2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizde babalık izninden dolayı 28 eylull istedik ama doktor 26 da alalım ertesi gün izne ayrılıyorum dedi. Daha erken almanın bebek için faydası yok dedi.

Ben bu korkumdan dolayı ilkinde genel anestezi yaptırdım. Bugünde anestezi uzmanı ile görüştüm. Belden uyuşturmayı önerdi. Geneli istemiyor. Tamam dedim. Umarım ameliyathane de korkmam yine

İlk oğlumda bana da her defasında doktor iri bebek bu şeker mi var diyip durdu. Şeker falan yoktu genetik oluo bebeğin kilosu annemin üç çocuğu var ablam beş kilo ben dört kilo kardeşim altı kilo dogmusuz. Muhtemelen seninde genetiktir cnm. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun. Kolay bı doğum olsun inşallah

Genelde ilk bebekten sonra insanda olsada olur olmasada olur modu oluo kafa rahat o yüzden doğal yolla olması daha kolay

Bende günler gecmio diye hayiflaniyorum . Çok agrilarim var evden kesinlikle çıkamaz hale geldim bebek kanala mi yerleşti nedir aşağıda acayip baskı ve sancı var ilkinde yasamadim böyle seyler.
Bende de öyle. Biraz yürüsem aşağıya baskı başlıyor. İlkinde bende böyle değildim.

Günlerimiz aynıymış seninle. Doğumda 25 Eylül ile 24 Eylül arasından seçecektik. 24 eylül olsun dedik biz. Senin de 26 sı sanırım

Oo sen de çok şeyler atlatmışsın, artık atlatmışsın diyorum, çünkü doğum artık çok yakın. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize. ❤
Bir şey soracağım, meme ultrasonu çekildi mi sana? Benim gebeliğin 4. Ayında epey elime gelen bir kitleye dönüşünce meme usg çekildi. Ben birini hissediyordum ama toplam 3 kitle varmış. Hepsi de gebelikte çıktı. Şu an 2cm, 2,5cm ve 3cm boyutlarına ulaştılar. Yapısı fibroadenom şeklinde yani zararsız kitle gibi gözüküyor ama böyle birden büyümesi de riskli takip altında kal dediler. Doğum olmadan, süt devreye girmeden tekrar bakalım dediler en son.

Ben bu korkumdan dolayı ilkinde genel anestezi yaptırdım. Bugünde anestezi uzmanı ile görüştüm. Belden uyuşturmayı önerdi. Geneli istemiyor. Tamam dedim. Umarım ameliyathane de korkmam yine

Doktor da dedi zaten,anestezi ekibi devamli kontrol altinda tutuyo olucak dogum esnasinda ve yukselirse direkt genel aneztezi olur dedi.Keske hakim olabilsem kendime Benimki korku degil de heyecan,panik,stres.Valla o kadar pismanim hic sallamadigim ve sacma buldugum yogaya baslamadim diye Millet yogayla dinginlige ulasiyor ben zangir zangir

Şeker yüklemesi yapılmıştı bir buçuk ay önce bişey çıkmamıştı ama..bebeğin durumu gayet iyi, onda bi sıkıntı görmediler.
Canım banada suyunda fazlalık var dedi. Kan tahlili verdi daha yaptırmadım açlık kan şekeri de bakılacak. Bebegim gayet sağlıklı. Belki bana diyet verir.

Olur olur dert etme, kaç tanıdığım var hep 1.ler tüp bebek, 2.ler normal yolla... Hiç olumsuz düşünme, gerçekten benim normal olduysa herkesin olur, ileri derecede rezerv azlıgı.. Yeter ki Allah istesin. Bunda milletin nazarı dan korkuyorum ay biz senın haftandayken yerimizden kalkamıyorum sen koca karınla keklik gibi sekiyorsun... Ben mizaç olarak da hareketli biriyim. Bak normal yolla olan bebegın de gebelıgı rahat oluyor, sen de dogumdan sonra herşeyi kafandan sil ve herseyı olurına bırak, bak göreceksin hop 2.bebek Kendı liginden gelecek. Kardeş önemli. Yaşım olmasa 4. Olur mu ki, kız olacagını bilsem olabılır mi ki ama yok yeter

Bravo sana ve enerjine...
insanlara gelince, her zaman söyleyecek sözleri ve nazar etmeye meyilli halleri var...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

İnşallah şimdi de sıkıntısız bir doğum geçirirsiniz...
Ama bazen duyuyorum, ağrıdan bayıldım
Ya da herşeyi hissettim, bağırdım vs diyenleri
İnşallah hepimiz genel anestezi den ağrı ile uyandım. Ama ağrı kesici verdiler hemen on dakika sonra geçmişti. Kalktım yürüdüm. Tabi iki büklüm yürünüyor ilk zamanlar ama normal bir ağrı oluyor.

Ben bu yanma durumuna aylarca katlandım, hafif şuruplar haricinde ilaç içmicem diye direndim ama yaşam kalitem bitti resmen.3-4 haftadır Pantpass diye bir mide koruyucu kullanıyorum aç karna doktorumun tavisyesiyle, umarım zararı yoktur. Ama kendime getirdi çok şükür hiç şikayetim kalmadı

Yanma başlayınca sakız çiğniyorum, şekersiz falım, çok iyi geliyor

Yanma başlayınca sakız çiğniyorum, şekersiz falım, çok iyi geliyor
Neler denedim, herkesten aldığım tasiyeyi her okuduğum şeyi ama maalesef toparlamadı artık en son dedim galiba yemek borum delindi yanmaktan başka bi açıklaması olamaz diye.. çok şükür şimdi iyiyim ama

Benimki de bu cümleyi söylemişti.
Ben içerde doğururken o dışarda dokuz doğurmuşmuş keşke yer degistirebilsekte anlasa gerçeği..
banlanirim diye demiyorum aklımdaki kelimeleri . degisik bu erkekler bazen saka yaptıklarını faln sanıyorlar kendilerince

Canım banada suyunda fazlalık var dedi. Kan tahlili verdi daha yaptırmadım açlık kan şekeri de bakılacak. Bebegim gayet sağlıklı. Belki bana diyet verir.
Kan tahlili sonuçlarına baktım ben e-nabızdan açlık 61,tokluk 111..yüksek de değil değerler..umarım bi sıkıntı olmaz..haftaya kadar bekleyeceğim artık. Umarım senin de bi sıkıntı yoktur

Farkindamisiniz topigin yarisi zor gebe kalanlardan.bu yediğimiz içtiğimizle ilgili kesinlikle. ne gıdası gida ne havası hava.birde herşeyde hormon var , ilerde çocuklarımızda hep zorluk çekecek.
oyle görünüyor inan. cok fazla sorun yaşayan var . cabuk hamile kalan cokaz hadi kaldın düşük oranıda fazla eskiye gore

yaaa suan yarılmak uzereyim gulmekten hepsimi ayni ya bizimki de biryerden gelince ayni hatta itişe kalkışa yarışıyoruz tuvalet icin . ya bi cekil hamileym disardayken tutmusum sıkışmışım patlicam yok adam daha hamile

Evet cnm çok heyecanlıyım çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…