Ben günlerdir çok yoğun yaşıyorum bu durumları..en olmayacak şeye takıp dakikalarca mızırdanıyor, ağlıyor. Sakinleştirmeye çalışmak da fayda etmiyor, ben bi süre kendi haline bırakıyorum, sonra kendisi gelip kucağıma teselli arıyor ya da ilgisi dağılmaya müsait olunca bişey bulup sonlandırabiliyoruz. Bizde bir de baba özlemi var:/Gecmis olsu
Insan uzuluyor caresiz kalıyor. Aksam cok ağladım. Eve geldik. Oyuncak pusetinin emniyet kemerini takamadi diye 1 saat etini koparmışlar gibi ağladı. Oturdum bende ağladım. Ne yapsam sakinlestiremedim.
Ben galiba çok sevdiğim için hiç kiyamiyorum uzuluyorum o uzulunce bi yeri agrisa uyuyamam haklı olduğum tartışmada bile özür dilerim
Uyuyamiyorum, asla ve kat 'a uyuyamiyorum. 3. Gecem bu gece. Ama garip bir sekilde dusecek kadar da kotu degilim. 0 uyku olmama ragmen. Neden? Nasil? Uyumak istiyorum artik
Yastığını niye alıyor yaaaBen bacagimin arasına yastik koyup eşime sırtımı dönüyorum. Eşime dönerken de yine yastigim arada kalio bı bakiom yastığım yok. Esm almış kendi bacağının arasına koymuş. Önceden böyle bı huyu yoktu niye benm yastigimi asiriyo anlamıyorumanlatınca hatirlmaio da
İlkinde olmadı ama bilmiom yasayip gorucezYastığını niye alıyor yaaa
Şimdiden rol çalmaya başlamış, bebek gelince de lohusa moduna geçmesin dikkat et
Oğlum normalde gündüz uykusuna dörtte yatardi. Şimdi zorla yatirdim uyusun doe bekliyorum. O uyursa bende uyucam. Gece uykusuz geçti benmdeBu uyuyamama hepimize vurdu galiba.. her yerim ağrıyo uykum var ama dalamıyorum. Gün boyu da haliyle yorgunum
Olabildiğince onla yalnız bırakmamaya çalış canım hatta öyle birşey yapmaya çalıştığını görürsen direkt tersle çok emziresin varsa sende doğur bi tane doğuramıyorsan da evlatlık al onu emzir hem sevaba girersin bunun annesi var ben emziririm de çıldırıyorum böyle şeylere ya ne münasebet bu kv lerin bazıları gerçekten çok düşüncesiz oluyor ve hiç stres yapma inşallah bol sütün olur yeterki stres yapmaKızlar size bi sorum olacak kv ben çocuk gördüğüm zaman sutum geliyor goguslerim agriyor keske sut annelik yapsam falan demeye başladı şuan beni korku sardı sutum gelmezse kaynanam aşka gelip emzirmek isteyecek galiba ya nerden geliyor.kadinin aklina böyle.seyler beni geri stresi sarıyor korkuyorum ille ver ben emzirecek der diye napayım:/
Çok sağlıklı beslediğim söylenemez canım son zamanlarda tatlı dondurma hamur işi biraz fazla kaçırdım büyük ihtimalle ondan aldı bukadar yani sağlıklı bir kilo olmayabilir oyüzden biraz endişelendim açıkçası ama bunlar haricinde çok sık et yumurta süt tükettim doktorum da meyve tatlı hamurişi dondurma türü şeyleri hiç tüketme dedi zaten onlardan aldım büyük ihtimal iyi değil yaniMaşallah canımm :) Neler yiyorsun bizde aynısını yiyelim:)
İnşallah canım bebeğimin sağlığı yerinde olsun da şuan tek endişem aldığı kiloların sağlıksız olma ihtimali aslında eğer sağlıksız beslendiğim için bu kiloları aldıysa ona da faydası olmayacak çünkü hatta ona kötülük yapmış gibi hissedeceğim inşallah normale döner benim ki de hep 1 hafta önden gidiyordu zaten yine önde çıktı 1 hafta ama kilosu haftalarca önde gibiAllah kolaylık versin canım
Aramızda deliksiz uyuyabilen var mı ki
Ben yatağı ayirmadim her dönüşümde uyanıyorum ya da tuvalet için kalktığımda eşim iyi misin diye soruyoiyiyiz diyorum devam ediyor ben de dönmeye devam ediyorum
Canım kordon dolanmasinin yapısı önemli yani eğer kendini kilitlememisse sorun yok bazıları açılıyor , çoğunda hiç bir sorun olmadan normal dogum gerceklesiyor . Doktor duruma bakmıştır bahsetti mi biseylerden?
Zaten artık daha sık gidicez doktora nst falan durumu daha net anlaşılır sen icinj ferah tut
Canım hiç stres yapma kilolu olması normal doğuma engel değil eğer çağın darsa zaten zayıf da çıkarken zorlanıyor ya da çıkamıyo. İnşallah hepimizin çatısı geniştir de çatır çatır dogururuzgeçen hafta benim meleğim de önden gidiyodu .yarın kontrolum var heyecanlıyım. Ayrıca o kilo aldıkça mutlu oluyorum çünkü olurda erken gelmeye karar verirse gücü kuvveti yerinde olsun diye
İnşallah canım bundan sonra yediklerime daha çok dikkat edeceğim bakalım sağlıklı olsunda yeterki helede benim yüzümden sağlık sorunu yaşamasın tek isteğim oGenelde utanıyorlar kıyamam yaMoralini bozma canım geri ileri olabiliyor önemli olan son haftaları şuanda bence bir sıkıntı yoktur
Maşallah fıstığa bazen ay ay değişebiliyor belki çok hızlı ilerlemez çatın müsaitse normalde de sıkıntı olmayacaktır
Insan uzuluyor caresiz kalıyor. Aksam cok ağladım. Eve geldik. Oyuncak pusetinin emniyet kemerini takamadi diye 1 saat etini koparmışlar gibi ağladı. Oturdum bende ağladım. Ne yapsam sakinlestiremedim.
Kardesin ne oldugunu bilmiyorki. Hicbirseyin farkinda degil.
Canım sağlıklı olsun da nezaman gelmek isterse gelsin ben herşeyin doğal kendiliğinden gelişmesini istiyorum 4 buçuk kilo normal doğum yapan da varmış çatı müsaitse ve kısmetse normal olur inşallah yeterki sağlığında problem olmasın rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBoyu normal ama evet tombik bebek annesi. 37 haftadan sonra bol hurma ye canm. Kırk haftayı beklemeden gelirse doğumun çok zor olmaz. Usg ölçümlerinde yanilma payı par doğumdan bı saat önce doktor 3500 dedi doktor bı saat sonra 3850 dogdu
Normal doğumda doktor çok önemli gerçekten işini yapan doktor bulmak zor. Benim annem erkek kardesimi altı kilo doğurdu evde hemde.Olabildiğince onla yalnız bırakmamaya çalış canım hatta öyle birşey yapmaya çalıştığını görürsen direkt tersle çok emziresin varsa sende doğur bi tane doğuramıyorsan da evlatlık al onu emzir hem sevaba girersin bunun annesi var ben emziririm de çıldırıyorum böyle şeylere ya ne münasebet bu kv lerin bazıları gerçekten çok düşüncesiz oluyor ve hiç stres yapma inşallah bol sütün olur yeterki stres yapma
Çok sağlıklı beslediğim söylenemez canım son zamanlarda tatlı dondurma hamur işi biraz fazla kaçırdım büyük ihtimalle ondan aldı bukadar yani sağlıklı bir kilo olmayabilir oyüzden biraz endişelendim açıkçası ama bunlar haricinde çok sık et yumurta süt tükettim doktorum da meyve tatlı hamurişi dondurma türü şeyleri hiç tüketme dedi zaten onlardan aldım büyük ihtimal iyi değil yani
İnşallah canım bebeğimin sağlığı yerinde olsun da şuan tek endişem aldığı kiloların sağlıksız olma ihtimali aslında eğer sağlıksız beslendiğim için bu kiloları aldıysa ona da faydası olmayacak çünkü hatta ona kötülük yapmış gibi hissedeceğim inşallah normale döner benim ki de hep 1 hafta önden gidiyordu zaten yine önde çıktı 1 hafta ama kilosu haftalarca önde gibi
İnşallah canım bundan sonra yediklerime daha çok dikkat edeceğim bakalım sağlıklı olsunda yeterki helede benim yüzümden sağlık sorunu yaşamasın tek isteğim o
Canım sağlıklı olsun da nezaman gelmek isterse gelsin ben herşeyin doğal kendiliğinden gelişmesini istiyorum 4 buçuk kilo normal doğum yapan da varmış çatı müsaitse ve kısmetse normal olur inşallah yeterki sağlığında problem olmasın rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Oğlum normalde gündüz uykusuna dörtte yatardi. Şimdi zorla yatirdim uyusun doe bekliyorum. O uyursa bende uyucam. Gece uykusuz geçti benmde
Ben bacagimin arasına yastik koyup eşime sırtımı dönüyorum. Eşime dönerken de yine yastigim arada kalio bı bakiom yastığım yok. Esm almış kendi bacağının arasına koymuş. Önceden böyle bı huyu yoktu niye benm yastigimi asiriyo anlamıyorumanlatınca hatirlmaio da
İki saatlik alışma günüydü bugün. Öğretmeni çok tatlı bir bayan. Biz de sınıfta oturduk yanlarında. Biraz sıkıldı, bahçesi çok güzel orda oynamak istedi falan.Bu arada çocuğu okula götürenler nerdesiniz geldiniz mi nasıl geçti ilk gün
Bu arada çocuğu okula götürenler nerdesiniz geldiniz mi nasıl geçti ilk gün
Maşallah bebişekızlar doktordan geldim şimdi miniğim 2600 olmuş doğuma kadar 3200 olur dedi baş aşağı da dönmüş ama belli olmaz dedi doktor kesin konuşmak için erken daha kanala girmemiş dedi. kan değerlerim ve vitaminler tepetaslak olmuş kırılıp içilen bir ilaç verdi cinsel ilişki için de sordum artık yapmasanız daha iyi 35. haftaya geldin dedi artık haftada 1 e düştü kontroller her hafta gelmen lazım dedi normal doğum için son hafta bakacakmış çatıya falan sadece çatı ile bitmiyor çünkü dedi su önemli bebeğin duruşu önemli gelişi önemli senin bünyen önemli son dk ya kadar kesin bişe diyemem dedi
Uykusuzluk cok fena etti beni anksiyetem tavan yaptı artık. Cok uykum var ama dalamıyorum ağrıyor ne tarafa dönsemBu uyuyamama hepimize vurdu galiba.. her yerim ağrıyo uykum var ama dalamıyorum. Gün boyu da haliyle yorgunum
Aile hekimi keşke baksaymış yaa, ben orada yaptırıyorum çoğu tahlilimi, dahiliye de isteyebilir tahlil belki ama tam bilemiyorum ben de açıkçası.Kızlar yaa, ben son bir ay içinde 2 ayrı devlet hastanesine gittim. Birinde rica etmeme rağmen kan değerlerime bakılmadı. 35.haftada bakıyoruz, başka doktora git dedi. Bugün aile hekimine gittim. Orda da kalıcı değilmişsin bakamam dedi(3hafta sonra yurtdışına gidicem) kadın doğumcuya git dedi. 1 buçuk aydır değerlerime bakılmıyor neticede. Dahiliye ye mi gitsem acaba? Ne dersiniz?
Canım sağlıksız şeyleri hayatından çıkar ama buna rağmen kilo alıyorsa ve onunda sağlığı yerindeyse ,sen de saglikliysan hiç kafana takmaOlabildiğince onla yalnız bırakmamaya çalış canım hatta öyle birşey yapmaya çalıştığını görürsen direkt tersle çok emziresin varsa sende doğur bi tane doğuramıyorsan da evlatlık al onu emzir hem sevaba girersin bunun annesi var ben emziririm de çıldırıyorum böyle şeylere ya ne münasebet bu kv lerin bazıları gerçekten çok düşüncesiz oluyor ve hiç stres yapma inşallah bol sütün olur yeterki stres yapma
Çok sağlıklı beslediğim söylenemez canım son zamanlarda tatlı dondurma hamur işi biraz fazla kaçırdım büyük ihtimalle ondan aldı bukadar yani sağlıklı bir kilo olmayabilir oyüzden biraz endişelendim açıkçası ama bunlar haricinde çok sık et yumurta süt tükettim doktorum da meyve tatlı hamurişi dondurma türü şeyleri hiç tüketme dedi zaten onlardan aldım büyük ihtimal iyi değil yani
İnşallah canım bebeğimin sağlığı yerinde olsun da şuan tek endişem aldığı kiloların sağlıksız olma ihtimali aslında eğer sağlıksız beslendiğim için bu kiloları aldıysa ona da faydası olmayacak çünkü hatta ona kötülük yapmış gibi hissedeceğim inşallah normale döner benim ki de hep 1 hafta önden gidiyordu zaten yine önde çıktı 1 hafta ama kilosu haftalarca önde gibi
İnşallah canım bundan sonra yediklerime daha çok dikkat edeceğim bakalım sağlıklı olsunda yeterki helede benim yüzümden sağlık sorunu yaşamasın tek isteğim o
Canım sağlıklı olsun da nezaman gelmek isterse gelsin ben herşeyin doğal kendiliğinden gelişmesini istiyorum 4 buçuk kilo normal doğum yapan da varmış çatı müsaitse ve kısmetse normal olur inşallah yeterki sağlığında problem olmasın rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İki saatlik alışma günüydü bugün. Öğretmeni çok tatlı bir bayan. Biz de sınıfta oturduk yanlarında. Biraz sıkıldı, bahçesi çok güzel orda oynamak istedi falan.
Okulda ilk oryantasyon günü geçti cnm gerçi oğlum bu sene kolay adaptasyon olmasını istediğimiz için ana okulda aynı okula vermiştik yabancılık çekmedi aynı arkadaşları falan. Şimdi doktorda sıra bekliyoruz. Ama oğlum yorulmuş sanırım kucağımda uzandı bayıldı. Baya derin uykuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?