Zaten sıkıntı olmaz ama bir hafta daha bekleyebilirdi.Bizim dr sezeryan olucaksa 28eylül olsun dedim tamam dedi eşim devlet memuru olduğu için babalık iznim hafta sonuna denk gelmesin pazartesi olsun dedi 30 eylül olsun istiyoruz 4 gün önce doğum olmuş olucak bebekte tam alacağını almış olarak doğar en azından38 ile 39 arası gün veriyorum dedi. Kendi hesapladı.
ahhaaha bilemicem nasil ediyor 3300 doğdu kizim bna sorarsan normal bi doğumdu ama orantısız ikindigim icin göğüs kafesim ağrımıştı boğazımla ne kadr sıktıysam boğazı ay bu arada aklima gelmisken kizlar normal dogum yapacaklar bu catalda tutacaklar var ya hani iki yanda ordan tutuyorsun onu kendime dogru çekmiştim bn ama ıkınma güçlü olmazmış oyle itmen gerekmis . bilginize sunulur .
[/QUOT
Yani dusununce kendine cekilmesi gerekiyor gibi ay o an hicbirsey aklimiza gelmez gibi
Benimki de tüp bebek...Evet, bize ilerde emily gibi sürpriz olur gelirse, başımızın üstünde yeri var, çok seviniriz :) Gelmezse de tüp bebek falan artık çok yıprandık. Zaten hep Allah'ım 1 tane olsa yeter diye dua ettik, bir de tedavilerden sonra gebelik döneminde göğüslerimde fibroadenomlar çıktı, göğüsüm büyüdükçe onlar da büyüdü. Artık hormon almamam lazım. Sonuç olarak kocişimle free free takılabilirim
Sizin hamileliğinizde yaşadığınız zorluğu okuyunca galiba biraz fazla şikayet ediyorum diye düşünüyorumBenimki de tüp bebek...
2. Deneme ve 4.transferim. Daha önce hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.
Zor bir hamilelik geçirdim ve geçiriyorum.
Allah nasip ederse başımın üzerinde yeri var ama doğal yolla olacaksa.
Yoksa gücüm yok gerçekten.
Yıpratıcı süreçlerden geçiyor insan, Fibrokistik yapılar aldığım hormonlar nedeniyle bende de çoğaldı.
Sürekli meme ağrıları, ilk 4 ay mide bulantıları beni mahvetti.
4-5 aylık olduk erken Doğum riski var dediler
Sürekli istirahat ettim.
Eğer serviks boyu kısalırsa serklaj olacaksın dediler.
Çok şükür gerek kalmadı.
Tamam artık rahatız dedik 30.haftadan bu yana gebelik kolestazı İle savaşıyorum.
Her hafta kan veriyorum enzimlerim baktırıyorum, diyet yapıyorum yağ ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum
Kaşıntılar gece uyku uyutmuyor.
Geçen hafta da tansiyonum bir anda yükseldi hastanede geçirdik geceyi, idrar biriktirdik 12 saatlik
Gebelik zehirlenmesi var mı diye.
Çok şükür protein kaçağı yok ama gebelik tansiyonu dediler.
Böyle böyle 36.haftaya geldik çok şükür
Bu arada bende 9 aydır oksapar 0,6 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Hepsi bir yana şimdi de Doğum korkusundan tansiyonum düşmüyor sanırım
Yani anlatırken kolay ama yaşarken zor...
Allah her birimizin sağlıkla kucaklarımıza almayı, mutlulukla ve huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Velhasıl zormuş zor
Doğum yaklaştıkça bir enerji gelirmiş insana sana biraz erken gelmiş canımKızlar bu sabah markete gittim ki evimin karşısında inliye inliye yukarı geldim bel ağrısındanAma biraz önce kalkıp kapılarımı sildim prizleri falan sildim doğum yaklaştıkça sürekli temizlik yapmak istiyorum bulaşık bile yıkayacak durumda değilim aslında ama psikolojim bozuldu galiba Normal de temizlik hastalığım falan yok sürekli temizlik yapmak istiyorum yaaa bana ne oluyor bir türlü anlamıyorum
Benim arada sancılarım oluyor riske atmak istemedi sanırım. Aynen bize de iki tarih verdi. Eşimin de memur, nöbetine göre ayarladık bizdeZaten sıkıntı olmaz ama bir hafta daha bekleyebilirdi.Bizim dr sezeryan olucaksa 28eylül olsun dedim tamam dedi eşim devlet memuru olduğu için babalık iznim hafta sonuna denk gelmesin pazartesi olsun dedi 30 eylül olsun istiyoruz 4 gün önce doğum olmuş olucak bebekte tam alacağını almış olarak doğar en azından
Amin canım, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza..Sizin hamileliğinizde yaşadığınız zorluğu okuyunca galiba biraz fazla şikayet ediyorum diye düşünüyorumİnşallah sağlıcakla kavuşucaksın yavruna zor zamanlar geride kalmış sezeryan mı olucak seninde?
Sezeryan korkulacak birşey değil.llki sezeryandı, iki gün sıkıntı çektim sonra azaldı.Amin canım, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza..
Eli ayağı düzgün, sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.
Doktorum doğasına bırakalım ama 39 lafı bekleyemeyiz dedi.
O süreçte kendiliğinden gelirse oğlumuz, normal dedi.
Gelmezse sezeryan .
Ben her ikisinden de çok korkuyorum.
Hele sezeryanı öcü gibi anlatanlardan duyduklarım
Canım benım ilki de tup bebek. Kesinlikle tup bebek süreci ve gebeliği de zor. 29 haftaya kadar suren kanama, hastanede yat alar, progestan lar erken dogum rıskı hatırlamak dahi ıstemıyorum. Bız 2. Tup bebek olsun asla dusunmedık surec bızı yıldırnıştı. Tek cocuk yeter dedık. Zaten cocuk olmuyor dıye hıc korunmadık da stres yok sıkıntı yok. Hop benım oğlum 7 aylıkken ben hamıle kaldım ve havalara uçtuk. Ben de normal hamile kalabiliyorum diye nasıl sevindim. 2.ve 3. Gebelik normal yolla oldu ve hamılelıkler de rahat gectı. Şimdi bıle 2 erkek cocugu hem okul hem ev ıyı hallediyorumBenimki de tüp bebek...
2. Deneme ve 4.transferim. Daha önce hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.
Zor bir hamilelik geçirdim ve geçiriyorum.
Allah nasip ederse başımın üzerinde yeri var ama doğal yolla olacaksa.
Yoksa gücüm yok gerçekten.
Yıpratıcı süreçlerden geçiyor insan, Fibrokistik yapılar aldığım hormonlar nedeniyle bende de çoğaldı.
Sürekli meme ağrıları, ilk 4 ay mide bulantıları beni mahvetti.
4-5 aylık olduk erken Doğum riski var dediler
Sürekli istirahat ettim.
Eğer serviks boyu kısalırsa serklaj olacaksın dediler.
Çok şükür gerek kalmadı.
Tamam artık rahatız dedik 30.haftadan bu yana gebelik kolestazı İle savaşıyorum.
Her hafta kan veriyorum enzimlerim baktırıyorum, diyet yapıyorum yağ ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum
Kaşıntılar gece uyku uyutmuyor.
Geçen hafta da tansiyonum bir anda yükseldi hastanede geçirdik geceyi, idrar biriktirdik 12 saatlik
Gebelik zehirlenmesi var mı diye.
Çok şükür protein kaçağı yok ama gebelik tansiyonu dediler.
Böyle böyle 36.haftaya geldik çok şükür
Bu arada bende 9 aydır oksapar 0,6 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Hepsi bir yana şimdi de Doğum korkusundan tansiyonum düşmüyor sanırım
Yani anlatırken kolay ama yaşarken zor...
Allah her birimizin sağlıkla kucaklarımıza almayı, mutlulukla ve huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Velhasıl zormuş zor
Neden vermedi acaba doktorum banaThelittleprince
Canim,doktor bana adalat diye bir ilac verdi kasilmalari engellemek icin.Tansiyon ilaciymis ayni zamanda.Sali kontrolde nabzim 140 ti heyecandan mesela ama tansiyon 8-12ydi.Verebilir aslinda sanada.Benim de heyecan ve stresten cikiyor tansiyonum.Kurtarici oldu bana o ilac.
Canım benım ilki de tup bebek. Kesinlikle tup bebek süreci ve gebeliği de zor. 29 haftaya kadar suren kanama, hastanede yat alar, progestan lar erken dogum rıskı hatırlamak dahi ıstemıyorum. Bız 2. Tup bebek olsun asla dusunmedık surec bızı yıldırnıştı. Tek cocuk yeter dedık. Zaten cocuk olmuyor dıye hıc korunmadık da stres yok sıkıntı yok. Hop benım oğlum 7 aylıkken ben hamıle kaldım ve havalara uçtuk. Ben de normal hamile kalabiliyorum diye nasıl sevindim. 2.ve 3. Gebelik normal yolla oldu ve hamılelıkler de rahat gectı. Şimdi bıle 2 erkek cocugu hem okul hem ev ıyı hallediyorum
Sezeryan korkulacak birşey değil.llki sezeryandı, iki gün sıkıntı çektim sonra azaldı.
Enerji değil aslında doğum korkusuDoğum yaklaştıkça bir enerji gelirmiş insana sana biraz erken gelmiş canım
İnşallah sağlıklı olsun da eşler devlette çalışınca mecburen doğumlarımızı da onlara göre ayarlamak zorunda kalıyoruzBenim arada sancılarım oluyor riske atmak istemedi sanırım. Aynen bize de iki tarih verdi. Eşimin de memur, nöbetine göre ayarladık bizde
Neden vermedi acaba doktorum bana
Pazartesi kontrolüm var gittiğimde önereyim..
Teşekkürler canım
Bende panik butonu yok... Herseye takılır, dert eder oldum.
Hayırlısı olsun ikiniz içinde inşallahAmin canım, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza..
Eli ayağı düzgün, sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.
Doktorum doğasına bırakalım ama 39 lafı bekleyemeyiz dedi.
O süreçte kendiliğinden gelirse oğlumuz, normal dedi.
Gelmezse sezeryan .
Ben her ikisinden de çok korkuyorum.
Hele sezeryanı öcü gibi anlatanlardan duyduklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?