Ay hadi az kalmış inşallah Allah kolaylık versin, evde de nasıl vakit geçecek bakalım
Rabbim tez zamanda şifalar versin. Ben sezeryanda n sonra bronşit oldum o aciyi rabbim düşmanına vermesin. Bana da hiç bişey yok dediler dedimki oksurmekten dikislerim patlıcak gibi acio doktor güldü öyle bişey olmaz küçücük bı soğuk algınlığı var ilaca bile gerek yok dedi. Sonuç bebeğim iki haftalikken dikislerim patladı enfeksiyon kaptım. Öksürük için devlet araştırma hastanesi ne acile gittim orda acilde bı bayan doktor vardi. Dediki kızım seni çok iyi anlıyorum ama gecicek bronşit olmussun çok fena hemen iğne yazıyorum dedi bebegini de emzirmeye devam et korkma dedi. Bebeğin sağlıklı evet dedim evdemi dedi evet dedim. Tamam dedi on tane iğne yazdım sabah akşam çok iyi gelcek git bebeğine sarıl iğneleri ol hepsi gecicek Allah ondan razı olsun. Gerçekten ilk iğneyle beraber çok rahatladım olan dikislere oldu acildi dikişler kanama yapti yaram enfeksiyon dolmuş iki hafta boyunca sabah akşam hastaneye pansuman a gittim yarayi temizlediler ama ne acılar çektim. Gözün korkmasin ama sesryan olursan ve öksürük devam ederse mutlaka bı doktorla yetinme seni iyi edicek doktoru bul. Mümkünse normal doğum yap çok geçmiş olsun cnm
Bende dönerken çok çabaladı bı gün boyunca çok canımı acıttı hareketleri anladım resmen sonra bı gittik dönmüş bebişim. Büyük ihtimalle anlarsınız normalden fazla can yakio resmen savaş veriolar içerde
Su azalması ciddi bir durum doktor ne diyorsa dikkate almak lazım, zaten hafta olarak ilerlemişsiniz baya, sağlıkla gelsin inşallah sıkıntı olmaz sezeryanla da alabilirler.
2 hafta kadar once suyun az dedi ve ben gercekten az su içiyordum sonra günlük 3 lt dikkat ettim sonraki kontrolde suyun iyi dedi.madem aralıkları sıklastirmis sende dene bakalım suya aban belki işe yarar.
Süt sağma, mama vermek daha zor aslında bana göre. Emziriyor olunca aç emzir. Öbür türlü hazırla, ılıt, içir bir sürü iş. Kimse kolay diye yapmaz benceAmann kulak tıka inan bana öyleler. Vay oglanı emzirme din bunu emzir diyorlar. Oysa oglum emmedi naptıysam sağdım hep makinayla. Dedim emerse emer emmezse abisinin yolundan gider size e ben heves miyim gece 3 te kalkıp süt sağmaya. İnan hepsi aynı bu lüzumsuzların susalım demiyorlar
Sezaryen demedi şimdilik, suni sancı ile başlatabiliriz dedi ama başlatacak kadar da düşük değil şimdilik çok şükür, daha düşerse düşünülecek Doğum, tabi ki gerekirse sezaryen bile olur, sağlığında bi sıkıntı olmasın da inşallah.
Dediğinizi deneyeyim tabi ki, havuç suyu içtim üç gün ama az içtim belki de artmadı yada içmesem daha çok düşecekti belki de, tanıma bi şişe alıp, durmadan içmek en iyisi, teşekkürler :)
Amin canım amin valla ben en çok geceleri sıkıntı yaşıyorum kaburgamda batıyo minik içerde gezinirken karnım midem yanlarım heryerim sertleşiyo nasıl oturup nasıl yatıcağımı şaşıyorum sendemi öylesin canımValla şarkı tam bize göre sabahları da en felç 7:30 8 kalkıyorum rabbim sonumuzu hayır etsin
Üç beş dikiş normalde 20 dikiş çok fazla zor bı doğum olmuş seninki. İkincile genelde daha kolay olur. Benim de oğlum bugün yine çok savaştı kivrandirdi beni yine dönüyor gibi yarn sabah kontrol var. Bakalım ne alemde yaramazEvde geçecek çok zaman kalmayacak ki geçer valla bi o koltuğa yatarım bi bu koltuğa
Canım normal doğum sonrası 20 sen fazla dikişi olan biriyim bende gelemiyordum bile bence öksürük normal doğumda da sıkıntı orada da dikiş oluyor genelde
Ben her döndüğünde ciddi sancılandım sanırım baya baysa manevra yapıyorlar karnımızı acıtıyorlar
Gece hele uyku sersemi kalkip mama hazirlamak insan yürürken sendeliyor resmen yorgunluktan. Hele süt sağmak ben gündüz sagiyodum sütüm azdı diye hem emzir hem mama ver hem sağma yaptım sarılığı geçene kadar sağmak çok zor emzirmek gibi degil şut daha az cikio . Süt işi de nasıp işi bence inşallah sutumuz bol olsun bebisler de bol bol emsinSüt sağma, mama vermek daha zor aslında bana göre. Emziriyor olunca aç emzir. Öbür türlü hazırla, ılıt, içir bir sürü iş. Kimse kolay diye yapmaz bence
Deneyeceğim canım dagilmadan kafamı dağıtmam lazımKesinlikle hormonlardan canım böyle bu psikolojiyle doğuma sakın girme biraz gez sana iyi gelen arkadaşlarınla ailenle görüş kafanı dağıt bebeğini düşün bende dibe çöktüğüm zaman kızımı düşürüyorum bu güzel anlamlı günleri saçma sapan şeyler düşünerek niye harap edeyim diyip toparlanıyorum. Ama eşimlede konuştum ben çok kötüyüm içten içe diye sağolsun 2 gündür çok ilgili
Ben 32 de falan denemiştim dönmüştü baya hissettim bi daha da yapmadım sonraki hafta dogum pozistonuna girmisti ama zaten girecek miydi yoksa bu sebeple mi girdi bilmiyorumSecde pozisyonunu denedim çok ağrım oldu bir daha denemedim
Kız tabi ki gözüm kapalı 3 te süt sağmaya kalkıyordum bide ağrısı sızısı ayrı. Mama kaç para haberleri yok kimse keyfinden vermiyor yani yeterli süt yoksa cocuk emmiyorsa anne napsınSüt sağma, mama vermek daha zor aslında bana göre. Emziriyor olunca aç emzir. Öbür türlü hazırla, ılıt, içir bir sürü iş. Kimse kolay diye yapmaz bence
Bence çok güzel güle güle kullan
Ay normalde iyiyiz eşimle ama hamilelikte hormonlar beni etkilediği kadar onuda etkiledi bazen kedi köpek gibiyiz diyorum sana izin vermesinler git çalış batıyon gözümeInanki hic nazlanamadim simaramadim esime hamilelik boyunca...ustelik ben ona destek oldum hep...erkekler cocuk gibi hepsi ayni
Off seninki de fenaymış kafalarını birbirine vuralım bunlarınEvlendiğimizden beri akrabalarından borç vermediğimiz kalmadı zaten. Doğum parası ayrı var ama ekstra bir şeyler çıkar diye kenarda biriktirdiğimiz parayı sürekli ona buna borç veriyoruz. Geçen ay kuzenine verdiğimiz 2bin lirayı bize geri ödemişti, sadece onu veririm dedim. Eşim tamam diyor ama bozuldu tabi. Ani durum olsa ben mutlaka para bulurum diyor. Elinde para varken teyzesine sıkışığız diyemezmiş.
O bende de var sanki tam alamıyorum yarım kalıyor gibi oluyor. Hem bebek hem hormonlar psikoloji hepsi etkiliyor bu durumu.Bende 2 gündür nefes alamıyorum dün gece balkona çıktım nefes alayım diye. Akciğerler mi sıkıştı ne oldu anlamadım gece nefessiz kalmış gibi hissedip uyanıyorum koca bardak su içip nefes alıyorum
Kız senin sezeryan ne zaman. Ohh azcık kalmış kurtulcan inşallah. Bak ayagını sıcak tut sırrını üşütmeki öksürük olma dikişlerin agrımasın. Onun dışında relax konuşanı Bi güzel tersle ki kapatsınlar çeneleri iPatlama noktasına geldim zatenEn son canım sezeryan olmak istiyor diyecem yine kendimi frenliyorum. Hersey bir yana ama sanki bebeğimi düşünmüyorum gibi konuşmaları beni çok üzüyor hepsi aynı cümleleri konuşunca tek kalıyorum yada çok hassas bir konu ya bende normal istediğim için bu kadar üzülüyorumdur
Hem hormonlar hemde cevremizdekiler çok düşüncesizBenim de gunum ayni derecede mahvoldu. Olmasaydi sasardim zaten... surada doguma kalmis ne kadar bebek dogunca ha deyince cikamayacagim. Son bir iki gezmeleri yapmak istiyorum ama yok patladim patlayacagim... bugun de agladim durdum kisaca. Hormonlardandir insallah... Bizim son gunleri daha moralli gecirmemiz gerekiyor bence..
Erken diye diye doğuma 4 hafta kala aldı eşim.Bence çok güzel güle güle kullan
Erken diye diye doğuma 4 hafta kala aldı eşim.
Çok vurdum duymazlar.Biz de odasini daha yeni aldik. Muhtemelen de dogduktan sonra gelecek 1.5 ay falan suruyoronun bir de koku cikmasi var... istiyordum ki temiz temiz dolabina yerlestireyim kiyafetlerini. Allahtan odamiza aldigimiz besik daha erken gelecek cocuk tamamen yataksiz degil bu erkeklerin hepsi mi ayni ya. Hep son dakikacilar...
Benim arkadaşıma yapıldı normal doğumda ama bi videoda izlemiştim hemşire kızmış lavman mi kaldı falan diye kadın doğuma ac gitmis bilerek ama hemsire kizinca pisman olmus ama tecrubeli arkadaşlar daha iyi bilirlerNormal doğum yapmış tecrübeli anneler, doğumdan önce lavman yapılıyormuş öyle duydum bugün doğru mu?
Ya da lavman yapılmıyorsa o kadar ıkınma ile insan bide tuvaletini tutamaz??? "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?