2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet canım

Sümmes sebila yessarehu

Zor görünen her işi kolaylaştırıyor
Doğumda da bol bol okumak lazım
Bi de Meryem suresi

Kizlar ya siz de de oldu mu bilmiyorum benim gobegim tamamen tuylendi kalin kalin. Erkek gobegi boyle degil yemin ediyorum. Baslarda badem yagi surdum onunla mi ilgili acaba diyorum ama napicagimi bilemedim.
hem badem yağı hemde hormonların etkisi canm bnmkide ayni alsam mı almasam mi bilemedm . sen ne düşünüyorsun alacakmisin ?

Canım için rahat olsun benim de meleğim o haftada 2340 dı . Dr. Gayet iyi demişti. Sağlıkla gelsin
Kızlar ben bırakın silip supurmeyi evin içinde yürüyemiyorum o kadar çok alt tarafta baskı varki anlatamam. Acaba kanala mi girdi
37 olmuşsunuz normal bence . Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize de rahatlayalim
Kizlar ya siz de de oldu mu bilmiyorum benim gobegim tamamen tuylendi kalin kalin. Erkek gobegi boyle degil yemin ediyorum. Baslarda badem yagi surdum onunla mi ilgili acaba diyorum ama napicagimi bilemedim.
Benim önceden de tüylü bi göbeğim vardı hiç artmadı hatta vücudumda genel itibariyle azalma oldu tüylerde ama şu son zamanlarda kollarımda artış oldu üst bacaklarımdakiler biraz kalınlaştı .insal doğumdan sonra sorun yasatmaz

08.30 dan beri hastahanedeyiz.gece sabaha kadar tepinen çocuk 4 saattir dogru düzgün hareket etmez mi ya . Ne eziyet etti .dr da nst olmadan yollamam diyor.3. kez nst ye girdim keyfi gelirse inşallah evime gidebilicem.

Dr 2 saatten daha uzun hareket etmezse gel dedi takip süremiz 2saat olacakmis.bir dahaki rnd 1 hafta sonraya.

sabaha kadr yorulmuş iste . sana ozelmi2 saat acaba bizim de mi oyle olmali

Tatlı biseyler yedin mi canm.ben nst den yarm saat önce çikolata ve vişne suyu içerim bebek hareketleniyor

Nst ye tuvalete sıkışık gitmek gerekiyor. Birde girmeden önce tatlı şeyler yemek

sabaha kadr yorulmuş iste . sana ozelmi2 saat acaba bizim de mi oyle olmali
Yok bana Ozel değildir ozel bir durumum yok çünkü.2saatten fazla oynamazsa tatli ye yine oynamazsa gel dedi.
Tatlı biseyler yedin mi canm.ben nst den yarm saat önce çikolata ve vişne suyu içerim bebek hareketleniyor
Yeminle dünyayı yedim yook inat etti.son girdiğimde 3 5 oynadida yirttim yoksa aksama kadar makinede kalicam sandim.yemekten migdem agzimdan çıkacak nerdeyse

Uyuyodu belkide . Kalp atislari normalse sıkıntı yoktur inşallah. Doktorun tedbirli olması iyidir canm çok az kaldı zaten doğuma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…