2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
yetişkin bi terazi tanımadım kizim terazi oda kucuk daha anlaşılmaz ama genede zor bi cocuk komşunun oğluyla aralarında 2 gün var ve o çocuğunda huyları ayni dengesizlik var ikisindede ama normalde burç özelliklerine bakarsan cok uyumlu diyorlar terazi icin

Benm eşim yapio işleri. Allah razı olsun. Ben sadece yemek yapıyorum oğlumla ilginleniyorum. İdare ediyoruz. Bı gün ev toplanmasa ertesi gün harabe oluyo zaten
iyi bari gen esin destekmis. :) bizimki bulaşıkları halleder ve banyo yıka dersem yıkar o kadr yemek te yapamaz evde toplamaz süpürmez belki bir ihtimal iki dk supur dersem yapar mırın kirin

Canim ne durumda değerlerin? Aklimdaydin soramadm bi türlü? Stabil sanrm.. Gerci bunca zorluga masallah canim.. Allah güç kuvvet versin sana da bebisine de
Amin canım
Çok teşekkür ederim.
Değerlerim şimdilik sınırda
Doktorum yüksek çıkarsa ve tansiyonun da yükselirse risk almayız dedi.
Geçen her gün değerli...
Sen nasılsın, Eymenin nasıl annesi?
Hep duamdasınız...

Bende de 19 lu yaşlardan beri iki göğsümde 7tane falan vardı toplamda. Dokununca ele geliyordu bir tanesi bayağı büyüktü. Emzirmeyle birlikte yok oldular. İnşallah seninde öyle olur
İnşallah canım...
Bende de var artık, emzirmekte nasıl mucizevi birşey...

Tosun olmak güzeldir sen bide ise gidiyorsun çok zor valla. Markete gidemiyorum ben . Arabadan inerken bacağımı kaldıramıyorum elimle destek veiryorum gören ameliyatlı zanneder.
Hergün vukuat işe giderken geçen çook kilolu bir bayan bindi dolmuşa içimden dedim lütfen yanıma oturma geldi geldi oturdu hareket edemiyorum. Sıkıştım cam kenarına neyse bir süre sonra indi oh demişim demeye kalmadı başka bir kilolu bayan bindi kendime tahammülüm kalmamışken bide sıkıştırılınca hiç halim kalmıyor sıcakta

Kizlar ya siz de de oldu mu bilmiyorum benim gobegim tamamen tuylendi kalin kalin. Erkek gobegi boyle degil yemin ediyorum. Baslarda badem yagi surdum onunla mi ilgili acaba diyorum ama napicagimi bilemedim.
canım bendede aynı durum var oğlunmu olucak erkek çocuğu erkeklik hormonu salgıladığı için annede tüylenme yapıyormuş. hiç çıkamayan yerlerde çıktı bu dönemde.

Kenara otursa bu sefer biri çarpar korkusu var. Bide artk hamileye bile yer vermio kimse çok nadir yani. Geçen metroda ayaktayim tesetturluyum ama hamile olduğum aşikar yani koca göbek bı kadın ayaktaydi iyimisin dedi yüz ifadem nasılsa iyiyim sağol dedim. Şu genclerden birini kaldirayim mi dedi . Yok abla isteselerdi yer veren olurdu dedim bizi duydular yine de kalkip yer vermediler dört delikanlı ben hamile olduğum halde yasli görünce yer veriom bı Allah razı olsun dese yeter diyorum.

Bide doğuma girerken özellikle normal doğum yapacaklar sizi bekleyen anne abla kim varsa Meryem suresi okusun Meryem suresi dogumu çok kolaylaştırır bizde hamileyken okucaze doğuma girince de yakınlar okucak doğum cabuk ve kolay olsun diye

Aynen canım ya yazık gittikçe özümüzü kaybeder olduk. Saygı sevgi hoşgörü kalmadı malesef.

sağol canım anneme söyliyim okusun

Evet canım duydum bu duayı rabbi yesiri de öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…