2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doğum sinyali olduğunu sanmam bende bir ara fazla vardı sonra geçti bu aralar magnezyumu da unutuyorum ona rağmen olmuyo . Kendinizi yordugunuzxa daha çok oluyodur ondan. Sağlıkla gelsin meleklerimiz
Haaa yine kendi kendimi kandırmışım Her şeyi doğum belirtisine bağlar hale geldim galiba hep olmasını istemekle kalıyorum İnşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza

Ben nedense hiç inanamıyorum şıp diye doğacağına oğlum öyle kolay doğmadı belki de o yüzden
Ooo o kadar kolay olsa. Sancinda gelse suyunda gelse hemen dogmuyorlar. Cantayi arabaya 50 kere koyarsin. Bizim gelinin sancisi geldi dışarıdaydık. Eve geldik 5 kat cıktı banyo yaptı. 5 kat geri indi oyle doguma gitti. Aksam 8 di gittiginde. 12 ye kadar sanci cekti. Bebek gelmeyince sezeryanla aldilar.
Ya bencede hem enfeksiyon riski varken niye yıkanır anlamıyorum 1 hafta varsın pis koksun ☺☺
Pis kokar mi hic. Mis gibi kokuyorlar. Koklamaya doyamayacaksın.
Aynen canım vallahi birinden destek almadan kalkamaz haldeyim İnsanlara konuşması kolay ne çektiğimizi bir biz biliriz
Yatakda saga sola donemiyorum. Yattigim yerden kalkamiyorum.
Kızlar sizinde karnınız git gide sertleşiyor mu?
Karnim sert ve gergin.
Her bebek ayni değil. Benim kizimda hic gaz sıkıntım olmadi. Karni toksa altı temizse hep uyurdu.
Uyuyomuyoruz ama ayagimizi uzatip dinlenebiliyoruz insallah uslu bebeklerimiz.olur
Valla ayağını uzatıp dinlenebiliyorsan cok şanslısın. Bende oyle bir durumda yok. Hep ayaktayim

Dönmek resmen işkence benim için sıkıntı basıyor çok şükür ne midem bulandı nede ekşıme oldu çok ağrılıda geçmedi hamileliğim. Ama son zamanlarda terden ölüyorum bunalıyorum her tarafım davul gibi olmuş ellerim kapanmaz hale geldiler çok çok zor taa

Benım ilk oğlumda fenerbahcelı gıydı, sırf eşim istedi dıye.. 2.de erken dogdugu ıcın kaynanamın evden aldıgı hastaneye getırdıgı Çıkısı giydirdik.. 3. De ben kendi özel yaptırdığım hastane Çıkısı ı giydircem. Eşim ben oğlanlarla fb forması giyeyim, bebek de fb hastane cıkısı gıysun dedi. Asla dedim, hastane cıkısını ve oğluşlarıma yaptırdığım uzun kollu yu gösterdim. Tamam dedi.. Ben de tamam ben de fblıyım ama yeter yaptık ilkinde dedım.... Sanki maça mı gıdıyoruz.. Zaten bize yapılan en büyük geyik takımı kuruyorsunuz. 3 oğlan ya.... Ama Allah içime sindirsin, herşeyi her hazırlığı tam isteklerim göre oldu. Bugün plastik lohusa kadehleri ı de aldım. Ona uygun catal tabakları da hallettim.. Kapı süsü ve cıkolata geldi..... Balonları bıle aldım... Saglıkla gelsin.. Kuaför bıle ayarladım sezaryan olursa erken acacak dukkan... Eşim görmemişin oğlu olmus dıyor, ben de bu ustalık eserim olsun o kadarcık dıyorum

Doğum tarihin sende belli oldu degil mi

Dogum oncesi kuafore mi gideceksin

Yine senin son günler sayılır..ben şimdiden senin halindeyim ve haftalar, hatta bir ay var en az benim doğuma..gerçekten çok zorlayıcı bu yükü taşımak. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız umarım hepimiz

Benimde 4 haftam var. Suan hareket etmekte zorlaniyorum. 4 hafta bayagi zor gececek.

Dogum oncesi kuafore mi gideceksin
Bebek iri ve hala yukarıda Dr inmesse sezaryan dedi. Ben hep sezaryana saçım yapılı gittim. Hatta makyajlı sadece rimel sürdürmedim dogum esnasında bebek gelınce aglıyorum... 2.normal oldu erken dogum çok perısandım.. Sancım var dıye Kontrole dıye gıttım doguma gırdım.. 3. sezaryan olursa bir gün önceden odayı süslücez hastane ok dedi.1 gün önce. Anikür pedikür agda yaptırcam... Koca karnımla ayaklarıma krem bıle süremıyorum... Dogum Sabahı kuaföre gıdecegım... Çünkü fotografcı gelecek. Fotograf lar güzel cıksın... Bu son dogurmam, olsun o kadarcık

Benimde 4 haftam var. Suan hareket etmekte zorlaniyorum. 4 hafta bayagi zor gececek.
Ben 2 gündür tek başıma yattıgı yerden kalkamıyorum, eşim elimden tutup cekıp kaldırıyor. Karnım acayip oldu.. Ben dolaştıkça herkes sokakta dogurcan dıyor.eşim de artık yeme bebek sen dogurana kafar 5 kg olacak dıyor.... Ne yapayım ac mı kalayım dedim... Bırsey yemesem gözumun önü kararıyor.

Benim oksurugum devam ediyor hala baska dersim yok sukur ama oksuruk de canimi okudu. Yorulunc agrilarim oluyor ama kalkma oturma is uapma kisminda enerjim cok. Sadece oksurmekten sirtim ve gogus altim agriyor. Dua edin gecsin bu oksuruk. Vallahi yipratti beni. Gece gunduz uyuyamiyorum da.

Valla helal olsun. 2 çocukla yapabiliyorsun. Ben kızımda sabahın 5 de kalktım 5 bucukta evden çıktım. 6 da yatis yaptım. Sabahın köründe öldürseler kuaföre gidemem. Oyle ki şimdi kızım var. Hic gidemem. Zaten kara kara düşünüyorum o ne yapacak. O saatte hastaneye gotureyim mi goturmeyim mi. Kafam bi dunya. Doğumdan 2 gun once gider kas bıyık aldırırım. Doğum yapacagim gecesi banyomu yapar sacimi fön çekerim yeter.

Canım seninde mi bebek ters Sanki benim git gide aşağı doğru kayıyor
Benimde ters canım ama ben normal doğumdan korkuyorum biraz galiba sezeryan daha iyi benim için bebek ters olunca vicdan yapmıyorum en azından dönmesini istemiyorum sezeryan günü de daha verilmedi 39 u tamamlayalım bi dedi dr. Bu gece reflü oldu ilk defa bende umarım geçer uyuyamadım

Sizin ne zaman kontrol hemencik görün inşallah valla iki hafta daha dayanayım diyordum ama iş stresli ve uzak, zorlamayalım dedik artık o da dinlensin ben de

20 sinde kontrolumüz 37 doluyor o zaman raporu kapatırsın demişti doktor bakalım dayanabilirsem. Dün baya iyiydim sancım pek olmadı zaten. İnşallah kalan 4 günü daha çalışabilirim

Kızlar uykular haram oldu şarkısını armağan ediyorum hepinize saat olmuş 03:20 uyuyamıyorum karnım davul gibi pozisyon alamıyorum of of zalım geceler

Valla şarkı tam bize göre sabahları da en felç 7:30 8 kalkıyorum rabbim sonumuzu hayır etsin

20 sinde kontrolumüz 37 doluyor o zaman raporu kapatırsın demişti doktor bakalım dayanabilirsem. Dün baya iyiydim sancım pek olmadı zaten. İnşallah kalan 4 günü daha çalışabilirim
Ay hadi az kalmış inşallah Allah kolaylık versin, evde de nasıl vakit geçecek bakalım

Canım çok sıkkın uyuyamıyorum. Kendimi Yanliz hissediyorum. Hormonlardan mi yoksa gerçekten yanlizmiyim
Galiba hormonlardan ya, ben de öyle hissediyorum karanlıkta boşluğa bakıp bakıp iç geçirmeceler.eşim arada uyku arası iyi misin diyo hııı diyip geçiyorum kötüyüm de desem uykuya devam etcek

Nasıl mutluysan öyle yap tabi canm. Eve sizinki biraz mini futbol takımı olmuş hayırlı evlat olsunlar inşallah. Toplumda erkek çocuğu olunca bı gurur oteritesi haline getiryolar. İnan anlamıyorum ikinci oğlum olcak canlarm benm onlar annelik bambaşka her şeyden öte. Ama bı kızım da olmasini çok isterdim Allah nasip eder mi bilmem. Eşime bebeği soruyolar erkek deyince oooo ikide iki tutturmussunuz diyen oldu. Çocuk istersen asla kız erkek olsun demedim hayırlı sağlıklı bı evlat olsun bizim olsun başka bişey istemem dedim hep. İkinc bebegimin erkek olduğunu duyunca büyük oğlum adına çok sevindim. Can yoldaşı olsunlar inşallah eşim tek erkek eksikliğinin çok yaşadı bunun o yüzden yani. Yoksa kızım olsa ne yalan soyliyim barbi bebek gibi oynardim galiba onunla süsler pusler tokalar takarim minicikken . Şimdi oğlum örümcek adam terlikleri giyiyor anne bak bunlar duvara tirmaniyor hadi sende tırman diyo kapı süsü takı yastığını geçen ay yaptirdim pazartesi kontrol den sonra çikolata siparişi ni halletcem inşallah başka bişey yapmicam hastane iicn bizim hastane biraz ulaşım yönünden zor bı yerde o yüzden çok gelen olmaz diye düşünüyorum. Vaktim olursa gitmeden bı fon çektirmek istiyorum bende. Tesetturluyum ben ama ilk oğlumla doğum ani oldu yüzüm gözüm sis darma dagindim bunda birazdaha derli toplu olayım istiyorum . Benimkide ustalık eseri sayilir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…