.. Simdilik yetiyor oğluma.. Insallah rabbim riziksiz birakmaz
Gelelim eymenekızlar hastaneden cikinca yanina gidince çok kötü oldum.. Cansız kansız yatiyodu orada öyle.. O kadar kötü oldum ki anlatamam neyse ertesi gün gittik babasiyla.. Bi baktik hortumlari çıkarmışlar deneme yapiyorlarmis solunum için.. O zmn da uyuyodu.. Ama daha iyi gördüm o gün onu hele dün.. Dün artık tamamen hortumsuzdu.. Cikartmislardi herseyi uyanikti.. Eli yüzü gözü öyle canlı kanlı geldi ki bana.. Bugun o kadar mutluyum ki.. Öyle görmek beni çok mutlu etti.. Açıp açıp fotoğrafına videosuna bakiyorum oğlumun.. Doktorun dediği oglumda enfeksiyon çıkmış ilk geldiğinde.. Bana demediler bişey.. Şimdi o negatiflenmiş ama tekrar da edebiliyomus.. Tek istegim bi daha hiç tekrarlamamasi allahım acisin yavruma eğer beni memeden emerse o zmn cikariyorlar sanrm.. Bugün 2de yanina gitcem.. Doktorla da daha iyi konuscam insallah
Bende durumlar böyle.. Sizde ne var ne yok? Var mi dogum yapan filan.. Ayy ins vaktinde yaparsınız kızlar
Sen yalniz birakma bebegi kv ile ne olur ne olmaz sasirmis iyiceZ
Zaten bebek kiuafetleri alırken keşke bi daa doğursaymışım diyor ya cok merakli ama bu meraki bebi korkuruyor pskobatlik deresine gidiyor iş benim kimsem yok burda gurbetteyim bi kaynanam var o da pskolojik sorunlu galiba:/
Biz yatak odası için beşik aldık canım ama park yatağa benziyor sadece görünümü daha şık geldi bana mobilya yani kendi odası içinde montessori aldık dolabıylaKizlar biz park yatak aldik ama bunun disknda bir de anne yani besik gibiya da kucuk bir besik seklinde bir yatak daha dusunuyoruz. Karar veremedim bir turlu sizler aldiniz mi?
Kıyamam yavruya neden böyle yapıyor acaba şimdiden kıskanmaya mı başladı kiBugün kızım beni maf etti. Eve geldim ağladım o kadar canım sıkkın. Kasılmaların ve kasık ağrım oldu. Şimdi daha iyiyim. Ama kızımın bu halleri beni üzüyor.
Hayırlı olsun canım ikizler içinde gayet iyi bence deSelam kizlar nasilsiniz? 14 gunum kaldi benim, doktor 19.09 taihini verdi 37+6 oluyorum o gun. Ikiz icin gayet iyi dayanabilirsek...
Babasıyla süt kardeş mi olsun dersin öyle saçma şey mi olurmuşKızlar size bi sorum olacak kv ben çocuk gördüğüm zaman sutum geliyor goguslerim agriyor keske sut annelik yapsam falan demeye başladı şuan beni korku sardı sutum gelmezse kaynanam aşka gelip emzirmek isteyecek galiba ya nerden geliyor.kadinin aklina böyle.seyler beni geri stresi sarıyor korkuyorum ille ver ben emzirecek der diye napayım:/
Oyy maşallah paşaya daha da iyi olacak annesi zor zamanları atlattınız çok şükürKızlar hepinize cevap verdiğim bir mesaj olsun bu.. Valla yeni kendime geldim diyebilirim.. Sürekli uyuyorum bu normal miuykudan uyanıyorum süt sağıyorum yine uyuyabiliyorum.. Hamileyken hiç böyle uykucu olmamıştım dikislerim daha iyi.. Her sabah baticon dokuyoruz doktor oyle söyledi bir hafta boyunca yapcakmisiz.. Bi antibiyotik ve demir ilacı kullaniyorum.. Dün bacaklarım filan daha çok açıldı.. Daha rahat hareket etmeye başladım.. Tek korkum dikislere bisey olmasi.. Bi daha hastaneyle ugrasmak istemiyorum.. Oglum geldiginde sapasaglam olmak istiyorum.. Bunun dışında pzt karaciger için randevu aldim.. Hastanedeyken sirf bir deger normal araliktaydi, diğeri 200kusurdu.. Belki dusmeye devam etmiştir.. Artik pzt doktor ne diycek bakcaz.. Bu arada ben hastanedeyken sağlık ocağı aradi.. Doğum yapmissiniz dedi hemşire.. Ben şok nasıl haberleri oldu.. Masallah dedim devlete.. Zaten devlet hastanesi diyordum bu gorduklerimden sonra devletten şaşmıycam sanrm..
Süt sağmaya devam ediyorum.. Ama sol gogsum cok kotu oldu kizlar ya.. Kirmizi kirmizi et benleri gibi seyler oldu ucunda.. Kirmiziliklar çok fazla.. Ama yinede sagmaya devam ediyorum.. İçinde kalmasin diye.. Bu sefer hem beni rahatsz eder hemde süt kesilir diye tembellestirmiyorum.. Diger gogsum normal.. O tembeldi yeni açıldıcok fazla çıkmıyor.. 2 saatte bir sagdigimda en fazla 30ml çıkıyor.. Simdilik yetiyor oğluma.. Insallah rabbim riziksiz birakmaz
Gelelim eymenekızlar hastaneden cikinca yanina gidince çok kötü oldum.. Cansız kansız yatiyodu orada öyle.. O kadar kötü oldum ki anlatamam neyse ertesi gün gittik babasiyla.. Bi baktik hortumlari çıkarmışlar deneme yapiyorlarmis solunum için.. O zmn da uyuyodu.. Ama daha iyi gördüm o gün onu hele dün.. Dün artık tamamen hortumsuzdu.. Cikartmislardi herseyi uyanikti.. Eli yüzü gözü öyle canlı kanlı geldi ki bana.. Bugun o kadar mutluyum ki.. Öyle görmek beni çok mutlu etti.. Açıp açıp fotoğrafına videosuna bakiyorum oğlumun.. Doktorun dediği oglumda enfeksiyon çıkmış ilk geldiğinde.. Bana demediler bişey.. Şimdi o negatiflenmiş ama tekrar da edebiliyomus.. Tek istegim bi daha hiç tekrarlamamasi allahım acisin yavruma eğer beni memeden emerse o zmn cikariyorlar sanrm.. Bugün 2de yanina gitcem.. Doktorla da daha iyi konuscam insallah
Bende durumlar böyle.. Sizde ne var ne yok? Var mi dogum yapan filan.. Ayy ins vaktinde yaparsınız kızlar
Kordon dolanmasını sıkıntı yapma canım kendi kendine kurtuluyormuş minnaklar öyle de dursa da sıkıntı yaşanmıyormuşKızlar ya dün unuttum sormayı doktor 1 tur kordon dolanmış dedi bilgisi olan varmı konuyla ilgili yada aynı durumda olan?
Gecmis olsun canim bir suru is çıkmış.Günaydın, bende 2 gece uykusuz gece geçirmiştim bu gece ilk kez iyi uyudum onu da sağolsun oğlum alarmı değiştirmiş 6 da çaldı ve uyandım(. Dün akşam zaten kabus gibi bir geceydi. Evde yemek odası değişikliği vardı konsolun aynası takılırken konsolun ayağı kırıldı ve bütün tabaklar bardaklar indi asagıya çoğu kırıldı hepsi sangır sungur perişan bi gündü anlayacağınız akşam akşam toplandı biraz ama ev hala havada bende şimdi hazırlanıp çocuğu oryanstasyon eğitimi okula götürüp oradan doktora oradan varisler icin baska doktora ve oradan da yeni kimlik çıkarmaya gideceğim umarım günümüz iyi geçer. Ve umarım hava serin olur
Emily, tutturma huyu vuku bulmuştur. Benim kızım da çok yapıyor:/ bir de babasından ayrıldı, zaten nazlıydı, aşırı nazlı, yemez içmez bir çocuk oldu benimki. Bu yaş dönemi için çok normal davranışları.Aglama yok sadece yerde oturuyor deli etti
Kardesin ne oldugunu bilmiyorki. Hicbirseyin farkinda degil.Biz yatak odası için beşik aldık canım ama park yatağa benziyor sadece görünümü daha şık geldi bana mobilya yani kendi odası içinde montessori aldık dolabıyla
Kıyamam yavruya neden böyle yapıyor acaba şimdiden kıskanmaya mı başladı ki
Hayırlı olsun canım ikizler içinde gayet iyi bence de
Babasıyla süt kardeş mi olsun dersin öyle saçma şey mi olurmuş
Oyy maşallah paşaya daha da iyi olacak annesi zor zamanları atlattınız çok şükür
Kordon dolanmasını sıkıntı yapma canım kendi kendine kurtuluyormuş minnaklar öyle de dursa da sıkıntı yaşanmıyormuş
Bugun 32 hafta kontrolum vardibebisi gordum diyemicem cunku yuzunu kapatti siyah beyaz usg dede birsey gorunmuyor tek uzuldugum nokta haftasi 1 hafta geriye dusmus. 31 hafta gorunui usg de. İlk kez boyle oldu. 1780 gram 42 cm olmus boyu.
Hastaligim gecse keske. Bebege de uzuluyorum boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?