2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de çok aşırı mide yanmam var. Çareyi akşam 7, en geç 8 den sonra hiçbir şey yememekte buldum. Rahat rahat uyuyorum şimdi biraz yüksek yastıkla. Bir parça ekmek bile olsa bir şey yedikten sonra yatar pozisyona geçtiğim anda mahvediyor.

Benimki de bu cümleyi söylemişti.
Ben içerde doğururken o dışarda dokuz doğurmuşmuş keşke yer degistirebilsekte anlasa gerçeği..

Korunma işi bende de çokdüşündürüyor. Kızımda 40 im çıktıktan sonra ilk adette spiral taktırdım 4 sene kaldi kullandım memnundum ama kayma olmuş sol yumurtaligima zarar verdi cikarirken anestesi ile çıkarıldı tobe etmiştim çıkarttıktan 3 sene sonra hamile kaldım supriz şekilde bunda da iğne yi düşünüyorum 3 Ay lik iğneler varmış ona başlarım büyük ihtimal

Bizimde zaten zor oluo diye çok korunmadik o yönden iyi gerçekten pozitif yönüne bakmak laizm. Çok doğurgan bı kadın olsaydim ömür boyu korunmak zorunda kalacaktım

Benimki de bu cümleyi söylemişti.
Ben içerde doğururken o dışarda dokuz doğurmuşmuş keşke yer degistirebilsekte anlasa gerçeği..

Ben doğum yaptım hastanede annem ve eşim kaldı refekatcı koltuğunu paslaşıyorlardı Bi saatten sonra annem uyudu baktım esimde yavaş yavaş yanaşıyor ve isin sonunda ben kalktım o hasta yatağından yattı :)) horul horul ikisi uyudu ben refakat ettim :))

Kızlar selam, kontroldeydim bugün ben. Suyum biraz fazla çıktı(240). Kan alındı ama sonuçları bekleyemedim. Değerler yüksek çıkarsa diyet uygulanabilir dediler ama aynı zamanda detaylı ultrason istendi haftaya çarşamba. O güne kadar bekleyip ultrason sonucuyla gitmek istiyorum hastaneye. İçinizde suyu fazla olup diyet uygulayan oldu mu? Nelere dikkat ettiniz?

Bizim odada refakatçi koltuğunda annem uyudu eşim de bebeğin beşiğin başında sandalyede oturarak uyudu. Ben bütün gece eşimi ve bebeğimi izledim hiç gözümü kırpmadan bu tabloyu yaşamak için yıllarca dua etmiştim çünkü. Bütün gece yağmur yağdı yağmur sesi cama sürekli düşen yağmur taneleri karşımda eşim ve oğlum.

Suyun fazla olmasının şekere bagliolar galiba. Tatlı ve hamur işini yasaklarlar muhtemelen. Bebeğin nasıl

hep benzer hikayeler duyuyorum bu konuda ve korku o yüzden esimde saçmalama korumuşum bn diyorda inan zerre güvenmiyorum 2 3 yıl kadr oda düşünmezde artk bn bi 30 olana kadr düşünmek istemiyorum. bu dogacak olan 5 6 yasasin yani suan 24 yasindaym daha

Bende kontroldeyim şuan sıra bekliyorum. Sanırım bugun nst ye de girecegim

bu korunma olayı benimde kafama çok takılıyor

hap ile hamile kalmış biri olarak bu sefer spiral denemeyi düşünüyorum

geçmiş olsun canım umarım kuzucuk biraz daha bekler
guzel oneriler gelecekmi bakalm valla zaten cevremde herkes bu kez iyi korun bak diyor sanki korunamadm ya istedik verdi rabbim sukur biraz erken oldu o kadr

detaylı ultrason niye istediler acaba ?

guzel oneriler gelecekmi bakalm valla zaten cevremde herkes bu kez iyi korun bak diyor sanki korunamadm ya istedik verdi rabbim sukur biraz erken oldu o kadr
canım insanlara ne yapsan yaranamazsın hamile kalsan hemen kaldı derler kalmasan çocuğu olmuyor derler

Şeker yüklemesi yapılmıştı bir buçuk ay önce bişey çıkmamıştı ama..bebeğin durumu gayet iyi, onda bi sıkıntı görmediler.
Bı arkadaşa doktor 32 haftalikken suyu azalmış iki gün sonra acil sezeryan yapicaz dedi kız iki günde butun alışverişi yapti cantasini alıp gitti doktor suyu normale döndü diyip eve gönderdi. Kız şimdi herşey normal gidio normal doğum beklio.

canım insanlara ne yapsan yaranamazsın hamile kalsan hemen kaldı derler kalmasan çocuğu olmuyor derler
Ya ben kürtaj oldum bebegim öldü diye bı ay sonra dikiş kursunda bı komşu gördüm bebek varmı dedi. Dedim geçen ay düşük yaptım. Yok onu biliom bu ay varmi dedi ayıp valla bu yaptığın dedim olursa en son sana soylucem dedim. İki haftalık evliyken komşu kaynanama gelinde bebek varmı dedi yok artk yaa . Zaten hamile evlendim ben . Korunurken de nedense kimse inanmadi korundugumuza. Düşünmüyoruz diyodum olmuyo mu siz mi yapmiyosunuz diyen oldu. Korunmayi ilk biraktik salak gibi gittim gorumceme söyledim oda o gun komşulara çaya gitti. Soran olunca gelinde bebek varmi diye oda vardır belki korunmuyolar demiş. Dedim ki niye soyledin . Söyledim ki olmuo zannetmesinler dedi dedim ki peki ya olmazsa şimdi millet sorup durcak her gordugunde ki öyle oldu gerçekten. O kadar millet yüzünden sıkıntı cektim ki sanki tek vasfım çocuk dogurmakti ben insan degildim sanki çocuk doğurması gereken bı tür canliydim sadece. Şimdi hiç birine selam dahi vermiyorum. İkinci cocuk yokmu diye soran oldu bende ilkinde çeyrek takmadin ikisini birden takcaksin galiba dedim kadın bidaha yanaşmadı

Kızlar hamileyken evi temizlerken çamaşır suyu falan kullandınız mı ben kendime engel olamıyorum titizlik manyaklıgı var
Ben sadece klozete kullanıyorum onuda içime çekmeden fırçayla sürüyorum biraz bekletip sifonu çekiyorum diğer yerler için hep wc temizleyici kullanıyorum onu bile içime çekmiyorum pek kokusuna durma canım ne olur ne olmaz
Dogumu kolaylastiran hareketler falan yapiyormusunuz birseyler veya acilma olmasi icin neler yapilmasi gerekiyor ben bugun yuruyuse basladim hurmayada basliyacagim baska neler yapilmasi gerekiyor ki
Doktorlar genelde merdiven inip çıkma + squat + yürüyüş + hurma ve egzersizleri öneriyorlar canım kegel gibi bir çok çeşitli egzersiz
Maşallah canım çok güzel herşeyin bende cumartesi gideceğim bakalım nst ye alacaklar sanırım inşallah sancı görülmez çok
Erkeğin korunması hep daha iyidir canım onun dışında iğne vuruyorlar aylık diye biliyorum oda güzel bir yöntem
Çok şükür canım sevindim çıkmana inşallah zamanını bekleyecektir hayırlısıyla
Genelde şekerden şüphelenilir canım ama dur bakalım ne çıkacak diyette karbonhidrat şeker üzerine olur olursa da

Ben de cektim bu agzi torba olup da bukulemeyesicilerden uzun sure cocuk dusunmedik sonra kendiliginden beklemedigimiz anda oldu. ailelerin baskilari yetmiyormus gibi hayatimizda zerre yeri olmayan insanlarla da ugrasiyoruz. ben anlamiyorum bazi kadinlar neden kendine gorev addediyor milletin yatak odasini. Hep dusunmuyoruz istemiyoruz deyip deyip durmustum ki oyleydi de bir sure. Ama hepsi cocugumuzun olmadigini falan dusunuyordu. Bir sure sonra utandirarak terslemek lazim. Herkes haddini duracagi yeri bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…