Haaa yine kendi kendimi kandırmışımDoğum sinyali olduğunu sanmam bende bir ara fazla vardı sonra geçti bu aralar magnezyumu da unutuyorum ona rağmen olmuyo . Kendinizi yordugunuzxa daha çok oluyodur ondan. Sağlıkla gelsin meleklerimiz
Ooo o kadar kolay olsa. Sancinda gelse suyunda gelse hemen dogmuyorlar. Cantayi arabaya 50 kere koyarsin. Bizim gelinin sancisi geldi dışarıdaydık. Eve geldik 5 kat cıktı banyo yaptı. 5 kat geri indi oyle doguma gitti. Aksam 8 di gittiginde. 12 ye kadar sanci cekti. Bebek gelmeyince sezeryanla aldilar.Ben nedense hiç inanamıyorum şıp diye doğacağına oğlum öyle kolay doğmadı belki de o yüzden
Pis kokar mi hic. Mis gibi kokuyorlar. Koklamaya doyamayacaksın.Ya bencede hem enfeksiyon riski varken niye yıkanır anlamıyorum 1 hafta varsın pis koksun ☺☺
Yatakda saga sola donemiyorum. Yattigim yerden kalkamiyorum.Aynen canım vallahi birinden destek almadan kalkamaz haldeyimİnsanlara konuşması kolay ne çektiğimizi bir biz biliriz
Karnim sert ve gergin.Kızlar sizinde karnınız git gide sertleşiyor mu?
Her bebek ayni değil. Benim kizimda hic gaz sıkıntım olmadi. Karni toksa altı temizse hep uyurdu.Biraz once bi arkadasin bebegini gormeye gittim ay bebek durmuyor uyumuyor gazi var tabi normal seylerdir ama ben tecrubesiz olunca baya korktum hic durmuyor cunku
Esime dedim biz napacagiz hic boyle hayal etmemistim erken gelsin istoyordum ama bence vaktinde gelsinsimdiden bol bol uyuyun dinlenin kizlar
Valla ayağını uzatıp dinlenebiliyorsan cok şanslısın. Bende oyle bir durumda yok. Hep ayaktayimUyuyomuyoruz ama ayagimizi uzatip dinlenebiliyoruz insallah uslu bebeklerimiz.olur
Dönmek resmen işkence benim için sıkıntı basıyor çok şükür ne midem bulandı nede ekşıme oldu çok ağrılıda geçmedi hamileliğim. Ama son zamanlarda terden ölüyorum bunalıyorum her tarafım davul gibi olmuş ellerim kapanmaz hale geldiler çok çok zor taaOoo o kadar kolay olsa. Sancinda gelse suyunda gelse hemen dogmuyorlar. Cantayi arabaya 50 kere koyarsin. Bizim gelinin sancisi geldi dışarıdaydık. Eve geldik 5 kat cıktı banyo yaptı. 5 kat geri indi oyle doguma gitti. Aksam 8 di gittiginde. 12 ye kadar sanci cekti. Bebek gelmeyince sezeryanla aldilar.
Pis kokar mi hic. Mis gibi kokuyorlar. Koklamaya doyamayacaksın.
Yatakda saga sola donemiyorum. Yattigim yerden kalkamiyorum.
Karnim sert ve gergin.
Her bebek ayni değil. Benim kizimda hic gaz sıkıntım olmadi. Karni toksa altı temizse hep uyurdu.
Valla ayağını uzatıp dinlenebiliyorsan cok şanslısın. Bende oyle bir durumda yok. Hep ayaktayim
Benım ilk oğlumda fenerbahcelı gıydı, sırf eşim istedi dıye.. 2.de erken dogdugu ıcın kaynanamın evden aldıgı hastaneye getırdıgı Çıkısı giydirdik.. 3. De ben kendi özel yaptırdığım hastane Çıkısı ı giydircem. Eşim ben oğlanlarla fb forması giyeyim, bebek de fb hastane cıkısı gıysun dedi. Asla dedim, hastane cıkısını ve oğluşlarıma yaptırdığım uzun kollu yu gösterdim. Tamam dedi.. Ben de tamam ben de fblıyım ama yeter yaptık ilkinde dedım.... Sanki maça mı gıdıyoruz.. Zaten bize yapılan en büyük geyik takımı kuruyorsunuz. 3 oğlan ya.... Ama Allah içime sindirsin, herşeyi her hazırlığı tam isteklerim göre oldu. Bugün plastik lohusa kadehleri ı de aldım. Ona uygun catal tabakları da hallettim.. Kapı süsü ve cıkolata geldi..... Balonları bıle aldım... Saglıkla gelsin.. Kuaför bıle ayarladım sezaryan olursa erken acacak dukkan... Eşim görmemişin oğlu olmus dıyor, ben de bu ustalık eserim olsun o kadarcık dıyorumArkadaşlar bı konuda fikir istiyorum sizden. İlk oğlumda hastane çıkışı olarak Fenerbahçe li takım giydirdik oğlumuza eşim çok fanatik bende öyle. Şimdi cicili bicili bı takım aldım hastane çıkışı papyonlu falan. Birde yine Fenerbahçe li takım var . Ben papyonluyu giydircem dedim . Çok tatlı küçük damat havasındasürpriz yapıp fenerliyi giydirirsem eşim çok sevincek eminim. Kararsız kaldım . Sizce hangisi
Doğum tarihin sende belli oldu degil miDönmek resmen işkence benim için sıkıntı basıyor çok şükür ne midem bulandı nede ekşıme oldu çok ağrılıda geçmedi hamileliğim. Ama son zamanlarda terden ölüyorum bunalıyorum her tarafım davul gibi olmuş ellerim kapanmaz hale geldiler çok çok zor taa
Dogum oncesi kuafore mi gideceksinBenım ilk oğlumda fenerbahcelı gıydı, sırf eşim istedi dıye.. 2.de erken dogdugu ıcın kaynanamın evden aldıgı hastaneye getırdıgı Çıkısı giydirdik.. 3. De ben kendi özel yaptırdığım hastane Çıkısı ı giydircem. Eşim ben oğlanlarla fb forması giyeyim, bebek de fb hastane cıkısı gıysun dedi. Asla dedim, hastane cıkısını ve oğluşlarıma yaptırdığım uzun kollu yu gösterdim. Tamam dedi.. Ben de tamam ben de fblıyım ama yeter yaptık ilkinde dedım.... Sanki maça mı gıdıyoruz.. Zaten bize yapılan en büyük geyik takımı kuruyorsunuz. 3 oğlan ya.... Ama Allah içime sindirsin, herşeyi her hazırlığı tam isteklerim göre oldu. Bugün plastik lohusa kadehleri ı de aldım. Ona uygun catal tabakları da hallettim.. Kapı süsü ve cıkolata geldi..... Balonları bıle aldım... Saglıkla gelsin.. Kuaför bıle ayarladım sezaryan olursa erken acacak dukkan... Eşim görmemişin oğlu olmus dıyor, ben de bu ustalık eserim olsun o kadarcık dıyorum
Yine senin son günler sayılır..ben şimdiden senin halindeyim ve haftalar, hatta bir ay var en az benim doğuma..gerçekten çok zorlayıcı bu yükü taşımak. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız umarım hepimizDönmek resmen işkence benim için sıkıntı basıyor çok şükür ne midem bulandı nede ekşıme oldu çok ağrılıda geçmedi hamileliğim. Ama son zamanlarda terden ölüyorum bunalıyorum her tarafım davul gibi olmuş ellerim kapanmaz hale geldiler çok çok zor taa
Benimde 4 haftam var. Suan hareket etmekte zorlaniyorum. 4 hafta bayagi zor gececek.Yine senin son günler sayılır..ben şimdiden senin halindeyim ve haftalar, hatta bir ay var en az benim doğuma..gerçekten çok zorlayıcı bu yükü taşımak. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız umarım hepimiz
Bebek iri ve hala yukarıda Dr inmesse sezaryan dedi. Ben hep sezaryana saçım yapılı gittim. Hatta makyajlı sadece rimel sürdürmedim dogum esnasında bebek gelınce aglıyorum... 2.normal oldu erken dogum çok perısandım.. Sancım var dıye Kontrole dıye gıttım doguma gırdım.. 3. sezaryan olursa bir gün önceden odayı süslücez hastane ok dedi.1 gün önce. Anikür pedikür agda yaptırcam... Koca karnımla ayaklarıma krem bıle süremıyorum... Dogum Sabahı kuaföre gıdecegım... Çünkü fotografcı gelecek. Fotograf lar güzel cıksın... Bu son dogurmam, olsun o kadarcıkDogum oncesi kuafore mi gideceksin
Ben 2 gündür tek başıma yattıgı yerden kalkamıyorum, eşim elimden tutup cekıp kaldırıyor. Karnım acayip oldu.. Ben dolaştıkça herkes sokakta dogurcan dıyor.eşim de artık yeme bebek sen dogurana kafar 5 kg olacak dıyor.... Ne yapayım ac mı kalayım dedim... Bırsey yemesem gözumun önü kararıyor.Benimde 4 haftam var. Suan hareket etmekte zorlaniyorum. 4 hafta bayagi zor gececek.
Valla helal olsun. 2 çocukla yapabiliyorsun. Ben kızımda sabahın 5 de kalktım 5 bucukta evden çıktım. 6 da yatis yaptım. Sabahın köründe öldürseler kuaföre gidemem. Oyle ki şimdi kızım var. Hic gidemem. Zaten kara kara düşünüyorum o ne yapacak. O saatte hastaneye gotureyim mi goturmeyim mi. Kafam bi dunya. Doğumdan 2 gun once gider kas bıyık aldırırım. Doğum yapacagim gecesi banyomu yapar sacimi fön çekerim yeter.Bebek iri ve hala yukarıda Dr inmesse sezaryan dedi. Ben hep sezaryana saçım yapılı gittim. Hatta makyajlı sadece rimel sürdürmedim dogum esnasında bebek gelınce aglıyorum... 2.normal oldu erken dogum çok perısandım.. Sancım var dıye Kontrole dıye gıttım doguma gırdım.. 3. sezaryan olursa bir gün önceden odayı süslücez hastane ok dedi.1 gün önce. Anikür pedikür agda yaptırcam... Koca karnımla ayaklarıma krem bıle süremıyorum... Dogum Sabahı kuaföre gıdecegım... Çünkü fotografcı gelecek. Fotograf lar güzel cıksın... Bu son dogurmam, olsun o kadarcık
Benimde ters canım ama ben normal doğumdan korkuyorum biraz galiba sezeryan daha iyi benim için bebek ters olunca vicdan yapmıyorum en azından dönmesini istemiyorum sezeryan günü de daha verilmedi 39 u tamamlayalım bi dedi dr. Bu gece reflü oldu ilk defa bende umarım geçer uyuyamadımCanım seninde mi bebek tersSanki benim git gide aşağı doğru kayıyor
Sizin ne zaman kontrol hemencik görün inşallahvalla iki hafta daha dayanayım diyordum ama iş stresli ve uzak, zorlamayalım dedik artık o da dinlensin ben de
Kızlar uykular haram oldu şarkısını armağan ediyorum hepinizesaat olmuş 03:20 uyuyamıyorum karnım davul gibi pozisyon alamıyorum of of zalım geceler
Ay hadi az kalmış inşallah Allah kolaylık versin, evde de nasıl vakit geçecek bakalım20 sinde kontrolumüz 37 doluyor o zaman raporu kapatırsın demişti doktor bakalım dayanabilirsem. Dün baya iyiydim sancım pek olmadı zaten. İnşallah kalan 4 günü daha çalışabilirim
Galiba hormonlardan ya, ben de öyle hissediyorum karanlıkta boşluğa bakıp bakıp iç geçirmeceler.eşim arada uyku arası iyi misin diyo hııı diyip geçiyorum kötüyüm de desem uykuya devam etcekCanım çok sıkkın uyuyamıyorum. Kendimi Yanliz hissediyorum. Hormonlardan mi yoksa gerçekten yanlizmiyim
Nasıl mutluysan öyle yap tabi canm. Eve sizinki biraz mini futbol takımı olmuşBenım ilk oğlumda fenerbahcelı gıydı, sırf eşim istedi dıye.. 2.de erken dogdugu ıcın kaynanamın evden aldıgı hastaneye getırdıgı Çıkısı giydirdik.. 3. De ben kendi özel yaptırdığım hastane Çıkısı ı giydircem. Eşim ben oğlanlarla fb forması giyeyim, bebek de fb hastane cıkısı gıysun dedi. Asla dedim, hastane cıkısını ve oğluşlarıma yaptırdığım uzun kollu yu gösterdim. Tamam dedi.. Ben de tamam ben de fblıyım ama yeter yaptık ilkinde dedım.... Sanki maça mı gıdıyoruz.. Zaten bize yapılan en büyük geyik takımı kuruyorsunuz. 3 oğlan ya.... Ama Allah içime sindirsin, herşeyi her hazırlığı tam isteklerim göre oldu. Bugün plastik lohusa kadehleri ı de aldım. Ona uygun catal tabakları da hallettim.. Kapı süsü ve cıkolata geldi..... Balonları bıle aldım... Saglıkla gelsin.. Kuaför bıle ayarladım sezaryan olursa erken acacak dukkan... Eşim görmemişin oğlu olmus dıyor, ben de bu ustalık eserim olsun o kadarcık dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?