2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
yeni oldu bu doguma yakin bi enerji patlaması olurmus yok hamilelik basindan beri varsa bilmiyorum

Biz öyle böyle doğururuz da onlar ne yapacak acaba

Mahvoldum mide borum alev aldi
Iki gundur cektiriyor. Soguk süt ise yarardi artik o da en fazla yarim saat dindiriyor sonra yine yanmalara devam

Hicbir yere çıkacak halim de kalmadi iki adim atsam karnim asagi çekiyor
Belim kasiklarim dinlensem bile gecmiyor ağıruyor hep

Ahh 2. Trimester kiymetini bilemedik ruzgar gibi gectin

banlanirim diye demiyorum aklımdaki kelimeleri . degisik bu erkekler bazen saka yaptıklarını faln sanıyorlar kendilerince

Aynen diyecek çok şeyler var da.. bazen kasıtlı yaptığını düşünüyorum beni deli etmek için bazende aklı yetmiyor diyorum

Bu mide yanması bende de çok arttı kaç gündür ama benimki kafasını dayıyo diye oluyor sanırım. Çözüm bulan varsa söylesin sabah akşam gavisconla yaşıyorum 1 saat anca etki ediyor etmiyor bile

Aynen diyecek çok şeyler var da.. bazen kasıtlı yaptığını düşünüyorum beni deli etmek için bazende aklı yetmiyor diyorum
seninkini bilmiyorum da bnm ki sinirlenince daha guzelmisim ondan yapıyormuş sinirlendire sinirlendire en som akil hastasi edecek buz gbi olacak

Canım benimde suyum fazla çıkmıştı ama o ara karpuz dondurma tatlı çok tüketmeştim. Şeker testi yapıldı bişey çıkmadı doktor başka başka şeyler söyledi sonra bana tatlı tüketme hamur işi ekmekten uzak dur dedi bende kendi çapımda diyet yaptım 15 gün sonra gittim düzelmişti suyum sende bunlara dikkat et düzelir İnşallah

Ben de rennie duo ile yasiyorum. Basta dikkate almadim refluyu. Oksuruk yapti son anda mecbur kaldim rennie kullanmaya oksuruk gecmedi hala. Ah ahhhh neye inat ettiysem.

Igneler zararliymis canm sakin deneme kimse tavsiye etmiyor.

simdi grubun yarısi da başak burcu cikar haftaya çarşamba dogum günüm
Amin canım...
Ben hamile kalmadan önce fibrokistlerim vardı canım, tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlardan artmışlardı.
Ağrı da yapıyorlar zaman zaman.
Hatta şu gümüş kapaklardan aldım ilk kez dün kullandım, çıkarırken meme ucum kopuyor sandım
Aslında tekrar ultrasona girmem gerek benimde ama fırsat kalmadı hiç,
En son bir tanesi 2 cm e yakındı ama benimde.

Bizde babalık izninden dolayı 28 eylull istedik ama doktor 26 da alalım ertesi gün izne ayrılıyorum dedi. Daha erken almanın bebek için faydası yok dedi.
Haftasonuna denk geldiği için eşim 28 olmasın istiyor pazartesiden başlarsa iki günde izin alırım 15 gün yanınızda kalırım diyor.

Insallah olur.
O tansiyon ilaci gebelerde sanciyi durdurmak icin veriyorlar erken dogum olmasin diye. Kardesimin esine de doktor vermisti. Ilavi birakinca dogum yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…