2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardi. Bebeğim 2397gr olmuş. Sanki az kilo almis gibime geldi ama doktor iyi dedi. Nst ye girdim sancim çıkmadı. Bebeğim aşağıya inmeye başlamış. Artık yüzünü göremeyeceğiz dedi doktor. Hersey yolunda 2 hafta sonra kontrol dedi. 2 kontrolumuz kaldi sonra doğuma geleceksin dedi.

Yeni oldu normal hayatımda da asla kendimi yormam ama bu günlerde hep temizlik yapasım geliyorŞimdi de iki büklüm olmuş bir vaziyetteyim
enerji gelmis sana bnde simdi uzandım heryeri silip. bi kahve içmek istiyorm ama kalkabilirmiym bilmiyorum

Ben teraziyim eşimde başak düşünün artık aramızdaki uyumu
gercekten uyumlu mu olur başak ve terazi. kizim terazi bn başak ikimizin yukseleni de terazi ama cok uyumlu olduğumuz söylenemez suanlik tabi daha 2 yaşında

bence çok iyi kilosu masallah bebeğine. yalnz aşağı inmesi senin adına kotu olmus baskı gittikçe zorlayacak .

bence çok iyi kilosu masallah bebeğine. yalnz aşağı inmesi senin adına kotu olmus baskı gittikçe zorlayacak .
Zorlamakla kalmiyor altım çok ağrıyor. Aşağıya inmeye başlamış dedi. Erken doğum riski yok dedi. Bu ay sonuna kadar sabretsin. En azından annem gelmiş olur.

Zorlamakla kalmiyor altım çok ağrıyor. Aşağıya inmeye başlamış dedi. Erken doğum riski yok dedi. Bu ay sonuna kadar sabretsin. En azından annem gelmiş olur.
eder Allah 'ın izniyle.. :) şükür.erken dogum riskinyok

Benim de muhtemelen aynı sebepten yüksek çıktı. Son zamanlarda ben de dikkat etmemiştim yeme içme olayına:/ çok teşekkürler

Fırsatın olursa doğumdan önce git canım. Süt kistleri ile karışmasın.
Ben göğüs kalkanı aldım ama gümüş kapak da lazım olursa alayım diyordum, o bir beklesin o zaman. Benim de kistim meme ucuna yakın.

Hadi cnm hayırlısı doğunca yüzünü doya doya gorucez inşallah. Bebisler doğuma hazırlanmaya başlamış desene

Kilosu iyi bence. Benim bebek önden gittiği halde 2300. Benim de 2 kontrol kaldı, geliyor melekler

Bütün gün agrım sancım vardı sonunda güzel uyudum geldi bi şuursuz sinek bütün uykumun içine etti. Heryerimi yedi şimdi geri uyuyamıyorum
Dün sabah ayağımda deli bı kasintiyla uyandım. Gözümü actm diz kapagimda bı karinca baya derimi yemiş iyice kanatmis kanı emiyodu piskopat ilk defa böyle bişey geldi başıma karınca bacak yermi yaa bide kanatip sarhos olmuş resmen bı git dedim yaa sabah sabah sen karincasin git ekmek kirintisi falan avla pek sinek kalmadı sanki ama yazın sinek ilacı olmadan asla uyuyamam eşimi asla yemezler beni he yerden isirirlar ne tatlı kanım varsa artk

enerji gelmis sana bnde simdi uzandım heryeri silip. bi kahve içmek istiyorm ama kalkabilirmiym bilmiyorum
Kızlar ben bırakın silip supurmeyi evin içinde yürüyemiyorum o kadar çok alt tarafta baskı varki anlatamam. Acaba kanala mi girdi

Bende de 19 lu yaşlardan beri iki göğsümde 7tane falan vardı toplamda. Dokununca ele geliyordu bir tanesi bayağı büyüktü. Emzirmeyle birlikte yok oldular. İnşallah seninde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…