2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canm şekerin yoksa rahat rahat ye tabiki bebek kilolu olcaksa zaten olur aç kalincak dönem değil zaten. Bende yatınca kendi başıma kalkamiyorum. Oğlum dün tutturdu anne gel çadırda oturalim diye girdik beraber. Oturamadim bı türlü oğlum ben rahat edemedim cikicam dedim ama cikmaiyorum bı turlu gören ikiz taşıyorum zanneder Rabbim onlarada da yardime etsin. Ben bı bebeği zor taşıyorum. Oğlum baktı ben çıkamıyorum ayaklariyla arkadan itiyo beni hadi anne çık çık dio Allah'ım ne hale geldik

Canım çok sıkkın uyuyamıyorum. Kendimi Yanliz hissediyorum. Hormonlardan mi yoksa gerçekten yanlizmiyim

Bende dün ağlama krizi geçirdim resmen sanki kimse ilgilenmiyor giib geliyor. Eşimin ailesi Bi kere aramıştır bu zamana kadar, üvey kaynana tam bir şizofren.
Kendi kafasında kendi hayatını yaşıyor. Bide kayınpederime ve akrabalara her hafta arıyorum diyormuş bunu da dün öğrendim bir de
Dün alışveriş yapalım dedik kendime zaten kıyafet alamıyorum olmuyor bir şey, tüm gün eşim ona baktı bunu aldı etti orda insan ekstra Bi ilgi istiyor şunu alalım m yapalım m gibisinden. Akşam da arkadaşlarla görüşeceğiz saat geldi diye eve döndük. O kadar yalnız ve boş hissettim ki kendimi.
Ben eve geldim tabi tutamadım kendimi.
Benim üzülüp ağladığımı görünce anladı hatasını, bende döktüm içimi ailesinin böyle böyle yapmasını falan anlattım ağla ağla Bi hal oldum.

Allah yardımcımız olsun inşallah Gerçekten çok çok zor inşallah senin bundan sonraki süreç daha kolay geçer Hemen 30 eylül gelsin istiyorum

Bebek mi çok kilo alıyor yoksa yapısal olarak göbeğin mi çok çıkıyor? Bana da tam tersi göbeğin hiç doğuracak gibi değil diyor herkes çok çıkmadı

Ben geçen haftalarda senin yaşadiğinin neredeyse aynısını yaşadım. Resmen ağlamaktan içim geçti o sinirli ailesinin yaptığı her şeyi söyledim ilgi göstermiyorlar bana falan dedim artık o eve gitmiyecem görmek istemiyorum dedim. O günden sonra ne olduysa artık kv her gün arar oldu 2 günde bir yanıma geliyor hatta hiç bahsi bile geçmezken bebek odasını yaptırdı

Ben çok istiyorum normal doğumu ama cadı kızım istemiyor Bence bu saatten sonra dönmezler. Sezeryan normal doğuma göre daha kolay geliyor insana inşallah sonrasında da sıkıntı olmaz da rahat bir doğum hikayemiz olur Neden gün vermeyi erteliyor ki biz hatta kendimiz belirledik günü kısmet olursa 30 eylül olucak bebek o zaman39+3 olmuş olucak

Son anda agriyla bile donebilirmis bende normal dogumu cok istiyorum oyuzden yuruyus yaoiyorum merdiven inip cikiyorum sezeryan olan bi arkadas dun dogumdan sonra surekli belim agriyor dedi oda kafama takildi ya

Ayy evet yanlış yazmışım çatlak durumları nasıl diycektim yani kısacası çatlayan varmı bende de henüz bişey yok inşallah hiçbirimizde olmaz canım
Ben de catlamadim ve 2 aydirda biraktim krem surmeyi nasilsa catlamadim diye insallah catlamam 14 15 kilo aldim aslinda ama su 3 haftada catlamayiz insallah

Ay insallah uslu olurlar.beni simdiden korku basti nasil bakacam diye Allah tan annemler burda. Ya suyumuz gelse ve ya nisan gelse acaba evde biraz oyalansak agri gelecegine dogrumu gitsekki

Fenerbahçeyi giydir

Ay insallah uslu olurlar.beni simdiden korku basti nasil bakacam diye Allah tan annemler burda. Ya suyumuz gelse ve ya nisan gelse acaba evde biraz oyalansak agri gelecegine dogrumu gitsekki
Özellikle su gelince beklememek gerekiyormuş..birden çok gelip bebeği susuz bırakıp riske atmak söz konusu..ilk kızımda benim öyle olmuştu, bilmiyordum. Ben de biraz oyalanayım dedim ama telde konuştuğum kişiler hemen git dediler, Allah’tan sabahın köründe danışacak birilerini bulmuştum

Yerleri daraldı zor dönerler gibi geliyor bi yandan da işte insan ya dönerse diye meraklanıyor haftaya cuma kontrol var o zaman söyler heralde artık benim oğlum olacak inşallah 8 ay doğum pozisyonunda yattı son ay ters döndü o da böyle istiyor bence

[/QUOTE] Evet annem bana hamileyken suyu boşalmış, götürerek birini de bulamamış o an, su tamamen boşaldığı hiç olmadığı için doğumum çok zor olmuş.

Günaydın.

Senin bu öksürüğe çare bulman lazım sezeryan olursan derin nefes bile zorluyor öksürük seni mahveder.bal karabiber karışım yesen.aslinda bal zencefil ve limon kürü bize çok iyi geliyor kızımda bende çok faydasını gördük.zencefilin kendini değilde bala kattığı tadi yemiş olacaksin.bence acilen birseyler yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…