2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Canim ne durumda değerlerin? Aklimdaydin soramadm bi türlü? Stabil sanrm.. Gerci bunca zorluga masallah canim.. Allah güç kuvvet versin sana da bebisine de

Tosun olmak güzeldir sen bide ise gidiyorsun çok zor valla. Markete gidemiyorum ben . Arabadan inerken bacağımı kaldıramıyorum elimle destek veiryorum gören ameliyatlı zanneder.

Kızlar ben bırakın silip supurmeyi evin içinde yürüyemiyorum o kadar çok alt tarafta baskı varki anlatamam. Acaba kanala mi girdi
bence girmeye basmistir girmediysede tamamen . son haftalar bizde oyle oluruz artk. ama evden elimi bir gun çeksem altı üstüne geliyor ve sonra sinirden ağlıyorum en iyisi agrim da olsa işimi yapmak

bence girmeye basmistir girmediysede tamamen . son haftalar bizde oyle oluruz artk. ama evden elimi bir gun çeksem altı üstüne geliyor ve sonra sinirden ağlıyorum en iyisi agrim da olsa işimi yapmak
Benm eşim yapio işleri. Allah razı olsun. Ben sadece yemek yapıyorum oğlumla ilginleniyorum. İdare ediyoruz. Bı gün ev toplanmasa ertesi gün harabe oluyo zaten

Ay benim doktor dediki benim kızım terazi burcu harika bı burç senin bebegi de terazi yapalım dedi benimki erkek erkek terazi nasıl olur bı fikrim yok. Aslan yada akrep olmasın bence en zor burc onlar

Kızlar ben bırakın silip supurmeyi evin içinde yürüyemiyorum o kadar çok alt tarafta baskı varki anlatamam. Acaba kanala mi girdi
Bende de baskı haddinden fazla çok zor yürüyorummyatarken çok zor dönüyorum ama girmedi kanala. Baş alağı oldukları için öyle canım

Yassı epitel neyse o çok artmış benim. Bana da iki hafta sezeryana belki ilaç bile vermez doktor
Yassiyi bilmiom ama bende de idrar tahlilinde epitel hücre yüksek çıktı geçen doktor iki tane toz ilaç verdi haftada bı kullandım. Enfeksiyon tarzı biseymis galiba.

Doğurmak değil bekleme süreci sıkıntı yaa biranda olursa insan bu kadar stres olmaz
O süreç evet zor ama değiyor her şeye tabi inşallah nasipse yaşayıp göreceğiz bir kaç haftaya buralar daha da şenlenecek herkes doğum anılarını anlatmaya başlayacak

Bende de baskı haddinden fazla çok zor yürüyorummyatarken çok zor dönüyorum ama girmedi kanala. Baş alağı oldukları için öyle canım
Benm ilk oğlum da hep basagiydi bu baskiyi sadece doğum yaptığım gün hissettm. Çok rahat yuruyodum ilkinde sadece nefesim kesilirdi. Bunda rahat iki aydır çok baskı var. İkinuc gündür fazla arttı.

Dün konusu geçti. Dogumda eltim çiçek sepetinden gül göndermiş. Akşam gülleri görünce senden sandım. Çok sevindim kursağımda kaldı dedim. Gelmiş bana o karmaşa da omu aklima geldi diyo. Bende alacak adam 2-3 gun oncesinde bile cicek sepetine sipariş verebilir. Gelmis bana sana kızımızı verdim ya diyo. bende onu sen bana degil ben sana verdim. Sen sadece oluşumunda yardim ettin. Onu ben 9 ay taşıdım baktim büyüttüm icimde ben doğurdum kucagina verdim dedim. Sinir etmek icin yaratılmışlar. Gecen gunde kızımızı ben büyüttüm diyo. 1 kere altını değişmemiş 1 kere karnını doyurmamis 1 kere gece kalkip bakmamıs 1 gun yıkamamış. Aksamlari isten gelince 2 saat oynuyorsa hepsi o. O büyütmüş ben neyim ki
Ay benim doktor dediki benim kızım terazi burcu harika bı burç senin bebegi de terazi yapalım dedi benimki erkek erkek terazi nasıl olur bı fikrim yok. Aslan yada akrep olmasın bence en zor burc onlar
Aslan burcu kadar zor bir burc yok

Aslında çok zıt karekterleriz Ama aramızda bir uyum var ortak noktada buluşabiliyoruz☺ Yaa kızın daha iki yaşında sana uyum nasıl sağlasın ki
ahahahah can cikar huy çıkmaz lafindan yola cikaraktan hep zıtlaşan ve inat biri olur mu acaba diyorum umarm 2 yas sendromudur

aslandan ne çektiğimi bi ben bilirim egolar tavan kızım aslan olmayacak o yüzden çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…