2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Spiral doğumdan altı ay sonra takiliyor galiba. Bı arkadaş iki üç defa takti ama tutmadı. Ben hiç denemedim. Eşim zaten bebek zor oluo hap yada spiral istemio. Eşim koruncak artk
spiral de boyle iste ya enfeksiyon adet düzensizliği yapıyor. bazen iceri kayıyormuş. korkuyom da aklima baska çözüm gelmiyor . bakiciz esimde spiral neymiş diyorda

Zehirlendiğin halde yaparmıydın bunu sende ki de iyi cesaretmiş

Zehirlendiğin halde yaparmıydın bunu sende ki de iyi cesaretmiş
Nefes alamiyodum mide bulantısı fenalasma falan. Eşim halimi görüp beni banyodn alirdi elime bı kase yoğurt verirdi ama ne zaman ilk bebeğime halime kaldım hayatımdan yumuşatici dahil bütün kimyasalları defettim

Desene canım bebeğin hayatını kurtarmış

Kizlar bu korunma konusu benim de aklimi kurcaliyor. 2. Cocuk elbette isterim ama hayirli zamanda ve bebegim biraz buyudukten sonra olsun. Yani bilemiyorum kolay bebek olursa belki daha erken dusunebiliriz ama. Esim korunmak istemez ben hap kullanmam spiralin cesitleri varmis sanirim hormonlu hormonsuz. Kullananlar oldu mu aramizda zararlarini ve yan etkilerini biliyor musunuz? Sanirim regl donemini uzatiyormus. Sizler nasil korunacaksiniz

doğum yapmış annelere bir sorum var ? hastanede doğumdan sonra pijama mı gecelik mi rahat oluyor ? göğsü açılan emzirme pijamaları rahat ve kullanışlı mı ?
Ben pijama giydim cok rahat ettim.
masallah size de o zaman . bnde sağlam korunmaliym eşime asla güvenemem bu konuda hap kullanamam hormon ilaçları yasak . bilmiyorum nasil ederm ama galiba spiral denicem
Bende igne dusunuyorum.
Saglik ocagindaki ebe igneyi oneriyor hep bana. Dogumdan sonra soracagim. Doktorada soracagim. Esime bu konuda guvenemem. Sakata gelmeyim

Bu su nasıl oluyor kızlar ya su geldi diyorsunuz ortalık batmıyor mu su gelince . Bir de ortalık temizlemekle mi uğraşcaz hastaneye gitmeden, son haftalar hasta bezi mi taksak napsak
Ben sadece yatak icin bir seylr yaptim
Normalde yatak alezi takili ama yine de kendi tarafima kullan at alt acma ortusu serdim

Başka hicbir onlem almadim valla

Boncuk spiral var kadın doğum uzmanlari tavsiye edio bı araştır istersen

Geçmiş olsun cnm. Korkma 35 haftalık doğan bebekler gayet sağlıklı oluyor kuvezde girmiyorlar Allah'ın izniyle

Bazı firmalar aydan aya maaş gibi ödüyor yine sonra SGK verince çekip parayı işyerine teslim ediyorsun. Her firmada patronun insiyatifi farklı olabiliyor

Kızlar hamileyken evi temizlerken çamaşır suyu falan kullandınız mı ben kendime engel olamıyorum titizlik manyaklıgı var

Bende banyolarda mutlaka kullanıyorum ama haftada 1 maruz kalıyoruz ortalama

Dogumu kolaylastiran hareketler falan yapiyormusunuz birseyler veya acilma olmasi icin neler yapilmasi gerekiyor ben bugun yuruyuse basladim hurmayada basliyacagim baska neler yapilmasi gerekiyor ki

Valla yürüyüş eskiden daha çok yapıyordum şimdi aksine çok yoruluyorum. Duşta belime sıcak su vuruyorum. Bir iki gündür de squat gibi yapıyorum hurma yemeye başladım. Amaç hemen doğsun değil aslında doğum anında kolay açılma olsun diye

masallah size de o zaman . bnde sağlam korunmaliym eşime asla güvenemem bu konuda hap kullanamam hormon ilaçları yasak . bilmiyorum nasil ederm ama galiba spiral denicem

Doğumdan sonra 40 iniz çıktıktan sonraki ilk regl oldugunuzun 2 yada 3. Günü sprail takılıyor.en yoğun gününüzde takılıyor.ilk regl 6 ay sonra olursan 6 ay sonra yani.
Ben kızımda 40 im cikti ayina regl oldum sağolsun hiç rahat vermedi hemen başladı kanamalar.saglik ocağında taktirdim hormonsuz olanindan çünkü ben hem sigara kullanıyorum hemde ailede genetikte kalp rahatsızlığı var dr o yuzden hapa en dazla 35 yaşına kadar devam edersin onda hormon var dedi ee bu aylik, 3 aylik ignelerde de toplu doz yükleniyor oda yasak.sprailinde hormonlusu yasak.neyse spraili taktirdim 6 ay içinde düzene girecek dediler.yook anam ne düzeni 15 gün regl oluyorum 10 gun temiz hoop birdaha.birde öncesi pis bir sancisi var 10 gunde sancisini çekiyorum..6 ay direndim ama nefret ettim.7.ayda baktim olmuyor dedim hamilede kalsam bu sprail çıkacak.cikattirdigim gün dünyalar benim oldu.uzerimden 500 kilo kalkmış gibi hafifledim.
sonrada ilk 4 5 yil boyunca günlük hap ile korundum sonra yaş 35 olup dr hormonu kesmemiz lazım diyince eşim hem kondom kullandi hem ben çok garantici olarak geri cekilmesini istedim.oyle 9 yili devirdik.ilk korunmasizda da gebe kaldim.

Geçmiş olsun 2 hafta daha kalsa içerde kilo alsa güzel olur ama geliyorum dersede saglikla gelsin.cok şükür kurtardilar kendilerini.

bu korunma olayı benimde kafama çok takılıyor
hap ile hamile kalmış biri olarak bu sefer spiral denemeyi düşünüyorum
geçmiş olsun canım umarım kuzucuk biraz daha bekler

Ben 3 gündür nefes borumdan damaklarima kadar vuran bir miğde yanmasi yaşıyorum özellikle geceleri hiç uyutmuyor.2 gundur gaviscon aldım içiyorum ama 1saat ancak işe yariyorsa.geceleri birde nefes darlığı başladı uyudugum 20 25 dk onada ölüyorum diye neffessiz kalkıyorum.cocugu taşımak birsey degilde bu son zamanlar hergun ayri bir atak çıkıyor ortaya.

Soda içiyor musun cnm. Ben yatmadan önce bi soda içiyorum mutlaka çok faydasını gördüm

Benim eşimde genetik nedenlerle spermlerin hepsi hareketsiz, o yüzden 3 kez tüp bebek yaptık, sonuncusunda tuttu. Bebeği zor bulduk ama iyi yönünden bakıp ilerde korunma derdimiz olmayacak diye seviniyoruz. Ama bizim bebiş ilerde tutturursa kardeş istiyorum diye o zaman ne yaparım hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…