Canim yedigimiz ictigimiz genetigimizi degistirdi maalesef. Hatta karakterimizi bile. Bize hikaye gibi geliyor ama eskiler dogurur kordonunu bile kendi keser islerine devam edermis. Tamam bu normali boyle olsun demiyorum ama halleri dermanlari gucleri varmis ki bunlari yapabilmisler. Ben elimden geldigince organik beslenmeye calisiyorum paketli gida vs yemiyorum ama demek ki organik bildiklerimiz bile organik degil. Daha ilk gebelikten pert oldum. Sonrakileri dusunemiyorum
Benm canm da hep hazır gıdalar istior. Hamburger pizza gibi yicekleri kendim yapiodum şimdi çorba pişirmek bile zor gelio. Annanem bana bunu evde doğur nolcakki dio eskiler için kolay tabi.
Benm canm da hep hazır gıdalar istior. Hamburger pizza gibi yicekleri kendim yapiodum şimdi çorba pişirmek bile zor gelio. Annanem bana bunu evde doğur nolcakki dio eskiler için kolay tabi.
Canim yedigimiz ictigimiz genetigimizi degistirdi maalesef. Hatta karakterimizi bile. Bize hikaye gibi geliyor ama eskiler dogurur kordonunu bile kendi keser islerine devam edermis. Tamam bu normali boyle olsun demiyorum ama halleri dermanlari gucleri varmis ki bunlari yapabilmisler. Ben elimden geldigince organik beslenmeye calisiyorum paketli gida vs yemiyorum ama demek ki organik bildiklerimiz bile organik degil. Daha ilk gebelikten pert oldum. Sonrakileri dusunemiyorum
Gençlik tembel deniyor ama hiç ilgisi yok ben gida sonrada pis havaya bağlıyorum herşeyi.yoksa kim istemez gücüm dermanim yerimde olsun koşturup yapayım.sadece gebelik te degil oncesi sonrasida takatim yok .Allah yardımcımız olsun.
Bı arkadaşa doktor 32 haftalikken suyu azalmış iki gün sonra acil sezeryan yapicaz dedi kız iki günde butun alışverişi yapti cantasini alıp gitti doktor suyu normale döndü diyip eve gönderdi. Kız şimdi herşey normal gidio normal doğum beklio.
Çok ilginç bu hamilelik hikayeleri..bana da normal doğumu deneyemeyeceklerini, o riski göze alamayacaklarını söylediler. Kadın doğumda Ankara’nın en iyi doktorlarıymış gittiğim. Ekim ortası gibi ben de sezeryan için randevu alacağım galiba.
Gerçekten çok kolaymış anannem hep anlatır tarlaya çalışmaya giderdik senin gibi karnım sanki yoktu der tarlada çalışmak nedir iş yerine zor geliyorum hatta tarlada doğurmuş Bizi hormonlar mı mahvetti nedir gittikçe zorlaşıyor her şey
Farkindamisiniz topigin yarisi zor gebe kalanlardan.bu yediğimiz içtiğimizle ilgili kesinlikle. ne gıdası gida ne havası hava.birde herşeyde hormon var , ilerde çocuklarımızda hep zorluk çekecek.
Bi ara bu wc ye kullanilan temizlik malzemeleri kısırlığa sebep oluyor deniyordu doğruluk payi muhtemelen vardi ki konu çabuk kapandı.rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin.
Güler misin ağlar mısın her birimiz ayri hatta çoğumuz ayni şikayetler.sahsen ben ikincide yamuldum eskiler 5 6 doğurup nasil gık çıkarmazmis acaba.bizmi çok nazliyiz canlilarin yapısımi değişiyor bu ara bunları sorguluyor oldum.bel sirt agrim ki benim öncesi rahatsizligimda var çok korkuyordum ama folik asid kullanimi ile geçmişti agrim simdi nadiren vuruyor.vucut öne çekiyor muhtemelen o yüzden ağrılar.
Eşim akşamları beraber gidiyoruz her akşam istisnasız çok sıkıştım diye benden önce tuvalete koşuyor. Hamile karım var demez her akşam ayrı bir yeri agrıyor bacağı sırtı vs. Ve hamilelik boyunca benden çok kilo aldı. Bence eşim benden çok daha fazla hamile
Bizimde zaten zor oluo diye çok korunmadik o yönden iyi gerçekten pozitif yönüne bakmak laizm. Çok doğurgan bı kadın olsaydim ömür boyu korunmak zorunda kalacaktım
Evet, bize ilerde emily gibi sürpriz olur gelirse, başımızın üstünde yeri var, çok seviniriz :) Gelmezse de tüp bebek falan artık çok yıprandık. Zaten hep Allah'ım 1 tane olsa yeter diye dua ettik, bir de tedavilerden sonra gebelik döneminde göğüslerimde fibroadenomlar çıktı, göğüsüm büyüdükçe onlar da büyüdü. Artık hormon almamam lazım. Sonuç olarak kocişimle free free takılabilirim