Nefes bile alamaz durumdayız Allah bize yardım etsin
Canım benim vermem dememle olmuyor işte. Eşim bu konuda çok hassas, varsa veririm kafasında.Para eşim için çok önemli değil, geleceği pek düşünmüyor. Kayınvalidegil bu sene ev yaptılar memlekette, evin üzerine 2. katı da başladılar. Ellerinde o kadar para yok. Neymiş memlekete gidince misafir olarak biz ya da diğer çocukları üst katı kullanacakmışız, bize rahatlık olacakmış. Tamam da önce insan ayağını yorganına göre uzatır. Borç ala ala evi zor bitirdiler, üst katında çatısı duvarı var o kadar. Bakalım içini yaptıralım mevzusu ne zaman açılacak. Kaynanam oğlumun çocuğu olmuyor diye yıllarca ağladı. Çok şükür çocuk oldu. Şimdi de bir şey sorduğu yok. Yeter ki bebek olsun, bebek arabası benden derdi, sesi soluğu çıkmadı. Biz eşimle beğendik arabayı aldık. Aaa niye o kadar para verdiniz diyo.
Yok cnm 2 güne arayıp geliyor diye dedim ayağı alıştıysa şimdi senden çıkmaz belkiNiye ki odayı yaptırıyor diye mi kız
Hayırlı geceler herkese, ilk zamanlar giriyordum ama sonra eposta adresi hatası falan diye mesaj atamadım, sonra da sadece okumaya başladım, sormak istediğim bi şey var geçen perşembe doktor kontrolünde suyumun sınırda olduğunu öğrendim, şuanlık Doğuma başlatacak kadar değil ama üç günde bir kontrole gitmem gerekiyor ve bebeğin hareketlerini dikkatle takip etmem, inşallah bi şey olmaz, şimdilik azalmamış ama artmamış da, böyle olup haftasını dolduranlar var mı, aranızdan birine böyle söylendi mi hiç? 35+5im şuan, sınırın altına düşerse Doğuma başlatmak gerekir gibi konuşuyor doktor, bilgisi olan var mı kızlar?
Erkeklerr arabaya hiç dayanamıyor cnn moralini bozmaKızlar ağlamamak için kendimi zor tutuyorumDışarı çıkacaktık market alışverişini de yapıp biraz gezmeye gidecektik eşimle hazırlandım aşağı indim biri arabaya taş mı vurmuş ne yapmış boyası kalkmış eşim iki saat bakıp durdu tam arabaya bindik hadi markete gidelim al alacağını seni eve bırakayım ben tamirciye gidecem dedi. Yaptıracak mısın bugün dedim hayır hafta içi yaptırırım sadece göstericem arabayı dedi. Ben de birşey demeden ben markete gelmek istemiyorum diyip eve geri çıktım 1 saat çıkacaz yine kendine birşey buldu moralim çok bozuldu olan olmuş bari günümüzü maf etme
Bizim de daha önce eşim aynı şekilde elimizdeki tüm parayı gitti arkadaşına borç verdi. Evimizdeki Pazar parasına kadar. Nasılsa ayın 15ine bir hafta kaldı diye. Ya acil bi durum olursa dediğimde aynı senin eşin gibi gider isterim dedi. Kaç tane acil durum oldu. İki sefer istedi arkadaşından ama ikisinde de ödemedi. Üstelik geri ödeyeceği tarihin üzerinden 1 sene geçmiş olmasına rağmen. Ve hala da yokSeninki iyiymiş, benimki hiç politik değil. Yalanı bırak lazım olacak parayı bile borç verecek. Allah korusun bir şey lazım olsa ben teyzemden hemen alırım diyor. He teyzesine lazım olan da işyerlerine tadilat yaptırıyorlar, fazla açılmışlar. Tam ayın 15i oldu ya bizden isterler. Ben doğum sonrası işimden ayrılmıyorum, ona buna borç vermeye çalışacağım. Eşimin çalış diye baskısı yok ama emeğim de borç vere vere eriyip gidiyor. Bir de kimseye altın ya da dolar olarak falan da vermeyiz hep tl. Akraba olanlardan iyi kötü dönüyor ama kendi ailesine verdiklerimiz dönmüyor da.
Bende çıkamam ilerde diye eşime diyorum bi bakım eksikleri alayim diye kb herseferinde bende gelecem evde sıkıldım diyor o gun bize küsmüş bide onu almadık diye kv sen çantamısin demis o gun burunlarindan getirmis eşime dedim gelmesin onu almıyoruz büyüsün artık çocuk gibi her yere gelmek istiyor ilerde torununu gezdirsin hormonlardan değil ya eşimiz dostumuz ailemiz sebep benceBenim de gunum ayni derecede mahvoldu. Olmasaydi sasardim zaten... surada doguma kalmis ne kadar bebek dogunca ha deyince cikamayacagim. Son bir iki gezmeleri yapmak istiyorum ama yok patladim patlayacagim... bugun de agladim durdum kisaca. Hormonlardandir insallah... Bizim son gunleri daha moralli gecirmemiz gerekiyor bence..
İnanamıyorumBende çıkamam ilerde diye eşime diyorum bi bakım eksikleri alayim diye kb herseferinde bende gelecem evde sıkıldım diyor o gun bize küsmüş bide onu almadık diye kv sen çantamısin demis o gun burunlarindan getirmis eşime dedim gelmesin onu almıyoruz büyüsün artık çocuk gibi her yere gelmek istiyor ilerde torununu gezdirsin hormonlardan değil ya eşimiz dostumuz ailemiz sebep bence
Bu bir iki gece bendede oldu sırt üstü yatmışsindir o yuzden nefesin kesilmiş dedi dr.simdi bacak arama kafa yastığı sırtıma sert minder koyup yatıyorum çünkü bildiğin can havli ile uyandim agzim burnum tıkanmış ölüyorum sandimBende 2 gündür nefes alamıyorum dün gece balkona çıktım nefes alayım diye. Akciğerler mi sıkıştı ne oldu anlamadım gece nefessiz kalmış gibi hissedip uyanıyorum koca bardak su içip nefes alıyorum
Hiç düşünmez magzadada pesimizden ayrılmaz eşime diyorum evlâdım değil o benim neden heryerde bizle geliyor ekmek.almaya gidiyoz desek bende helium bugün hiç çıkmadım diyor o kadarda terslerim ki yinede huyundan vazgeçmiyor lackere senin ne işin var dedim çocuk gibi resmen annesine kussede peşinden giden çocuklar gibi eşim telefon açsa alo dan önce geliyorum diye cvp veriyor tuhaf bi adam eşimde bugüne kadar hep götürdü getirdi evin alışverişini hep beraber yaptik ama ben artık katlanamıyorum gurbet inan daha iyi tatlı olursunuz ozlersinizİnanamıyorumbi de kb yani. Ne o öyle pikniğe mi gidiyorsunuz sanki bende geleceğim diyor sürekli. Hayır bi emzirme sütyeni atleti falan bakmak istesen mesela nasıl bakacaksın koca adamın yanında. Bazen gurbette olmak zor ama iyi ki analar babalar uzakta diyorum
Hay Allahım yaa, çok mu yaşlı acaba? Hani derler ya belli bi yaştan sonra huyları çocuk huyları olur diye. Yada kv ile arası bozuk da evden kaçmaya bahane mi arıyorHiç düşünmez magzadada pesimizden ayrılmaz eşime diyorum evlâdım değil o benim neden heryerde bizle geliyor ekmek.almaya gidiyoz desek bende helium bugün hiç çıkmadım diyor o kadarda terslerim ki yinede huyundan vazgeçmiyor lackere senin ne işin var dedim çocuk gibi resmen annesine kussede peşinden giden çocuklar gibi eşim telefon açsa alo dan önce geliyorum diye cvp veriyor tuhaf bi adam eşimde bugüne kadar hep götürdü getirdi evin alışverişini hep beraber yaptik ama ben artık katlanamıyorum gurbet inan daha iyi tatlı olursunuz ozlersiniz
Öyle ama napalim kibarca reddetmeyi bilmiyolar o yüzden her istenene evet diyolarHaha ah bu erkekler bende birsey oldumu soyle soylerlerse bunu soyle boyle dediginde bunu de derim ogretirim(kendileri dusunuemiyor malum) oda espiri yapar inek sabanin fliminde mufettis adin ne diyor hz. ... Diye ezberlediklerini sayiyor ya hadi adin ne diye sorarsa falan der
2 hafta kadar once suyun az dedi ve ben gercekten az su içiyordum sonra günlük 3 lt dikkat ettim sonraki kontrolde suyun iyi dedi.madem aralıkları sıklastirmis sende dene bakalım suya aban belki işe yarar.Hayırlı geceler herkese, ilk zamanlar giriyordum ama sonra eposta adresi hatası falan diye mesaj atamadım, sonra da sadece okumaya başladım, sormak istediğim bi şey var geçen perşembe doktor kontrolünde suyumun sınırda olduğunu öğrendim, şuanlık Doğuma başlatacak kadar değil ama üç günde bir kontrole gitmem gerekiyor ve bebeğin hareketlerini dikkatle takip etmem, inşallah bi şey olmaz, şimdilik azalmamış ama artmamış da, böyle olup haftasını dolduranlar var mı, aranızdan birine böyle söylendi mi hiç? 35+5im şuan, sınırın altına düşerse Doğuma başlatmak gerekir gibi konuşuyor doktor, bilgisi olan var mı kızlar?
49 yaşında kız. kv ile evde kavga ederler o doğru bi kaçmaya çalışır hep evden ama hepte bize yapışır ilk zamanlar anlamadım şimdi asla yüz vermiyorum yüzümü aşsıyorum geldiğinde bana kahve yap demişti bende yaptım o kahvelerde makina yapıyor ama kapsülü kötüymüş kahvenin içmeden kaçmış eşime demiş karin bana fare zehiri getirdi diye gülermişim ağlar mısın işte :)Hay Allahım yaa, çok mu yaşlı acaba? Hani derler ya belli bi yaştan sonra huyları çocuk huyları olur diye. Yada kv ile arası bozuk da evden kaçmaya bahane mi arıyorbi de söylüyorsunuz yani o kadar
Ne bileyim insan istenmediğini bile bile de böyle yapışkan olmaz ki
49 yaşında kız. kv ile evde kavga ederler o doğru bi kaçmaya çalışır hep evden ama hepte bize yapışır ilk zamanlar anlamadım şimdi asla yüz vermiyorum yüzümü aşsıyorum geldiğinde bana kahve yap demişti bende yaptım o kahvelerde makina yapıyor ama kapsülü kötüymüş kahvenin içmeden kaçmış eşime demiş karin bana fare zehiri getirdi diye gülermişim ağlar mısın işte :)
Zıkkım içsinler dicem olmayacak baba sonuçtagençmiş aslında demek ki derdi kv ile. Eşin de keşke nerden bildin baba deseymiş yazık ödü kopardı herhalde. Benim kb de kahve yapınca hiç beğenmez. Makinam da bozuk değil ama KB’ler hep böyle galiba
Ay inşallah Canım ben uzaktan bile sinir oluyorum bazen, Allah hepimize bol bol sabır versin şu dönemdeZıkkım içsinler dicem olmayacak baba sonuçtainşallah doğacak çocuğumu kıskanıp daha da abartmaz şu an ki korkum
Amann kulak tıka inan bana öyleler. Vay oglanı emzirme din bunu emzir diyorlar. Oysa oglum emmedi naptıysam sağdım hep makinayla. Dedim emerse emer emmezse abisinin yolundan gider size e ben heves miyim gece 3 te kalkıp süt sağmaya. İnan hepsi aynı bu lüzumsuzların susalım demiyorlarEvden çıkasım gelmiyor artık canım yaaa☹ Benim ailem başka şehirde ablam ben üç tane normal doğumla doğurdum keşke sezeryan olsaydım diyip bana hep destek oluyor ama eşimin tarafı hep psikolojimi bozuyor biri de çıkıp günahtır zorunlu moral verelim demiyor
Amin cnn inşallah Allah herkese kolay doğumlar ve tasasız kafalar nasip etsin evllatlarimizada hayırlı ömürler versin benimde zor oldu 3.senede... babanesiyle dedesiyle geniş bi ailede mutlu bi çocuk olsun ama benide bunaltmasinlar yeterAy inşallah Canım ben uzaktan bile sinir oluyorum bazen, Allah hepimize bol bol sabır versin şu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?