Kızlar az önce manevi ablam mesaj atmış okumam için dua gönderdi " Sümme sebiyle yessera" doğum kolay olması için tesbihle çekmemi söyledi birde ayetel kürsiyi bol bol okumamı söyledi. Rabbim hepimize kolaylık versin.
Kizlar ya siz de de oldu mu bilmiyorum benim gobegim tamamen tuylendi kalin kalin. Erkek gobegi boyle degil yemin ediyorum. Baslarda badem yagi surdum onunla mi ilgili acaba diyorum ama napicagimi bilemedim.
Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardi. Bebeğim 2397gr olmuş. Sanki az kilo almis gibime geldi ama doktor iyi dedi. Nst ye girdim sancim çıkmadı. Bebeğim aşağıya inmeye başlamış. Artık yüzünü göremeyeceğiz dedi doktor. Hersey yolunda 2 hafta sonra kontrol dedi. 2 kontrolumuz kaldi sonra doğuma geleceksin dedi.
Kizlar ya siz de de oldu mu bilmiyorum benim gobegim tamamen tuylendi kalin kalin. Erkek gobegi boyle degil yemin ediyorum. Baslarda badem yagi surdum onunla mi ilgili acaba diyorum ama napicagimi bilemedim.
Benim önceden de tüylü bi göbeğim vardı hiç artmadı hatta vücudumda genel itibariyle azalma oldu tüylerde ama şu son zamanlarda kollarımda artış oldu üst bacaklarımdakiler biraz kalınlaştı .insal doğumdan sonra sorun yasatmaz
08.30 dan beri hastahanedeyiz.gece sabaha kadar tepinen çocuk 4 saattir dogru düzgün hareket etmez mi ya . Ne eziyet etti .dr da nst olmadan yollamam diyor.3. kez nst ye girdim keyfi gelirse inşallah evime gidebilicem.
Dr 2 saatten daha uzun hareket etmezse gel dedi takip süremiz 2saat olacakmis.bir dahaki rnd 1 hafta sonraya.
08.30 dan beri hastahanedeyiz.gece sabaha kadar tepinen çocuk 4 saattir dogru düzgün hareket etmez mi ya . Ne eziyet etti .dr da nst olmadan yollamam diyor.3. kez nst ye girdim keyfi gelirse inşallah evime gidebilicem.
Dr 2 saatten daha uzun hareket etmezse gel dedi takip süremiz 2saat olacakmis.bir dahaki rnd 1 hafta sonraya.