Günaydın canım, biraz kendi haline çekilmek , bebekle ilgili yazı , kitap ne varsa okumak çok iyi geliyor böyle zamanlarda... ben herkesle iletişimi kesiyorum eşim dahil. Kendime yöneliyorum. Yada yapmayı sevdiğin aktiviteyi yapabilirsin, her ne seni mutlu ediorsa...Herkese gunaydin.
Ben de duygusal olarak cok kotu hissediyorum birkac gundur. Dun baya agladim. Kimse gercekten anlamiyor. Su aralar cok sey ust uste geldi.
Benım normalde İç karnım genıstır. İlk hamılelıgımde 32.haftada cok hafif ayva göbegı gıbı karnım vardı.. 2.de de zaten bebek kucuktu. Ama bunda bıldıgın top yutmus gıbıyım ama plates topu.. Dr senın 3.gevelık oldugu ıcın Cok gebelıklerde karın fazla olurmuş.. Zaten gecen persembe 3160 gramdı bebek. Suyu falan desen 5 kg karınla geziyorum.Bebek mi çok kilo alıyor yoksa yapısal olarak göbeğin mi çok çıkıyor? Bana da tam tersi göbeğin hiç doğuracak gibi değil diyor herkes çok çıkmadı
Günaydın canım, biraz kendi haline çekilmek , bebekle ilgili yazı , kitap ne varsa okumak çok iyi geliyor böyle zamanlarda... ben herkesle iletişimi kesiyorum eşim dahil. Kendime yöneliyorum. Yada yapmayı sevdiğin aktiviteyi yapabilirsin, her ne seni mutlu ediorsa...
Bende 14-15 kilo aldım bir ileri bir geri gidiyorum... hiç çatlağım oluşmadı sadece hindistan cevizi yağı sürdüm. Yurtdışından almıştım iş gördü hiç cildim kurumadı. Fakat bu durum bence tamamen cilt ile alakalı. Ne sürersen sür çatlayacaksan engellemiyorsun...Ben de catlamadim ve 2 aydirda biraktim krem surmeyi nasilsa catlamadim diye insallah catlamam 14 15 kilo aldim aslinda ama su 3 haftada catlamayiz insallah
Bende 14-15 kilo aldım bir ileri bir geri gidiyorum... hiç çatlağım oluşmadı sadece hindistan cevizi yağı sürdüm. Yurtdışından almıştım iş gördü hiç cildim kurumadı. Fakat bu durum bence tamamen cilt ile alakalı. Ne sürersen sür çatlayacaksan engellemiyorsun...
Ben yerde oturmayalu aylar oluyor.. Benım Dr gıcık her şeferinde açlık tahlıl istiyor artık ıkna oldu... Kayıtlarda da iri bebek diye geciyor. Adam resmen sen boyluposlusun zayıfsın ama boy var babada 1.85 vardır evet dedim. Sizden zaten minık bır bebek olmaz dedi. Zaten ilk hamılelık te 34ten ıtıbaren dr az ye demıstı ondan 3.5 kg dogdu. Ama bunda Dr hamur tatlı yeme faydalı herseyı ye dedı ac kalma dedı. Ben ilk oğlan da resmen salata et beslendım son ay dıet gıbı haliyle 3.5 kg dogdu... Kuzumun zaten hareket yeri de azaldı..Canm şekerin yoksa rahat rahat ye tabiki bebek kilolu olcaksa zaten olur aç kalincak dönem değil zaten. Bende yatınca kendi başıma kalkamiyorum. Oğlum dün tutturdu anne gel çadırda oturalim diye girdik beraber. Oturamadim bı türlü oğlum ben rahat edemedim cikicam dedim ama cikmaiyorum bı turlugören ikiz taşıyorum zanneder Rabbim onlarada da yardime etsin. Ben bı bebeği zor taşıyorum. Oğlum baktı ben çıkamıyorum ayaklariyla arkadan itiyo beni hadi anne çık çık dio Allah'ım ne hale geldik
Boşver evin işlerini en azından 1 gün kendine vakit ayır sadece sen daha önemlisin onlar olsada olur olmasada...Ah yapabilsem keske. Evin isleri o kadar yogun ki kendime vakit ayiramiyorum. Okuyacak bir suru kitabim var dogum ve bebekle ilgili gunde 5 sayfa okuyabilsem kar sayiyorum artik.
Aman eş deme ya. Odun geldiler odun gidecekler sinir oluyorum
Boşver evin işlerini sen daha önemlisin onlar olsada olur olmasada...
İnşallah canımArtik saldim ben de... bebek dogmadan isler biter insallah. Tam da kemige dayanmis bebek insallah vaktini bekler
eşim 1.de erkek dıye cok dua ettı. Ama 2 ve 3te kız olsun ıstedı ama nasıp degıl mış. Hatta 3.yu kız dıye yaptık... Hayırlısı böyleymiş... Evet etrafta hala erkek egoma yası malesef hakim.. 3.de erkek hey maşallah sırtınız yere gelmez. Ben de asıl bızım halkımız perisan erkek cocuga el koynuna girene kadar derler.. Ben artık cocuk defterini kapattım. O kadar Çin takımı falan da işe yaramadı.. Safsata... Bunda zaten normali zor dogurur um catlar ölürüm. En ıyısı bakımlı olayım.. Zaten Dr da dedı yeri daralmış bu cok asagı iner. Cok yukarıda oldugu ıcın rahatım fıldır fıldır geziyorum.. Zaten dogumdan sonra 1 hafta cıkmam ama asla eve kapanmayan. Göbegı cıksın atın kendinizi dısarı ya. Hıcbırsey olmuyorNasıl mutluysan öyle yap tabi canm. Eve sizinki biraz mini futbol takımı olmuşhayırlı evlat olsunlar inşallah. Toplumda erkek çocuğu olunca bı gurur oteritesi haline getiryolar. İnan anlamıyorum ikinci oğlum olcak canlarm benm onlar annelik bambaşka her şeyden öte. Ama bı kızım da olmasini çok isterdim Allah nasip eder mi bilmem. Eşime bebeği soruyolar erkek deyince oooo ikide iki tutturmussunuz diyen oldu. Çocuk istersen asla kız erkek olsun demedim hayırlı sağlıklı bı evlat olsun bizim olsun başka bişey istemem dedim hep. İkinc bebegimin erkek olduğunu duyunca büyük oğlum adına çok sevindim. Can yoldaşı olsunlar inşallah eşim tek erkek eksikliğinin çok yaşadı bunun o yüzden yani. Yoksa kızım olsa ne yalan soyliyim barbi bebek gibi oynardim galiba onunla süsler pusler tokalar takarim minicikken . Şimdi oğlum örümcek adam terlikleri giyiyor anne bak bunlar duvara tirmaniyor hadi sende tırman diyo kapı süsü takı yastığını geçen ay yaptirdim pazartesi kontrol den sonra çikolata siparişi ni halletcem inşallah başka bişey yapmicam hastane iicn bizim hastane biraz ulaşım yönünden zor bı yerde o yüzden çok gelen olmaz diye düşünüyorum. Vaktim olursa gitmeden bı fon çektirmek istiyorum bende. Tesetturluyum ben ama ilk oğlumla doğum ani oldu yüzüm gözüm sis darma dagindim bunda birazdaha derli toplu olayım istiyorum . Benimkide ustalık eseri sayilir dimi
Maşallah canım aynı zamanlardayız benimkini 3kg olmamıştır daha :) her hamilelik her bebek kendine özgü bence ...Benım normalde İç karnım genıstır. İlk hamılelıgımde 32.haftada cok hafif ayva göbegı gıbı karnım vardı.. 2.de de zaten bebek kucuktu. Ama bunda bıldıgın top yutmus gıbıyım ama plates topu.. Dr senın 3.gevelık oldugu ıcın Cok gebelıklerde karın fazla olurmuş.. Zaten gecen persembe 3160 gramdı bebek. Suyu falan desen 5 kg karınla geziyorum.
Ya benim karnımda yok ama popomda çaklama varKızlar çatlar durumlarınız nasıl?
HahaAslında bende fanatigim koca karnimda hoplaya ziplaya mac izliyorum o derece
Günaydın.
Senin bu öksürüğe çare bulman lazım sezeryan olursan derin nefes bile zorluyor öksürük seni mahveder.bal karabiber karışım yesen.aslinda bal zencefil ve limon kürü bize çok iyi geliyor kızımda bende çok faydasını gördük.zencefilin kendini değilde bala kattığı tadi yemiş olacaksin.bence acilen birseyler yap.
Bende kapalıyım ama kendimi iyi hissetmek adına fön çektirmek istiyorumBebek iri ve hala yukarıda Dr inmesse sezaryan dedi. Ben hep sezaryana saçım yapılı gittim. Hatta makyajlı sadece rimel sürdürmedim dogum esnasında bebek gelınce aglıyorum... 2.normal oldu erken dogum çok perısandım.. Sancım var dıye Kontrole dıye gıttım doguma gırdım.. 3. sezaryan olursa bir gün önceden odayı süslücez hastane ok dedi.1 gün önce. Anikür pedikür agda yaptırcam... Koca karnımla ayaklarıma krem bıle süremıyorum... Dogum Sabahı kuaföre gıdecegım... Çünkü fotografcı gelecek. Fotograf lar güzel cıksın... Bu son dogurmam, olsun o kadarcık
Hormonlardan kesinlikle bende öyle hissediyorum eşime söyledim artık dayanamadım oda 2 gündür çocuk gibi bakıyor banaCanım çok sıkkın uyuyamıyorum. Kendimi Yanliz hissediyorum. Hormonlardan mi yoksa gerçekten yanlizmiyim
Kayınvalıdemle annem yanımda olacak bir zahmet bir faydalarını görmedim. 2 cocuga da bakıversinler.. Annem bomba kızım kaynanayla görustum Eylül sonu gelıyor us benım gelmeme gerek yok dedi. Ben de dogumdan 1 gün önce gelirim dedi.. Anne hiç yorma kendini dedım 40 mevlüt üne de gelebilirsin deyince de bozuldu... Ya cidden anlamıyorum senin kız annesi olarak önden gelmen lazım... Kaynana torunlarım aç kalmasın dıye gelıyor sen de kaynanam güvenerek gelmiyorsun. Anne gelme ıstemıyordan dedım zorla bırsey olmaz ya dogum gunu ggelırsın ya da sonra. Ben her işimi hallettim ne sana ne kaynanam iş yaptıracak halim yok dedim... Kışlıgımı yaptım bebek şeyleri hazır halılar yıkandı bır kadın gelecek ve ben bu halde 2 cocugu yıla yedir ıcır okula bırak ordan Kendı okuluma derse gecıyorum valla eller halime acıyor sen nasıl olsa kaynanam gelıyor diyorsun dedim. İçimde kalmasın.. Yeter ya insanın Kendı annesinde de bır anlayış olsun. Bızım kaynana Kendı kızına ölür geberir kız dugun öncesi market alısverısını bıle anasına yaptırdı. Sankı cık kocamla dugınden sonra al ne var...bızımkı de kılını kıpırdamaz daha ben halıları ı yıkamaya vercem kıs temızlıgo yapcam işlerim bitmedi... Yani kayınvalıdeye agzımı acacak durumum da yok bırsey isteyecek halimde yok.. Kayınvalıde de kızım annen ne zaman gelecek dedı. Ben de o doguma 2 uc gun kala dedım o da o zaman ben erken geleyım size yemek yapayım cocuklar aç kalmasın sen nasıl yapcam dedı... Ben de tamam dedim ne diyeyim.... O yüzden artık herıstedıgımı yapcam hele bır dogurayım o lohusa yatagında döne döne yatcam... Alcam bebegımın oğulları ı yanıma. Kim ne yapıyorsa yemek mı cay mı yapsınlar.... Birbirlerini agırlasınlar....cocukşar var dıye mecbur yapacaklar. Ama sakın ıyı hissediyorum dıye asla hemen kalkmayın ben 1.ve 2.de hep gelen mısafırşsrı agırşadım hıc yatmadım.. Oooo aslan gıbı canavar gıbı kadın oldum ne oldu her iş bana kaldı.... Şimdi agrım var numarası yapıyorum kocam bıle inanmıyor.Valla helal olsun. 2 çocukla yapabiliyorsun. Ben kızımda sabahın 5 de kalktım 5 bucukta evden çıktım. 6 da yatis yaptım. Sabahın köründe öldürseler kuaföre gidemem. Oyle ki şimdi kızım var. Hic gidemem. Zaten kara kara düşünüyorum o ne yapacak. O saatte hastaneye gotureyim mi goturmeyim mi. Kafam bi dunya. Doğumdan 2 gun once gider kas bıyık aldırırım. Doğum yapacagim gecesi banyomu yapar sacimi fön çekerim yeter.
Bende fon çektiricem sabah erken saatte verirse bir gün öncesi dalgalı cektiririm havası kalsın.malum 10 yıl sonra doguruyorum azcik ozenelim.Bende kapalıyım ama kendimi iyi hissetmek adına fön çektirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?