2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet canım hak yiyen tayfa bizimkiler de ama bana tüm maaşı elden vereceğiz dediler bankaya yatirilmazmmis hepsini elden verecekler
Bizde PTT’ye yatırıyor Sgk canım, oradan alıyoruz.
Yok canım onu sormadım iş yerinden alacağımız parayı elden alacakmışız bana öyle dediler

Pardon onu yanlış anlamışım canım

Hee çok daha güzel.hele birde kesintisiz verseler tadindan yenmez.
Bazi isyerleri maaşın 3/2 sini verip sgk yatirinca sen is yerine verip sgk ile uğraşıyorsun belki sizinkide öyle yapar.

Bu su nasıl oluyor kızlar ya su geldi diyorsunuz ortalık batmıyor mu su gelince . Bir de ortalık temizlemekle mi uğraşcaz hastaneye gitmeden, son haftalar hasta bezi mi taksak napsak

Dogumu kolaylastiran hareketler falan yapiyormusunuz birseyler veya acilma olmasi icin neler yapilmasi gerekiyor ben bugun yuruyuse basladim hurmayada basliyacagim baska neler yapilmasi gerekiyor ki
Bol yürüyüş merdiven inme çıkma squat hareketleri dedi benim doktorum

Kızlar hamileyken evi temizlerken çamaşır suyu falan kullandınız mı ben kendime engel olamıyorum titizlik manyaklıgı var
Canım ben kireç çözücü, yağ çözücü , Domestos vs hepsini kullandım ve kullanıyorum da ama döktükten sonra o ortamdan ayrılıyorum zaten pencereler falan hep açık oluyo sonra gelip hemen suyla temizliyorum o yüzden uzun süre maruz kalmıyorum o kimyasala

Dogumu kolaylastiran hareketler falan yapiyormusunuz birseyler veya acilma olmasi icin neler yapilmasi gerekiyor ben bugun yuruyuse basladim hurmayada basliyacagim baska neler yapilmasi gerekiyor ki
Canım ben yürüyüş miktarımı arrtirdim bi de uyumadan önce yatakta yapabileceğim bi kaç hareket ve gün içinde aklıma geldikçe öne arkaya ve yanlara esneme hareketi yapıyorum beni çok rahatlatıyo

Canim göğüs ucu kremi sürüyormusun?

Arada sürüyorum.. Kalan sütü sürüyorum genelde.. Süt daha bir iyilestirdi göğsümü.. Kremleyonce de iyice iyi oluyo ama ben silikon göğüs koruyucu almışım.. Eymen emerken takmam da göğüs ucunu korumak için takarim.. Baktim olmuyo o gümüş kalkanlardan alirim

Ben ilk oglumda 1 hafyalikken korse giymistim görumcemn zoruyla dikislerm acildi ve bi de onla ugrastm

Valla şu an 12 gün oldu.. Duştan sonra iyice kuruluyorum öyle dedi doktor.. Ağır kaldirmamaya dikkat ediyorum.. Korseyi bugun takcaktim vazgectim.. Yine doktora sorayim dedim yarin.. Bende eymen geldiginde bir de dikisle ugrasmak istemiyorum.. Daha hala gastroentrelojiye gitcem.. Ne gelmeyen randevuymus... Anadolu yakasinda nerdeyse hastanelere baktım randevu yok.. Yarin bi de 182yi ariycam bakayim.. Saglik ocagi randevum da yarin.. Doktordan tahlil istiycem karaciger enzimleri için.. Bakalim ne çıkacak

O dedigine katılıyorum.. Zorla anne karnindan planli sekilde ayirmak bana da haksizlik geliyor.. O kadar üzüldüm ki sezeryan olcak diye.. Kou sezeryan veya normal dogum değildi.. Zamaninda gelmek istedgi zaman gelmesiydi.. O zmn sezeryan veya normal farketmezdi benim için.. Ameliyathaneye girerken hep icimden oglumla konuştum.. Korkmamasini ve allahın ona yol göstereceğini söyledim içimden.. Hep dua okudum ameliyathaneye giden yol boyunca.. Keşke ilk doğumum sezeryan olmasaydı eğer olursa diğer bebegimde de böyle planli olcak.. Hatta sağlık ocagindaki aile hekimim 5 yıl çocuk düşünme dedi.. Bu sendromlar tekrarlar dedi.. Nasip tabi.. Ikinciye allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…