Ya ben kürtaj oldum bebegim öldü diye bı ay sonra dikiş kursunda bı komşu gördüm bebek varmı dedi. Dedim geçen ay düşük yaptım. Yok onu biliom bu ay varmi dedi
ayıp valla bu yaptığın dedim olursa en son sana soylucem dedim. İki haftalık evliyken komşu kaynanama gelinde bebek varmı dedi
yok artk yaa . Zaten hamile evlendim ben
. Korunurken de nedense kimse inanmadi korundugumuza. Düşünmüyoruz diyodum olmuyo mu siz mi yapmiyosunuz diyen oldu. Korunmayi ilk biraktik salak gibi gittim gorumceme söyledim oda o gun komşulara çaya gitti. Soran olunca gelinde bebek varmi diye oda vardır belki korunmuyolar demiş. Dedim ki niye soyledin . Söyledim ki olmuo zannetmesinler dedi
dedim ki peki ya olmazsa şimdi millet sorup durcak her gordugunde ki öyle oldu gerçekten. O kadar millet yüzünden sıkıntı cektim ki sanki tek vasfım çocuk dogurmakti ben insan degildim sanki çocuk doğurması gereken bı tür canliydim sadece. Şimdi hiç birine selam dahi vermiyorum. İkinci cocuk yokmu diye soran oldu bende ilkinde çeyrek takmadin ikisini birden takcaksin galiba dedim kadın bidaha yanaşmadı