2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benm canm da hep hazır gıdalar istior. Hamburger pizza gibi yicekleri kendim yapiodum şimdi çorba pişirmek bile zor gelio. Annanem bana bunu evde doğur nolcakki dio eskiler için kolay tabi.

Gençlik tembel deniyor ama hiç ilgisi yok ben gida sonrada pis havaya bağlıyorum herşeyi.yoksa kim istemez gücüm dermanim yerimde olsun koşturup yapayım.sadece gebelik te degil oncesi sonrasida takatim yok .Allah yardımcımız olsun.

Çok ilginç bu hamilelik hikayeleri..bana da normal doğumu deneyemeyeceklerini, o riski göze alamayacaklarını söylediler. Kadın doğumda Ankara’nın en iyi doktorlarıymış gittiğim. Ekim ortası gibi ben de sezeryan için randevu alacağım galiba.

Şimdiye kadar Türkiye’deki hastanelerde kaydım yoktu, ikili üçlü tarama,detaylı ultrason vs..burda yapılmadığı için istediler.
İstanbuldaysan ve Anadolu yakasında istersen dr önerebilir.bende gittim tavsiye üzerine çok kişide yolladim adam işinin ehli.

Benm canm da hep hazır gıdalar istior. Hamburger pizza gibi yicekleri kendim yapiodum şimdi çorba pişirmek bile zor gelio. Annanem bana bunu evde doğur nolcakki dio eskiler için kolay tabi.
Gerçekten çok kolaymış anannem hep anlatır tarlaya çalışmaya giderdik senin gibi karnım sanki yoktu der tarlada çalışmak nedir iş yerine zor geliyorum hatta tarlada doğurmuş Bizi hormonlar mı mahvetti nedir gittikçe zorlaşıyor her şey

Farkindamisiniz topigin yarisi zor gebe kalanlardan.bu yediğimiz içtiğimizle ilgili kesinlikle. ne gıdası gida ne havası hava.birde herşeyde hormon var , ilerde çocuklarımızda hep zorluk çekecek.

Bende tam tersi ya hanı ceketini atsa hamile kalır diye bi laf var ya.. Ben o'yum

Anladığım kadarıyla en düşük benimki zaten ama ortalama 2500 gr bebisler artik o yüzden ağrılar arttı tabi

Aynen benimkinin de ağrımayan yeri kalmadı ben şikayet edemiyorum. bir dokun bin ah işit oldu durum

Bizimde zaten zor oluo diye çok korunmadik o yönden iyi gerçekten pozitif yönüne bakmak laizm. Çok doğurgan bı kadın olsaydim ömür boyu korunmak zorunda kalacaktım
Evet, bize ilerde emily gibi sürpriz olur gelirse, başımızın üstünde yeri var, çok seviniriz :) Gelmezse de tüp bebek falan artık çok yıprandık. Zaten hep Allah'ım 1 tane olsa yeter diye dua ettik, bir de tedavilerden sonra gebelik döneminde göğüslerimde fibroadenomlar çıktı, göğüsüm büyüdükçe onlar da büyüdü. Artık hormon almamam lazım. Sonuç olarak kocişimle free free takılabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…