- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Spiral doğumdan altı ay sonra takiliyor galiba. Bı arkadaş iki üç defa takti ama tutmadı. Ben hiç denemedim. Eşim zaten bebek zor oluo hap yada spiral istemio. Eşim koruncak artk
Zehirlendiğin halde yaparmıydın bunuBen çamaşır suyunu bitek klozete kullanıyorum gece yatmadan döküp fırçalıyorm sabaha kadar beklio sabah sofonu çekiyorum mis gibi. Çocuk yokken ben parkelere bile çamaşır suyuyla silerdm. Dusakabin i çamaşır suyu ve cif karıştırıp temizlerdim her defasında zehirlenirdimne gereksiz işler
Nefes alamiyodum mide bulantısı fenalasma falan. Eşim halimi görüp beni banyodn alirdi elime bı kase yoğurt verirdiZehirlendiğin halde yaparmıydın bunusende ki de iyi cesaretmiş
Benimki de şimdilik 9 aylık hamile bakalım lohusa da olucak mı!! Ah bu erkekler ahhaynen oyle hatta biliyomusun biz lohusaykenonlar daha lohusa
Desene canım bebeğin hayatını kurtarmışNefes alamiyodum mide bulantısı fenalasma falan. Eşim halimi görüp beni banyodn alirdi elime bı kase yoğurt verirdiama ne zaman ilk bebeğime halime kaldım hayatımdan yumuşatici dahil bütün kimyasalları defettim
Ben pijama giydim cok rahat ettim.doğum yapmış annelere bir sorum var ? hastanede doğumdan sonra pijama mı gecelik mi rahat oluyor ? göğsü açılan emzirme pijamaları rahat ve kullanışlı mı ?
Bende igne dusunuyorum.masallah size de o zaman . bnde sağlam korunmaliym eşime asla güvenemem bu konuda hap kullanamam hormon ilaçları yasak . bilmiyorum nasil ederm ama galiba spiral denicem
Saglik ocagindaki ebe igneyi oneriyor hep bana. Dogumdan sonra soracagim. Doktorada soracagim. Esime bu konuda guvenemem. Sakata gelmeyimKizlar bu korunma konusu benim de aklimi kurcaliyor. 2. Cocuk elbette isterim ama hayirli zamanda ve bebegim biraz buyudukten sonra olsun. Yani bilemiyorum kolay bebek olursa belki daha erken dusunebiliriz ama. Esim korunmak istemez ben hap kullanmam spiralin cesitleri varmis sanirim hormonlu hormonsuz. Kullananlar oldu mu aramizda zararlarini ve yan etkilerini biliyor musunuz? Sanirim regl donemini uzatiyormus. Sizler nasil korunacaksiniz
Ben sadece yatak icin bir seylr yaptim
Bu su nasıl oluyor kızlar ya su geldi diyorsunuz ortalık batmıyor mu su gelince . Bir de ortalık temizlemekle mi uğraşcaz hastaneye gitmeden, son haftalar hasta bezi mi taksak napsak
Boncuk spiral var kadın doğum uzmanlari tavsiye edio bı araştır istersenKizlar bu korunma konusu benim de aklimi kurcaliyor. 2. Cocuk elbette isterim ama hayirli zamanda ve bebegim biraz buyudukten sonra olsun. Yani bilemiyorum kolay bebek olursa belki daha erken dusunebiliriz ama. Esim korunmak istemez ben hap kullanmam spiralin cesitleri varmis sanirim hormonlu hormonsuz. Kullananlar oldu mu aramizda zararlarini ve yan etkilerini biliyor musunuz? Sanirim regl donemini uzatiyormus. Sizler nasil korunacaksiniz
Geçmiş olsun cnm. Korkma 35 haftalık doğan bebekler gayet sağlıklı oluyor kuvezde girmiyorlar Allah'ın izniyleGunaydinlar
Dun 4 gibi taburcu oldum hastaneden. Sancilar yok denecek kadar azalmisti. Iki tane serum iki tane ciger gelistirici yapildi. 24 saat kaldim ciktim.
Hala hissediyorum ara ara karnimda serrtlesip yumusama
Insallah zamaninda dogum yapabilirim
Sgk da aldığın maastan az mı gözüküyorsun öyleyse sgk da atıyorum seni asgarî ucret gösteriyorsa asgari ücretin brüt ücreti üzerinden 3/2 sini veriyor .ama senin maaşın aslinda daha fazla ise aradaki kaybın olan 3/2 farki isyeri sana elden verir.
Benim hak yiyenlerde böyle yapıyor.
Kızlar hamileyken evi temizlerken çamaşır suyu falan kullandınız mı ben kendime engel olamıyorum titizlik manyaklıgı var
Dogumu kolaylastiran hareketler falan yapiyormusunuz birseyler veya acilma olmasi icin neler yapilmasi gerekiyor ben bugun yuruyuse basladim hurmayada basliyacagim baska neler yapilmasi gerekiyor ki
masallah size de o zaman . bnde sağlam korunmaliym eşime asla güvenemem bu konuda hap kullanamam hormon ilaçları yasak . bilmiyorum nasil ederm ama galiba spiral denicem
Geçmiş olsun 2 hafta daha kalsa içerde kilo alsa güzel olur ama geliyorum dersede saglikla gelsin.cok şükür kurtardilar kendilerini.Gunaydinlar
Dun 4 gibi taburcu oldum hastaneden. Sancilar yok denecek kadar azalmisti. Iki tane serum iki tane ciger gelistirici yapildi. 24 saat kaldim ciktim.
bu korunma olayı benimde kafama çok takılıyormasallah size de o zaman . bnde sağlam korunmaliym eşime asla güvenemem bu konuda hap kullanamam hormon ilaçları yasak . bilmiyorum nasil ederm ama galiba spiral denicem
hap ile hamile kalmış biri olarak bu sefer spiral denemeyi düşünüyorumKizlar bu korunma konusu benim de aklimi kurcaliyor. 2. Cocuk elbette isterim ama hayirli zamanda ve bebegim biraz buyudukten sonra olsun. Yani bilemiyorum kolay bebek olursa belki daha erken dusunebiliriz ama. Esim korunmak istemez ben hap kullanmam spiralin cesitleri varmis sanirim hormonlu hormonsuz. Kullananlar oldu mu aramizda zararlarini ve yan etkilerini biliyor musunuz? Sanirim regl donemini uzatiyormus. Sizler nasil korunacaksiniz
geçmiş olsun canım umarım kuzucuk biraz daha beklerGunaydinlar
Soda içiyor musun cnm. Ben yatmadan önce bi soda içiyorum mutlaka çok faydasını gördümBen 3 gündür nefes borumdan damaklarima kadar vuran bir miğde yanmasi yaşıyorum özellikle geceleri hiç uyutmuyor.2 gundur gaviscon aldım içiyorum ama 1saat ancak işe yariyorsa.geceleri birde nefes darlığı başladı uyudugum 20 25 dk onada ölüyorum diye neffessiz kalkıyorum.cocugu taşımak birsey degilde bu son zamanlar hergun ayri bir atak çıkıyor ortaya.
Soda içiyor musun cnm. Ben yatmadan önce bi soda içiyorum mutlaka çok faydasını gördüm
İğne de de ara kanama çok oluyormuşBen pijama giydim cok rahat ettim.
Bende igne dusunuyorum.
Saglik ocagindaki ebe igneyi oneriyor hep bana. Dogumdan sonra soracagim. Doktorada soracagim. Esime bu konuda guvenemem. Sakata gelmeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?