Canm şekerin yoksa rahat rahat ye tabiki bebek kilolu olcaksa zaten olur aç kalincak dönem değil zaten. Bende yatınca kendi başıma kalkamiyorum. Oğlum dün tutturdu anne gel çadırda oturalim diye girdik beraber. Oturamadim bı türlü oğlum ben rahat edemedim cikicam dedim ama cikmaiyorum bı turluBen 2 gündür tek başıma yattıgı yerden kalkamıyorum, eşim elimden tutup cekıp kaldırıyor. Karnım acayip oldu.. Ben dolaştıkça herkes sokakta dogurcan dıyor.eşim de artık yeme bebek sen dogurana kafar 5 kg olacak dıyor.... Ne yapayım ac mı kalayım dedim... Bırsey yemesem gözumun önü kararıyor.
Kızlar sizinde karnınız git gide sertleşiyor mu?
Canım çok sıkkın uyuyamıyorum. Kendimi Yanliz hissediyorum. Hormonlardan mi yoksa gerçekten yanlizmiyim
Evet canım inşallah kısmet olursa 30 eylülDoğum tarihin sende belli oldu degil mi
Allah yardımcımız olsun inşallahYine senin son günler sayılır..ben şimdiden senin halindeyim ve haftalar, hatta bir ay var en az benim doğuma..gerçekten çok zorlayıcı bu yükü taşımak. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız umarım hepimiz
Bebek mi çok kilo alıyor yoksa yapısal olarak göbeğin mi çok çıkıyor? Bana da tam tersi göbeğin hiç doğuracak gibi değil diyor herkes çok çıkmadıBen 2 gündür tek başıma yattıgı yerden kalkamıyorum, eşim elimden tutup cekıp kaldırıyor. Karnım acayip oldu.. Ben dolaştıkça herkes sokakta dogurcan dıyor.eşim de artık yeme bebek sen dogurana kafar 5 kg olacak dıyor.... Ne yapayım ac mı kalayım dedim... Bırsey yemesem gözumun önü kararıyor.
Hormonlardandır fazla duygusal yaptı biziCanım çok sıkkın uyuyamıyorum. Kendimi Yanliz hissediyorum. Hormonlardan mi yoksa gerçekten yanlizmiyim
Evet benimde öyle ağrı falan yok ama gerildikçe geriliyor yaaSert ve gergin ama ağrı sızı sancı ya da batma falan yok. Çatlamayayım diye her dk yağ sü4üyorum. Bu hafta daha gergin oldu.
Ben geçen haftalarda senin yaşadiğinin neredeyse aynısını yaşadım. Resmen ağlamaktan içim geçti o sinirli ailesinin yaptığı her şeyi söyledim ilgi göstermiyorlar bana falan dedim artık o eve gitmiyecem görmek istemiyorum dedim. O günden sonra ne olduysa artık kv her gün arar oldu 2 günde bir yanıma geliyor hatta hiç bahsi bile geçmezken bebek odasını yaptırdıBende dün ağlama krizi geçirdim resmensanki kimse ilgilenmiyor giib geliyor. Eşimin ailesi Bi kere aramıştır bu zamana kadar, üvey kaynana tam bir şizofren.
Kendi kafasında kendi hayatını yaşıyor. Bide kayınpederime ve akrabalara her hafta arıyorum diyormuş bunu da dün öğrendimbir de
Dün alışveriş yapalım dedik kendime zaten kıyafet alamıyorum olmuyor bir şey, tüm gün eşim ona baktı bunu aldı etti orda insan ekstra Bi ilgi istiyor şunu alalım m yapalım m gibisinden. Akşam da arkadaşlarla görüşeceğiz saat geldi diye eve döndük. O kadar yalnız ve boş hissettim ki kendimi.
Ben eve geldim tabi tutamadım kendimi.
Benim üzülüp ağladığımı görünce anladı hatasını, bende döktüm içimi ailesinin böyle böyle yapmasını falan anlattım ağla ağla Bi hal oldum.
Ben çok istiyorum normal doğumu ama cadı kızım istemiyorBenimde ters canım ama ben normal doğumdan korkuyorum biraz galiba sezeryan daha iyi benim için bebek ters olunca vicdan yapmıyorum en azından dönmesini istemiyorum sezeryan günü de daha verilmedi 39 u tamamlayalım bi dedi dr. Bu gece reflü oldu ilk defa bende umarım geçer uyuyamadım
Ya benimde ters ama dr korkma iner daha dedi nasil anliyacagiz acaba donsugunuCanım seninde mi bebek ters☹ Sanki benim git gide aşağı doğru kayıyor
Son anda agriyla bile donebilirmis bende normal dogumu cok istiyorum oyuzden yuruyus yaoiyorum merdiven inip cikiyorum sezeryan olan bi arkadas dun dogumdan sonra surekli belim agriyor dedi oda kafama takildi yaBen çok istiyorum normal doğumu ama cadı kızım istemiyorBence bu saatten sonra dönmezler. Sezeryan normal doğuma göre daha kolay geliyor insana inşallah sonrasında da sıkıntı olmaz da rahat bir doğum hikayemiz olur Neden gün vermeyi erteliyor ki biz hatta kendimiz belirledik günü kısmet olursa 30 eylül olucak bebek o zaman39+3 olmuş olucak
Ben de catlamadim ve 2 aydirda biraktim krem surmeyi nasilsa catlamadim diye insallah catlamam 14 15 kilo aldim aslinda ama su 3 haftada catlamayiz insallahAyy evet yanlış yazmışımçatlak durumları nasıl diycektim yani kısacası çatlayan varmı bende de henüz bişey yok inşallah hiçbirimizde olmaz canım
Ay insallah uslu olurlar.beni simdiden korku basti nasil bakacam diye Allah tan annemler burda. Ya suyumuz gelse ve ya nisan gelse acaba evde biraz oyalansak agri gelecegine dogrumu gitsekkiOoo o kadar kolay olsa. Sancinda gelse suyunda gelse hemen dogmuyorlar. Cantayi arabaya 50 kere koyarsin. Bizim gelinin sancisi geldi dışarıdaydık. Eve geldik 5 kat cıktı banyo yaptı. 5 kat geri indi oyle doguma gitti. Aksam 8 di gittiginde. 12 ye kadar sanci cekti. Bebek gelmeyince sezeryanla aldilar.
Pis kokar mi hic. Mis gibi kokuyorlar. Koklamaya doyamayacaksın.
Yatakda saga sola donemiyorum. Yattigim yerden kalkamiyorum.
Karnim sert ve gergin.
Her bebek ayni değil. Benim kizimda hic gaz sıkıntım olmadi. Karni toksa altı temizse hep uyurdu.
Valla ayağını uzatıp dinlenebiliyorsan cok şanslısın. Bende oyle bir durumda yok. Hep ayaktayim
Fenerbahçeyi giydirArkadaşlar bı konuda fikir istiyorum sizden. İlk oğlumda hastane çıkışı olarak Fenerbahçe li takım giydirdik oğlumuza eşim çok fanatik bende öyle. Şimdi cicili bicili bı takım aldım hastane çıkışı papyonlu falan. Birde yine Fenerbahçe li takım var . Ben papyonluyu giydircem dedim . Çok tatlı küçük damat havasındasürpriz yapıp fenerliyi giydirirsem eşim çok sevincek eminim. Kararsız kaldım . Sizce hangisi
Özellikle su gelince beklememek gerekiyormuş..birden çok gelip bebeği susuz bırakıp riske atmak söz konusu..ilk kızımda benim öyle olmuştu, bilmiyordum. Ben de biraz oyalanayım dedim ama telde konuştuğum kişiler hemen git dediler, Allah’tan sabahın köründe danışacak birilerini bulmuştumAy insallah uslu olurlar.beni simdiden korku basti nasil bakacam diye Allah tan annemler burda. Ya suyumuz gelse ve ya nisan gelse acaba evde biraz oyalansak agri gelecegine dogrumu gitsekki
Yerleri daraldı zor dönerler gibi geliyor bi yandan da işte insan ya dönerse diye meraklanıyor haftaya cuma kontrol var o zaman söyler heralde artıkBen çok istiyorum normal doğumu ama cadı kızım istemiyorBence bu saatten sonra dönmezler. Sezeryan normal doğuma göre daha kolay geliyor insana inşallah sonrasında da sıkıntı olmaz da rahat bir doğum hikayemiz olur Neden gün vermeyi erteliyor ki biz hatta kendimiz belirledik günü kısmet olursa 30 eylül olucak bebek o zaman39+3 olmuş olucak
Evet annem bana hamileyken suyu boşalmış, götürerek birini de bulamamış o an, su tamamen boşaldığı hiç olmadığı için doğumum çok zor olmuş.Özellikle su gelince beklememek gerekiyormuş..birden çok gelip bebeği susuz bırakıp riske atmak söz konusu..ilk kızımda benim öyle olmuştu, bilmiyordum. Ben de biraz oyalanayım dedim ama telde konuştuğum kişiler hemen git dediler, Allah’tan sabahın köründe danışacak birilerini bulmuştum
Benim oksurugum devam ediyor halabaska dersim yok sukur ama oksuruk de canimi okudu. Yorulunc agrilarim oluyor ama kalkma oturma is uapma kisminda enerjim cok. Sadece oksurmekten sirtim ve gogus altim agriyor. Dua edin gecsin bu oksuruk. Vallahi yipratti beni. Gece gunduz uyuyamiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?