2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Patlama noktasına geldim zaten En son canım sezeryan olmak istiyor diyecem yine kendimi frenliyorum. Hersey bir yana ama sanki bebeğimi düşünmüyorum gibi konuşmaları beni çok üzüyor hepsi aynı cümleleri konuşunca tek kalıyorum yada çok hassas bir konu ya bende normal istediğim için bu kadar üzülüyorumdur

Benim de gunum ayni derecede mahvoldu. Olmasaydi sasardim zaten... surada doguma kalmis ne kadar bebek dogunca ha deyince cikamayacagim. Son bir iki gezmeleri yapmak istiyorum ama yok patladim patlayacagim... bugun de agladim durdum kisaca. Hormonlardandir insallah... Bizim son gunleri daha moralli gecirmemiz gerekiyor bence..

Aaa bantlı bezi bilmiyordum depend aldım da.
Hastaneye de sorayım o zaman. Memeyi almaz diye duyduğumdan da korkuyorum ama bilemedim işte Teşekkür ederim canım

Tamam canım teşekkür ederim

Canım ben hemşire olduğum halde kendim sezeryan istiyorum. Normal doğum yapan kadınların hikayelerini yazdığı bir kitap okudum, yine sezeryan bana daha kolay geldi. Çok çocuk düşünmüyorsan sezeryan o kadar korkulacak bir şey değil. Normal doğumda da epizyotomi açılırsa aynı şey gibi geliyor bana. Epizyotomiyi de ilk doğumda genelde açıyorlar. Hadi açmadılar diyelim anüse doğru yırtık falan olur, vajinal bölge daha hassas geliyor bana

Ben olsam vermezdim doğum zamanı için ayırmıştır o parayı kusura bakmayın diyebilirsin sonuçta gerçekren de Allah korusun başka başka şeyler çıkabiliyor.
Bizim kayınpeder bir kere arayıp bir şey alınacak m lazım mı paranız var m demedi bile. Düğünde de zerre bir şey görmedim doğumda da umrunda değil. Her zaman verici biz oluyoruz ama artık şu hamilelikte kimin ne değer verdiğini gördüm. Artık herkes ona göre muamele görecek.

Nefes bile alamaz durumdayız Allah bize yardım etsin

Bende 2 gündür nefes alamıyorum dün gece balkona çıktım nefes alayım diye. Akciğerler mi sıkıştı ne oldu anlamadım gece nefessiz kalmış gibi hissedip uyanıyorum koca bardak su içip nefes alıyorum

Senin daralıp sıkıldığını düşünemiyorlar. Dün de aynısı bana oldu hazırlandık çıktık, kendine 3 5 kıyafet baktı geri döndük. Bende yancı gibi yanında. Sonra akşam oldu arkadaşlarla görüşecektik diye hemen döndük. Kendime bir çöp bile bakamadım, zaten hiç bir şey olmuyor
Emzirme atleti ve açık renk külot almam lazım demiştim evden çıkmadan önce, aklına bile gelmedi. Bende eve geldim ağlama krizi tuttu bir kere de ilgi alaka ya da düşünce bizim üstümüze kurulsun ama yok

Ya ben zaten bu olayı anlamıyorum. Vajinal Doğum da sezaryen de anne ve bebek için. Hiç unutmam bi arkadaş “normal Doğum” yapınca insan bi gururla söylüyor demişti bu nasıl kafa anlamadım.

Haha ah bu erkekler bende birsey oldumu soyle soylerlerse bunu soyle boyle dediginde bunu de derim ogretirim(kendileri dusunuemiyor malum) oda espiri yapar inek sabanin fliminde mufettis adin ne diyor hz. ... Diye ezberlediklerini sayiyor ya hadi adin ne diye sorarsa falan der

Bebeği annesinden daha fazla kim düşünebilir ki

Aaa bantlı bezi bilmiyordum depend aldım da.
Hastaneye de sorayım o zaman. Memeyi almaz e duyduğumdan da korkuyorum ama bilemedim işte☺ Teşekkür ederim canım
Bantlı bez sezeryan sonrası çok iyi oluyor, onu istediler direk hastanede. Alt tarafa birşey giydirmeyip bez takıp kanama kontrolü yapıyorlar. Açmaları kolay oluyor

Canım benim vermem dememle olmuyor işte. Eşim bu konuda çok hassas, varsa veririm kafasında.Para eşim için çok önemli değil, geleceği pek düşünmüyor. Kayınvalidegil bu sene ev yaptılar memlekette, evin üzerine 2. katı da başladılar. Ellerinde o kadar para yok. Neymiş memlekete gidince misafir olarak biz ya da diğer çocukları üst katı kullanacakmışız, bize rahatlık olacakmış. Tamam da önce insan ayağını yorganına göre uzatır. Borç ala ala evi zor bitirdiler, üst katında çatısı duvarı var o kadar. Bakalım içini yaptıralım mevzusu ne zaman açılacak. Kaynanam oğlumun çocuğu olmuyor diye yıllarca ağladı. Çok şükür çocuk oldu. Şimdi de bir şey sorduğu yok. Yeter ki bebek olsun, bebek arabası benden derdi, sesi soluğu çıkmadı. Biz eşimle beğendik arabayı aldık. Aaa niye o kadar para verdiniz diyo.

Ya ben zaten bu olayı anlamıyorum. Vajinal Doğum da sezaryen de anne ve bebek için. Hiç unutmam bi arkadaş “normal Doğum” yapınca insan bi gururla söylüyor demişti bu nasıl kafa anlamadım.
Yok artk o nasıl zihniyet. Ben bebek isterken evkiligin ilk yılları olmuyodu o zaman bı komsular geldi . Bebek muhabbeti dönüyo sofrada kadın dediki ben çocuk dogurmayan kariya karı demem. Bebek istedigimi ve olmadığını herkes biliodu. Kendi kızı evlendi ilk aydan hamile kaldi üç kız doğurdu pes peşe çünkü kocası erkek bebek istiodu kız kıymetsiz ya bazı gerikafalilarin gözünde. Normal doğurup sezeryani küçümseyenler de aynı benim gözümde. Kimsenin doğum şeklini eleştirmek kimseye düşmez. Sağlıklı hayırlı olsun diyoruz herkese ama bazı insanlar kıt kafalı

Tek meziyeti çocuk doğurmak olan kadınlar genelde bu durumla övünüyor. Önemli olan bebek sağlıcakla doğsun, anne de iyi olsun.

Inanki hic nazlanamadim simaramadim esime hamilelik boyunca...ustelik ben ona destek oldum hep...erkekler cocuk gibi hepsi ayni

Teyze bütün çocuklarını tarlada doğurmuş cinsten, bebek masrafını anlamıyorlar.

Olay teyzeyle alakalı değil zaten eşinin düşünüp olmayacağını söylemesi gerekirdi ama orta yolu bulmuşsunuz sanırım. Yine de sabirlar dilerim bu erkekler insanı yoruyor

Ya zihniyet tuhaf gerçekten çok değişik anlamıyorum. Bana soruyorlar Doğumun nasıl olacak diyorum bunu ben bilemem bebek belirler. Şu an normal Doğum gözüküyor ama her şey değişebilir yeter ki sağlıkla kavuşalım. Bu kadar basit ama nedir bu kadının kadına yaptığı.
Birde bi defasında hastanede bi arkadaşı ziyarete gitmiştik iki aile. Arkadaş dedi ne güzel sütün olmuş maşallah. Ordan anne ile kv diyor ki neslimiz sağlammış Arkadaşta bebeğini emziremeyen bi anne idi. Pes doğrusu dedim bu kadar olur.

Hayırlı geceler herkese, ilk zamanlar giriyordum ama sonra eposta adresi hatası falan diye mesaj atamadım, sonra da sadece okumaya başladım, sormak istediğim bi şey var geçen perşembe doktor kontrolünde suyumun sınırda olduğunu öğrendim, şuanlık Doğuma başlatacak kadar değil ama üç günde bir kontrole gitmem gerekiyor ve bebeğin hareketlerini dikkatle takip etmem, inşallah bi şey olmaz, şimdilik azalmamış ama artmamış da, böyle olup haftasını dolduranlar var mı, aranızdan birine böyle söylendi mi hiç? 35+5im şuan, sınırın altına düşerse Doğuma başlatmak gerekir gibi konuşuyor doktor, bilgisi olan var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…