2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bende öz olmadığı için kendileri resmen belli ediyor her türlü sinsiliği. Ben yapsın da istemiyorum zaten. Ama yalan konuşup iki yüzlü de davranmasın hatta uzak olsun istiyorum ama baba var arada işte.
Allah sabır r versin bize hamile halinden anlayan yok gerçekten,

Benim ilk bebek doktor hep iri bebek dedi hep bı iki hafta önden gidiodu şeker mi var diyip durdu. Ben minyon tipli yım ama bazen bebeklerin kilosu genetik oluo annem hep iri bebek doğurmuş bana son aylar. Hep tatlı hamur hiç yeme dedi kan ilacını kesti son iki ay 3850 doğdu. Şimdiki bebeğim iri degil haftasında gidio tahminim 3500 dogcak gibi. Sağlıklı olsunlar gerisi mühim degil

Anne baba sırtı yere gelmesin istiyorsa vatana millete hayırlı evlat yetirtircek sonra hayır beklicek. Kız olsun erkek olsun duam hep kalbinde Allah korkusu olan merhamet sahibi evlatlarimiz olsun. Kalbinde merhamet olandan kimseye zarar gelmez ne ailesine ne eşine ve insanlığa. Bebeğin küçük olsa normal deneyebilirdin ama zaten sezeryanli sin riske gerek yok sağlıkla doğsun inşallah

Rabbim tez zamanda şifalar versin. Ben sezeryanda n sonra bronşit oldum o aciyi rabbim düşmanına vermesin. Bana da hiç bişey yok dediler dedimki oksurmekten dikislerim patlıcak gibi acio doktor güldü öyle bişey olmaz küçücük bı soğuk algınlığı var ilaca bile gerek yok dedi. Sonuç bebeğim iki haftalikken dikislerim patladı enfeksiyon kaptım. Öksürük için devlet araştırma hastanesi ne acile gittim orda acilde bı bayan doktor vardi. Dediki kızım seni çok iyi anlıyorum ama gecicek bronşit olmussun çok fena hemen iğne yazıyorum dedi bebegini de emzirmeye devam et korkma dedi. Bebeğin sağlıklı evet dedim evdemi dedi evet dedim. Tamam dedi on tane iğne yazdım sabah akşam çok iyi gelcek git bebeğine sarıl iğneleri ol hepsi gecicek Allah ondan razı olsun. Gerçekten ilk iğneyle beraber çok rahatladım olan dikislere oldu acildi dikişler kanama yapti yaram enfeksiyon dolmuş iki hafta boyunca sabah akşam hastaneye pansuman a gittim yarayi temizlediler ama ne acılar çektim. Gözün korkmasin ama sesryan olursan ve öksürük devam ederse mutlaka bı doktorla yetinme seni iyi edicek doktoru bul. Mümkünse normal doğum yap çok geçmiş olsun cnm

Hormonlardan mi yoksa kocalardan mı bilmiyorum ama bende çok kötüyüm hatta şu aralar boşamadıysam daha da boşanmam bi de lohusa dönemi var onda da yeter diyip boşayabilirim
Bu duygu bende oğlumun dış çıkarma döneminde olmuştu uyumuyo emerken hep hırsından isirio falan perişan olmuştum tabi bebeğe bişey diyemiyosun ne dicen çocuk caninin acisiyla ugrasio. Eşime çok çattın durduk yere beni bosasaydin falan diye zirvaladim asla boşanma lafını edicek birisi değilim ama insan caticak yer ario. Gecicek bu günler bazı haftalarda hormonlar fena cosuyo acikcasi emzirme dönemi de bı nevi hamilelik gibi duygu degisikligi asermeler ben inanmazdim emzirirken süt çeker diye bı laf varya resmen hamile gibi aserdigim oldu. Tabi eşim artk ciddiye almadı beni o senin oburlugun diyodu

Son anda agriyla bile donebilirmis bende normal dogumu cok istiyorum oyuzden yuruyus yaoiyorum merdiven inip cikiyorum sezeryan olan bi arkadas dun dogumdan sonra surekli belim agriyor dedi oda kafama takildi ya
Canım benim bebek ters olduğu için merdiven inip çıkmaya korkuyorum yürüyüşte açılma falan oluyor doğum daha rahat oluyormuş ama ya ters doğum kanalına girerse diye ödüm kopuyor Konuştum doktorum ters yapılan doğumlarda bebeği kaybetmeyi göze almalısın dedi

Bebegin donmesi icin olan pozisyon ve egzersizleri denedin mi?

Benimki de daha dönmedi ve ben her gün merdiven inip cikiyorum

Hormonlardan mi yoksa kocalardan mı bilmiyorum ama bende çok kötüyüm hatta şu aralar boşamadıysam daha da boşanmam bi de lohusa dönemi var onda da yeter diyip boşayabilirim
Kesinlikle hormonlardan canım böyle bu psikolojiyle doğuma sakın girme biraz gez sana iyi gelen arkadaşlarınla ailenle görüş kafanı dağıt bebeğini düşün bende dibe çöktüğüm zaman kızımı düşürüyorum bu güzel anlamlı günleri saçma sapan şeyler düşünerek niye harap edeyim diyip toparlanıyorum. Ama eşimlede konuştum ben çok kötüyüm içten içe diye sağolsun 2 gündür çok ilgili

Canım senin bebeğin dönebilir umut vaad ediyor benim ki hiç doğum pozisyonuna girmedi o yüzden zanetmiyorum artık dönmez benim ki. Bence sen çok acele etme sezeryan için sancılarla bile dönebilir

Benim de kızım 3200 gr olmuş Demek ki 3.gebelikte daha çok çıkıyor ama belki erkek olduğu içinde olabilir genelde erkek gebeliklerde karın sivri oluyormuş

Bende hiç bilmiyorum onu yaa Döndüğünü anlayamam galiba ama yavaş yavaş aşağı doğru göbeğimin indiğini anlıyorum
Bende dönerken çok çabaladı bı gün boyunca çok canımı acıttı hareketleri anladım resmen sonra bı gittik dönmüş bebişim. Büyük ihtimalle anlarsınız normalden fazla can yakio resmen savaş veriolar içerde

Bende fon çektiricem sabah erken saatte verirse bir gün öncesi dalgalı cektiririm havası kalsın.malum 10 yıl sonra doguruyorum azcik ozenelim.
Benim saçım çok düz kapalıyım ama maşa yaptırmak isterim ama ne yazık ki saçım şekil alan bir saçta değil dümdüz bir şekilde tacı takacam

Evet benimde ilk hamileliğimde karnım çok küçüktü. 3.300 doğmuştu oğlum. Bunda 2.950 şu anda. O zamankinden daha büyük.

Benim ki öz ve her fırsatta herkesin yanında diğer gelinlerin yanımda bile eşim için bende yeri farklıdır der. Ama 2 hafta öncesine kadar bir hayrını görmemiştim ne olduysa ben eşimle kavga ettikten sonra hergün arar oldu. Hamile halimizle biz milleti alttan alıyoruz idare ediyoruz hiç düşünen yok bizi Boşver canım kp içinde olsa görmemizlikten gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…