2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar hamileyken evi temizlerken çamaşır suyu falan kullandınız mı ben kendime engel olamıyorum titizlik manyaklıgı var
Hala kullanıyorum elimden gelse tüm evi onunla temizlerim ama dokunmasın diye banyo ve mutfakta kullanıyorum. Az kullanıp hiç beklemiyorum

Önceden kimsenin kalbini kırmayan bı insandım. Şimdi yine haksız yere kimseye laf sokmam kalp kırmam. Ama can sıkıntısı için benim kalbimi kıranlara hiç acimiyorum.

Bu sirt agrilari beni mahvetti. Ozellikle sag kisim. Soluma yatamiyorum sagima yatamiyorum. Ayakta duramiyorum oturamiyorum... Ben napacagimi sasirdim
Ayni durumdayim biliyor musun? İzne cikinca bol gol film izleyip kitap okuyacaktim guya, ama ne oturabiliyorjm ne yatabilyorum

Sigara kullanmiyorsan 40 kullaniyorsan 35 e kadar ilac kullanabilirsin.ben 2 yil oncesi 5 yil sonrasi 7 yil kullandım kilo killanma falanda yapmadi.memnundum.
canım insanlara ne yapsan yaranamazsın hamile kalsan hemen kaldı derler kalmasan çocuğu olmuyor derler
Sonra ikinciyi yapma elindeki küçük der 1sene sonra arayi açma rahata alisma derler.o ağız hiç susmaz

Hamile biziz trip etrafta.. doğuran biziz yorgunluk etrafta.. lohusa biziz bunalım etrafta.. Ben anlayamadım bu işi valla hiç kârda değiliz

Farkindamisiniz topigin yarisi zor gebe kalanlardan.bu yediğimiz içtiğimizle ilgili kesinlikle. ne gıdası gida ne havası hava.birde herşeyde hormon var , ilerde çocuklarımızda hep zorluk çekecek.
Acı gerçek bu malesef doğal yolla çabuk gebe kalanlar gerçekten azınlıkta. Bizden sonrakiler ne olur Allah bilir

Bu sirt agrilari beni mahvetti. Ozellikle sag kisim. Soluma yatamiyorum sagima yatamiyorum. Ayakta duramiyorum oturamiyorum... Ben napacagimi sasirdim

Bende de sırt.agrisi çok fena. Bi nokta var özellikle orası beni mahvediyor uyutmuyo nefes aldırmıyor.. az kaldı sabır inşallah geçecek bunlar

Acı gerçek bu malesef doğal yolla çabuk gebe kalanlar gerçekten azınlıkta. Bizden sonrakiler ne olur Allah bilir
Bi ara bu wc ye kullanilan temizlik malzemeleri kısırlığa sebep oluyor deniyordu doğruluk payi muhtemelen vardi ki konu çabuk kapandı.rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin.
Bende de sırt.agrisi çok fena. Bi nokta var özellikle orası beni mahvediyor uyutmuyo nefes aldırmıyor.. az kaldı sabır inşallah geçecek bunlar
Güler misin ağlar mısın her birimiz ayri hatta çoğumuz ayni şikayetler.sahsen ben ikincide yamuldum eskiler 5 6 doğurup nasil gık çıkarmazmis acaba.bizmi çok nazliyiz canlilarin yapısımi değişiyor bu ara bunları sorguluyor oldum.bel sirt agrim ki benim öncesi rahatsizligimda var çok korkuyordum ama folik asid kullanimi ile geçmişti agrim simdi nadiren vuruyor.vucut öne çekiyor muhtemelen o yüzden ağrılar.

Hamile biziz trip etrafta.. doğuran biziz yorgunluk etrafta.. lohusa biziz bunalım etrafta.. Ben anlayamadım bu işi valla hiç kârda değiliz

Eşim akşamları beraber gidiyoruz her akşam istisnasız çok sıkıştım diye benden önce tuvalete koşuyor. Hamile karım var demez her akşam ayrı bir yeri agrıyor bacağı sırtı vs. Ve hamilelik boyunca benden çok kilo aldı. Bence eşim benden çok daha fazla hamile

Pedler icin de öyle bı söylen ti var ama mecbur kullanıyoruz . Sağlık falan hak getire

İlki sezeryandı, zaten sezeryan olacaktı da stres başladı biraz
Bende günler gecmio diye hayiflaniyorum . Çok agrilarim var evden kesinlikle çıkamaz hale geldim bebek kanala mi yerleşti nedir aşağıda acayip baskı ve sancı var ilkinde yasamadim böyle seyler.

Canim yedigimiz ictigimiz genetigimizi degistirdi maalesef. Hatta karakterimizi bile. Bize hikaye gibi geliyor ama eskiler dogurur kordonunu bile kendi keser islerine devam edermis. Tamam bu normali boyle olsun demiyorum ama halleri dermanlari gucleri varmis ki bunlari yapabilmisler. Ben elimden geldigince organik beslenmeye calisiyorum paketli gida vs yemiyorum ama demek ki organik bildiklerimiz bile organik degil. Daha ilk gebelikten pert oldum. Sonrakileri dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…