2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Herkese gunaydin.

Ben de duygusal olarak cok kotu hissediyorum birkac gundur. Dun baya agladim. Kimse gercekten anlamiyor. Su aralar cok sey ust uste geldi.
Günaydın canım, biraz kendi haline çekilmek , bebekle ilgili yazı , kitap ne varsa okumak çok iyi geliyor böyle zamanlarda... ben herkesle iletişimi kesiyorum eşim dahil. Kendime yöneliyorum. Yada yapmayı sevdiğin aktiviteyi yapabilirsin, her ne seni mutlu ediorsa...

Bebek mi çok kilo alıyor yoksa yapısal olarak göbeğin mi çok çıkıyor? Bana da tam tersi göbeğin hiç doğuracak gibi değil diyor herkes çok çıkmadı
Benım normalde İç karnım genıstır. İlk hamılelıgımde 32.haftada cok hafif ayva göbegı gıbı karnım vardı.. 2.de de zaten bebek kucuktu. Ama bunda bıldıgın top yutmus gıbıyım ama plates topu.. Dr senın 3.gevelık oldugu ıcın Cok gebelıklerde karın fazla olurmuş.. Zaten gecen persembe 3160 gramdı bebek. Suyu falan desen 5 kg karınla geziyorum.

Ah yapabilsem keske. Evin isleri o kadar yogun ki kendime vakit ayiramiyorum. Okuyacak bir suru kitabim var dogum ve bebekle ilgili gunde 5 sayfa okuyabilsem kar sayiyorum artik.

Aman eş deme ya. Odun geldiler odun gidecekler sinir oluyorum

Ben de catlamadim ve 2 aydirda biraktim krem surmeyi nasilsa catlamadim diye insallah catlamam 14 15 kilo aldim aslinda ama su 3 haftada catlamayiz insallah
Bende 14-15 kilo aldım bir ileri bir geri gidiyorum... hiç çatlağım oluşmadı sadece hindistan cevizi yağı sürdüm. Yurtdışından almıştım iş gördü hiç cildim kurumadı. Fakat bu durum bence tamamen cilt ile alakalı. Ne sürersen sür çatlayacaksan engellemiyorsun...

Genetik onemli ama bol bol nemlendirmek de onemli. Gunde en az 3 kere krem yag suruyorum ben de. Catlamadim henuz insallah da catlamam ama ailemde catlayanlar cok.

Ben yerde oturmayalu aylar oluyor.. Benım Dr gıcık her şeferinde açlık tahlıl istiyor artık ıkna oldu... Kayıtlarda da iri bebek diye geciyor. Adam resmen sen boyluposlusun zayıfsın ama boy var babada 1.85 vardır evet dedim. Sizden zaten minık bır bebek olmaz dedi. Zaten ilk hamılelık te 34ten ıtıbaren dr az ye demıstı ondan 3.5 kg dogdu. Ama bunda Dr hamur tatlı yeme faydalı herseyı ye dedı ac kalma dedı. Ben ilk oğlan da resmen salata et beslendım son ay dıet gıbı haliyle 3.5 kg dogdu... Kuzumun zaten hareket yeri de azaldı..

Ah yapabilsem keske. Evin isleri o kadar yogun ki kendime vakit ayiramiyorum. Okuyacak bir suru kitabim var dogum ve bebekle ilgili gunde 5 sayfa okuyabilsem kar sayiyorum artik.

Aman eş deme ya. Odun geldiler odun gidecekler sinir oluyorum
Boşver evin işlerini en azından 1 gün kendine vakit ayır sadece sen daha önemlisin onlar olsada olur olmasada...

eşim 1.de erkek dıye cok dua ettı. Ama 2 ve 3te kız olsun ıstedı ama nasıp degıl mış. Hatta 3.yu kız dıye yaptık... Hayırlısı böyleymiş... Evet etrafta hala erkek egoma yası malesef hakim.. 3.de erkek hey maşallah sırtınız yere gelmez. Ben de asıl bızım halkımız perisan erkek cocuga el koynuna girene kadar derler.. Ben artık cocuk defterini kapattım. O kadar Çin takımı falan da işe yaramadı.. Safsata... Bunda zaten normali zor dogurur um catlar ölürüm. En ıyısı bakımlı olayım.. Zaten Dr da dedı yeri daralmış bu cok asagı iner. Cok yukarıda oldugu ıcın rahatım fıldır fıldır geziyorum.. Zaten dogumdan sonra 1 hafta cıkmam ama asla eve kapanmayan. Göbegı cıksın atın kendinizi dısarı ya. Hıcbırsey olmuyor

Maşallah canım aynı zamanlardayız benimkini 3kg olmamıştır daha :) her hamilelik her bebek kendine özgü bence ...

4 uzman bir pratisyen gordu. Kan tahlili rontgen istediler en son. Hic bir sey ckmadi. En son gogus hastaliklari uzm. Dr. Reflu kaynakli olabilir dedi. Surup verdi onu deniyorum. Bakalim bal zencrfil limon karisimina az kaldi gecmezse onu denicem. Bende dusunuyorum bu oksurukle ne sezaryen ne de normal dogurabilirim. İkinirken oksuruk krizine girerim diye mahvoldum anlwtamam.

Bende kapalıyım ama kendimi iyi hissetmek adına fön çektirmek istiyorum

Canım çok sıkkın uyuyamıyorum. Kendimi Yanliz hissediyorum. Hormonlardan mi yoksa gerçekten yanlizmiyim
Hormonlardan kesinlikle bende öyle hissediyorum eşime söyledim artık dayanamadım oda 2 gündür çocuk gibi bakıyor bana sende eşinle konuş bence çünkü kjtü bişey kendi kendime ağlıyodum

Kayınvalıdemle annem yanımda olacak bir zahmet bir faydalarını görmedim. 2 cocuga da bakıversinler.. Annem bomba kızım kaynanayla görustum Eylül sonu gelıyor us benım gelmeme gerek yok dedi. Ben de dogumdan 1 gün önce gelirim dedi.. Anne hiç yorma kendini dedım 40 mevlüt üne de gelebilirsin deyince de bozuldu... Ya cidden anlamıyorum senin kız annesi olarak önden gelmen lazım... Kaynana torunlarım aç kalmasın dıye gelıyor sen de kaynanam güvenerek gelmiyorsun. Anne gelme ıstemıyordan dedım zorla bırsey olmaz ya dogum gunu ggelırsın ya da sonra. Ben her işimi hallettim ne sana ne kaynanam iş yaptıracak halim yok dedim... Kışlıgımı yaptım bebek şeyleri hazır halılar yıkandı bır kadın gelecek ve ben bu halde 2 cocugu yıla yedir ıcır okula bırak ordan Kendı okuluma derse gecıyorum valla eller halime acıyor sen nasıl olsa kaynanam gelıyor diyorsun dedim. İçimde kalmasın.. Yeter ya insanın Kendı annesinde de bır anlayış olsun. Bızım kaynana Kendı kızına ölür geberir kız dugun öncesi market alısverısını bıle anasına yaptırdı. Sankı cık kocamla dugınden sonra al ne var...bızımkı de kılını kıpırdamaz daha ben halıları ı yıkamaya vercem kıs temızlıgo yapcam işlerim bitmedi... Yani kayınvalıdeye agzımı acacak durumum da yok bırsey isteyecek halimde yok.. Kayınvalıde de kızım annen ne zaman gelecek dedı. Ben de o doguma 2 uc gun kala dedım o da o zaman ben erken geleyım size yemek yapayım cocuklar aç kalmasın sen nasıl yapcam dedı... Ben de tamam dedim ne diyeyim.... O yüzden artık herıstedıgımı yapcam hele bır dogurayım o lohusa yatagında döne döne yatcam... Alcam bebegımın oğulları ı yanıma. Kim ne yapıyorsa yemek mı cay mı yapsınlar.... Birbirlerini agırlasınlar....cocukşar var dıye mecbur yapacaklar. Ama sakın ıyı hissediyorum dıye asla hemen kalkmayın ben 1.ve 2.de hep gelen mısafırşsrı agırşadım hıc yatmadım.. Oooo aslan gıbı canavar gıbı kadın oldum ne oldu her iş bana kaldı.... Şimdi agrım var numarası yapıyorum kocam bıle inanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…