2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay hadi az kalmış inşallah Allah kolaylık versin, evde de nasıl vakit geçecek bakalım

Evde geçecek çok zaman kalmayacak ki geçer valla bi o koltuğa yatarım bi bu koltuğa

Canım normal doğum sonrası 20 sen fazla dikişi olan biriyim bende gelemiyordum bile bence öksürük normal doğumda da sıkıntı orada da dikiş oluyor genelde

Ben her döndüğünde ciddi sancılandım sanırım baya baysa manevra yapıyorlar karnımızı acıtıyorlar

Su azalması ciddi bir durum doktor ne diyorsa dikkate almak lazım, zaten hafta olarak ilerlemişsiniz baya, sağlıkla gelsin inşallah sıkıntı olmaz sezeryanla da alabilirler.

Sezaryen demedi şimdilik, suni sancı ile başlatabiliriz dedi ama başlatacak kadar da düşük değil şimdilik çok şükür, daha düşerse düşünülecek Doğum, tabi ki gerekirse sezaryen bile olur, sağlığında bi sıkıntı olmasın da inşallah.

2 hafta kadar once suyun az dedi ve ben gercekten az su içiyordum sonra günlük 3 lt dikkat ettim sonraki kontrolde suyun iyi dedi.madem aralıkları sıklastirmis sende dene bakalım suya aban belki işe yarar.

Dediğinizi deneyeyim tabi ki, havuç suyu içtim üç gün ama az içtim belki de artmadı yada içmesem daha çok düşecekti belki de, tanıma bi şişe alıp, durmadan içmek en iyisi, teşekkürler :)

Süt sağma, mama vermek daha zor aslında bana göre. Emziriyor olunca aç emzir. Öbür türlü hazırla, ılıt, içir bir sürü iş. Kimse kolay diye yapmaz bence

Benim bebeklerden birinin de suyu az birkac haftadir.Takipte doktor.Tehlike oldugu an alicaz dedi.Armut suyu da tavsiye edildi. gunde 1 tane armut yiyorum bir de havuc.Bunlar biraz sekerli oldugu icin yaninda süt ic.Bol su ic ve seker ve sekerli seyleri olabildigince azalt.Karbonhidrati azalt iyice yani.

Valla şarkı tam bize göre sabahları da en felç 7:30 8 kalkıyorum rabbim sonumuzu hayır etsin
Amin canım amin valla ben en çok geceleri sıkıntı yaşıyorum kaburgamda batıyo minik içerde gezinirken karnım midem yanlarım heryerim sertleşiyo nasıl oturup nasıl yatıcağımı şaşıyorum sendemi öylesin canım

Üç beş dikiş normalde 20 dikiş çok fazla zor bı doğum olmuş seninki. İkincile genelde daha kolay olur. Benim de oğlum bugün yine çok savaştı kivrandirdi beni yine dönüyor gibi yarn sabah kontrol var. Bakalım ne alemde yaramaz

Süt sağma, mama vermek daha zor aslında bana göre. Emziriyor olunca aç emzir. Öbür türlü hazırla, ılıt, içir bir sürü iş. Kimse kolay diye yapmaz bence
Gece hele uyku sersemi kalkip mama hazirlamak insan yürürken sendeliyor resmen yorgunluktan. Hele süt sağmak ben gündüz sagiyodum sütüm azdı diye hem emzir hem mama ver hem sağma yaptım sarılığı geçene kadar sağmak çok zor emzirmek gibi degil şut daha az cikio . Süt işi de nasıp işi bence inşallah sutumuz bol olsun bebisler de bol bol emsin

Deneyeceğim canım dagilmadan kafamı dağıtmam lazım
Secde pozisyonunu denedim çok ağrım oldu bir daha denemedim
Ben 32 de falan denemiştim dönmüştü baya hissettim bi daha da yapmadım sonraki hafta dogum pozistonuna girmisti ama zaten girecek miydi yoksa bu sebeple mi girdi bilmiyorum ama acıtıyor

Kız tabi ki gözüm kapalı 3 te süt sağmaya kalkıyordum bide ağrısı sızısı ayrı. Mama kaç para haberleri yok kimse keyfinden vermiyor yani yeterli süt yoksa cocuk emmiyorsa anne napsın

Inanki hic nazlanamadim simaramadim esime hamilelik boyunca...ustelik ben ona destek oldum hep...erkekler cocuk gibi hepsi ayni
Ay normalde iyiyiz eşimle ama hamilelikte hormonlar beni etkilediği kadar onuda etkiledi bazen kedi köpek gibiyiz diyorum sana izin vermesinler git çalış batıyon gözüme

Off seninki de fenaymış kafalarını birbirine vuralım bunların

O bende de var sanki tam alamıyorum yarım kalıyor gibi oluyor. Hem bebek hem hormonlar psikoloji hepsi etkiliyor bu durumu.

Kız senin sezeryan ne zaman. Ohh azcık kalmış kurtulcan inşallah. Bak ayagını sıcak tut sırrını üşütmeki öksürük olma dikişlerin agrımasın. Onun dışında relax konuşanı Bi güzel tersle ki kapatsınlar çeneleri i

Hem hormonlar hemde cevremizdekiler çok düşüncesiz sağlıklı bi şekilde atlayalım bugünleri

Erken diye diye doğuma 4 hafta kala aldı eşim.

Biz de odasini daha yeni aldik. Muhtemelen de dogduktan sonra gelecek 1.5 ay falan suruyor onun bir de koku cikmasi var... istiyordum ki temiz temiz dolabina yerlestireyim kiyafetlerini. Allahtan odamiza aldigimiz besik daha erken gelecek cocuk tamamen yataksiz degil bu erkeklerin hepsi mi ayni ya. Hep son dakikacilar...

Çok vurdum duymazlar.

Normal doğum yapmış tecrübeli anneler, doğumdan önce lavman yapılıyormuş öyle duydum bugün doğru mu?
Ya da lavman yapılmıyorsa o kadar ıkınma ile insan bide tuvaletini tutamaz??? "
Benim arkadaşıma yapıldı normal doğumda ama bi videoda izlemiştim hemşire kızmış lavman mi kaldı falan diye kadın doğuma ac gitmis bilerek ama hemsire kizinca pisman olmus ama tecrubeli arkadaşlar daha iyi bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…