2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Hamilelik ile Kanımız mı tatlandı ne anlamadım bende. gelip gidip beni yiyorlar. Bugün bende evde kaldım işe gidemeyeceğim çok kötü hissediyorum dünden beri kendimi. Dinlenip bakıcam duruma olmadı

Bol vitaminli demekki

gercekten uyumlu mu olur başak ve terazi. kizim terazi bn başak ikimizin yukseleni de terazi ama cok uyumlu olduğumuz söylenemez suanlik tabi daha 2 yaşında
Aslında çok zıt karekterleriz Ama aramızda bir uyum var ortak noktada buluşabiliyoruz Yaa kızın daha iki yaşında sana uyum nasıl sağlasın ki

Başak ketum az birazda soğuk olurmuş galiba terazi susmayan çeneci bir insan Allah sabır versin hangi tarafa daha zor bilemedim
Tabiki teraziye sabır dilemek lazım konuşana değil konuşturana bakmak lazım Ama benim eşim Allahtan aşırı sıcak kanlı çok neşeli biri o yönden iyi

Benim eşimde terazi kızımda terazi olcak arada eşime takılıyorum senle zor baş ediyorul bide kızın çıktı başıma
Eşimde bu lafı hep bana söylüyor elinde olsa erken doğsun başak olsun diyecek terazilerde dengesizlik var biraz biriniz dengesizdiniz ikiniz mi olucaksınız bu sefer diyip yakınıyor şimdiden

Eki Görüntüle 2307029
Kızlar sonuca göre idrar yolu enfeksiyonu mu var demek oluyor. Sezeryan için verdim tahlilleri. Engel teşkil eder mi acaba
Canım enfeksiyonun var idrar kültürüde isteyebilir senden dr enfeksiyonun ayrıntısını görmek için ama sezeryan için sorun değil benim lökasit tavan 177 lerde sezeryan olucam.

Kızlar ben bırakın silip supurmeyi evin içinde yürüyemiyorum o kadar çok alt tarafta baskı varki anlatamam. Acaba kanala mi girdi
Bende aynı durumdayım canım bebek kendini doğuma hazırlıyor yavaş yavaş aşağıya iniyor. göğsümün altı biraz boşaldı ama aşağıda yığılma başlıyor sanki. 2 dk yolu 10 dk yürür oldum işe giderken. Gittikçe hareket kısıtlanıyor. Dün akşam iki olay oldu en basiti sehpaya kızıma meyvesini eğilim bırakayıp dedim doğrulamadım.Tutup çektiler sonra Bizim evin yolu biraz yokuş yukarı düz değil arabadan inerken bazen inemiyorum eşim arkadan destekliyor itiyor ve her seferinde gülüyor tosun gibi olmuşum.

Geçmiş olsun.. Ama için rahat olsun.. Hafta olarak gayet iyisin.. Dualarla da ins vaktinde doğar bebisin.. Bundan gayrısı allahın takdiri hepinize gerçekten çok dua ediyorum insallah hepinizin herseyi yolunda gider

Hadi cnm hayırlısı doğunca yüzünü doya doya gorucez inşallah. Bebisler doğuma hazırlanmaya başlamış desene
Evet ben buradan o orada başlamış
Kilosu iyi bence. Benim bebek önden gittiği halde 2300. Benim de 2 kontrol kaldı, geliyor melekler
Sona yaklaştık
Kızlar ben bırakın silip supurmeyi evin içinde yürüyemiyorum o kadar çok alt tarafta baskı varki anlatamam. Acaba kanala mi girdi
Bende aynıyım. Büyüdükçe daha cok baskı yapıyorlar. Altım ağrıyor.
Benim eşimde terazi kızımda terazi olcak arada eşime takılıyorum senle zor baş ediyorul bide kızın çıktı başıma
Benim kızımda da terazi. Oğlumda terazi olacak. Eşim aslan. Aman allahim bu kadar zor bor burc gormedim. Insani resmen yoruyor. Ben balık burcuyum. Artik aralarında ezilir dururum.

Benimki de bu cümleyi söylemişti.
Ben içerde doğururken o dışarda dokuz doğurmuşmuş keşke yer degistirebilsekte anlasa gerçeği..

Aman ne anlayacaklar ya.. Erkek milleti işte.. Kiz kardesim çocuk yapmaktan soğudum diyo geçen.. Erkek bisey yapmiyo ki bütün cileyi kadin cekiyor hazir cocuga konuyor ne yapıyor ki erkek allasen dedi hakkaten öyle ama.. Erkek döl vermek dışında hicbiseye yaramiyor

Ayyy dikislerden gulemiyorum da tam

Sağlam ayarlar

Gayet iyi kilosu canım tamda olması gereken aralıkta zaten bundan sonra haftada 300-500 gram aldığını düşünürsen gayet güzel ilerleyecektir Yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz
Eki Görüntüle 2307029
Kızlar sonuca göre idrar yolu enfeksiyonu mu var demek oluyor. Sezeryan için verdim tahlilleri. Engel teşkil eder mi acaba
İdrar kültürü isteyecektir canım ama sezeryan için bir sorun teşkil etmez canım merak etme hemen hemen herkeste görülüyor bu haftalarda lokosit falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…