2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Şimdiye kadar hiç öyle bir sey yaşamadım Kızım babasına çekmiş o kadar çabalamayı göze almaz miskindir kesin

Canım bebek makat gelişi kanala girebilir. Benim doktor merdiven falan in çık demedi o şekilde kanala girmesi çok riskli

Bana 37 ye kadar dönebilir gibi konuştu doktor.. benim planım normal olduğu için ve son ay da olduğum için hareket etmek istiyorum ki cok çabuk yoruluyorum öyle uzun yürüyüş falan yok günlük işlerim ve merdiven in çık.. abartı bise yok yani. Tehlikeli mi yaptığım

Benimde hamileliğim in son zamanlarında şiddetli öksürüğü olmuştu. Hatta doktor sezeryan diyince korktum dikişler durmaz bu öksürük ile diye. Bana doğumdan sonra geçer dediler. Çok saçma diye düşünmüştüm. Ama cidden doğumdan çıktım hiç kalmamıştı. Umarım seninde öyle olur

Kızlar, sezeryan sonrası normal doğumu sadece özellerde mi yapıyorlar? Devlette hiç yapan yok mu, bilginiz var mı?
Devlette yapan duymadım. Benim gittiğim doktor devlette. Sağlık bakanlığı normal doğum sayısı fazla olduğu için ödül bile verdi. Yani normal yanlısı ama benim ilki sezeryan olunca direk sezeryan dedi bana.
Özelde de her doktor yapmıyor. Bulmak gerekiyor

Gelmisiz son haftalar saglikla doğsunda nasil dogarsa doğsun.dr un risk dediği hiçbir şey yapmayın.benim kv de bi komşusunun bebeğini yağ ile ova ova ters çevirmiş , eltimde hamileydi onunda tersti asla dedi son 2 haftam gerek yok.nerden bilicen başını kıçını ya cevirirken kordon dolansa ta Kordon var ikinci kez dolansa nasil böyle bir riski alabiliyorlar anlamıyorum çok mantiksiz geliyor bana.

Kızlar, sezeryan sonrası normal doğumu sadece özellerde mi yapıyorlar? Devlette hiç yapan yok mu, bilginiz var mı?
Devlette yapıyor hatta ssvd diye bir birim var Zeynep Kâmil kadın doğumda .ama takipleri o bölümde devam edip tetkikler oncesi ona göremi yapılıyor bilmiyorum.

Senin bebeğin daha küçük dönme ihtimali var inşallah ta döner Sadece doğuma az kalınca merdiven in çık sancın başladın açılma olsun diyorlar eğer doktorun yap demişse tabi yap. Anladığım kadarıyla çok yormuyorsun kendini inşallah bu bir sıkıntı oluşturmaz sen yine de doktorunla konuş o daha doğru bilgi verir sana

Ben ona asla cesaret edemem zaten yapımı kolay olsaydı doktor yapardı benim doktor bebeğin her yeri kırılabilir dedi bu insanlar yürek yemiş resmen. Geçen hafta sezeryan olan bir arkadaşımla konuştum 4.gün kalkıp işimi yaptım diyor bu kadar korkunc birşey değil sezeryan yaa

Netten baktım, ben de göremedim. Özel düşünmüyorum ben. Uzmanlık gerektirdiği için her doktor yapmıyormuş zaten sezeryan sonrası normal doğumu

Devlette yapıyor hatta ssvd diye bir birim var Zeynep Kâmil kadın doğumda .ama takipleri o bölümde devam edip tetkikler oncesi ona göremi yapılıyor bilmiyorum.
Ben Ankara’dayım. Şehir hastanesinde yapacağım doğumu, onlar da desteklemediklerini söylediler. Bir ihtimal araştırayım devlette imkan varsa diye düşündüm ama bulamadım.

Zaten korkunç değil kızlar kafanizda çok büyütmeyin.sali akşam 16 da doğum yaptim prs sabah eve ciktik elimde firca banyo duvari fircaladim.yapanimin olmadigindan degil kendimi iyi hissettigimden.annem bas bas bagirdi sen ne yapıyorsun delirdin mi diye.nazlanmak yatmak istemek ayrı ama öyle haftalarca toparlanamamak gibi birsey değil aksi bir durumunuz komplikasyon olmazsa korkmayın.keske kolay normal.olsa ama yok olmuyorsa da sezeryan öyle korkunç falan değil

Kızlar benım 3 sezaryanım olacak nasıpse doktorum 29ekıme gun verdı dıkıslrden dolayı cok bekletmıyor 37.6 haftalık olacak bana cok kucuk gelıyor 3 kıloyu gecer dedı ama sızce ne yapmalıyım
Benim 2.sezeryan henüz gün vermedi ama 38+4 te falan alacak.seninde 38 olmuş oluyor kiloda 200 300 gr oynar .3000 olmasin 2800 olsun sağlıklı olsun hemencecik toparlar.

Kızlar benım 3 sezaryanım olacak nasıpse doktorum 29ekıme gun verdı dıkıslrden dolayı cok bekletmıyor 37.6 haftalık olacak bana cok kucuk gelıyor 3 kıloyu gecer dedı ama sızce ne yapmalıyım
Bana da tam 38 haftalığa gün verdi.mecbıri Sezeryan olunca çok riske atmak istemiyorlar. Benimde 2.sezeryan. Şu anda 2.950 dedi. +, - illaki farkedecek kilo. Bebeğe kilo aldıran şeyler tüketmeye çalışıcam bu hafta. Benim de 24 eylül

evet cnm dedıgı kıloda tutmaya bılıyor az kalmıs senın ALLAH kucagında nasıp etsın cnm

Ya benimde ters ama dr korkma iner daha dedi nasil anliyacagiz acaba donsugunu
Canım hickiriklardan anlıyorum bı de bazen bacaklarını uzatıp totoluyo beni

Netten baktım, ben de göremedim. Özel düşünmüyorum ben. Uzmanlık gerektirdiği için her doktor yapmıyormuş zaten sezeryan sonrası normal doğumu
Var tabiki bu alan uzmanlık gerektiyiro kadın doğum hastanelerinde , eğitim araştırma hastanelerinde ve üniv. Hastanelerinden bölümleri var kesinlikle oralara gidin çok rahat doğum yapan insanlar var. Hiç korkmayın ama onlarda sezeryan derse doktorunuza güvenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…