Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardi. Bebeğim 2397gr olmuş. Sanki az kilo almis gibime geldi ama doktor iyi dedi. Nst ye girdim sancim çıkmadı. Bebeğim aşağıya inmeye başlamış. Artık yüzünü göremeyeceğiz dedi doktor. Hersey yolunda 2 hafta sonra kontrol dedi. 2 kontrolumuz kaldi sonra doğuma geleceksin dedi.
gercekten uyumlu mu olur başak ve terazi. kizim terazi bn başak ikimizin yukseleni de terazi ama cok uyumlu olduğumuz söylenemez suanlik tabi daha 2 yaşında
Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardi. Bebeğim 2397gr olmuş. Sanki az kilo almis gibime geldi ama doktor iyi dedi. Nst ye girdim sancim çıkmadı. Bebeğim aşağıya inmeye başlamış. Artık yüzünü göremeyeceğiz dedi doktor. Hersey yolunda 2 hafta sonra kontrol dedi. 2 kontrolumuz kaldi sonra doğuma geleceksin dedi.
Zorlamakla kalmiyor altım çok ağrıyor. Aşağıya inmeye başlamış dedi. Erken doğum riski yok dedi. Bu ay sonuna kadar sabretsin. En azından annem gelmiş olur.
Zorlamakla kalmiyor altım çok ağrıyor. Aşağıya inmeye başlamış dedi. Erken doğum riski yok dedi. Bu ay sonuna kadar sabretsin. En azından annem gelmiş olur.
Kuzum doğumdan sonra devlet yardım ediyor tam araştırmadım ama 500 TL gibi bir rakam ve 1 paket bez ıslak mendil tarzı şeylerde veriyormuş diye duydum aslında internette yazıyor detaylı ama ben daha bakmadım
Canım benimde suyum fazla çıkmıştı ama o ara karpuz dondurma tatlı çok tüketmeştim. Şeker testi yapıldı bişey çıkmadı doktor başka başka şeyler söyledi sonra bana tatlı tüketme hamur işi ekmekten uzak dur dedi bende kendi çapımda diyet yaptım 15 gün sonra gittim düzelmişti suyum sende bunlara dikkat et düzelir İnşallah
Amin canım...
Ben hamile kalmadan önce fibrokistlerim vardı canım, tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlardan artmışlardı.
Ağrı da yapıyorlar zaman zaman.
Hatta şu gümüş kapaklardan aldım ilk kez dün kullandım, çıkarırken meme ucum kopuyor sandım
Aslında tekrar ultrasona girmem gerek benimde ama fırsat kalmadı hiç,
En son bir tanesi 2 cm e yakındı ama benimde.
Fırsatın olursa doğumdan önce git canım. Süt kistleri ile karışmasın.
Ben göğüs kalkanı aldım ama gümüş kapak da lazım olursa alayım diyordum, o bir beklesin o zaman. Benim de kistim meme ucuna yakın.
Dün sabah ayağımda deli bı kasintiyla uyandım. Gözümü actm diz kapagimda bı karinca baya derimi yemiş iyice kanatmis kanı emiyodu piskopat ilk defa böyle bişey geldi başıma karınca bacak yermi yaa bide kanatip sarhos olmuş resmen bı git dedim yaa sabah sabah sen karincasin git ekmek kirintisi falan avla pek sinek kalmadı sanki ama yazın sinek ilacı olmadan asla uyuyamam eşimi asla yemezler beni he yerden isirirlar ne tatlı kanım varsa artk
Amin canım...
Ben hamile kalmadan önce fibrokistlerim vardı canım, tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlardan artmışlardı.
Ağrı da yapıyorlar zaman zaman.
Hatta şu gümüş kapaklardan aldım ilk kez dün kullandım, çıkarırken meme ucum kopuyor sandım
Aslında tekrar ultrasona girmem gerek benimde ama fırsat kalmadı hiç,
En son bir tanesi 2 cm e yakındı ama benimde.
Bende de 19 lu yaşlardan beri iki göğsümde 7tane falan vardı toplamda. Dokununca ele geliyordu bir tanesi bayağı büyüktü. Emzirmeyle birlikte yok oldular. İnşallah seninde öyle olur