2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Dogur kiz. Hatta durumun iyiyse haftada kadin 2 3 gun alabileceksen kisa sure sonra 4. Yu de dogur sen kime ne suriyeli gibi doguruyormussun. Sen yazdiginda bazi detaylar cok gulduruyor

Sizinkiler yine maddi olarak iyilermiş, bizimkiler iki taraf da ancak geçiniyor. İki tarafta da tüm akrabalarda durumu en iyi olan bizizdir. Ama eşim de anlatır, ben kendim de nasıl nasıl çalıştık okulu ayrı, işi ayrı bugünlere geldik. Düğünümüzü de kendimiz yaptık, tüp bebeğe 30-35 bin para harcadık, eşim de ben de en büyük çocuğuz, kardeşlerimizi okuttuk halen okutuyoruz da. Görümcem geçen yıl mezun oldu, ona verdiğimiz burs bitti diyorduk ki kaynanam kendine istedi. Neyse benim kardeşime halen veriyoruz diye ona laf etmedim ama hangi anne oğlundan her ay otomatik ödemeli harçlık alır ya... Ne eşimin ailesinden ne benim ailemden bebek için hiç beklentimiz olmadı. Kızlar hep yazıyor ya kv şunu aldı, annem bunu aldı. Ben hiç bir şey görmedim. Annem yine tulum kıyafet almak istiyor ama kendini zora sokmasın diye aldırmadım, dedim sadece yelek ör.

Canım benim eşim de hiç kimseye hayır diyemez o yüzden ben bazı şeyleri anlayınca önden ona eğer böyle söylerse ona şunu söyle diyorum. Sağ olsun eşimde söyler çünkü dedigimin çıkacağını bilir ama borç isteme durumunda o da pek hayır diyemiyo ama senin eşin kendini zaten borç vermeye sartlamis .o borç verilecek

Ben sakin kalmaya çalışıyorum ama bunlar yüzünden başaramıyorum

Valla biz çıkarken görümce ünıde okuyordu kaynana nasıl olsa oğlan okulu bıktırdı kardesıne destek olsun demiş eşime.. Eşimde ben okurken sen bana sadece otobus parası ve yemek parası verdın aynı sehırde okuyon ne masrafın var dıye dıye ben 5 yıl boyunca yapmadığım iş kalmadı... Mezara mı götureceksın bak kızında aynı sehırde okuyor ver otobus parasını yemek parasını demiş. Kızı erkegı yok yetıstıremıtorsa gıtsın markette çalıssın demiş. Haklı cunku bana bu erkek adam kız arkadası olur ihtiyacı olur dıye fazla para vermedi Kendı kızı olunca abısı para kazanıyor okutsun oluyor... Annesı buna bozulmus ama kayınpeder oğlan haklı demiş. Eşim de ben senın kızını okutacağım dıye hayatımdaki kızı 3 yıl bekletemem evlencem demiş.. O el kızı askerde bana para yolladı haberıniz var mı demiş.. Düşünsene biz o çalısıyor dıye dogru duzgun görüşemedik bıle ben o Uzulmesın dıye cafeye bıle oturamazdık park köselerınde oturur anca parası olunca bır yere gotururdu

Benim ki bütün biriktirdiğimizi kardesine borç verdi en azında doğum parasını ayırsaydın dedim 2500 lira hastane parasını onun kredi kartından çekeriz diyor limiti bittirirse ne olacak dedim gidip babamlardan borç alırız demez mi Birde gidip 20000 de kredi çekmiş 15 güne doğum var ama bizde 1000 lira bile kalmadı bütün birikimi kardeşinde

Ben sakin kalmaya çalışıyorum ama bunlar yüzünden başaramıyorum
Hiç dinleme sustur konuşanı insanlar cok gereksiz gerçekten agızlarına yapıştırasım geliyor tokatı arkadaş sana zor olan bana kolay gelir cok abartmanın lüzumu yok herkes nasıl doguruyorsa Bi şekil Bizde dogurcak yani. Hiç korkma yeminle abartılacak bişey yok

İnşallah kolay geçer hepimizin ki Allah yukarda asla ameliyattan korkum yok daha önce olduğum için çok korkutucu gelmiyor bana ama Allah böylelerini düşmanıma vermesin toparlanıyorum ilk görüşte yine başlıyorlar ben yine dağılıyorum

Kuzum bu elti sende olsaydı seninde psikolojin bozulurdu Söyle açılma oluyor diyor yenge benim açılma sorunum yok bebek ters açılmam olsa ne olucak diyorum Her gördüğünde başlıyor konuşmaya bıktım vallahi yaaa Ameliyatta çabuk toparlandım dedim o zaman normal doğumda daha çabuk toparlanırsın demez mi!!!! Resmen psikolojime oynuyor bu kadın

Evden çıkasım gelmiyor artık canım yaaa Benim ailem başka şehirde ablam ben üç tane normal doğumla doğurdum keşke sezeryan olsaydım diyip bana hep destek oluyor ama eşimin tarafı hep psikolojimi bozuyor biri de çıkıp günahtır zorunlu moral verelim demiyor

Off sizin durum bizimkinden de kötüymüş ya ne için lazımmış kardeşine bu kadar umursamazlaşıyorlar ? Sağlık vs durum olur, verilir ama bu düşüncesizlik daha doğmamkş bebeğin hakkını almak gibi geliyor bana.

Kızlar ağlamamak için kendimi zor tutuyorumDışarı çıkacaktık market alışverişini de yapıp biraz gezmeye gidecektik eşimle hazırlandım aşağı indim biri arabaya taş mı vurmuş ne yapmış boyası kalkmış eşim iki saat bakıp durdu tam arabaya bindik hadi markete gidelim al alacağını seni eve bırakayım ben tamirciye gidecem dedi. Yaptıracak mısın bugün dedim hayır hafta içi yaptırırım sadece göstericem arabayı dedi. Ben de birşey demeden ben markete gelmek istemiyorum diyip eve geri çıktım 1 saat çıkacaz yine kendine birşey buldu moralim çok bozuldu olan olmuş bari günümüzü maf etme

Benim canm sezryan olmak istio sen normal doğur de ona . İnsanlar niye bu kadar meraklı herşeye burnunu sokmaya. Bana akıl vermeye kalkan olursa bide ben üç çocuk dogurdum benden iyimi bilcen derse benim doktorum binlerce kadın dogurtmus sen ondan iyi biliosun üç dogumla diyorum. Yada bebekle ilgili de aynı şey doktor şekerli su vermeyin diyo sarılık için kadın biz veridk bak taş gibi çocuk diyo yine aynı cevabı veriyorum doktor günde elli çocuk muayene edio sen dahami iyi biliosun. Kimseye acıma valla senin moralini bozmaya çalışan insanlari bı kere sert çık bak bidaha yapabilio mu

Yok gidip oradan buradan borç almış ailesi duyarsa kıyamet kopar birtek eşimden alıyor. Zaten kredi çekmiş para vermiş bari doğum parasını verme dedim gidip onuda vermiş Elimizde 5 kuruş bırakmadı inşallah kredi kartında limit kalmaz o zaman ben eşimi görürüm

Çocuğunun rızkını vermek demek oluyor bu. Ben yiyemiyorum al sen ye gibi.

Tamam canım ben de almadım gerek olmaz inşallah diye ama emin de olamadım.
Depend aldım. Külot ve ped koyayım bak tamam Çok teşekkür ederim canım.

Canım ordan burdan borç alan adamın kredi kartında limit yoktur zaten. Anlattığın eltinin kocası mı bu ? sağlı sollu seni deniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…